2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet bendje basitleri yapıyom zaten hehehe:

ayy keşke öyle bi imkanımız olsa bak negüzel olur dimiama:

yok kız wavs istanbulda değilll:

hadi yaa ben niye istanbul hatırlıyorum o zman nerde ki...

ama ama çokta uykum geliyo şekerimyaaa:

ayy herşeyde olduğu gibi burdada markalar var

ama ben akşam tekrar baktımki kaşık yok bizde..
eee ya uyku ya sarma şekerim he he:)

günaydın cnm
akşam gittim eşimin teyzesindelerdi.biraz oturduk yemek çay vs
sonra kalktık.kp i evine bıraktım
kv ile biz eve geçtik
kv defneyi uyuttu ben de çamaşır astım,nevresimleri değiştirdim,onları makinaya attım
sonra da yattık

maşallah erdemime
gönder onu da bir güzel mıncıklayayım

günaydın cnm kötüyüz

nede kütüsün fundam hayırdır..
temizlikçi nasıl gidiyomuş aradımı kv*?

günaydın tekrar kızlar
benim canım sıkkın
temizlikçi kadının başında kv durmaya söz vermişti. hatta 2 gün önce de konuştuk ben dururum sen merak etme demişti.
dün akşam ablasından çıktık.dedim ki "anne nasıl yapıyoruz?önce babamı mı bırakıp geçeceğiz yoksa babamda gelecek mi" dedim.kv ne dese beğenirsiniz?"nereye geçiyoruz " dedi. ben de "e yarın bana temizlikçi gelecek.bu gece bizde kalacağız ya" dedim. "ben duramam başında.haftasonu al.zaten bir günüm var.orada burada rezil olamam ben. kendin dur başında" dedi. ve ben şok oldum.ne diyeceğimi bilemedim."anne kadın haftasonları kimseye gitmiyormuş.neyse o zaman yarın dur sonrasını ben hallederim" dedim. ama o kadar sinirlendim ki anlatamam.2 günde ne değişti.ama zannımca haftasonu ablasıyla benim adıma program yapmışalr.cumartesi kumaş bakmaya gidecekmişiz.ben de dedim ki pazar gitsek olmaz mı cumartesi arkadaşıma davetliyiz.ona çok bozuldu.zaten dün bir de defneyi ablasında banyo yaptırmış.şampuan ne kullandınız dedim.normal teyzesinin kendine kullandığı büyükler için olan şampuanlardan kullanmışlar.bir de diyorlar ki merak etme sadece başının arkasına sürdük önüne sürmedik dedi.ya allah aşkına defnenin cildi zaten hassas bir debunu bilerek normal şampuan kullanıyorsunuz.bir de parka çıarmışlar.bir de kv defneyi üstü ile yatırıp kaldırmış.
neyse dün akşam defne hapşuruyor,burnu akıyor.defne hasta olacak dedim.ateşi de vardı. baktılar yok sana öyle geliyor.evham yapıyorsun, hem hapşursun iyidir dediler. veeeee tüm gece defne nefes alamadı.burnu doldu.ve doğal olarak uyumadı.
sabah burnunu çektim.nasıl iltihap çıktı.kv ye gösterdim.bak gördün mü hasta oldu dedim.o da hemen savunmaya geçti.iltihap olduğuna göre dün olmamıştır daha önceden vardır dedi. bilmiyorum dedim
böyle yani.dün akşamdan beri canım çok sıkkın.çok fena kazık yedim ve en kötüsü de defne hasta oldu

biraz önce aradım
defne bişey yememiş
kv keçiboynuzu özünü içirememiş
şurup vermiş
zorla bi kaç kaşık arpaşehriye haşlayıp yedirmiş
şimdi de uyutmaya çalışıyormuş

temizlikçiyi sordum nasıl diye
iyi dedi
salonu temizliyormuş

cnm yaa günaydın da sana pek aymamış malesef geçmiş olsun rabbim şifa versin defneme. kv gerçekten senin sınırlarını zorluo. daha benim annem bile benden habersiz yıkamadı zeynebi ne cesaret bi de başkasının evinde yaa... gelde sinirlenme bak hasta olmuş kuzum yazık değil mi. of çok sinirlendim vallahi bak bu işin tek güzelliği bu kadın sayesinde sen cennetlik olcaksın sanırım. maşallah yani sabrına saygına...

amin cnm
yavrum sabah kadar uyuyamadı
nefes alamadı ki uyusun
onun o hali beni daha çok yordu.bir de gece sık sık ağladı uyuduğu zamanlarda da
ya onun için ben kimim ki.onun istemesi yeter.hiç bu çocuk hasta olur mu,şampuan alerji yapar mı diye düşünmek yok
ben hasta oluyor dediğimde de sanki onu eleştiriyormuşum gibi tavır takınıyor.ben onu eleştirmiyorum.evladımı tanıyorum ve hasta olacağını anladım.ayrıca çocuğumun sağlığı daha önemli
inşallah cennetlik olurum cnm ne deyim. hatta hepimiz cennete gideriz inşallah

iyide senin 2 günün var haftada onun hergünü boş ne olacak dursa hayret bişey ya ayy şaka gibi kadınya nazar deydi:
hiç çocuk banyo yaptırılırmı üstelikte dışarı çıkartılırmı
ay yavrumya kıyamam ben ona:
offfofff
ay ne yazacağımı bilemedim fundamya:
sen eve gidince hemen keçi boynuzunu içir..

birazdan arayacağım cnm

ne şurubu veriyo peki?
ateşimi varmış defnemin..
ayy allahım sana sabır versin nediyeyim:

amin cnm ins :

offf off kıyamam defneme ya:

cnm zaten benim evde bişey yapmayacak ki
yesin içsin keyfine baksın.aynı işi zaten kendi evinde de yapıyor
sadece kadına göz kulak olsun yeter.deterjanların yerini,bezlerin yerini gösterecek
ama bana eziyet daha hoş oluyor sanırım.ablasıyla küsken benim evimde kalmaya bayılıyordu.ablasıyla barıştırdım beni düşman görmeye başladı.

ya anlamıyorum ben onu zaten banyo konusunda
akşam vereceğim artık keçiboynuzunu
cnm ateşi var.hatta dün ben ateşi var dedikçe yok demişti.bugün de calpol vermiş
halbu ki evde ibufen var ondan verse daha etkili olur
zaten defne hasta olacağı zaman ben önceden anlıyorum hasta olacak dikkat et diyorum. yok sana öyle geliyor diyor. sonra da defne hasta oluyor ama geç kalınmış oluyor.tamam ona göre deneyimsizim.o 2 tane çocuk büyüttü ben 1 tane.ama çocuğumu da anlıyorum yani.

yani önceden önlem ala bilsen ..
ay anlamıyorum ben bu insanları yaa:
ayrıca kusua bakmasın onun zamanındaki gibi değil şimdiki çocuklar ..

Gunaydiin herkesin Cumasi mubarek olsun Allahim mubarek Cuma vaktinde butun hastalara sifa versin ins. skntilarimizi gidersin.

yani önceden önlem ala bilsen ..
ay anlamıyorum ben bu insanları yaa:
ayrıca kusua bakmasın onun zamanındaki gibi değil şimdiki çocuklar ..

ya cnm bişey dediğimde mesela şunu şöyle yaparsan defne daha iyi yer dediğim de onun babasını da ben büyüttüm diyor
artık bişey dememeye çalışıyorum çünkü ben bişey dediğimde tersini yapıyorr

Gunaydiin herkesin Cumasi mubarek olsun Allahim mubarek Cuma vaktinde butun hastalara sifa versin ins. skntilarimizi gidersin.
amin cnm
rabbim herkese şafi ismiyle şifa göndersin
senin de cuman mübarek olsun

Ayy fundam ya gecmisi okuyamadim ama senin kv.okudum su Cuma vaktinde kotu bisey demek istemiyorum onun gunahlari onda kalsin ama canim sende azcik agirligini koyya bak olan defneye oluyo yazik diymi o yavruya o kv. bende olsa naparim bilmiyorum.

Havada birden kapandi ya yagmur basladi karanlik oldu oralarda nasilki.

aminnn aminnn allahım bazı insanlarada vijdan versin onları ısla etsin nediyeyimm:

ay yapar eminim tersin i özlelikle oyyy oyy:

fundam artık defnem büyüdü sayılacak ama sen eğer 2 . çocuğu düşünürsen kesinlikle başka bi çözüm bulmalısın cnm
senin kv olmaz bu iş..

burdada hava çok kapattı hatta bi ara çok yağmur yağdı yasın yasın..

Kizlar ya son zamanlarda yetemiyorum buraya
Bana yazilanlara cvp veremiyorum yazip hop cikiyorim hic hos degil farkindayim ama gecici sure boyle
gunduz yazamasam gece yazardim
maluk esim evde zten herzaman evde olmadigindan birlikte zaman gecurmek istiyoruz yazamadiklarim atladiklarim affola telafi etmeye calisicam
yazamadiklarim sakin olq gonul koymayin bana

Recea cnm ben kv nin iyi niyetli oldiguna inanmiyorim maksat seni huzursuz hissetmek
defneye gelimce cok gecmia olsun cbm cok uzuldum ins tez zamanda iyilesir

anlıyoz biiz seni şekerim sen merak etme ama
arada teldende olsa haber ver iyi olduğunuzu bileim olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…