2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın tatlım. mdrcnn mıymış yaa anlamıyorum ki telden alıntı olunca acemilik var. ay kaç tane kaldı girip söylerse 250 tanede ben alırım yani. rabbim şifa versin inş.

evet yazsın ona göre okuyalım..

ay bilmiyorum ki tatlımmm ... beni sevmemişlerdi ilk geldiğimde yazmış benide sevmemişlerdir belki dedim:)

ayyy nurayım ben seni çok sevmiştim bilmiyorum kim sevmemiş hehe:

günaydın cnm çok geçmiş olsun kaçtı defnemin ateşi
umarım ilerlemez
dr çıkışı haberdar et bizi..

diş zorluodur belki cnm o ateş yapmıştır . dr sonrası bilgi ver bizede. sorunsuz dönerler inş.
ayrıca yeni saçlarınızın fotosunu istiyorum
cnm mevcutta 16 tane dişimiz var
2 yaş sonrası çıkacak dişler kaldı
onlar da bu kadar zorlar mı bilemedim
yarın ekleyim cnm fotoları

Çok geçmiş olsun canım

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağol tatlım

cnm 38 i geçmişti
kvlerdeki derece çok kaliteli bişey değil
o yüzden çıkan dereceye çok güvenemiyorum
kendim de sürekli dudaklarımla baktım
ateş gibiydi evladım

kıyamam ya cnm ins bişey ççıkmaz..

kızlar defne den haber geldi
dr a gittiğinde ateşi 39 dereceymiş
boğazında ve sağ kulağında iltihap varmış
dr antibiyotik,ağrı kesici ve burun spreyi vermiş
eğer ateş düşmezse 3 gün sonra tekrar götüreceğiz
1 hafta sonra da kontrolümüz var
sanırım geçen ablasına götürdüğünde banyo yaptırınca üşüttü
üstüne bir de ablasının oğlunun sitesine gidince dışarda 4-4,5 saat kalınca iyice tetikledi

bu arada boyumuz 83 cm, kilomuz da 11300 olmuş
en sevindirici tarafı boy ve kilo kısmı oldu benim için

çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin. izin gibi bi durumun yok mu kendin baksan defneciğe... boyuna kilosuna da maşallah gayet ii fıstığın

geçmiş olsun fuunda inşallah atlatır hemen kuzucuk
kızlar şu saat oldu yazmıştım ama gitmemiş tekrar günaydın diyim dedm herkese ama geçmiş falan yapamadım biz çok şükür mızırdak ve burun akıntısı harici iyiyiz babanne ve dedemiz geldi keyfimiz yerinde sizlerde iyisinizdir inşallah

oh erdem paşanın keyfi yerinde o zaman:9 çok sevindim cnm. buna şükür ciddi bişey yok. burun akıntısına alıştık artık:) biz iyiyiz cnm çk şükür

çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin. izin gibi bi durumun yok mu kendin baksan defneciğe... boyuna kilosuna da maşallah gayet ii fıstığın
sağol cnm
izin alma şansım yok malesef cnm
yetiştirmem gereken iş var ve o iş bitmeden izin yok
boyumuz kilomuz iyi şükür
haftasonu bir kez daha anladım ki defne babaannesinde yemek yemek istemiyor
en büyük örnek dün ben kuaföre gittiğimde defne yeni uyanmıştı
açtı.babaannesi çorba yedirmek istemiş yememiş.ben gidince aynı çorbayı ısıttım ve yaklaşık 1 kase yedi
akşam yemeğinde de aynı şeyi yaptı.babaannesi yedirmek istedi ama defne onda yemedi.ben de yedi. babaannesi aylardır yoğurt yedirmeye çalışıyor ama yemiyor.benim kucağımda yarım kase yoğurt yedi

günaydın cnm.sağol inşallah iyileşir.
siz de bir an önce iyileşirsiniz.sen nasıl oldun bu arada?

Günaydın kızlar
funda çok geçmiş olsun defneme çok üzüldüm canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yasemincim sen beni yanlış anlamissin ama canım üzüldüm. Ben asla yemiyor diye uzulenlere kizmam ne kadar kilolu olursa olsun çocuğu yemeyen anne elbette üzülür. Hatta seninle beraber ben de üzülüyorum emin ol. Benim sinir olduğum nokta kilosu iyi olduğu halde zayıf denilmesi. E daha napsin yavrular 15 kg mi olsunlar:)) bunun sebebini de acikladim zaten canım tam kendimi Berra nin kilosu na alistirmisken böyle bişey okuyunca üzülüyorum diye

Günaydın kızlar
yasemin ve gülden ilk geldiğim günler kimse benimle konuşmuyordu yazdıklarıma cevap vermiyordu ondan dedimsevmuyorlar
funda ana kız gule gule kullanın saçlarınızı defnenin atesi dusmuyorsa aklıma enfeksiyon geldi ins değildir geçmiş olsun
mdtcnn geçmiş olsun canım Allah şifa versin annecine bende okuyabilirim 100 tane gelde söyle bize ne zamana kadar okunacak
beni canım gule gule giyinin cicileunizi ayrıca kulaklar delinmiş hayırlı olsun
fatma sinavlarini atlatmissin çok sevindim

Ben yazana kadar haber gelmiş bile canım tahmin ettiğim gibiymis çok üzüldüm şifa versin Rabbim ins
boyuna ve kilosuna da masallah

çok geçmiş olsun cnm tekrar
muhtemelen::

hoşgeldin şekerim bak sen erdem paşama keyifi yerinde demkk:
o inşallah atlatır paşam hemen kıyamamya..

Babamiza alkis ozaman ne guzep yardim etmis canim sanada iyi olmustur aslinda kizlari yikarken falan yardim etse sanada iyi olur iki tane yikamasi biraz yorucudur.ins.artik devamini bekliyoruz bizde.

Tam gecmise basladim biraktim erenle bi ilgileneyim cocuk sabahin 6.da uyandi ya babasiyla takildilar ise gitmeden bende sonra bezini degistirip dut icirdim cizgi film actim hoop ben koltuga yattim uyudum arada geliyo yuzumle oynuyo falan en son almis taragi sacimi tariyo ben uyurken ya simdi iyice gozleri bayildi gitti uykusu geldi ama erken uyutuncada aksami zor yapiyo cumartesi uykusundan ben uyandirmistim okula gidicem icin oda iki gundur erken kalkiyo.:-(

Günaydın kızlar
funda çok geçmiş olsun defneme çok üzüldüm canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah

SAĞOL CNM

teşekkür ederim cnm
yazdım cnm zaten sen de görmüşsün

Ben yazana kadar haber gelmiş bile canım tahmin ettiğim gibiymis çok üzüldüm şifa versin Rabbim ins
boyuna ve kilosuna da masallah
evet cnm tahmin ettiğin gibi

kızlar bu arada doktor salgın var demiş.dikkat edin bebişlere

kızlar kilosu kç olursa olsunönemli olan sağlıklı olması taklmayın..

ben yoktum cnm ozaman ben geldiğimde sen vardın yoksa ben seni kaçırmazdımmmm:

Çok geçmiş olsun ya üzüldüm defneye bi de banyodan sonra dışarı mi çıktı çocuk inşallah düşer canım ya

Nasıl yediriyor acaba da çok istemiyor senin yedirdigini görüyo mu bari ders alsın biraz kadın ona rağmen maşallah kilo ve boyuna

anladım cnm. maşallah defneme afiyet olsun...

sorun değil cnm hep dert yandığım için üstüme alındım:)

ay sanırım bensensiz bu forumu hatırlamıyorum ki sorun yok he he:)

Bu sefer gecmisi okuyup geldip kizlar oglusumla supurge yaptik malum son bir haftadir sinav kitap derken evi cok ihmal ettim bugun temizlik gunu erenide uyuttum kuzucum erken uyaninca bide temizlik yoruldu tabi dinlensin.

fundaya cok uzuldum defneye gecmis olsun yavrum ama olacagi belliydi cocugu elalemin evinde yikayip (ablasida olsa farketmez) bide saatlerce uykusuz disarda tutmak ne demek ozamanda cok kizmistim ya bide hafta sonu kv.dende kalmissin valla ozamanda kizmistim ne yalan soyliyim esinde yok rahat rahat evinde defneyle takilmak varken her firsatta orda kalman bana sacma geliyo bide onlari disari cikarmissin birak evin batsin zaten nekadar batabilirki ama defne mutlu olsun bidaha bugunler geri gelmiycek defnenin cocuklugu geri gelmiycekki nolur artik dikkat et bazi konularda sende haklisin tabi yoruluyosun ama karar verirken bence once defneyi dusun.ins.iyilesir defnemde boyu kilosu masallah cok iyi biz bile kiyafetlerle en cok 11geliyoruz aman saglikli olsunlarda bunlar okadar onemli degil.(ben yine tutamadim kendimi ne dusunuyosam soyledim canim k.bakma ama boyle defneyi duydukca gercekten uzuluyorum birden sinirleniyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…