- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.141
cnm zaten inatlaşmıyorumcnm o anda dikkatini başka şeye çekmeye çalış dün şunu farkettim
2 3 defa eşim nille inatlaşmaya gitti nil kıyameti kopardı ama ben olaya dahil olup ya nile anlatım yada dikkatini başka şeye çektim nil hemen adakte oldu
şunu anladımki çocukları şekillendire biliyosun ama bizim sabırsız babamız bunu yapamıyo sonra babaya yine biraz ders verdim hata sını anladı ama bu inatlaşmalar nili kötü etkiler dedim..
hadi inşallah hayırlısıyla allah onlara da bu duyguyu yaşatırHerkese iyi gunler kizlar ablamlar gitti hastaneye ordanda koye gidicekler enistemle ve pazara kadar ins.igne tedavisi biticek tup bebege basliycaklar bende onlar gidince ereni doyurup uyuttum sonra kendi karnimi doyurup kahve yaptim simdi tv izliyorum artik eren uyanana kadar dinlenicem baya yoruldum sonra hallederim isleri napayim.
Gecmiside hic okuyamadim nerden baslasamki.
Bi gecmisi okuyup geleyim bakalim.
herkese iyi gunler kizlar ablamlar gitti hastaneye ordanda koye gidicekler enistemle ve pazara kadar ins.igne tedavisi biticek tup bebege basliycaklar bende onlar gidince ereni doyurup uyuttum sonra kendi karnimi doyurup kahve yaptim simdi tv izliyorum artik eren uyanana kadar dinlenicem baya yoruldum sonra hallederim isleri napayim.
Gecmiside hic okuyamadim nerden baslasamki.
bi gecmisi okuyup geleyim bakalim.
cnm zaten inatlaşmıyorum
çünkü defne ile inatlaşırsan daha da beter oluyor
ama dikkatini çekecek yer bulamıyorum sorun orada
hadi inşallah hayırlııyla allah onlara da bu duyguyu yaşatır
ben geldil fiatiklar gecmis okuyup burdayim hemencik
Merhaba kızlar
Alıntı yapamadım yorum yapan arkadaslar sagolun cok sukur bugun mızmız degıl nıda gece uykusuda ıyıydı aksam kabus gıbıydı gercekten..
Gulden cnm prof nılı ıyıce muayene ederde ıcın rahatlar ıns dudagını emıyomusmu caba gun ıcınde bakıcı ne dıyo?
Yemek olayıda gecıcıdır ıns..donem donem degısıyolar bılıyosun..
Nuray cıcılerınızı gule gule gıyın cnm oh gönlunuzce alısverıs yapmak cok ıyı gelmıstır:)
Funda bencede hafta sonu defneyle basbasa kalmak en ıyısı cnm sızın ıcınde kv ıcınde..sen ıncelık yapıp davet etmıssın gelmedıyse onun sorunu takma kafana..daha yumusak bı dılle reddedebılırdı..
Pıknıkcıler sızde ne guzel vakıt gecırmıssınızdır oh özellikle erdemle masal:)
Wavs sen nasılsın cnm alptugra nasıl?
kızlar yıne bahcede oynuyolarmıs neguzel
ben ıyıyım canım alp tuğrada ıyı uyuyo sımdı bende yemek yapıcam
cnm inşallah hayırlı jhaberler vereceksin bize..
cnm ordaki bi oyuncak ola bilir aa camdan bakalım ola bilir oanda yakınında ne varsa yani..
çok ölendin nerdesin ay bu telefonsuzluk nezor
songülüm yasemine söyle hep aklımda ama ne arıya biliyorum nede yaza biliyorummmm:
Hattım açık başka telde ama hiç bi numaramyokkkkk:
Songülümmmmmm
Kolay gelsin canim benum
Amin canim amin insallah ya hayirlisiyla bi olsa.cnm zaten inatlaşmıyorum
çünkü defne ile inatlaşırsan daha da beter oluyor
ama dikkatini çekecek yer bulamıyorum sorun orada
hadi inşallah hayırlısıyla allah onlara da bu duyguyu yaşatır
İns.canim guzel haberleri buraya zevkle yazarim.cnm inşallah hayırlı jhaberler vereceksin bize..
cnm ordaki bi oyuncak ola bilir aa camdan bakalım ola bilir oanda yakınında ne varsa yani..
çok ölendin nerdesin ay bu telefonsuzluk nezor
songülüm yasemine söyle hep aklımda ama ne arıya biliyorum nede yaza biliyorummmm:
Hattım açık başka telde ama hiç bi numaramyokkkkk:
Songülümmmmmm
Guldencim canum o sana bur tepkidri yada kizdirmak icinde olabilr artik bunuda ogrendiler.aras tv nin fisini rahat 2o jez cikardi geceb aksam sonunda bantladim beceremesi acmayi dinemseldir eminm ki bu arada nilin yeniden morarmami basladi acaba neden olabikirki ama ben kalkple ilgili oldugunu sanmiyorum
Benicum nazarda olmus olbilir okuyinca sakinlemis cunku kuzu
fundacim kv cok rahat biriai insanin cok dusunuerek soylemesi gerek seyleeo pat soyluyor.ya takulmicaksin yada cvo vericeksin ara yolu yok gercekten
ozcanancim sukur saglicakla.gitmissiniz guzelde dinlenmissunuz yabqncilamasi norml rana bi bakici teyzesini birdw sizin evi biliyor
Fatmacim erenin kizariklaei.nasil oldu
katreinur buhar temizleyici guzel saglam gozukuyor ben sevdim
nasil toparlandimi temizlik
yagmurcandan minigin guke gile giysin cicsleri bugun sicakti hava kapali olmasina ragmen aras sort penye giyidi uyaninca cikartiirim
betulcum piknikte yaplilmis oh ne keyiflu buginde guzel olaaymis ya hava
erdemin sorununun cozulememaine cok uzuliyorum o aciyi yasadigim icin cerrah isini dusundun mu
hoş geldin cnm, nerelerdeydin özlettin kendiniguldencim canum o sana bur tepkidri yada kizdirmak icinde olabilr artik bunuda ogrendiler.aras tv nin fisini rahat 2o jez cikardi geceb aksam sonunda bantladim beceremesi acmayi dinemseldir eminm ki bu arada nilin yeniden morarmami basladi acaba neden olabikirki ama ben kalkple ilgili oldugunu sanmiyorum
benicum nazarda olmus olbilir okuyinca sakinlemis cunku kuzu
fundacim kv cok rahat biriai insanin cok dusunuerek soylemesi gerek seyleeo pat soyluyor.ya takulmicaksin yada cvo vericeksin ara yolu yok gercekten
ozcanancim sukur saglicakla.gitmissiniz guzelde dinlenmissunuz yabqncilamasi norml rana bi bakici teyzesini birdw sizin evi biliyor
fatmacim erenin kizariklaei.nasil oldu
yagmurcandan minigin guke gile giysin cicsleri bugun sicakti hava kapali olmasina ragmen aras sort penye giyidi uyaninca cikartiirim
erdemin sorununun cozulememaine cok uzuliyorum o aciyi yasadigim icin cerrah isini dusundun mu
guldencim canum o sana bur tepkidri yada kizdirmak icinde olabilr artik bunuda ogrendiler.aras tv nin fisini rahat 2o jez cikardi geceb aksam sonunda bantladim beceremesi acmayi dinemseldir eminm ki bu arada nilin yeniden morarmami basladi acaba neden olabikirki ama ben kalkple ilgili oldugunu sanmiyorum
benicum nazarda olmus olbilir okuyinca sakinlemis cunku kuzu
fatmacim erenin kizariklaei.nasil oldu
ah benim arkadasim cok ta madur olmus kiyamam sana brn
yasemin hatun fink finkk geziyor valla
hoş geldin cnm, nerelerdeydin özlettin kendini
aras ve yaren nasıllar?
Cnm insan ister istemez takılıyor
takmamaya çalışıyorum ama
ay bilmiorumki songülüm neden oluyo bi nanlasam..
aynen şekerim madurumda madurum:
Ohh tahmin ediyorum zaten ama arıyamıyorum..
Amin canim amin insallah ya hayirlisiyla bi olsa.
İns.canim guzel haberleri buraya zevkle yazarim.
Kizarikliklari gecti ama derisi bi garip bide arka tarafi dizinin kivrim kismi derisi soyuluyo heralde gectigi icin oyle oluyo.
Arasla yaren nasillar.
Cocuklar iyiyse biz herzaman iyiyiz dimi canim yaa bide tvde sokakta hasta vb. cocuk gorsem sukrediyorum bide cok uzuluyorum onlar adina.saglikli olsunlarda gerisi bos.Canim olmadi devam ederse birde cilduyeye gostwrirsin kuzumu
cocuklar uyiler.canim pasa uykuda yaren ders yaomakta
ablana pek sevindim insalla.devami gelir
canim slk slk oluyormu varmi dr a goturme planin
hoşgeldin cnm nerelerdesinteyzoşlaarrr hu huuu biz geidik...nasılsınız bakalım ...
Aa hosgeldin canim sen konu sahibimiydin ismini sanki ilk sayfada gormustum tabi ben gec uye olabildim net bilmiyorum.teyzoşlaarrr hu huuu biz geidik...nasılsınız bakalım ...
hoşgeldin cnm nerelerdesin
nasılsın
kızlar nasıl?
Aa hosgeldin canim sen konu sahibimiydin ismini sanki ilk sayfada gormustum tabi ben gec uye olabildim net bilmiyorum.
Senin bebis napiyo ins.oda iyidir yaramazlik pesindedir diymi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?