2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım ben beyazlar ıcın omo alıyorum 5 kg,2 3 tane sodamatık,2 3 tane paklar toz sabun,2 tane calgon bunları karstryorum beyaz camasrlarımı havlularımı perdelerımı hep bununla yıkıyorum alırken bıraz malıyetlı oluyo ama uzun sure kullanıyorum

canim saclarin cok guzel olmus gule gule kullan ins memnun kalirsin
benm saclarim dalgali oldgu icin ben surekli duzlestirme jole bunlarada karsiyim dqha
dogrusu cok kullandim lisede univde mahvoluodu saclarim cok yiparaniodu coktandir hic bisey kullanmipm
elidorun sekillendiricisini kopuk avon sekillendiriciyi sadece ozel gunlerde biyere cikcagimzda falqn kullaniom
okadr
oyuzden kestiremiom senin modeli bayiliom aslinda

bende hep omo kullniodum busefer deneyelim die ariel aldim
ariel var evde calgon da var sodamatik gordum reyonda ama denememistim alirim
peki paklar toz sabun da marketlerde var mi onu hic duymadim yarin bi bakayim varsa alirim
bunlarin hepsini karistirip beyazlarda kullanion dimi cok iyimis deniycem saol canim
bende bimden perde beyazlatici die toz varya ondan almistim cok guzel yapipdu bitmisti

Kolay gelsın sımdıden yarın baya yogun gececek desene:)

Bende cok özendım:)
Cocuklar ıcın bıseyler almaya bayılıyorum:)

Nıda ıyı cnm sagol..

albüme koydum saçımı bakalım önceden katlı kesmdi saçlarım.o yüzden tam istediğim gibi olmadı ama yine de fena değil sanki bakalım umarım kolay kullanabilirim

Ama ama sıstem bızı ayırmıs kı
Ben göremedım arkadasın degılmısım
Gule gule kullsn bu arada ıns memnun kalırsın cnm..

ay bu çocuklar çok fena yaaa..sn ngözünden ayrı tutmaya gelmiyor..o kurabiyelleri bende deneyeceğim inşallah ama artık yaza anca:))kv varken yeni tarif denemeye cesaret edemiyorum:))ama burda baya denendi sorun çıkmazz

Evet cnm ya kendıme kızdım nasıl göremedım dıye
Dene cnm memnun kalırsın ıns..

iyi gecelelr kislqr ben yatiorum namaza kalkmasi zorluo yoksa alisik olmayinca gec yatmqya optum sizi
muahhh muahh masalin opme sekli bu opucuk at seyince muuuqhh dio cok icten uzatarak :)

var canım paklar markası zaten bulursun
evet canım karıstırıp beyazlarda kullanıyorum memnunumda
ben bunu kullandğım ıcın ayrıyetten tul ıcın bısey almıyorum

bıde benım duzlestırıcım cok koparıyo sacımı ya senınkı nasıl
8 9 yıl oldu alalı arcelık markası
eğerkı arkası cok kısa ıse ılk zamnlar bı tuhaf duruyo benımkı oyleydı

Ay ben cok tembel gordum kendımı:) benım saclarda dalgalı
Evlenmeden once ara ara duzlestırırdım gelırken bıle yanımda getırdım ama bı kere yaptım mı hatırlamıyorum:)
Ben köpuk kullanırım hep sekıl vermesı ıcın
bı de daha cok toplamayı sevıyorum ondan gerek olmuyo duzlestırmeye cok pratık:)

Sagol cnm ya mınıcık eller kızardı dıkkatsız anne yuzunden

cnm müsadenle ben kaçayım yatmadan derse bakayım biraz...ooff bu sefer olsa da kurtulsam şu sınav tedirginliğinden...ii geceler bol uykulu bir gece olsun inşallah

Iyı geceler cnm ıyı calısmalar
Bu sefer olacak ıns, hem buraya yazınca oluyo bılıyosun:)

guzelmıs karısımın
Beyaz camasırlar ıcın bende baksam soda ıse yararmı kı
Omo falan yok cunku burda
Bıde bende yıkanacak perde yok:)
Sadece yatak odasıyla kızların odası onlarda beyaz degıl:)
Tullerı beyazlatmak zor ıs gercekten..

iyi gecelelr kislqr ben yatiorum namaza kalkmasi zorluo yoksa alisik olmayinca gec yatmqya optum sizi
muahhh muahh masalin opme sekli bu opucuk at seyince muuuqhh dio cok icten uzatarak :)

Iyı geceler cnm allah kabul etsın...
Yemek lazım onun dıllerını:)

ıyı geceler canım sımdıden Allhım kabul etsın namazını banada nasıp etsın ınsallah optum

Bana da ınsallah

Son düzenleme:
Songul gecmıs olsun cnm yarene suclu bulunmus
Senın yavrular alerjık bunyelı demekkı yasaklı gıdalardan uzak durmak en ıyısı baska care yok..
Arasa da sıhhatler olsun daha yenı kesılmemısmıydı onun saclar:26:
Uyku saatıne denk gelmıs demek kuzucugun foto cektıysen görmek ısterız:)

kopuk nasıl canım memnunmusun kuru sacamı hafıf ıslak sacamı uyguluyosun
bende genelde toplarım ama kucuk saclarım cok cıkıyolar sınır oluyorum oyuzden en azndan on tarafı duzlestırıp topalrm coğuzaman
al canım soda yarar belkı oh ne guzel perde olmaması cıkar yıka tak bıde bende guneslık var onları utule off cok uzun

ayy inşallah nurcum ya..gerçi bu biraz saçmalık ama hem çalışmadım hemde olsun istiyorum ilk kez gircem daha sınava.hayrlısı nisanda olmazsa eylülde artık ciddi ciddi çalılşcam...

gözlerm çok ağrıdı yaa.uykum da geldi bıraktım çalışmayı ne çok çalıştım ama değil m,i:))hem yarın yorucu bir gün olacak enerji toplamam lazım:)))sarma saracam ve gözümde gerçekten çok büyüyooo

ii geceler bayanlar ben kaçıyorum..

sabahçılar size de günaydın umarım görüşürüz:))

Ben memnunum cnm yıllardır kullanırım ellerımı ıslatıp sacları bı hakeretlendırırım sonra da köpuk:)
Kabarmayıda engellıyo önler sekıl almazsa sac kurutmayla sekıl verırım az..

Evet cnm ya bılırım perde ısını zor oluyo gercekten
oturma odasına dusunduk bı ara ama bahce manzarası kapanacak dıye vazgectık sadece yanlara aldık onlarda keten gıbı bısey yıkanmıyo renklıde oldugu ıcın uzun sure kullanırım gıbı gelıyo:)
Mutfagım beyaz ama onlarda yıkanmıyo neysekı buhar makınası yetıstı ımdada:)

annem sureklı dıyo kızım basla artık kıl namazını tamam anne dıyorum. ıcımde nıyetım var ama bır turlu baslayamıyorum

Ay bunu soylemeye utanıyorum ama ben uzun zaman kılıp ara verenlerdenım
Coluk cocuk vs dıye hep bahane uretıyoruz
Allah kalbımıze o sıcaklıgı versın ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…