- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.721
ins baslarsin bak bugun cuma bugun basla cumanin sevabindan hem hep yeni syleri cuma alin cuma ise baslayin diolar yaannem sureklı dıyo kızım basla artık kıl namazını tamam anne dıyorum. ıcımde nıyetım var ama bır turlu baslayamıyorum
sende bugunun hayrina basla benim ailemde hic kilan yok benden gorerek kardesimde kildi
allhima sukur bi kardesim bi ben kilariz keske ailemde.baslasa
aslinda hep bahane dedegin gbi bunlar bende hamilelikte 7ay kildim sonra biraktimAy bunu soylemeye utanıyorum ama ben uzun zaman kılıp ara verenlerdenım
Coluk cocuk vs dıye hep bahane uretıyoruz
Allah kalbımıze o sıcaklıgı versın ıns..
oysa oturarakda kilabilirdim iste hep bahane turetioruz
ama allhima sukur kiliorum masal engnel olmuo ilk zmanlar agliodu alisti simdi allh allh amin dio :)
cnm rica ederim ins sende alinti yapabilirsin ayni sekildedirbenicim öncelikle geçmiş olsun nidama
sil verdin çok iyi geliyo yanığa cnm bilgin olsun:
bende 24 saat bekletim ham uru mecburen:
ama sonuç süperdi..
çok hamaratsın sibel maşallah
benimde canım istiyo uzun zamandır ama yapmak çok zor geliyoooo:
bakalım bu hafta sonu zaman bulursam yapıcam inşallah:
bide sarma sarınca bayağı vaktimi alıyo nille ilgilenemiyorum gibi geliyo:
kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapmadım pek
ayşegül deniyecem dediğin gibi cnm çok sağol
bu arada masalcıkta güle güle giyisin aldıklarını
bende kendime bişey alırken 10 kere düşünüyorum ama nile hemen karar veriyorummm:
annelik kendinden önce yavrunu düşünmekmişşş:
:
katreynur nasıl oldu kurabiyeler cnnm sen yayılmasına değil tada bak yayılma işi birdahakine olmaz merak etme.
sible tekrar güle güle kullan saçını
cvr akşam gelmemişsin cnm umarım emir iyidir.
helinim kağan nasıl oldu tatlım sen nasılsın ay haberdar et bizi meraktayız yaa:
fundam günaydın sanada nasıl geçti akşam temizlik olayı var bugün ay sonuçları merak ediyorum.
fatmacım günaydın sanada:
nilay toparladınmı işleri:
yasminim akşamınız nasıl geçti:
songülüm yarenim normale döndümü vicidu cnm:
nurayım sanada günaydın elifim iyidir umarım:
bbetülüm günaydın erdem paşadan ne haber:
wavs çok sevindim alpimin toparladığına..
ay unuttuğum kalımı ki
kaldıysa aff ola kızlar herkese günaydınnnnn:
ay kesinlikle annelik kendinden herseyden ödün vermekmis
tsk ederim canim cok seker oldu ya:)günaydın kızlar
beni canım geçmiş olsun inş su toplamamıştır
sibel çok güzel olmuş saçların ayrıca maşallah ne hamaratlık yahuu
songülüm paşamı çok merak ettim yarenime geçmiş olsun
wavs canım bayadır karşılaşamadık
berra nasıl katreinur
ayşegül masalımın gömleki hayırlı olsun
ozcanan rana nasıl olduu
minaa siz nasılsınız
funda yasmin hevin nurayy günaydın
kızlar isim isim düşününce yazamıyom uykuususuz azcık
gülden canım maşallah pek bi hamaratsın he bide beceriksizim dion denemediğin tarif kalmadı :)
bize gelince erdem paşam şükür iyi sabah yataktan indi çekmecemin başında açtı alıyo eşyaları " ATLADIIII" diyo atıyo"AÇILDIII" diyo alkışlıyo çabuk koy yerine diyorum koydum diyo pat kapıo çok komikti simdi aradılar kumandayı kulağına dayayıp anne anne diyince aramış annem anne mama hamm diyo yemiş kahvlatsını bişeler anlatıyo eşşek sıpam benim bizden de böyle fıstıklar
ayy ben o erdemi yerim masallhh ona masalda cok sevio acip kapatmayi
bide hizli kapatinca ovvv dio sasirio:)
ayy sacmalik canim ya baskasinin evinde yikamak hemde yeyiskin sampuaniyla.günaydın tekrar kızlar
benim canım sıkkın
temizlikçi kadının başında kv durmaya söz vermişti. hatta 2 gün önce de konuştuk ben dururum sen merak etme demişti.
dün akşam ablasından çıktık.dedim ki "anne nasıl yapıyoruz?önce babamı mı bırakıp geçeceğiz yoksa babamda gelecek mi" dedim.kv ne dese beğenirsiniz?"nereye geçiyoruz " dedi. ben de "e yarın bana temizlikçi gelecek.bu gece bizde kalacağız ya" dedim. "ben duramam başında.haftasonu al.zaten bir günüm var.orada burada rezil olamam ben. kendin dur başında" dedi. ve ben şok oldum.ne diyeceğimi bilemedim."anne kadın haftasonları kimseye gitmiyormuş.neyse o zaman yarın dur sonrasını ben hallederim" dedim. ama o kadar sinirlendim ki anlatamam.2 günde ne değişti.ama zannımca haftasonu ablasıyla benim adıma program yapmışalr.cumartesi kumaş bakmaya gidecekmişiz.ben de dedim ki pazar gitsek olmaz mı cumartesi arkadaşıma davetliyiz.ona çok bozuldu.zaten dün bir de defneyi ablasında banyo yaptırmış.şampuan ne kullandınız dedim.normal teyzesinin kendine kullandığı büyükler için olan şampuanlardan kullanmışlar.bir de diyorlar ki merak etme sadece başının arkasına sürdük önüne sürmedik dedi.ya allah aşkına defnenin cildi zaten hassas bir debunu bilerek normal şampuan kullanıyorsunuz.bir de parka çıarmışlar.bir de kv defneyi üstü ile yatırıp kaldırmış.
neyse dün akşam defne hapşuruyor,burnu akıyor.defne hasta olacak dedim.ateşi de vardı. baktılar yok sana öyle geliyor.evham yapıyorsun, hem hapşursun iyidir dediler. veeeee tüm gece defne nefes alamadı.burnu doldu.ve doğal olarak uyumadı.
sabah burnunu çektim.nasıl iltihap çıktı.kv ye gösterdim.bak gördün mü hasta oldu dedim.o da hemen savunmaya geçti.iltihap olduğuna göre dün olmamıştır daha önceden vardır dedi. bilmiyorum dedim
böyle yani.dün akşamdan beri canım çok sıkkın.çok fena kazık yedim ve en kötüsü de defne hasta oldu
hemde hassas bi cocugu hemde yikadiktan sonra disari cikarmak peeesss yani pesss allhim su cuma gununde onu bildgi gbi yapsin
sanada kazik atmasi tuhaf ne degistiyse 2ginde allhim sabir versin sana
seninde cuman mubarek olsun cnm ins hepimizin gunahlari affolur rabbim cennetini nasip eder bizlereGunaydiin herkesin Cumasi mubarek olsun Allahim mubarek Cuma vaktinde butun hastalara sifa versin ins. skntilarimizi gidersin.
Ayy fundam ya gecmisi okuyamadim ama senin kv.okudum su Cuma vaktinde kotu bisey demek istemiyorum onun gunahlari onda kalsin ama canim sende azcik agirligini koyya bak olan defneye oluyo yazik diymi o yavruya o kv. bende olsa naparim bilmiyorum.
Havada birden kapandi ya yagmur basladi karanlik oldu oralarda nasilki.
aynen ankaradada hava kapali bi yagmur yagio bi duruo ama kapali bgun karanlik
komsuya incez birazdan bebegi var 1aylik oldu onu sevcez bakalim masal bana verirse tabi illa ben dio kucaklamak opmek.istio
bebek die opturmek istemiom yazik o daha kucuk cildi hassatir die ayy bi gorsen yicek bebisi