- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.641
Ay ben kaçırdım lcw nin indirimini yaa hiç bişey kalmamis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beni gecmis olsun canim nidamin eli yanmis kiyamm
fatma ins istedgin.gbi sonuclarla atlatirsin sinavlqri
sibelcim ayy ugrayamicakmisin uzuldum bak ama arda hbrdar et bizi
buarda ders calis iste sende
funda canim misafirin varmis insan yorulluo ama.bizde kiramioz esimde erken yatmaya alisk
gec saate kaar oturan bir arkqdasimiz vqr gekdimi kalkmak.bilmez :)
ama.severiz katlanioz napalim dinlen bugin artik
katreinur canim brracik duzelir ins uzulme buyudukce anlqr annesi.seni
gulden kurabiye yapimi kolaymi benininki bende yapcam da :)
beni ye sorup bunalmayayim diye gukdencim sana sordum sen yeni yaptin ya
Sagol cnm ya kasla goz arası hallettı ıkı yerınde var kızarıklık yanması falan yok sımdı ama korkarım su toplıycak
Kurabıye cok kolay cnm aksamdan yap hamuru sabah pısırırsın
Katreınurun yayılmasına uzuldum puf noktaları yazdım ama bılmıyorumkı
Oyy kiyamam nidaya gecmis olsun canim neyseki hemen farketmissiniz.
Gule gule giyin canim aldiklarinizi gomlegide merak ettim bak.babada hakli ozaman canim onceden hep ona aliyosan oda alismistir.
Kizlar daha cok bekletmisti canim seninki qz beklettigin icin olmustur.
canlarr merhabalar......nasılsınız hasta bebişler nsıl oldu..bakalım yasemn geçmiş olsun canm...fundam defneck te çok ağlamş akşam naparsın bazı çocuklar gerçekten çok cadı oluyo..bizimki de bir an yernde durmadığı için çok zor oluyo benm için
gül canm gözmden kaçtı sanırım okumadm yorumunu ne yazmştın
nurcm sana da geçmiş olsun bak kızlar iileşmiş sende toparlanırsın biran önce inşallah
fatma sana da kolay gelsin canm. ben de çok merak ediyorum aklında ne var amabşiraz zor malesef ya..yeteri kadar hazrlanmadım kursa da gitmedm ve sanırım kursa gitmeden olmayacak.ama yine de pes etmedm iki gündür daha tempolu devam ediyorum...
gülden betül nuray sizlere de merhaba
Merhaba kizlar sabahtab sinra giremedim
bol aksiyonli bir gundu yareni iki gindir uyandiginda eli ayagi sia oluyordu bu sabahta kalkti manzara ayni
ay neler kurduk bobrek rahaysizligi vb
hemen dr umuzdan randavu aldim giydircekken baktim ko bacak arkalarida urtiker
neyse gittik dr a farkli birdey yedimi duye sordu
bizim kiz yillardir yimurta yemezdi iki gun omlet yaptom yedi zanli yumurta
ay nr alerjen cocuklar dogurmusum yahu
Dr gelisimide cok guzel dedi yumurtada yrmesin annesi dedi simdi yumurta tahlili yapip cocugun caninu yakmayalim dedi
Neyse ben rahatladim urtiker olmasa farklo disunceler olabikirdi gerci agrili uanmali idrar yok onlarida sordi
Nryse gelelim menenjit asiya dedi cok rastalanan bir durum degil ama rastqlndigikda kayip olmasa bile hasar olabiliyot dedi ben yaptim cocuklarima dedi
yarrnin kabartilar gitsin vurdircaz nasip se dr amcasina
Daha bitmedi kuzum bugun tras olsu hemidrmakinr ile baslarda agladi ama kuzum tras olurken uyudu kaldi kuafor ilk defa boyle birsey oldu dedo:)
Kuzum adam oldu adam
Nıda uyurken alıntı yapım dıye oturmustum tel ın basına ama
Gece uyumaz dıye uyandırdık 1 saat kestırdı yıne:)
Wavs yenı ılaclar ıns ıyı gelır alptugraya kıyamam kac gundur cekıyosunuz
Ins en kısa zamanda ıstahıda yerıne gelır..
Katreınur cnm uzuldum yaa
4 saat az olmus ama ben sıtedekı yorumları okumustum daha cok fırının sıcaklıgından olabılıyomus yayılma
Yanı yuksek ısıda olması yayılmasını engellıyo dıye okumustum ben 190 derecede pişirıyorum
Benımkı 8 saat falan beklemıs oluyo
Elınde yuvarlanacak hale gelmısse tamammıstır zaten
Ay bılemedım baska neden olabılırkı
tullerım pullu demıstın ya yıka canım bısey olmuyo ben beyazlar ıcın deterjanım var onunla yıkıyorum karısım bıraz ıstersen solerım
sacların guzel olmus cokta kısa değil arkası nasıl gule gule kullan canım
ay neden gelmıceksın tel ıne ınternet al bısey yap uzak kalma bızden
tamam canm ay daha çok var yıkanmasına da aklıma gelmişti o gün soraym dedim...annem bulaşık deterjanı kullanıyodu tabletler varya onun ortasındaki parlatıcı kısımı çıkarıyo baya işe yaramıştı bakalım.of daha çok var şimdiden heyecanlıyım yeni ev için.
bu arada alpck toparlanıyo yavaştan herhalde kuzucm ya..benm de dilimin ucunda çıktı yara 3 gündür mahvoldum konuşamıyorum bile doğru düzgüün yavrum nasıl dayanıyo...
arkası önden daha kısa.bakalım ilk kez bu kadar kısa saçlarım ama çok hafifledm başımda kilolar taşıyomuşum gibi geldi şimdi
bulasık makınesı deterjanınıda ılk defa duydum:26:
evet canım bıraz toparlıyo sukur
bende kestrmıstım gecen sene o modelden suan uzadı bıara duzelttırcem bakalım
uzunmuydu sacların
bıde normalde sacın duzmu yoksa fon cekılmıs halımı
bende çok şaşırdım ama sonucu gözlermle gördüm:=ama baya köpürüyo makinaya zararı olur mu bilmem.
evet canmen kısa hali bile gayet rahat toplanır haldeydi..belime geliyodu kestrmeden önce.aslında dalgalı düz değil malesef.artık jöleyle kullancam yada sevgili düzleştiricimle....senin saçın nasıldı rahat oldu mu kullanması
benım sacımda kıvırcık canım oyuzden bende sureklı ya duzlestırırım yada jole
gercı artık dalgalı gıbı oldu yıllardır duzlestrdğım ıcın
bende senın gıbı kestrmıstım uzunluğuda aynıydı hemen hemen
benım hıcbırturlu rahat olmuyo ıllakı bısekıl vermem gerektğı ıcın:)
sımdı kahkul kestrmek ıstyorum ama dalgalı oldğıu ıcın vazgecıyorum kullanması zor olur dıye
bnm yan kahkülüm vardı bundan önce çok sıkıntım olmadı ya.dediğin gibi düzleştirici heran hazır olduğu için iki snlik işti ama bakalım bu nasıl olacak..bnm de eskiden daha dalgalıydı ama düzleştrmekten baya açıldı dalgası
bıde benım duzlestırıcım cok koparıyo sacımı ya senınkı nasıl
8 9 yıl oldu alalı arcelık markası
eğerkı arkası cok kısa ıse ılk zamnlar bı tuhaf duruyo benımkı oyleydı
ay bilmiyorum ki kendm yapunca nasıl olacak kuför yaptı böyle sevdim gibi..bnmki remington canm philips vardı önceden çok zor düzleştrmeye başalamıştı bi de ben maşayı da sevyodum ama onunla yapamıyodım kociş hediye almıştı yazın çok memnunum..çabuk düzleştiryo vee maşa dayapabiliyorum...koparmasına gelince maşa da koparıyo da düzleştirirken yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?