- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.801
Gule gule gıysın berracık:)
Cnm zaten yumusak bı kurabıye oluyo kekle kurabıye arası bısey
Ama kabarık olmadıgı ıcın belkı farklı olmustur
Ins bıda kı sefere dıyelım uzuldum ama olmadıgı ıcın..
herkese iyi hafta sonları diliyorum.
uzun zaman sonra biraz üzücü bir olayla merhaba diyorum.dün akşam minik kuzum boynunu yaktı çay içtiğini sanırken.babasının bıraktığı bardağı kaşla göz arasında kapmış.ve sonuç kötü oldu.hemen acile gittik.krem sürdüler çok ciddi olmadığını söylediler biraz soyuldu derisi ama çok üzgünüm gördükçe kendime kızıyorum.hadi babası dikkat etmiyor sen niye yalnız bıraktın diye.en çok korktuğum şey başıma geldi.Allahım tüm kuzularımızı korusun ve daha büyük dert vermesin
slm kizlar yarin misafir var tavuk gogsu yaptim simdi.bi de beninin catlak kurabiyesini cirpip dolaba attim bakalim sonuc nasil olacak.bende yatayim artik.ii geceler hepinize guzel deliksiz uykular ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beni canim nida eve berekt gelsin bolluk gelsin kotu gozler gitsin diye dokmustur annesi:)
patronum hergun yerleri sirkwli su ile sildirirdi kuran okurdu berekt bolluk olurmus sirke
temizlermis kotulukleri sirke kokusuna seytan gelmezmis oyle inanirdi yapardi hergun
koku ciksin diye klimayi acar oda parfumu skardi ayy kokusu cok fena ama yaaa
wavs belki yaradan emmiodur aciosa ins emer tekrar
ama uzulme hisseder stres olur alpcikde
yaseminn ohhh gecw gece neler yapmis bak
bugun bende yapmak istiom catlak kurabiyeyi
ins guzel olur
simdi songulun kol boregini deniycem kahvaltiyada iyi olur gec yapioz bgun esim evde odugundan
bu boregi deniyeyim
Herkese günaydın ben de ranayi sallarken bakayım dedim aynı beysal gibi
Nasılsınız hanımlar biz de hastalık falan kalmadı çok şükür ama ben yine bir ışe giriştim sonra pişman oldum ama dönüş yok
Yarın malum seçim esim de seçimde çalıştığı icin yarın akşam onun yanında gelen oylari sisteme girecez. İlk başta görev almadım ben istemedim rana yüzünden sandık başkanı falan olmak istemedim çünkü sabah 6 akşam7belki de sekize kadar iş olacaktı ranadan ayrı kalırım diye istemedim ama bu sefer de hakim seçimde görev almayacaklar nöbet tutacak dedi otopsi olsa yakalama olsa yine gidecem adliyeye asıl nöbetçiye yardım etmeye neyse mecbur kabul ettim ama içim hiç rahat değildi
Dün müdür çağırdı akşam görev alır misin diye hemen kabul ettim ranayi düşünmeden nöbetten kurtulmak için
Velhasıl sonra eve gelip ranayi görünce pişman oldum öğleden sonra 4 buçukta bırakıp gece dönecez bakıcıda kalacak orda uyuyacak biz işimiz bitince gelip alacaz gece saat on iki bir gibi biter dedi esim sizce hata mi ettim rana ilk defa bensiz uyuyacak :-(
Uzulmene gerek yok canım mutlaka ben bi yanlış yapmışımdir. Seninle alakali değil. Yumuşak mi oluyo demek. Bi dahaki sefer güzel olacak gibi geliyo bakalim
herkese iyi hafta sonları diliyorum.
uzun zaman sonra biraz üzücü bir olayla merhaba diyorum.dün akşam minik kuzum boynunu yaktı çay içtiğini sanırken.babasının bıraktığı bardağı kaşla göz arasında kapmış.ve sonuç kötü oldu.hemen acile gittik.krem sürdüler çok ciddi olmadığını söylediler biraz soyuldu derisi ama çok üzgünüm gördükçe kendime kızıyorum.hadi babası dikkat etmiyor sen niye yalnız bıraktın diye.en çok korktuğum şey başıma geldi.Allahım tüm kuzularımızı korusun ve daha büyük dert vermesin
Cnm anladıgım kadarıyla sandık baskanı olsan yada nöbete gıtsen daha cok ayrı kalacaktın ranadan
Bakıcının evını sevıyo zaten rana 4 e kadar beraber vakıt gecırınce anlamaz zaten onada degısıklık olur diye dusunuyorum
Ama gece uykusuna senle uyumaya alısıkya o konuda sıkıntı olmaz ıns..
Iyı aksamlar kızlar
Ay anca oturdum benım bıcırıklar formundaydı bu aksam:)
Aksam yemeklerınden önce sakın sakın oynuyolardı bende uzanmıstım koltuga
Nıda sen ne ara gıttın mutfaga cekmeceden sırkeyı almıs gelmıs halıya ceyrek kala dusurdu cam sıseydı kırıldı
Allahtan kendıne bısey olmadı hemen kagıt havluyla topladım sıpa gelmıs oda ıstıyo verdım corabı ıslanmıs onu sılıyo:)
Uyuttuktan sonra da supurup sıldım aksam aksam..
Ne keskın bıseymıs sırke esansıydı butun ev sırke koktu cam kapı acıldı ama
Sımdı bıtkı cayı yaptım kendıme keyıf yapıcam ıns:)
Fatma cnm nasılsın erencık nasıl? calısabıldınmı bıraz..
Wavs ne guzel cıcıler aldınız oh gule gule gıysın kuzular
Bız suan 80 ve 86 gıyıyoruz arada kalıyorum bende 80 e bakıyorum gozume kucuk gelıyo 86 da buyuk gıbı kararsız kalıyorum
Gecen mını mausselı cok guzel bı takım vardı suveter yeleklı falan kararsızlıktan alamadım
Bıdaha gıttıgımde kalmıssa alırım:)
Cok gecmıs olsun cnm ya cok uzuldum
Bız kendımızı suclasakta olacak oluyo persembe gunu benım kuzumun elı yandı sonmus mangaldı ama yınede kızardı bıraz
allah dermansız dert vermesın butun yavrularımıza
Cay sıcak degılmıydı nasıl elıne almıs kaldırmıskı
Olacagın önune gecılmıyo ıste
Onların tenı taze cabuk toparlar ıns..
Sağol cnmOh ne güzel fundacim sevindim Güle güle kirletin artık canim
Malesef cnm aç aç yattıhastayken canları bısey yemek ıstemıyor neyazıkkı
Sirke kokusu nu da hiç sevmemIyı aksamlar kızlar
Ay anca oturdum benım bıcırıklar formundaydı bu aksam:)
Aksam yemeklerınden önce sakın sakın oynuyolardı bende uzanmıstım koltuga
Nıda sen ne ara gıttın mutfaga cekmeceden sırkeyı almıs gelmıs halıya ceyrek kala dusurdu cam sıseydı kırıldı
Allahtan kendıne bısey olmadı hemen kagıt havluyla topladım sıpa gelmıs oda ıstıyo verdım corabı ıslanmıs onu sılıyo:)
Uyuttuktan sonra da supurup sıldım aksam aksam..
Ne keskın bıseymıs sırke esansıydı butun ev sırke koktu cam kapı acıldı ama
Sımdı bıtkı cayı yaptım kendıme keyıf yapıcam ıns:)
Fatma cnm nasılsın erencık nasıl? calısabıldınmı bıraz..
Wavs ne guzel cıcıler aldınız oh gule gule gıysın kuzular
Bız suan 80 ve 86 gıyıyoruz arada kalıyorum bende 80 e bakıyorum gozume kucuk gelıyo 86 da buyuk gıbı kararsız kalıyorum
Gecen mını mausselı cok guzel bı takım vardı suveter yeleklı falan kararsızlıktan alamadım
Bıdaha gıttıgımde kalmıssa alırım:)
Süper bişey cnm bugün gezmelerdeyim ama ev de tertemizOh ne guzel sevındım senın adına
En azından yukun hafıfler bıraz
Hafta sonu sızın artık:)
Patronunun söylediğini ben de duydum cnmbeni canim nida eve berekt gelsin bolluk gelsin kotu gozler gitsin diye dokmustur annesi:)
patronum hergun yerleri sirkwli su ile sildirirdi kuran okurdu berekt bolluk olurmus sirke
temizlermis kotulukleri sirke kokusuna seytan gelmezmis oyle inanirdi yapardi hergun
ins guzel olur
simdi songulun kol boregini deniycem kahvaltiyada iyi olur gec yapioz bgun esim evde odugundan
bu boregi deniyeyim
Ay sorma cnm. Icim nasıl rahatladıGünaydın kızlar erdem pasayi sallarken okuyayim dedim funda canım cok sevindim temizligin güzel olmasina
Wavs canimyaradan emmiyordur emer merak etne
Songulum bayildim cicilere pasam gule gule giysin
Cnm inşallah çabuk biterHerkese günaydın ben de ranayi sallarken bakayım dedim aynı beysal gibi
Nasılsınız hanımlar biz de hastalık falan kalmadı çok şükür ama ben yine bir ışe giriştim sonra pişman oldum ama dönüş yok
Yarın malum seçim esim de seçimde çalıştığı icin yarın akşam onun yanında gelen oylari sisteme girecez. İlk başta görev almadım ben istemedim rana yüzünden sandık başkanı falan olmak istemedim çünkü sabah 6 akşam7belki de sekize kadar iş olacaktı ranadan ayrı kalırım diye istemedim ama bu sefer de hakim seçimde görev almayacaklar nöbet tutacak dedi otopsi olsa yakalama olsa yine gidecem adliyeye asıl nöbetçiye yardım etmeye neyse mecbur kabul ettim ama içim hiç rahat değildi
Dün müdür çağırdı akşam görev alır misin diye hemen kabul ettim ranayi düşünmeden nöbetten kurtulmak için
Velhasıl sonra eve gelip ranayi görünce pişman oldum öğleden sonra 4 buçukta bırakıp gece dönecez bakıcıda kalacak orda uyuyacak biz işimiz bitince gelip alacaz gece saat on iki bir gibi biter dedi esim sizce hata mi ettim rana ilk defa bensiz uyuyacak :-(
Cnm geçmiş olsun. Kaşla göz arasında olacak oluyor işte. Iz kalmaz inşallahherkese iyi hafta sonları diliyorum.
beni canim nida eve berekt gelsin bolluk gelsin kotu gozler gitsin diye dokmustur annesi:)
ins guzel olur
bu boregi deniyeyim
Günaydın kızlar erdem pasayi sallarken okuyayim dedim funda canım cok sevindim temizligin güzel olmasina
Wavs canimyaradan emmiyordur emer merak etne
Songulum bayildim cicilere pasam gule gule giysin
Biz de öyle düşündük canım hem ayrı kalacağım zamanin çoğu uykuda geçecek rana ayakta uyuduğu için ben veya bakıcı pek fark etmiyo uykuda canım bi sıkıntısı yoksa uyanmıyo dörde kadar ama sıkıntı varsa en erken ikide başlıyor inşallah o zamana kadar da benim isim biter
Bu arada burda hava çok bozdu ve dışarıda çamaşır var galiba toplamam lazım o çok zor serdiğim çamaşırları çünkü rana mandallari kaçırıyordu yarım saatte serdim
Sabahtan beri hiç oturmadım süpur sil çamaşır ranayemek yapacam şimdi de hafta sonu pek giren olmuyo herkes de hava sıcaksa dışarıdalar demek ki
size de çok geçmiş olsun.aklıma da geldi ama dediğin gibi olacağı varmış.canım termos bardaktı öyle olunca anlayamamış aslında görünce cıs diyor ellemiyor ama çocuk aklı işte.inşaallah çabuk iyileşir ve iz kalmaz krem de kalmıyor çünkü bir yere değince hemen siliniyor
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama çok şükür derin değil yanık sürekli krem sür acısini alsın kuzumun
kızlar alp tuğra galıba emmeyı bıraktı persembe aksamndan berı emmıyo ve ben cok fena duygusla bağladım
hıc hazır değildım emeyı bırakmasına yalancı memeyıde ağzı yara olunca bırakmıstı nasıl bukadr kolay vazgectı emmeden anlamadım
durup durup ağlıyorum bılıyorum bu bırgun olacaktı ama ıste nasıbı bukadarmıs demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?