- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.781
Geçmiş yaptım biraz
Namaza başlamak isteyen arkadaşlar varmış Rabbim inşallah en kisa zamanda başlayıp bi daha hic birakmamayi nasip etsin. Dualarimdasiniz inşallah...
Songül maşallah ne çok şey almisin. Güle güle kullansın aras paşa cicilerini.
Ayy ben de akilsizlik edip berra ya 18 24 aldım iyi mi yaza kadar ne kadar buyuyecekse sanki. Bugün geçen yaz giydiklerini çıkarıp bi baktım 9 12 salopet tam üzerine göre oldu. Off off benim minik kızım büyür de ben de görür muyum ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güldencim canım çok sağol çok güzel özetledin :)
yasmincim canım gelecek yıl başlayacağım aryık ozamn tayin isteriz yine gezici kuşlar iş başında :)
minam dişlerden çookkk çekiyor canım ya o çocuğumun tüm sosyal hayatını sabote etti resmen...
beni çok sağol canım hallettik bakalım odalar benzeri şekilde konumlanınca pek yadırgamadı kuzum... ama yol çok yordu onu da... canım geçmiş olsun çok yandı mı ya
Sağol cnmgüle güle giysin kuzucuk
sağol canım geçmiş olsun defnecik hasta olmuş...
Fundacim defneye cok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya
Gülden kurabiye yayildi ve cok yumuşak oldu. Ama tadı güzel olmuş bi daha ki sefer tutar inşallah
Sağol cnm
Kızlar ev pırıl pırıl olmuş. Kadın çok güzel temizlemiş .
Kv bile beğendi.
Çok şükür
Bu 3.trasi cnm ama bu sefer ole cabuk bittiki ondan daha az stres oldum esimim kuagoru mubarrk bir saatte yapiyordu zateb cocuk agkiyor
birde dediki tanidik olmazsa ugrasmazdim bu kadar diye icten icten alindim sanki ben cikinca ozur dilemis esimden benim o konusmadan hoslanmadigumi anlayinca
dun tavsiye userine gittik
ole rahat hiseetimki hatta onlar bizi rahatlatti gelen bebeklerimiz ayni diye
seneye mutlu mutluboturur koltuga dedi
selam kızlar,
biz evimize taşındık yerleştik. önceden tecrübeli olunca çok uzun sürmedi yerleşmemiz her şeyi hallettik. burdan gitmeden evsahibinden ev için temizlikçi tutmasını rica etmiştik sağolsun ilgilendi eve gittiğimzde tertemizdi, ben sadece bir tur sildim yerleri okadar. nakliyecilerin taşıyıp kurmaları 2 saat sürdü o gün dinlendik ve kaba hatlarıyla toparladık. ertesi gün tüm yerleşme işini bitirdik marketimizi vs öğrendik, ev çok merkezi zaten.
minanın sıkıntıları devam edior meğer 3 diş geliyormuş hep ateşli, mızmız, iştahsız ve gecelerimiz uykusuz... bugn 3 saat uykuyla duruyorum zombiye dönüşmeme çok az kaldı...
bizden böyle, geçmiş yapamadım biri özet geçerse çokkk sevinirim :)
Wavss neden emmek istemiyor alp tuğra canım okuyamadim geçmişi
Geçmiş yaptım biraz
Namaza başlamak isteyen arkadaşlar varmış Rabbim inşallah en kisa zamanda başlayıp bi daha hic birakmamayi nasip etsin. Dualarimdasiniz inşallah...
Songül maşallah ne çok şey almisin. Güle güle kullansın aras paşa cicilerini.
Ayy ben de akilsizlik edip berra ya 18 24 aldım iyi mi yaza kadar ne kadar buyuyecekse sanki. Bugün geçen yaz giydiklerini çıkarıp bi baktım 9 12 salopet tam üzerine göre oldu. Off off benim minik kızım büyür de ben de görür muyum ki
Cnm bişey yemek istemedi. Sadece sup yedi. Süt bile içmedi.ohh neguzel mıs gıbı olmus desene sende artık yorulmazsın canım
defne nasıl canım yedımı bıseyler
Bırakmaz inşallah canim yaadun aksamdan berı emmedı canım ağzına alıyo emmeden bırakıyo uyumadan once baktım dılının ustunde solda yara var ya ozyuden emmıyo yada bırakacak
Sağol teyzesi siz de Güle güle kullanın inşallahdua et canım baslarız ınsallah
bende 12 18 aldım tısort ve esofmanı
sortları 9 12 aldım benım oğlumda mınık teyzesı
gule gule gıysın berra cıcılerını
Cnm bişey yemek istemedi. Sadece sup yedi. Süt bile içmedi.
Kadına aldığı para helal olsun
Bırakmaz inşallah canim yaa
Sağol teyzesi siz de Güle güle kullanın inşallah
sizde gule gile giyin cicilrinizi
ayy takilma elbet buyucekler masalinda gecen yilki cogu seyi oluo:)minyatur kuzum benim biblom benim
oyuncak bebegim diye seviorum minigimi
sende cadi dion ya bücur cadim de annesi :)
Bizde lcw da bugün gelenlere yetistik şükür. 2 citcitli badi 1 tshirt 1 Tayt 1 badi bi tane de hırka aldık o indirimden değil ihtiyacimiz vardı. Amanin ne hızlı tükeniyor ya sabah 9 da sepete ekledim 11 de yarısı bosalmis sinir oldum kapmislar sectiklerimi:))
Fundacim defneye cok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya
Gülden kurabiye yayildi ve cok yumuşak oldu. Ama tadı güzel olmuş bi daha ki sefer tutar inşallah
Kızlar ev pırıl pırıl olmuş. Kadın çok güzel temizlemiş .
Kv bile beğendi.
Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?