- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.781
cnm 2 hafta önce kv ablasına oturmaya gitti.orada defneyi yıkamışlar bir de dışarı parka çıkarmışlarÇok geçmiş olsun ya üzüldüm defneye bi de banyodan sonra dışarı mi çıktı çocuk inşallah düşer canım ya
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cnm o dökmeden,dolaşmadan bizler gibi oturup yesin diyorNasıl yediriyor acaba da çok istemiyor senin yedirdigini görüyo mu bari ders alsın biraz kadın ona rağmen maşallah kilo ve boyuna
cnm haftasonu orada kalmasam her gün git gel bir sürü benzin yakacaktım,zaten kuaföre vs de gideceğim için defneyi her halükarda oraya bırakmam gerekecekti.ben de ekonomik olsun diye orada kaldımBu sefer gecmisi okuyup geldip kizlar oglusumla supurge yaptik malum son bir haftadir sinav kitap derken evi cok ihmal ettim bugun temizlik gunu erenide uyuttum kuzucum erken uyaninca bide temizlik yoruldu tabi dinlensin.
fundaya cok uzuldum defneye gecmis olsun yavrum ama olacagi belliydi cocugu elalemin evinde yikayip (ablasida olsa farketmez) bide saatlerce uykusuz disarda tutmak ne demek ozamanda cok kizmistim ya bide hafta sonu kv.dende kalmissin valla ozamanda kizmistim ne yalan soyliyim esinde yok rahat rahat evinde defneyle takilmak varken her firsatta orda kalman bana sacma geliyo bide onlari disari cikarmissin birak evin batsin zaten nekadar batabilirki ama defne mutlu olsun bidaha bugunler geri gelmiycek defnenin cocuklugu geri gelmiycekki nolur artik dikkat et bazi konularda sende haklisin tabi yoruluyosun ama karar verirken bence once defneyi dusun.ins.iyilesir defnemde boyu kilosu masallah cok iyi biz bile kiyafetlerle en cok 11geliyoruz aman saglikli olsunlarda bunlar okadar onemli degil.(ben yine tutamadim kendimi ne dusunuyosam soyledim canim k.bakma ama boyle defneyi duydukca gercekten uzuluyorum birden sinirleniyorum.)
slm kizlar isyerinde net gitti dayanamadim telden girdim:) esimin sinav soru cevaplari aciklanmis 88 puani var cok sukur. hepinizden allah razi olsun.rabbim hepinizin dualarini kabul etsin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kizlar isyerinde net gitti dayanamadim telden girdim:) esimin sinav soru cevaplari aciklanmis 88 puani var cok sukur. hepinizden allah razi olsun.rabbim hepinizin dualarini kabul etsin ins.
Cook sevindim canım hayırlı olsun
Cok sevındım yanı sınavı kazanmıs oluyor degılmı:)
Sızıde tebrık ederız sef esı hanımefendı:)
hayırlı olsun cnm
çok sevindim
dualarımız kabul oldu demekki
ay sağolasın cnm henüz oldu sayılmaz. ama 70 üstü sınavı kazanmış sayılıyor. şeflik hakkı var yani kadro olup atanırsa. şu an bizim ilde 6 kişilik kadro var eşim 5. durumda. ama herşey nasip . buna şükür. hepinizden tekrar allah razı olsun...
Ne demek cnm bı katkımız olabıldıyse ne mutlu bıze..
Ins hayırlısıyla atamasıda olur, yukun buyugu kalkmıs enazından:)
Mdrcnn arkadasın nıyetı ıcın okumaya baslamadım daha topıge gırıp bızı bılgılendırırse ıyı olur..
Songul okuyacagımız kısının adına nıyet etmemız lazım demıstı o yuzden beklıyorum..
Ne demek cnm bı katkımız olabıldıyse ne mutlu bıze..
Ins hayırlısıyla atamasıda olur, yukun buyugu kalkmıs enazından:)
Mdrcnn arkadasın nıyetı ıcın okumaya baslamadım daha topıge gırıp bızı bılgılendırırse ıyı olur..
Songul okuyacagımız kısının adına nıyet etmemız lazım demıstı o yuzden beklıyorum..
ay bende bekliorum çok üzüldüm rabbim şifa versin herkestende bu illeti uzak tutsun inş.
Günaydın kızlar
yasemin ve gülden ilk geldiğim günler kimse benimle konuşmuyordu yazdıklarıma cevap vermiyordu ondan dedimsevmuyorlar
funda ana kız gule gule kullanın saçlarınızı defnenin atesi dusmuyorsa aklıma enfeksiyon geldi ins değildir geçmiş olsun
mdtcnn geçmiş olsun canım Allah şifa versin annecine bende okuyabilirim 100 tane gelde söyle bize ne zamana kadar okunacak
beni canım gule gule giyinin cicileunizi ayrıca kulaklar delinmiş hayırlı olsun
fatma sinavlarini atlatmissin çok sevindim
Sagol cnm kupelı oldu benım kızım:)
Sız nasılsınız hersey yolundadır ıns..
Babamiza alkis ozaman ne guzep yardim etmis canim sanada iyi olmustur aslinda kizlari yikarken falan yardim etse sanada iyi olur iki tane yikamasi biraz yorucudur.ins.artik devamini bekliyoruz bizde.
Tam gecmise basladim biraktim erenle bi ilgileneyim cocuk sabahin 6.da uyandi ya babasiyla takildilar ise gitmeden bende sonra bezini degistirip dut icirdim cizgi film actim hoop ben koltuga yattim uyudum arada geliyo yuzumle oynuyo falan en son almis taragi sacimi tariyo ben uyurken ya simdi iyice gozleri bayildi gitti uykusu geldi ama erken uyutuncada aksami zor yapiyo cumartesi uykusundan ben uyandirmistim okula gidicem icin oda iki gundur erken kalkiyo.:-(
ay bende deldirmek istiyorum yaaa. ağrısı filan oldu mu cnm yaa ateş filan yaptı mı. evde küpelerini gördükçe deldiresim var:)
Herkese hayırlı gunler arkadaslar
Bız haftaya guzel basladık ıns oyle devam eder hepımız ıcınde..
Gulden nasıl gectı hafta sonun anlatmamıssın yada kacırdımmı??
Funda gecmıs olsun defnecıge cnm ıns hemen ıyılesır kuzucuk
Izlar songulden haber yok ıyılerdır ınshafta sonuda yoktu yanlıs hayırlamıyorsam
Bence zamanı geldı:) agrısı falan olmadı kızarma sısme falan hıcbırsey yok sukur ates falan yapmadı..
Kucuk tupte bı su verdıler mıkrop kapmasın dıye sanırsam aksamları onu damlatıyorum kupelerın etrafına..
Cumartesı deldırdık pazar banyo yaptım bısey olmadı..
Cok tatlı oldu ama ya pembe taslı kupelerımız:)
Iyıce ıyılessın kendı kupelerını takıcam bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?