- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.681
Ben memnunum cnm yıllardır kullanırım ellerımı ıslatıp sacları bı hakeretlendırırım sonra da köpuk:)
Kabarmayıda engellıyo önler sekıl almazsa sac kurutmayla sekıl verırım az..
Evet cnm ya bılırım perde ısını zor oluyo gercekten
oturma odasına dusunduk bı ara ama bahce manzarası kapanacak dıye vazgectık sadece yanlara aldık onlarda keten gıbı bısey yıkanmıyo renklıde oldugu ıcın uzun sure kullanırım gıbı gelıyo:)
Mutfagım beyaz ama onlarda yıkanmıyo neysekı buhar makınası yetıstı ımdada:)
Ay bunu soylemeye utanıyorum ama ben uzun zaman kılıp ara verenlerdenım
Coluk cocuk vs dıye hep bahane uretıyoruz
Allah kalbımıze o sıcaklıgı versın ıns..
ayy inşallah nurcum ya..gerçi bu biraz saçmalık ama hem çalışmadım hemde olsun istiyorum ilk kez gircem daha sınava.hayrlısı nisanda olmazsa eylülde artık ciddi ciddi çalılşcam...
gözlerm çok ağrıdı yaa.uykum da geldi bıraktım çalışmayı ne çok çalıştım ama değil m,i:))hem yarın yorucu bir gün olacak enerji toplamam lazım:)))sarma saracam ve gözümde gerçekten çok büyüyooo
nuuuuurrrrrrrrr arkadaşlık isteği gönderdimmmmm
ii geceler bayanlar ben kaçıyorum..
sabahçılar size de günaydın umarım görüşürüz:))
bende kopuk alıp bı dneyım ozaman
ohh senınkı bayağ bı rahatlıkmıs canım ya
alma tabı salona bosver manzara kapanmasın etrafınızda ev varmı
benı canım ben yatıyorum ıyı geceler optum senı
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar sabahtab sinra giremedim
bol aksiyonli bir gundu yareni iki gindir uyandiginda eli ayagi sia oluyordu bu sabahta kalkti manzara ayni
ay neler kurduk bobrek rahaysizligi vb
hemen dr umuzdan randavu aldim giydircekken baktim ko bacak arkalarida urtiker
neyse gittik dr a farkli birdey yedimi duye sordu
bizim kiz yillardir yimurta yemezdi iki gun omlet yaptom yedi zanli yumurta
ay nr alerjen cocuklar dogurmusum yahu
Dr gelisimide cok guzel dedi yumurtada yrmesin annesi dedi simdi yumurta tahlili yapip cocugun caninu yakmayalim dedi
Neyse ben rahatladim urtiker olmasa farklo disunceler olabikirdi gerci agrili uanmali idrar yok onlarida sordi
Nryse gelelim menenjit asiya dedi cok rastalanan bir durum degil ama rastqlndigikda kayip olmasa bile hasar olabiliyot dedi ben yaptim cocuklarima dedi
yarrnin kabartilar gitsin vurdircaz nasip se dr amcasina
Daha bitmedi kuzum bugun tras olsu hemidrmakinr ile baslarda agladi ama kuzum tras olurken uyudu kaldi kuafor ilk defa boyle birsey oldu dedo:)
Kuzum adam oldu adam
Hayır cnm keçiboynuzu özü benim kicanim bende 9tl aldim hunnap kasikli olan ama o dikkat edersen pekmezi sadece
yani
songulun 20tl ye aldgi keciboynuzu ozü
oyuzden farkli fiyat netten arastir icerik assagi yukari ayni
ama ozu isi gormemis hali daha iyi
ama ven ozu die istedim bunu cermis farketmedim evde farkettim degistirmedim artik
masal in alerji hastalik yada istah olarak ihyaci yok
ben vagisiklik icin almistim ama pekmezi yani ama baya kati kivamli bisey
kizlar bgun sosyete pazarina gttik masalla:)
ayy guzrl seyler vardi ucuza ama bn lcw ya bakcm diye pek almadim
lcw gttim sonra ayyy ucuzluklar bitmis ama 2parca aldim gomlege bayildim
koca kiz gbi oldu resmini bulursam atayim linkini bakin cok seker kizlara alin sizde isterseniz 20tll di
kendime elbisecaldim kot spor bisey esim bile sevdi elbise sewmzdi pek :)
hmde 15 tl:)
bana bisey almadinmi dio yazik kocis masala bakmak icin ayirdim parami dedim
hep masal zaten dio pabucum dama atildi dio eskiden hic kndme almz ona alirdim
Nıda uyurken alıntı yapım dıye oturmustum tel ın basına ama
Gece uyumaz dıye uyandırdık 1 saat kestırdı yıne:)
Wavs yenı ılaclar ıns ıyı gelır alptugraya kıyamam kac gundur cekıyosunuz
Ins en kısa zamanda ıstahıda yerıne gelır..
Katreınur cnm uzuldum yaa
4 saat az olmus ama ben sıtedekı yorumları okumustum daha cok fırının sıcaklıgından olabılıyomus yayılma
Yanı yuksek ısıda olması yayılmasını engellıyo dıye okumustum ben 190 derecede pişirıyorum
Benımkı 8 saat falan beklemıs oluyo
Elınde yuvarlanacak hale gelmısse tamammıstır zaten
Ay bılemedım baska neden olabılırkı
ii akşamlar kim var kim yok bakalım.....artık son hazrlıklarımızı tamamlıyoruz yarın ciddi işlerim var...yaprak sarcam..börek hazrlıycam..elmalı kurabiye yapcam...yavaştan yollukları hazrlamaya başlıyorum:))
lcwya gidemedm bendeama özendm haa kaçırdık herhalde artık kısmet...
njurcm geçmiş olsun nidacık iyi mi şimdi
ay ben o erdem paşayı birazcık yiyebilir miyim acaba:) ay nasıl tutuosunuz bu kadar ismi aklınızda ben unutuyorum affola kızlar... amaaaa aras paşamı gördüm pek yakışıkklı olmuş maşallah.günaydın kızlar
beni canım geçmiş olsun inş su toplamamıştır
sibel çok güzel olmuş saçların ayrıca maşallah ne hamaratlık yahuu
songülüm paşamı çok merak ettim yarenime geçmiş olsun
wavs canım bayadır karşılaşamadık
berra nasıl katreinur
ayşegül masalımın gömleki hayırlı olsun
ozcanan rana nasıl olduu
minaa siz nasılsınız
funda yasmin hevin nurayy günaydın
kızlar isim isim düşününce yazamıyom uykuususuz azcık
gülden canım maşallah pek bi hamaratsın he bide beceriksizim dion denemediğin tarif kalmadı :)
bize gelince erdem paşam şükür iyi sabah yataktan indi çekmecemin başında açtı alıyo eşyaları " ATLADIIII" diyo atıyo"AÇILDIII" diyo alkışlıyo çabuk koy yerine diyorum koydum diyo pat kapıo çok komikti simdi aradılar kumandayı kulağına dayayıp anne anne diyince aramış annem anne mama hamm diyo yemiş kahvlatsını bişeler anlatıyo eşşek sıpam benim bizden de böyle fıstıklar
benicim öncelikle geçmiş olsun nidama
sil verdin çok iyi geliyo yanığa cnm bilgin olsun:
bende 24 saat bekletim ham uru mecburen:
ama sonuç süperdi..
çok hamaratsın sibel maşallah
benimde canım istiyo uzun zamandır ama yapmak çok zor geliyoooo:
bakalım bu hafta sonu zaman bulursam yapıcam inşallah:
bide sarma sarınca bayağı vaktimi alıyo nille ilgilenemiyorum gibi geliyo:
kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapmadım pek
ayşegül deniyecem dediğin gibi cnm çok sağol
bu arada masalcıkta güle güle giyisin aldıklarını
bende kendime bişey alırken 10 kere düşünüyorum ama nile hemen karar veriyorummm:
annelik kendinden önce yavrunu düşünmekmişşş:
:
katreynur nasıl oldu kurabiyeler cnnm sen yayılmasına değil tada bak yayılma işi birdahakine olmaz merak etme.
sible tekrar güle güle kullan saçını
cvr akşam gelmemişsin cnm umarım emir iyidir.
helinim kağan nasıl oldu tatlım sen nasılsın ay haberdar et bizi meraktayız yaa:
fundam günaydın sanada nasıl geçti akşam temizlik olayı var bugün ay sonuçları merak ediyorum.
fatmacım günaydın sanada:
nilay toparladınmı işleri:
yasminim akşamınız nasıl geçti:
songülüm yarenim normale döndümü vicidu cnm:
nurayım sanada günaydın elifim iyidir umarım:
bbetülüm günaydın erdem paşadan ne haber:
wavs çok sevindim alpimin toparladığına..
ay unuttuğum kalımı ki
kaldıysa aff ola kızlar herkese günaydınnnnn:
ay ben o erdem paşayı birazcık yiyebilir miyim acaba:) ay nasıl tutuosunuz bu kadar ismi aklınızda ben unutuyorum affola kızlar... amaaaa aras paşamı gördüm pek yakışıkklı olmuş maşallah.
sibelcim saçlarını güle güle kullan tatlım yakışmıs. beni nidama geçmiş olsun eli yanmış
cnm benim hafızana maşallh. yani:) günaydın tatlım biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda. nilim nasıl keyfi yerinde sanırım. buarada ben sarmayı zeynebi uyutunca sarıyorum ,böylece onun vaktinden değil de kendi uykumdan çalmış oluyorum:)
hekese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr....
günaydın kızlar
beni canım geçmiş olsun inş su toplamamıştır
sibel çok güzel olmuş saçların ayrıca maşallah ne hamaratlık yahuu
songülüm paşamı çok merak ettim yarenime geçmiş olsun
wavs canım bayadır karşılaşamadık
berra nasıl katreinur
ayşegül masalımın gömleki hayırlı olsun
ozcanan rana nasıl olduu
minaa siz nasılsınız
funda yasmin hevin nurayy günaydın
kızlar isim isim düşününce yazamıyom uykuususuz azcık
gülden canım maşallah pek bi hamaratsın he bide beceriksizim dion denemediğin tarif kalmadı :)
bize gelince erdem paşam şükür iyi sabah yataktan indi çekmecemin başında açtı alıyo eşyaları " ATLADIIII" diyo atıyo"AÇILDIII" diyo alkışlıyo çabuk koy yerine diyorum koydum diyo pat kapıo çok komikti simdi aradılar kumandayı kulağına dayayıp anne anne diyince aramış annem anne mama hamm diyo yemiş kahvlatsını bişeler anlatıyo eşşek sıpam benim bizden de böyle fıstıklar
aynen nilde atıcam diyo atıyo açıcam diyo açıyo
3e kadar sayıyorum çabuk kapat diyorum kapatıyo ay çok komik
hanfendi ne oyun isterse onu oynuyoruz ay akşamlarım inanılmaz yoğun geçiyo
yok be betülüm pek bişey deneyemiyorum
bu haftrada senin perişan pastanı deneyeyim diyorumm:
tabiki yiyebilirsin teyzesi istanbula kadar gelip bizi görmeden gidersen bozuşuruz zaten
ay ben o erdem paşayı birazcık yiyebilir miyim acaba:) ay nasıl tutuosunuz bu kadar ismi aklınızda ben unutuyorum affola kızlar... amaaaa aras paşamı gördüm pek yakışıkklı olmuş maşallah.
sibelcim saçlarını güle güle kullan tatlım yakışmıs. beni nidama geçmiş olsun eli yanmış
cnm benim hafızana maşallh. yani:) günaydın tatlım biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda. nilim nasıl keyfi yerinde sanırım. buarada ben sarmayı zeynebi uyutunca sarıyorum ,böylece onun vaktinden değil de kendi uykumdan çalmış oluyorum:)
hekese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr....
buarada bizde hünnap marka keçi boynuzu özü kullanıyoruz sanırım 25 tl ye almış babam ama bizimkinin yanında kaşık filan yok. bi de şgr ı kaç bilmiyorum ama şişesi bi karış kadar var küçük değil yani.
çok basit güldenim ohemencik yaparsın
ama şimdi ben nereye yetişeyim çorluya mı sakaryaya mıay tüm kuzuları görmek istiyorum keşke sadece benim elimde olsa. diorum işte istanbulda buluşalım hep birlikte diye :) siz ongülümle sakaryadan gelin bi gün, güldenim çorludan bende burdan nurayda orda zaten wavss da istanbulda sanırım . buluşalım hep birlikte. keşke elimde olsa gelmişken hepinizi gezerim oh:)
ama şimdi ben nereye yetişeyim çorluya mı sakaryaya mıay tüm kuzuları görmek istiyorum keşke sadece benim elimde olsa. diorum işte istanbulda buluşalım hep birlikte diye :) siz ongülümle sakaryadan gelin bi gün, güldenim çorludan bende burdan nurayda orda zaten wavss da istanbulda sanırım . buluşalım hep birlikte. keşke elimde olsa gelmişken hepinizi gezerim oh:)
ama yaaa bende isterm kiiiiii
günayydınnnn ben geldimm...sabah uyandım ders çalıştım.sonrakanitne gittim geldim malzemelerimi aldım.geldim meryem uyandı şimdi kahvaltı yapcaz ondan sonrada kolları sıvayacağız...hamarat diyen arkadaşlar teşekkür ederm çok hamarat sayılmam elimde kalan yarım malzemeleri bitireym dedim de malum hemen hemen bir ay kullanılmayacak.hem de yolumuz uzun ve bnm kociş yolda ağzı sürekli dolu olsun ister yoksa uyuyor:))o yüzden hemde yolluk olsun diye yapmaya çalışacağım bakalım....
betüll yaa yerm ben o edemiiii demek atladııı yapıyo sıpaaa...
güldencm günaydın canm evet saçlarım baya uzundu o yüzden garip geldi ama sabah gayet alışık bi şekilde uyandım...nilde özgür kız hakkaeten yapcam diyo yapıyo demek..sarma için haklısın bence ben 2 yıllık evliyim daha bu 3 ya da 4,sarmama olacak uğraştırıcı bi iş e bide çalışan bayan için zor bence de
yasemn sana da günaydın tatlımm...
fundam günaydın byugün nasılsınız vbakalım
fatma ben mi kaçırdım dün girmedin mi ii misin kuzum
ayşegül gül nuray nurr songüllgünaydın
nilay çok yoğun tempoda sanırım hiç uğramadın kolay gelsin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?