2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yasemincim erende bu aralar emmeye duslesti ya gunduz pek emmezdi simdi hep emmek istiyo biraktiricam diye heralde.
Sinavlar icinde tesekkur ederim atlattim sonunda.
Sizin sinavlariniz nasil gecti sanirim esininki onemliydi nasil gecmis sinavi ins.iyidir.

Beysal erdemde nasil mutlu olmustur babanne ve dedesi gelince hem ilgilenirler erdemlede ama ayrilik zor olur heralde bir ay kalip gidicekler tam alismisken.

Yagmurcandan sinavalr icin tesekkur ederim canim sizlerinde dualariyla atlattim cok sukur.
Ama bende ilk uye oldugum zamanlar kimse benimle konusmuyodu daha dogrusu bana oyle geliyodu kendimi yabanci hissediyodum hatta kendi kendime onlar eski arkadas oldugu icin konusucak cok seyleri var zamanla sende oyle olursun diyodum kendime ve zamanla oyle oldu sanirim hepimiz ayni seyleri hissediyoruz ilk uye olunca.

Guldencim seninde hafta sonu yogun gecmis heralde seyi sorucam hani esine sorucaktin guvercin satip parasi helalmi diye onu sormadinmi daha.

Çok geçmiş olsun ya üzüldüm defneye bi de banyodan sonra dışarı mi çıktı çocuk inşallah düşer canım ya

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cnm 2 hafta önce kv ablasına oturmaya gitti.orada defneyi yıkamışlar bir de dışarı parka çıkarmışlar
belki kötü niyetli değiller ama düşünemiyorlar
çok kızdım duyunca ama olan olduktan sonra yapacak bişey de olmuyor
ben çocuk hasta olacak deyince de sürekli eleştiren durumuna düşüyorum

Nasıl yediriyor acaba da çok istemiyor senin yedirdigini görüyo mu bari ders alsın biraz kadın ona rağmen maşallah kilo ve boyuna

cnm o dökmeden,dolaşmadan bizler gibi oturup yesin diyor
ama çocuk bu öyle sıkıntıya gelmez ki
ben de yemek yedirirken onun da eline kaşık çatal veriyorum hem kendi yiyor hem ben yediriyorum
kendisi de yediği için severek yiyor
batan yerleri de temizliyorum daha sonra

cnm haftasonu orada kalmasam her gün git gel bir sürü benzin yakacaktım,zaten kuaföre vs de gideceğim için defneyi her halükarda oraya bırakmam gerekecekti.ben de ekonomik olsun diye orada kaldım
bir de ben gitmediğim zaman kv küsüyor,sonra eşime de çoooook farklı anlatıyor.
onları dışarı çıkardım çünkü kendi annemleri nasıl dışarı çıkarıyorsam onlara da yapmak gerektiğine inanıyorum.eşimin ailesi sonuçta
sen ne düşündüğünü söylemekte tabiki özgürsün.sonuçta benim kötülüğümü istemiyorsun.ama benim yapım da bu.değiştiremiyorum ki.

slm kizlar isyerinde net gitti dayanamadim telden girdim:) esimin sinav soru cevaplari aciklanmis 88 puani var cok sukur. hepinizden allah razi olsun.rabbim hepinizin dualarini kabul etsin ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cook sevindim canım hayırlı olsun

Cok sevındım yanı sınavı kazanmıs oluyor degılmı:)
Sızıde tebrık ederız sef esı hanımefendı:)

Cok sevındım yanı sınavı kazanmıs oluyor degılmı:)
Sızıde tebrık ederız sef esı hanımefendı:)

ay sağolasın cnm henüz oldu sayılmaz. ama 70 üstü sınavı kazanmış sayılıyor. şeflik hakkı var yani kadro olup atanırsa. şu an bizim ilde 6 kişilik kadro var eşim 5. durumda. ama herşey nasip . buna şükür. hepinizden tekrar allah razı olsun...

hayırlı olsun cnm
çok sevindim
dualarımız kabul oldu demekki

Herkese hayırlı gunler arkadaslar
Bız haftaya guzel basladık ıns oyle devam eder hepımız ıcınde..
Gulden nasıl gectı hafta sonun anlatmamıssın yada kacırdımmı??

Funda gecmıs olsun defnecıge cnm ıns hemen ıyılesır kuzucuk

Izlar songulden haber yok ıyılerdır ınshafta sonuda yoktu yanlıs hayırlamıyorsam

Ne demek cnm bı katkımız olabıldıyse ne mutlu bıze..
Ins hayırlısıyla atamasıda olur, yukun buyugu kalkmıs enazından:)

Mdrcnn arkadasın nıyetı ıcın okumaya baslamadım daha topıge gırıp bızı bılgılendırırse ıyı olur..
Songul okuyacagımız kısının adına nıyet etmemız lazım demıstı o yuzden beklıyorum..

cnmm songül temizlik derdinde...

ay bende bekliorum çok üzüldüm rabbim şifa versin herkestende bu illeti uzak tutsun inş.

Sagol cnm kupelı oldu benım kızım:)
Sız nasılsınız hersey yolundadır ıns..

Evet cnm ıns devamı gelır ama sanmıyorum o bıanlık oylesıne gelıstı ıcınden geldı:) hadı yukarı cıkıp cocukları yıkayalım deseydım gelmezdı emınım:)
Ben hamıleyken yattıgım ıcın beyzayı hep babası yıkıyodu hakkını yıyemem ama anormal bı durum olmadıkca o gorev benım:)
kuvette oynadıkları ıcın cok sorun olmuyo bana suyu sevmeyen cocuklar olsalar zorlanırdım yıkayamazdım..

Bu arada eren alıstımı kuvete:)
Sabah yatıyorum dıyosunya etrafta karıstıracagı bısey olmuyo degılmı yanındasın ama
Kapıyı falanda acamıyodur daha herhalde yınede dıkkat et cnm
Ay bu gunlerde cok tedırgınım ben ya aklım hep olumsuz dusuncelerde allah korusun..

ay bende deldirmek istiyorum yaaa. ağrısı filan oldu mu cnm yaa ateş filan yaptı mı. evde küpelerini gördükçe deldiresim var:)

Bence zamanı geldı:) agrısı falan olmadı kızarma sısme falan hıcbırsey yok sukur ates falan yapmadı..
Kucuk tupte bı su verdıler mıkrop kapmasın dıye sanırsam aksamları onu damlatıyorum kupelerın etrafına..
Cumartesı deldırdık pazar banyo yaptım bısey olmadı..
Cok tatlı oldu ama ya pembe taslı kupelerımız:)
Iyıce ıyılessın kendı kupelerını takıcam bende..

sağol canım teşekkür ederim
inşallah hemen geçer

maşallah de cnm yaaa..bizim küpelerimiz de nazar boncuklu ananesi almıştı. burda eczane delio cnm bilmiyorumki sorun olur diye korkuyorum. ay çok meraklı takılara. yüzüğe de kolluk dio ne alakaysa:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…