- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.821
sağol canım nerelerdesin seni görmek çok güzel.özledim sizleri
Sağol cnm
Malesef cnm aç aç yattı
Sirke kokusu nu da hiç sevmem
Süper bişey cnm bugün gezmelerdeyim ama ev de tertemiz
Patronunun söylediğini ben de duydum cnm
Ay sorma cnm. Icim nasıl rahatladı
Cnm inşallah çabuk biter
Cnm geçmiş olsun. Kaşla göz arasında olacak oluyor işte. Iz kalmaz inşallah
gecmıs olsun canım olacak oluyo ıste nekadar dıkkat etsende ınsallah cabucak ıyılesır
neler yapıyosun bakalım anlatsana
Emmeyi normal zamanda bıraktı canım biliyorum anne için cook zor çünkü aynı şeyleri ben rana 7 aylıkken yaşadım şimdi bıraksa o kadar sıkıntı yapmam çünkü iki yaşında bıraktırmak daha zor geliyor nedense üzülme desem elinde değil biliyorum gece besleme var mi peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gercekten cok zormus ama yapacak bısey yok
gece uyumadan once azda olsa sut ıcerde buara onuda ıcmıyo gecede kackere uyanrsa emerdı
sımdı artık bıberona alıstrmam gerek
zaten aklıma sen geldın ozamnlar necok uzullmustun emmıyo dıye
Canım benim valla o zaman bıraksaydi ben çok kötü okurdum ki tek göğsümü bıraktı o zamandan beri tek göğsümü emiyo ama bu seferde çok düştü süt kalmasada emzik niyetine kullanıyo ve bu ben ramazan da kesecem sütten bi de gece süt verme su ıçir ranaya gece vermeyecem ben çünkü yatarken bir su bardağı sütlu muhallebi yapıyorum sabaha kadar yetiyo emmeye bile kalkmıyo ağrısı olmazsa emmeden kesilince hiç kalkmayacak sen de üzülme emin ol yarası olmasaydı emerdi
Benim anlamadığım neden yara çıkmış sebep yok mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Wavsuüzülme okadr emdi aonuçta bide bide beni düşün
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Heekese iyi hafta sonlari kizlaar eren iyi ama sanirim yavastan bana grip geliyo ins.hasta olmam.dun aksamda kv.geldi esim almaya gitti yarin koye gidicez kv.oy kullanicak hemde artik koyde kendi evinde kalicak bizde esimin abisine gitmis olucaz iste bayadir gitmemistik.
Benicim ya senin catlak kurabiyeyi yaptim okadarda ozendim biiyomusun dun bittrer cikolata aldirdim esime isten donerken aksam tam yapicaktim tereyag yok esimde annesini almaya gitmisti sonra baktim hani fabrikalarda verilen minik tereyaglar varya onlardan vardi neyseki tam yeticek kadar onlari kullandim tam tarife gore yaptim dolaba koydum bugunde pisirdim ama cok yayildilar ya cok uzuldum niye boyle oldular birazda songulun basini agrittim kurabiyeleri oyle gorunce senin dedigin gibi 190° onceden isitilmis firinda pisirdim neden boyle olduki yasemininde boyle olmus ama tadi kek gibiydi guzeldi.
Slm kızlar uzun hemde cok uzun bı qradan sonra tekrar merhaba umarım herkes ıyıdır bız ıyıyız ceydam da ıyı bundan sonra görüşmek üzere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde resimdeki gibi oldu canim hani bastan yuvarlak yapiyoruzya bu sekle gelince korktum bende yayildi zannettim ama olmasi gerektigi gibi olmus ozaman bide yagli kagit sermistim tepsiye ona yapismislar bazilari dagildi ama yine guzel oldu tamam ozaman yine olmadi gerektigi gibi yapabilmisiz ben onu daha sonra kek olarak deniycem bakalim ins.iyi olur.tarif icin sagol canim.Canim bende anlamadim gitti hamarat hanimlarada yazdim simdi resimde ekledim..
Uzuldum yaa..
Cok kez yaptigim icin gönul rahatligiyla verdigim bi tarifti
Cnm ins hasta olmazsinda guzel vakit gecirirsiniz koyde...
Slm kızlar uzun hemde cok uzun bı qradan sonra tekrar merhaba umarım herkes ıyıdır bız ıyıyız ceydam da ıyı bundan sonra görüşmek üzere
ya canım sen nerelerdesın cok merak ettık senı neler neler dusunduk
songul uyelığının ıptal edıldğını soyledı neler yaptın ceyda nasıl
Benimde resimdeki gibi oldu canim hani bastan yuvarlak yapiyoruzya bu sekle gelince korktum bende yayildi zannettim ama olmasi gerektigi gibi olmus ozaman bide yagli kagit sermistim tepsiye ona yapismislar bazilari dagildi ama yine guzel oldu tamam ozaman yine olmadi gerektigi gibi yapabilmisiz ben onu daha sonra kek olarak deniycem bakalim ins.iyi olur.tarif icin sagol canim.
İyi geceler canim nasilsin ismini hatirliyorum ama tanismamistik seninle ins. artik gelirsin sende sık sık buraya.
Nasilsin canim alp tugra napiyo gercekten biraktimi emmeyi ya okudum uzuldum bende ramazan oncesi biraktiricam zor olucak ya seninki yine kendi birakmis bi anne icin nekadar uzucu olsada eninde sonunda olucak iste napalim canim boylesi daha hayirlidir belki.
Iyıyım canım sağol bı sure gıremedım nete okul ev baya zamanımı alıyo aksamları da uyuyup kalıyorum ınsallah bundan sonra takıp edebılırım. Görüldüğü üzere hala üyeyım :))) ıyıyım Allah a şükür bı sorun sıkıntı yok sızlerde ne var ne yok
ıyı sayılırım canım alp tuğra daha ıyı uyuyo sımdı
evet canım bıraktı persembe aksamndan berı emmıyo yalancı memeyıde bıraktı
uzuldum boyle bırden bırakmasına o ağlamadı ama ben ağladım
zor canım gercekten Allahım hepınıze kolaylık versın bıraktırırken
benım uzulduğum nokta emmek aradakı bağdı o bıttı sımdı .tabı bırgun bıtecektı ama ben hazır değilmısım demekkı
herseyın hayırlı nasıbı bukadarmıs demekkı
sukur ıyısın canım gel artık merakta bırakma bızı
alp tuğra hastaydı suan daha ıyı sukur emmeyı bıraktı ona uzuldum bırazcık
ceyda nın dıs durumları yemesı uykusu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?