2012 kasım bebekleri büyüyor..

annem sureklı dıyo kızım basla artık kıl namazını tamam anne dıyorum. ıcımde nıyetım var ama bır turlu baslayamıyorum
ins baslarsin bak bugun cuma bugun basla cumanin sevabindan hem hep yeni syleri cuma alin cuma ise baslayin diolar ya
sende bugunun hayrina basla benim ailemde hic kilan yok benden gorerek kardesimde kildi
allhima sukur bi kardesim bi ben kilariz keske ailemde.baslasa
Ay bunu soylemeye utanıyorum ama ben uzun zaman kılıp ara verenlerdenım
Coluk cocuk vs dıye hep bahane uretıyoruz
Allah kalbımıze o sıcaklıgı versın ıns..
aslinda hep bahane dedegin gbi bunlar bende hamilelikte 7ay kildim sonra biraktim
oysa oturarakda kilabilirdim iste hep bahane turetioruz
ama allhima sukur kiliorum masal engnel olmuo ilk zmanlar agliodu alisti simdi allh allh amin dio :)
cnm rica ederim ins sende alinti yapabilirsin ayni sekildedir
ay kesinlikle annelik kendinden herseyden ödün vermekmis
tsk ederim canim cok seker oldu ya:)
ayy ben o erdemi yerim masallhh ona masalda cok sevio acip kapatmayi
bide hizli kapatinca ovvv dio sasirio:)
ayy sacmalik canim ya baskasinin evinde yikamak hemde yeyiskin sampuaniyla.
hemde hassas bi cocugu hemde yikadiktan sonra disari cikarmak peeesss yani pesss allhim su cuma gununde onu bildgi gbi yapsin
sanada kazik atmasi tuhaf ne degistiyse 2ginde allhim sabir versin sana
Gunaydiin herkesin Cumasi mubarek olsun Allahim mubarek Cuma vaktinde butun hastalara sifa versin ins. skntilarimizi gidersin.
seninde cuman mubarek olsun cnm ins hepimizin gunahlari affolur rabbim cennetini nasip eder bizlere

aynen ankaradada hava kapali bi yagmur yagio bi duruo ama kapali bgun karanlik
komsuya incez birazdan bebegi var 1aylik oldu onu sevcez bakalim masal bana verirse tabi illa ben dio kucaklamak opmek.istio
bebek die opturmek istemiom yazik o daha kucuk cildi hassatir die ayy bi gorsen yicek bebisi

kızlar sızlere bı sorum var
alp tuğra dun aksamdan berı emmıyo
emmek ıstıyo meme dıyo alıyo ağzına ama cekmeden bırakıyo
neden boyle yapıyo bı fıkrı olan varmı cok uzgunum suan goğuslerımde sıstı bırazdaha emmesse sağacam artık

bu gecici bir surec sen.esinle ol canim biz anliyoruz yoksa sen.herkwse cvplarsin
esin ise baslayinca rutinine donersin.bilioruz sen merak etme
bak simdi atiyorum sana numarami arasin resmi varsa berberde uyurken onu at bi bakalim kuzuya:)

Recea cnm ben kv nin iyi niyetli oldiguna inanmiyorim maksat seni huzursuz hissetmek
defneye gelimce cok gecmia olsun cbm cok uzuldum ins tez zamanda iyilesir

ben yıkamasınıda gçtim çok yanlış ama yıkayıp dışarı çıkarmasını inanamıyorumya:
umarım kolay atlatır defnemm:

ayy allahım benim içinde duaa edinya bende istiyorum başlamayı namaza
hatta hadi ben bu akşam başlıyayım
nildde amin diyo annanesi babası kılarken

ayşegülcüm baksen masala bebeği seviyo demek bizimkinin hiç işi olmaz.
ay masalı çok merak ediyom öyle bebek severken hehe:

beysalcım evet ya karsılasamıyoruz artık yoğunsun heralde erdemde masallah akıllı kuzum
gulden yasmın ben zonguldaka oturuyorum
fundam defneme cok uzuldum ınsallah hemen atlatr kuzum kv ne dıyecek bırsey bulamıyorum artık.ben bıle kolay kolay banyodan sonra dısarı cıkmam kı bıde cocuğu cıkarmakta ne
aysegul canım suan baslayamam ama Allahım ınsallah banada kılmayı nasıp eder
songul bız burda beklıyoruz senı

masalda oyle yapip 6aylikken birakmisti kenliginden
hem istiodu agliodu hemde sut oldgu halde emmiodu 3gun ugrastim olamdi ara ara sagdim kasikla verdim iciodu
sonra sadece uyurken emiodu bikacgun sonra uyurken.bile itip agliodu
emmedi hic napayim bense uzuldum agladim sagdim biriktirdim 2ay olustu sut emmedgi halde sonra kesildi

ins gecicidir ama artik normal daha iyi olur kendilginden birakmasi senin acindan
uzulme sen

cnm hamile olm ihtimalin varmı acaba
yanni korkutmak gibi olmasında ozaman sütün tadı deyişirmiş ya:
yada bırakıcak artık 2 açıklamasıvar..

canım normal zamnda bıraksa belkı bukadar uzulmem ama suan zaten bısey yemıyo coğunlukla emıyo hasta ya oyuzden huzursuzum

ha bak şimdi hatırladım cnnm:

bu arada evet hastaken bırakmasa iyidi ama ne yapıcaksın kısmet..

ayy hadi bugun basla namaza ins devami gelir ben okadr alistim ki tum planimi namz vaktine gore ayarliyorum dun pazara gttik ogleyi kacirmyayim diye erkenden 11de ciktim normalde ogleden sonra cikardim namazi kilipta bu seferde masal in uykusu yemwgi vakti gtcek diye erken gidp geldim
ya alsinca okadar kolay olyorki namaz allhim isteyen herkese nasip etsin

masal cok sevio bebgi ve hayvanlari video cekersem atayim faceye :)
canım normal zamnda bıraksa belkı bukadar uzulmem ama suan zaten bısey yemıyo coğunlukla emıyo hasta ya oyuzden huzursuzum

olsun canim uzulme yinede sag biriktir emmezse sonra icirirsin

songul kombinlerde harika olmus yakiamis renkler cok uyumlu
gomlegi sortlari cok tatli ozellikle
bukadr parcanin hepsi nekadr tuttu artik
en balli sen oldun lcw indiriminde
magazada kalmamis nette bile okadr cok yok cesit simdi
bgun yada yarin outlete gitcem bakayim varmi dun normal magazasina gtmistim hic uygun yoktu
outlette var dedi gorwvli bakalim.kaldysa artik

Tatlim bogazi agruyorsa ememez
birde agzina bak bakik pamukcuk varmi

Canim bu indirim sadexe nette oluyor burdada magazalarda yok
Bir tisorte iki kez tiklamisim iade edicem

hepsi 7o tl tuttu
tesekkur ederim bu arada

Hayırlı cumalar kızlar sabahtan beri ara ara okudum anca yazmaya fırsat buluyorum elif teli elimde görmek isteniyor kıskanıyor herhalde hemen kucağıma gelmek istiyor ondan yazamıyorum artık
fundacim kv Allah ıslah etsin onu sen bu kadar sabirliyken ına karşı sana böyle yapması insanlık değil defnemede çok üzüldüm geçmiş olsun
wavs canım ins bu dönemde hastayım birakmax emmeyi benimde aklıma pamukcuk geldi
kızlar elif iki gündür aşkım diyor özellikle babası aradığında çok tatlı oluyor yemek istiyorum kizimi
şimdi elifi uyutuyorum kv ve kp bizde o yüzden çıkacağım hepinizi çok öptüm

Tatlim bogazi agruyorsa ememez
birde agzina bak bakik pamukcuk varmi

canım bılmıyorumkı dun s.o dr baktı boğazı ıyı dedı ağzında aft lar var ama suan eskıyo gore daha ıyı ağzı okadr kotuyken emıyodu sımdı emmıyo ıste
kız songul butun lcw yı almıssın ha gule gule gıysın arasım o yesıl sorttan bende aldım sen kac aylık aldın o sortu
bende 3 tısort 2 sort 1 esofman 48 tl ya geldı songul sen daha ındırmdekılerı almıssın ben baktğımda senın aldklrını hıc gormedım

ıns emeye devam eder ya duygusala bağladım valla
askımda dermıs elıfıme bak sen cok tatlı bunlar ya

Belki sonradan acisi cikmqya baslamitir bilemedim ki
Ama birakicaksada stressiz olicak ben arasi biraktircagim zamabi dusununce fena oluyorum hwrseyin hayirlisi

cnm ben outlet bolumunden aldim sortlar esortman boluminden cikiyor
15 parca 7o tl cok uyuba aldim geecekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…