2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende ordan aldım canım sen cok uyguna almıssın gercekten
aras ın sortlarını kac aylık aldın

songul aras ım herzamnkı gıbı yakısıklı
ama arasıma neden onluk takmadınız heryerı sac olmus nezman uyandı pekı

Canim aras basta ole cok agladiki zateb aglamaktan uyudu kaldi ust taraf uyurken oldu
onlugu reddetti hep cekti agladi mecbur cikarttok eve gelomce cibi cibi yapti

ben 12 18 aldım
gecen yazın aldğım sortlarını gıydrdım alp tuğraya nerdeyse olacak oyuzden sortaı 9 12 aldım ama suan tam oldu yaza nasıl olur bılmem
değiştrme sansım yok dımı

Canim 3 ay magazadan ve netten degistirme surecin var duruma gore bakarsin
ama sortlarin bedenleri cok buyik bence olut

Canim aras basta ole cok agladiki zateb aglamaktan uyudu kaldi ust taraf uyurken oldu
onlugu reddetti hep cekti agladi mecbur cikarttok eve gelomce cibi cibi yapti

alısamadı yanı tras olmaya
sacları cabuk uzuyo heralde oyuzden sık sık tras olunca alısr artık
herseferınde ağlamasına dayanılmaz kuzumun

selam kızlar hayırlı cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah

güldenim bizi merak etmişsin canım giremiyorum malesef fazla kusuruma bakma nolur,
kaan daha iyi çok şükür iştah sorunuda çözüldü gibi sadece hala burnu akıyor o tam geçmedi daha malesef,
asıl sorun benim aslında, tam bir buçuk haftadir nezle ve feci bi öksürükle yaşamaya çalışıyorum :2:
ilaçta alamadığım için hala geçmedi özellikle öksürük mahfetti beni
bu hafta iki defa doktora gittim korktum açıkcası zarar vercek bebişe diye ama çok şükür herşey normal,
öksürük bir geçse rahatlıcamda hala aynı ama işte

geçmiş yine yapamadım kızlar nolur kusuruma bakmayın ama hepsini telafi edicem yakın zamanda inşallah,
şimdi kaanı uyutmam lazım kendimde uzancam biraz geceleri öksürükten uyuyamıyorum hiç

Canim.gecmis olsu bol bol limonlu su ic

alısamadı yanı tras olmaya
sacları cabuk uzuyo heralde oyuzden sık sık tras olunca alısr artık
herseferınde ağlamasına dayanılmaz kuzumun

Bu 3.trasi cnm ama bu sefer ole cabuk bittiki ondan daha az stres oldum esimim kuagoru mubarrk bir saatte yapiyordu zateb cocuk agkiyor
birde dediki tanidik olmazsa ugrasmazdim bu kadar diye icten icten alindim sanki ben cikinca ozur dilemis esimden benim o konusmadan hoslanmadigumi anlayinca
dun tavsiye userine gittik
ole rahat hiseetimki hatta onlar bizi rahatlatti gelen bebeklerimiz ayni diye
seneye mutlu mutluboturur koltuga dedi

Son düzenleme:
yok canım ıhtımal
emse bende acaba tadında bı değişklkmı var dıcem ama ağzına alıyo cekmeden bırakıyo

nediyeyim hayırlısı cnm vardır herşeyde bi hayır sonuçta sen çok uzun bi dönem emzirdn üzülme bence..

yerim senin ben yakışıklııııııııııı:

amin cnm amin inşallah başlıyacam..
bu arada vidyo çekerbilirsen bekliyorummm:

evet bende 4 5 parça aldım sadece..
ay bide kaç günde geldi aldıklarınız bakalım.ç.

günaydın cnm ayyy
yerim onu bennnn aşkım ha akıllı bıdık..

cnm çok geçmiş olsun haberdar et bizi arada bukadar yazsan yeter iyi olduğunuzu bilelim görüşürüz..

canım ben sımdı cıkayım evı supurcem gorusuruz kızlar optumm

görüşürüz cnm ..

Burda hala yagmur yagiyo cok sukur ya Cuma vaktinde basladi masallah hala devam ediyo Allahim bizi susuz birakmasin bende erenle namaz kildim sipa ya ben egilince ustume cikmaya calisiyo sonra ilgimi cekmeye calisiyo cekemeyince gidiyo oynuyo ben tam selam verirken anliyo hemen sırıtıp oyun yapiyo kacmaya calisiyo tesbih cekmekte hosuna gidiyo ya karnini doyurdum uyuttum simdi ama gecmiste cok birikmis ya okuyamadim eren uyumusken bende ders calisayim ilk firsatta gecmiside okucam.

cnm zaten kv 2 ye bakmam bana sakın güvenmeyin 2. yi yapacaksan çıkar işten bakarsın diyor
zaten hemen düşünmüyorum 2. yi

cnm sen arada iyi olduğunu bildir yeter
eşinle bol bol vakit geçir

Recea cnm ben kv nin iyi niyetli oldiguna inanmiyorim maksat seni huzursuz hissetmek
defneye gelimce cok gecmia olsun cbm cok uzuldum ins tez zamanda iyilesir
cnm ama ne kadar bozuldum bana tamam ben başında dururum dedi hem de böyle dedi
inşallah yavrum ya ne kadar halsizdi anlatamam

bilmiyorum cnm ne değişti ama böyle yaptı
çok bozuldum ama yine de bişey demedim

cnm ya sütünün tadı değişiktir ya da ağzı çok acıyordur

inşallah çabuk atlatır sağol cnm
ya zaten kış mevsiminde tişörtle dolaşıyor onun için soğuk kavramı çok farklı

inşallah cnm

cnm güle güle giysin
nasıl uyumuş yavrum kıyamam
akıllı bıdık, maşallah nazar değmesin

amin cnm benim
inşallah en kısa zamanda atlatır

inşallah cnm inşallahhhh:

sonunda lcw outletine bizde yetiştik. 7 parça ; 4 zıbın, 2 t shirt, 1 shirt... 35.5 tl tuttu. hepsi yazlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…