2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay ben kaçırdım lcw nin indirimini yaa hiç bişey kalmamis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cabuk bitmis heralde canim hicbirimiz pek bisey bulamadik bende iki parca buldum indirimden tek balli songuldu valla o aldi bisuru sey.

Songuul aldiklariniz gelmis gule gule giysin pasamiz.

Sibel sacini kestirmissin canim nasil oldu kiz gule gule kullan sacini.

Nıda uyurken alıntı yapım dıye oturmustum tel ın basına ama
Gece uyumaz dıye uyandırdık 1 saat kestırdı yıne:)

Wavs yenı ılaclar ıns ıyı gelır alptugraya kıyamam kac gundur cekıyosunuz
Ins en kısa zamanda ıstahıda yerıne gelır..

Katreınur cnm uzuldum yaa
4 saat az olmus ama ben sıtedekı yorumları okumustum daha cok fırının sıcaklıgından olabılıyomus yayılma
Yanı yuksek ısıda olması yayılmasını engellıyo dıye okumustum ben 190 derecede pişirıyorum
Benımkı 8 saat falan beklemıs oluyo
Elınde yuvarlanacak hale gelmısse tamammıstır zaten
Ay bılemedım baska neden olabılırkı

Son düzenleme:
ii akşamlar kim var kim yok bakalım.....artık son hazrlıklarımızı tamamlıyoruz yarın ciddi işlerim var...yaprak sarcam..börek hazrlıycam..elmalı kurabiye yapcam...yavaştan yollukları hazrlamaya başlıyorum:))

lcwya gidemedm bendeama özendm haa kaçırdık herhalde artık kısmet...
njurcm geçmiş olsun nidacık iyi mi şimdi

albüme koydum saçımı bakalım önceden katlı kesmdi saçlarım.o yüzden tam istediğim gibi olmadı ama yine de fena değil sanki bakalım umarım kolay kullanabilirim

Sagol cnm ya kasla goz arası hallettı ıkı yerınde var kızarıklık yanması falan yok sımdı ama korkarım su toplıycak

Kurabıye cok kolay cnm aksamdan yap hamuru sabah pısırırsın
Katreınurun yayılmasına uzuldum puf noktaları yazdım ama bılmıyorumkı

ay bu çocuklar çok fena yaaa..sn ngözünden ayrı tutmaya gelmiyor..o kurabiyelleri bende deneyeceğim inşallah ama artık yaza anca:))kv varken yeni tarif denemeye cesaret edemiyorum:))ama burda baya denendi sorun çıkmazz

Son düzenleme:

Sagol cnm su toplamasa ıyı olacak

tullerım pullu demıstın ya yıka canım bısey olmuyo ben beyazlar ıcın deterjanım var onunla yıkıyorum karısım bıraz ıstersen solerım
sacların guzel olmus cokta kısa değil arkası nasıl gule gule kullan canım
ay neden gelmıceksın tel ıne ınternet al bısey yap uzak kalma bızden

yarenıme gecmıs olsun ah bu yumrta neler yapmıs bosuna yemıyomus kuzum sımdıye kadar
aras ada cok guldum ılk kez duydum tras olurken uyuyanı haa resım yokmu

gecmıs olsun canım ıns su toplamazda ıyılesır elı
alp tuğra aksam daha ıyı gıbıydı canım enazndan azda olsa makarna yedı

tamam canm ay daha çok var yıkanmasına da aklıma gelmişti o gün soraym dedim...annem bulaşık deterjanı kullanıyodu tabletler varya onun ortasındaki parlatıcı kısımı çıkarıyo baya işe yaramıştı bakalım.of daha çok var şimdiden heyecanlıyım yeni ev için.

bu arada alpck toparlanıyo yavaştan herhalde kuzucm ya..benm de dilimin ucunda çıktı yara 3 gündür mahvoldum konuşamıyorum bile doğru düzgüün yavrum nasıl dayanıyo...

arkası önden daha kısa.bakalım ilk kez bu kadar kısa saçlarım ama çok hafifledm başımda kilolar taşıyomuşum gibi geldi şimdi

bulasık makınesı deterjanınıda ılk defa duydum:26:
evet canım bıraz toparlıyo sukur
bende kestrmıstım gecen sene o modelden suan uzadı bıara duzelttırcem bakalım
uzunmuydu sacların
bıde normalde sacın duzmu yoksa fon cekılmıs halımı

bende çok şaşırdım ama sonucu gözlermle gördüm:=ama baya köpürüyo makinaya zararı olur mu bilmem.

evet canmen kısa hali bile gayet rahat toplanır haldeydi..belime geliyodu kestrmeden önce.aslında dalgalı düz değil malesef.artık jöleyle kullancam yada sevgili düzleştiricimle....senin saçın nasıldı rahat oldu mu kullanması

benım sacımda kıvırcık canım oyuzden bende sureklı ya duzlestırırım yada jole
gercı artık dalgalı gıbı oldu yıllardır duzlestrdğım ıcın
bende senın gıbı kestrmıstım uzunluğuda aynıydı hemen hemen
benım hıcbırturlu rahat olmuyo ıllakı bısekıl vermem gerektğı ıcın:)
sımdı kahkul kestrmek ıstyorum ama dalgalı oldğıu ıcın vazgecıyorum kullanması zor olur dıye

bnm yan kahkülüm vardı bundan önce çok sıkıntım olmadı ya.dediğin gibi düzleştirici heran hazır olduğu için iki snlik işti ama bakalım bu nasıl olacak..bnm de eskiden daha dalgalıydı ama düzleştrmekten baya açıldı dalgası

bıde benım duzlestırıcım cok koparıyo sacımı ya senınkı nasıl
8 9 yıl oldu alalı arcelık markası
eğerkı arkası cok kısa ıse ılk zamnlar bı tuhaf duruyo benımkı oyleydı

bıde benım duzlestırıcım cok koparıyo sacımı ya senınkı nasıl
8 9 yıl oldu alalı arcelık markası
eğerkı arkası cok kısa ıse ılk zamnlar bı tuhaf duruyo benımkı oyleydı

ay bilmiyorum ki kendm yapunca nasıl olacak kuför yaptı böyle sevdim gibi..bnmki remington canm philips vardı önceden çok zor düzleştrmeye başalamıştı bi de ben maşayı da sevyodum ama onunla yapamıyodım kociş hediye almıştı yazın çok memnunum..çabuk düzleştiryo vee maşa dayapabiliyorum...koparmasına gelince maşa da koparıyo da düzleştirirken yaşamadım

gulden canim alintilamayi bilmiorum.dedin ya
anlatmaya calisayim mesela benim bu yorumumu alintilicaksan
uzrine basili tut alinlila yanitla coklu alintila falan diye yazio ordan sec
benim o sekilde oluo tapatalk android indirdim ya ondan oyle oluyor
senin iphone ya farklimi bilmiom ama bi dene bKalim

beni canim ins su toplamaz hassaslarya tenleri oyuzden ilikda olsa yanmistir
katreinur seninki ozuyse ozman grami kucuktur yada markasi farklidir ondan ucuzdur
ama nolursa olsun pekmezi bile ise yario inanilmaz bisey tekrar songule tskler ilk o kullandi duyurdu bize
fatma ayy gercwkten kendimie dwgil hep esime alirdim simdi ne kendime ne esime hep masal hakli yani :)
wavs alp toparlaniomus sanirim ohh cok sevindim perde icin senin karisimin ne canim bende yarin yikicamda cam silcem deneeyim

cnm müsadenle ben kaçayım yatmadan derse bakayım biraz...ooff bu sefer olsa da kurtulsam şu sınav tedirginliğinden...ii geceler bol uykulu bir gece olsun inşallah

kuafor yapınca guzel oluyo tabı onlarda nasıl bı maharet varsa sacı soyle bı elleseler sekıl vermıs gıbı oluyo
ah su masayı bıde ben yapabılsem keske hıc el becerım yoktur
bı arkadasım kopukte ıyı oluyo demıstı saca sekıl vermek ıcın ben hıc kullanmadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…