- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.761
sonunda lcw outletine bizde yetiştik. 7 parça ; 4 zıbın, 2 t shirt, 1 shirt... 35.5 tl tuttu. hepsi yazlık
slm kızlar ayy bu pc öldürdü benşi tam alıtılıyorum yazacam tak kapanıyo..açıyorum tekrar alınıtılıyorum yolluycam tak kapanıyo iiyice kafayı yedi..o yüzden alıntılayamayorum...yasemn hayrlı olsun güle güğle giysin zeynepck
nilayyy canmm nasıl oldun halledebldin mi biraz işlerii
slm kızlar ayy bu pc öldürdü benşi tam alıtılıyorum yazacam tak kapanıyo..açıyorum tekrar alınıtılıyorum yolluycam tak kapanıyo iiyice kafayı yedi..o yüzden alıntılayamayorum...yasemn hayrlı olsun güle güğle giysin zeynepck
nilayyy canmm nasıl oldun halledebldin mi biraz işlerii
selam kızlar,
biz evimize taşındık yerleştik. önceden tecrübeli olunca çok uzun sürmedi yerleşmemiz her şeyi hallettik. burdan gitmeden evsahibinden ev için temizlikçi tutmasını rica etmiştik sağolsun ilgilendi eve gittiğimzde tertemizdi, ben sadece bir tur sildim yerleri okadar. nakliyecilerin taşıyıp kurmaları 2 saat sürdü o gün dinlendik ve kaba hatlarıyla toparladık. ertesi gün tüm yerleşme işini bitirdik marketimizi vs öğrendik, ev çok merkezi zaten.
minanın sıkıntıları devam edior meğer 3 diş geliyormuş hep ateşli, mızmız, iştahsız ve gecelerimiz uykusuz... bugn 3 saat uykuyla duruyorum zombiye dönüşmeme çok az kaldı...
bizden böyle, geçmiş yapamadım biri özet geçerse çokkk sevinirim :)
selam kızlar,
biz evimize taşındık yerleştik. önceden tecrübeli olunca çok uzun sürmedi yerleşmemiz her şeyi hallettik. burdan gitmeden evsahibinden ev için temizlikçi tutmasını rica etmiştik sağolsun ilgilendi eve gittiğimzde tertemizdi, ben sadece bir tur sildim yerleri okadar. nakliyecilerin taşıyıp kurmaları 2 saat sürdü o gün dinlendik ve kaba hatlarıyla toparladık. ertesi gün tüm yerleşme işini bitirdik marketimizi vs öğrendik, ev çok merkezi zaten.
minanın sıkıntıları devam edior meğer 3 diş geliyormuş hep ateşli, mızmız, iştahsız ve gecelerimiz uykusuz... bugn 3 saat uykuyla duruyorum zombiye dönüşmeme çok az kaldı...
ohhh güle güle kullansın bal böcüğü..
sağolasın teyzesi inş. nilimin kıyafetlerini ne zaman aldın sen tatlım. gelmedi di mi daha. 3 gün içinde teslim dioda
Hayırlı cumalar kızlar sabahtan beri ara ara okudum anca yazmaya fırsat buluyorum elif teli elimde görmek isteniyor kıskanıyor herhalde hemen kucağıma gelmek istiyor ondan yazamıyorum artık
fundacim kv Allah ıslah etsin onu sen bu kadar sabirliyken ına karşı sana böyle yapması insanlık değil defnemede çok üzüldüm geçmiş olsun
wavs canım ins bu dönemde hastayım birakmax emmeyi benimde aklıma pamukcuk geldi
kızlar elif iki gündür aşkım diyor özellikle babası aradığında çok tatlı oluyor yemek istiyorum kizimi
şimdi elifi uyutuyorum kv ve kp bizde o yüzden çıkacağım hepinizi çok öptüm
gelmedi cnm 2 gün önce yani çarşanba aldım
herhalde pazartesi gelir..
cnm ne aptın sarma sardınmı?
maşallah nilaycım çok hızlısınız tebri ediyorum sizi.
ben asla 1 günde yerleşememezdim
geçmişe gelnce
defnem hasta babaannesi banyo yaptırıp dışarı çıkardığı için..
nil iyi bildiğin gibi kağan iyimiş ama helin öksürüyormuş
beninin minik prensesi nida elini yakmış
katrreynur kurabiye yaprtı sonucu merak ediyorum:
masal bebek sevmeye gitti:
aras paşam tıraşş olurken uyumuş koförde:
yarenim alerji olmuş yumurtadan..
elifim aşkım diyomuş bıcırıkk:
erdem paşamiyi çekmeceleri açıp kapatıyo sonrada alkış yapıyomuş..
fatma ders çalışıyo sanıyorum:
özcenanımdan haber yok dün ve bugün:
sesibeli biliyosun
yaseminim bal böcüğüne kıyafet aldı
wavsum üzülüyo alp paşa emmiyomuş.
cvr de girmedi akşam.
eee başka unuttuğum kaldımı bilmiyorum aklıma gelenler bunlar umrım faydalı olmuşumdur
unhnuttuğum varsa sor lütfen cnm:
ay desene daha çok beklerim ben. malum bizim burası daha uzak....
Masallah cnm sana ya:)
Nasılda tutmussun hepsını aklında alkıs
Yalnız ben dılegı de merak edıyorum oda yazmıyo ne zamandır ıns hersey yolundadır..
Songul resımler cok tatlı masallah pasaya..
Sıbel bıttımı hazırlıklar cnm??
Yasmın gule gule gıysın zeynep ılay cıcılerını
Hevın sanada gecmıs olsun cnm ılac almayıncada gecmıyo surunduruyo bu hastalık ınsanı
Ins toparlarsın en kısa zamanda..
Fundacım kv yıne eskı formuna donmus cok sınır oldum
Defnecık ılerlemeden atlatır ıns..
Erdemede kocaman alkıs bızden
Elıfe ve nılede
Wavs ıns gecıcı bı durumdur cnm agzından dolayı emmek ıstemeyebılır..
Yıne bu kadar emdıgı ıyı bırakırsada uzulme
Masalada ıyı gezmeler..
Ranadanda haber yok ıyılerdır ıns..
Nılaycım tasınma bıtmıs masallah sıze hızlısınız..
Artık yenı duzene alısma zamanı..
Mına yabancılık hıssetmemıstır ıns..
Guldencım sayende kımseyı unutmadım sanırım:)
Herkese ıyı gunler arkadaslar
aybilemiyorumki cnm ama gelsin biran önce..
cnm dilek bi kaybolup bi geliyo bende merak ediyorum..
ay teşekkeür edrim iltifatın içinde:
bu arada nidanın eli nasıl oldu sen buazın geçtimi..
güle güle giysin kuzucuksonunda lcw outletine bizde yetiştik. 7 parça ; 4 zıbın, 2 t shirt, 1 shirt... 35.5 tl tuttu. hepsi yazlık
güle güle oturun cnmselam kızlar,
evet cnm döndü sağolsunMasallah cnm sana ya:)
Nasılda tutmussun hepsını aklında alkıs
Yalnız ben dılegı de merak edıyorum oda yazmıyo ne zamandır ıns hersey yolundadır..
Songul resımler cok tatlı masallah pasaya..
Sıbel bıttımı hazırlıklar cnm??
Yasmın gule gule gıysın zeynep ılay cıcılerını
Hevın sanada gecmıs olsun cnm ılac almayıncada gecmıyo surunduruyo bu hastalık ınsanı
Ins toparlarsın en kısa zamanda..
Fundacım kv yıne eskı formuna donmus cok sınır oldum
Defnecık ılerlemeden atlatır ıns..
Erdemede kocaman alkıs bızden
Elıfe ve nılede
Wavs ıns gecıcı bı durumdur cnm agzından dolayı emmek ıstemeyebılır..
Yıne bu kadar emdıgı ıyı bırakırsada uzulme
Masalada ıyı gezmeler..
Ranadanda haber yok ıyılerdır ıns..
Nılaycım tasınma bıtmıs masallah sıze hızlısınız..
Artık yenı duzene alısma zamanı..
Mına yabancılık hıssetmemıstır ıns..
Guldencım sayende kımseyı unutmadım sanırım:)
Herkese ıyı gunler arkadaslar
güle güle giysin kuzucuk
sağol canım geçmiş olsun defnecik hasta olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?