- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.741
Belki sonradan acisi cikmqya baslamitir bilemedim ki
Ama birakicaksada stressiz olicak ben arasi biraktircagim zamabi dusununce fena oluyorum hwrseyin hayirlisi
cnm ben outlet bolumunden aldim sortlar esortman boluminden cikiyor
15 parca 7o tl cok uyuba aldim geecekten
bende ordan aldım canım sen cok uyguna almıssın gercekten
aras ın sortlarını kac aylık aldın
songul aras ım herzamnkı gıbı yakısıklı
ama arasıma neden onluk takmadınız heryerı sac olmus nezman uyandı pekı
Cnm hepsi 18.24 ya sizin
ben 12 18 aldım
gecen yazın aldğım sortlarını gıydrdım alp tuğraya nerdeyse olacak oyuzden sortaı 9 12 aldım ama suan tam oldu yaza nasıl olur bılmem
değiştrme sansım yok dımı
Canim aras basta ole cok agladiki zateb aglamaktan uyudu kaldi ust taraf uyurken oldu
onlugu reddetti hep cekti agladi mecbur cikarttok eve gelomce cibi cibi yapti
Canim 3 ay magazadan ve netten degistirme surecin var duruma gore bakarsin
ama sortlarin bedenleri cok buyik bence olut
alp tuğrada kağıdını yırttı değiştrmezler dımı artık
selam kızlar hayırlı cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah
güldenim bizi merak etmişsin canım giremiyorum malesef fazla kusuruma bakma nolur,
kaan daha iyi çok şükür iştah sorunuda çözüldü gibi sadece hala burnu akıyor o tam geçmedi daha malesef,
asıl sorun benim aslında, tam bir buçuk haftadir nezle ve feci bi öksürükle yaşamaya çalışıyorum :2:
ilaçta alamadığım için hala geçmedi özellikle öksürük mahfetti beni
bu hafta iki defa doktora gittim korktum açıkcası zarar vercek bebişe diye ama çok şükür herşey normal,
öksürük bir geçse rahatlıcamda hala aynı ama işte
geçmiş yine yapamadım kızlar nolur kusuruma bakmayın ama hepsini telafi edicem yakın zamanda inşallah,
şimdi kaanı uyutmam lazım kendimde uzancam biraz geceleri öksürükten uyuyamıyorum hiç
Canim eger ustundeki etiket duriyorsa her sartta degistiyorlar
alısamadı yanı tras olmaya
sacları cabuk uzuyo heralde oyuzden sık sık tras olunca alısr artık
herseferınde ağlamasına dayanılmaz kuzumun
fıyatının yazdğı etıketı yırttı canım
değiştıremesem yapacak bısey yok artık zaten yaza cokta buyumez alp tuğra
yok canım ıhtımal
emse bende acaba tadında bı değişklkmı var dıcem ama ağzına alıyo cekmeden bırakıyo
Eki Görüntüle 1041512 Eki Görüntüle 1041513 Eki Görüntüle 1041514 Eki Görüntüle 1041485 Eki Görüntüle 1041505 Eki Görüntüle 1041506
masalece senin icin uyuyan prenside koydum
ayy hadi bugun basla namaza ins devami gelir ben okadr alistim ki tum planimi namz vaktine gore ayarliyorum dun pazara gttik ogleyi kacirmyayim diye erkenden 11de ciktim normalde ogleden sonra cikardim namazi kilipta bu seferde masal in uykusu yemwgi vakti gtcek diye erken gidp geldim
ya alsinca okadar kolay olyorki namaz allhim isteyen herkese nasip etsin
masal cok sevio bebgi ve hayvanlari video cekersem atayim faceye :)
olsun canim uzulme yinede sag biriktir emmezse sonra icirirsin
songul kombinlerde harika olmus yakiamis renkler cok uyumlu
gomlegi sortlari cok tatli ozellikle
bukadr parcanin hepsi nekadr tuttu artik
en balli sen oldun lcw indiriminde
magazada kalmamis nette bile okadr cok yok cesit simdi
bgun yada yarin outlete gitcem bakayim varmi dun normal magazasina gtmistim hic uygun yoktu
outlette var dedi gorwvli bakalim.kaldysa artik
Hayırlı cumalar kızlar sabahtan beri ara ara okudum anca yazmaya fırsat buluyorum elif teli elimde görmek isteniyor kıskanıyor herhalde hemen kucağıma gelmek istiyor ondan yazamıyorum artık
fundacim kv Allah ıslah etsin onu sen bu kadar sabirliyken ına karşı sana böyle yapması insanlık değil defnemede çok üzüldüm geçmiş olsun
wavs canım ins bu dönemde hastayım birakmax emmeyi benimde aklıma pamukcuk geldi
kızlar elif iki gündür aşkım diyor özellikle babası aradığında çok tatlı oluyor yemek istiyorum kizimi
şimdi elifi uyutuyorum kv ve kp bizde o yüzden çıkacağım hepinizi çok öptüm
selam kızlar hayırlı cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah
güldenim bizi merak etmişsin canım giremiyorum malesef fazla kusuruma bakma nolur,
kaan daha iyi çok şükür iştah sorunuda çözüldü gibi sadece hala burnu akıyor o tam geçmedi daha malesef,
asıl sorun benim aslında, tam bir buçuk haftadir nezle ve feci bi öksürükle yaşamaya çalışıyorum :2:
ilaçta alamadığım için hala geçmedi özellikle öksürük mahfetti beni
bu hafta iki defa doktora gittim korktum açıkcası zarar vercek bebişe diye ama çok şükür herşey normal,
öksürük bir geçse rahatlıcamda hala aynı ama işte
geçmiş yine yapamadım kızlar nolur kusuruma bakmayın ama hepsini telafi edicem yakın zamanda inşallah,
şimdi kaanı uyutmam lazım kendimde uzancam biraz geceleri öksürükten uyuyamıyorum hiç
canım ben sımdı cıkayım evı supurcem gorusuruz kızlar optumm
cnm zaten kv 2 ye bakmam bana sakın güvenmeyin 2. yi yapacaksan çıkar işten bakarsın diyoraminnn aminnn allahım bazı insanlarada vijdan versin onları ısla etsin nediyeyimm:
ay yapar eminim tersin i özlelikle oyyy oyy:
fundam artık defnem büyüdü sayılacak ama sen eğer 2 . çocuğu düşünürsen kesinlikle başka bi çözüm bulmalısın cnm
senin kv olmaz bu iş..
burdada hava çok kapattı hatta bi ara çok yağmur yağdı yasın yasın..
cnm sen arada iyi olduğunu bildir yeterKizlar ya son zamanlarda yetemiyorum buraya
Bana yazilanlara cvp veremiyorum yazip hop cikiyorim hic hos degil farkindayim ama gecici sure boyle
gunduz yazamasam gece yazardim
maluk esim evde zten herzaman evde olmadigindan birlikte zaman gecurmek istiyoruz yazamadiklarim atladiklarim affola telafi etmeye calisicam
yazamadiklarim sakin olq gonul koymayin bana
cnm ama ne kadar bozuldum bana tamam ben başında dururum dedi hem de böyle dediRecea cnm ben kv nin iyi niyetli oldiguna inanmiyorim maksat seni huzursuz hissetmek
defneye gelimce cok gecmia olsun cbm cok uzuldum ins tez zamanda iyilesir
bilmiyorum cnm ne değişti ama böyle yaptıins baslarsin bak bugun cuma bugun basla cumanin sevabindan hem hep yeni syleri cuma alin cuma ise baslayin diolar ya
sende bugunun hayrina basla benim ailemde hic kilan yok benden gorerek kardesimde kildi
allhima sukur bi kardesim bi ben kilariz keske ailemde.baslasa
aslinda hep bahane dedegin gbi bunlar bende hamilelikte 7ay kildim sonra biraktim
oysa oturarakda kilabilirdim iste hep bahane turetioruz
ama allhima sukur kiliorum masal engnel olmuo ilk zmanlar agliodu alisti simdi allh allh amin dio :)
cnm rica ederim ins sende alinti yapabilirsin ayni sekildedir
ay kesinlikle annelik kendinden herseyden ödün vermekmis
tsk ederim canim cok seker oldu ya:)
ayy ben o erdemi yerim masallhh ona masalda cok sevio acip kapatmayi
bide hizli kapatinca ovvv dio sasirio:)
ayy sacmalik canim ya baskasinin evinde yikamak hemde yeyiskin sampuaniyla.
hemde hassas bi cocugu hemde yikadiktan sonra disari cikarmak peeesss yani pesss allhim su cuma gununde onu bildgi gbi yapsin
sanada kazik atmasi tuhaf ne degistiyse 2ginde allhim sabir versin sana
seninde cuman mubarek olsun cnm ins hepimizin gunahlari affolur rabbim cennetini nasip eder bizlere
aynen ankaradada hava kapali bi yagmur yagio bi duruo ama kapali bgun karanlik
komsuya incez birazdan bebegi var 1aylik oldu onu sevcez bakalim masal bana verirse tabi illa ben dio kucaklamak opmek.istio
bebek die opturmek istemiom yazik o daha kucuk cildi hassatir die ayy bi gorsen yicek bebisi
cnm ya sütünün tadı değişiktir ya da ağzı çok acıyordurkızlar sızlere bı sorum var
alp tuğra dun aksamdan berı emmıyo
emmek ıstıyo meme dıyo alıyo ağzına ama cekmeden bırakıyo
neden boyle yapıyo bı fıkrı olan varmı cok uzgunum suan goğuslerımde sıstı bırazdaha emmesse sağacam artık
inşallah çabuk atlatır sağol cnmbeysalcım evet ya karsılasamıyoruz artık yoğunsun heralde erdemde masallah akıllı kuzum
gulden yasmın ben zonguldaka oturuyorum
fundam defneme cok uzuldum ınsallah hemen atlatr kuzum kv ne dıyecek bırsey bulamıyorum artık.ben bıle kolay kolay banyodan sonra dısarı cıkmam kı bıde cocuğu cıkarmakta ne
aysegul canım suan baslayamam ama Allahım ınsallah banada kılmayı nasıp eder
songul bız burda beklıyoruz senı
inşallah cnmben yıkamasınıda gçtim çok yanlış ama yıkayıp dışarı çıkarmasını inanamıyorumya:
umarım kolay atlatır defnemm:
ayy allahım benim içinde duaa edinya bende istiyorum başlamayı namaza
hatta hadi ben bu akşam başlıyayım
nildde amin diyo annanesi babası kılarken
ayşegülcüm baksen masala bebeği seviyo demek bizimkinin hiç işi olmaz.
ay masalı çok merak ediyom öyle bebek severken hehe:
cnm güle güle giysinEki Görüntüle 1041512 Eki Görüntüle 1041513 Eki Görüntüle 1041514 Eki Görüntüle 1041485 Eki Görüntüle 1041505 Eki Görüntüle 1041506
masalece senin icin uyuyan prenside koydum
amin cnm benimHayırlı cumalar kızlar sabahtan beri ara ara okudum anca yazmaya fırsat buluyorum elif teli elimde görmek isteniyor kıskanıyor herhalde hemen kucağıma gelmek istiyor ondan yazamıyorum artık
fundacim kv Allah ıslah etsin onu sen bu kadar sabirliyken ına karşı sana böyle yapması insanlık değil defnemede çok üzüldüm geçmiş olsun
wavs canım ins bu dönemde hastayım birakmax emmeyi benimde aklıma pamukcuk geldi
kızlar elif iki gündür aşkım diyor özellikle babası aradığında çok tatlı oluyor yemek istiyorum kizimi
şimdi elifi uyutuyorum kv ve kp bizde o yüzden çıkacağım hepinizi çok öptüm
cnm zaten kv 2 ye bakmam bana sakın güvenmeyin 2. yi yapacaksan çıkar işten bakarsın diyor
zaten hemen düşünmüyorum 2. yi
cnm sen arada iyi olduğunu bildir yeter
eşinle bol bol vakit geçir
cnm ama ne kadar bozuldum bana tamam ben başında dururum dedi hem de böyle dedi
inşallah yavrum ya ne kadar halsizdi anlatamam
bilmiyorum cnm ne değişti ama böyle yaptı
çok bozuldum ama yine de bişey demedim
cnm ya sütünün tadı değişiktir ya da ağzı çok acıyordur
inşallah çabuk atlatır sağol cnm
ya zaten kış mevsiminde tişörtle dolaşıyor onun için soğuk kavramı çok farklı
inşallah cnm
cnm güle güle giysin
nasıl uyumuş yavrum kıyamam
akıllı bıdık, maşallah nazar değmesin
amin cnm benim
inşallah en kısa zamanda atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?