2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol canım nerelerdesin seni görmek çok güzel.özledim sizleri

Canım benim ben de özledim seni ece denizi valla süt izni tamamen bitince hiç giremez oldum hafta sonları girebiliyorum sende yoksun ne zamandır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gecmıs olsun canım olacak oluyo ıste nekadar dıkkat etsende ınsallah cabucak ıyılesır
neler yapıyosun bakalım anlatsana

sağolun kızlar.küçük kazamız dışında iyi sayılırız.çok yoğun koşuşturma içinde günler nasıl geçiyor bilmiyorum.2 çocuk bi de çalışmak çok zormuş.bu yılı da hayırlısıyla bitirsek tatil gelse diye bekliyorum.

gercekten cok zormus ama yapacak bısey yok
gece uyumadan once azda olsa sut ıcerde buara onuda ıcmıyo gecede kackere uyanrsa emerdı
sımdı artık bıberona alıstrmam gerek
zaten aklıma sen geldın ozamnlar necok uzullmustun emmıyo dıye

Canım benim valla o zaman bıraksaydi ben çok kötü okurdum ki tek göğsümü bıraktı o zamandan beri tek göğsümü emiyo ama bu seferde çok düştü süt kalmasada emzik niyetine kullanıyo ve bu ben ramazan da kesecem sütten bi de gece süt verme su ıçir ranaya gece vermeyecem ben çünkü yatarken bir su bardağı sütlu muhallebi yapıyorum sabaha kadar yetiyo emmeye bile kalkmıyo ağrısı olmazsa emmeden kesilince hiç kalkmayacak sen de üzülme emin ol yarası olmasaydı emerdi
Benim anlamadığım neden yara çıkmış sebep yok mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KıZlar nasılsınız bakalım ayyy biz bugün çok huysuzuz hep kucaktayız benden başkasınada gitmiyo

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ben bayağdır mama vermıyorum sut ıcırıyodum sımdı naparım bılmıyorum
bende bılmyorum canım pazrtesı dr a gıdıcez ozamn sorucam bakalım

Heekese iyi hafta sonlari kizlaar eren iyi ama sanirim yavastan bana grip geliyo ins.hasta olmam.dun aksamda kv.geldi esim almaya gitti yarin koye gidicez kv.oy kullanicak hemde artik koyde kendi evinde kalicak bizde esimin abisine gitmis olucaz iste bayadir gitmemistik.

Benicim ya senin catlak kurabiyeyi yaptim okadarda ozendim biiyomusun dun bittrer cikolata aldirdim esime isten donerken aksam tam yapicaktim tereyag yok esimde annesini almaya gitmisti sonra baktim hani fabrikalarda verilen minik tereyaglar varya onlardan vardi neyseki tam yeticek kadar onlari kullandim tam tarife gore yaptim dolaba koydum bugunde pisirdim ama cok yayildilar ya cok uzuldum niye boyle oldular birazda songulun basini agrittim kurabiyeleri oyle gorunce senin dedigin gibi 190° onceden isitilmis firinda pisirdim neden boyle olduki yasemininde boyle olmus ama tadi kek gibiydi guzeldi.

Canim bende anlamadim gitti hamarat hanimlarada yazdim simdi resimde ekledim..
Uzuldum yaa..
Cok kez yaptigim icin gönul rahatligiyla verdigim bi tarifti

Cnm ins hasta olmazsinda guzel vakit gecirirsiniz koyde...

Son düzenleme:
Slm kızlar uzun hemde cok uzun bı qradan sonra tekrar merhaba umarım herkes ıyıdır bız ıyıyız ceydam da ıyı bundan sonra görüşmek üzere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya canım sen nerelerdesın cok merak ettık senı neler neler dusunduk
songul uyelığının ıptal edıldğını soyledı neler yaptın ceyda nasıl

Canim bende anlamadim gitti hamarat hanimlarada yazdim simdi resimde ekledim..
Uzuldum yaa..
Cok kez yaptigim icin gönul rahatligiyla verdigim bi tarifti

Cnm ins hasta olmazsinda guzel vakit gecirirsiniz koyde...
Benimde resimdeki gibi oldu canim hani bastan yuvarlak yapiyoruzya bu sekle gelince korktum bende yayildi zannettim ama olmasi gerektigi gibi olmus ozaman bide yagli kagit sermistim tepsiye ona yapismislar bazilari dagildi ama yine guzel oldu tamam ozaman yine olmadi gerektigi gibi yapabilmisiz ben onu daha sonra kek olarak deniycem bakalim ins.iyi olur.tarif icin sagol canim.

İyi geceler canim nasilsin ismini hatirliyorum ama tanismamistik seninle ins. artik gelirsin sende sık sık buraya.

Nasilsin canim alp tugra napiyo gercekten biraktimi emmeyi ya okudum uzuldum bende ramazan oncesi biraktiricam zor olucak ya seninki yine kendi birakmis bi anne icin nekadar uzucu olsada eninde sonunda olucak iste napalim canim boylesi daha hayirlidir belki.

ya canım sen nerelerdesın cok merak ettık senı neler neler dusunduk
songul uyelığının ıptal edıldğını soyledı neler yaptın ceyda nasıl

Iyıyım canım sağol bı sure gıremedım nete okul ev baya zamanımı alıyo aksamları da uyuyup kalıyorum ınsallah bundan sonra takıp edebılırım. Görüldüğü üzere hala üyeyım :))) ıyıyım Allah a şükür bı sorun sıkıntı yok sızlerde ne var ne yok

Insallah canım zamanım oldukca ugramaya calışcam :)

ıyı sayılırım canım alp tuğra daha ıyı uyuyo sımdı
evet canım bıraktı persembe aksamndan berı emmıyo yalancı memeyıde bıraktı
uzuldum boyle bırden bırakmasına o ağlamadı ama ben ağladım
zor canım gercekten Allahım hepınıze kolaylık versın bıraktırırken
benım uzulduğum nokta emmek aradakı bağdı o bıttı sımdı .tabı bırgun bıtecektı ama ben hazır değilmısım demekkı
herseyın hayırlı nasıbı bukadarmıs demekkı

sukur ıyısın canım gel artık merakta bırakma bızı
alp tuğra hastaydı suan daha ıyı sukur emmeyı bıraktı ona uzuldum bırazcık
ceyda nın dıs durumları yemesı uykusu nasıl

Aynen canim aramizdaki bag iste hep bize muhtac olsunlar bizimle olsunlar istiyoruz senin aniden olunca hazirliksiz yakalandin bende psijolojik olarak kendimi alistirmaya calisiyorum ama ogun geldiginde elimde mendil hungur hungur aglarim iste az kaldi bizimde napcaz bilmem bazen diyorum keske kendi biraksa ama oyy hic kiyamiyoruzki ne bileyim Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
Kuzucuk onlar daha ya.

sukur ıyısın canım gel artık merakta bırakma bızı
alp tuğra hastaydı suan daha ıyı sukur emmeyı bıraktı ona uzuldum bırazcık
ceyda nın dıs durumları yemesı uykusu nasıl

Iyıyız canım Allah a şükür ceyda ıyı 16 aylık olcak nısan 8 de. Azı dışlerı cıktı köpek dışlerı de cıktı ama daha uzamadılar ucları var sadece. Yemek konusu sevdıgı sey olursa sorunsuz yıyo ama sevmedıgı bısey varsa bıraz sorun cıkarıyo. Çizgi film eşliğinde yemek yıyoz. Uyku gece uykusu arada sorunlu oluyo ama genelde ıyı öğlende bı kez yatıyo artık 2. Cı yatırırsam gece gec yatıyo. Alp tupraya da cok gecmıs olsun emme meselesıne bende uUldum qma soyle dusun ceyda 4 aylıkken bıraktı emmeyı yıne sen sanslısın yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…