- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.181
Kizlaaar korku gecesi filmini izliyorum tvde ya ama cok gerilimli cok tirsiyom yokmu bana arkadas.
Günaydın kızlar. Nasılsıniz?
Gulden benimde tahminim nil seni cok goremedigi icin senden yemek yemiyodur tepkisini oyle gosteriyodur ama gecici donemdir buyuk ihtimal.
Dudagi niye morariyo acaba bi fikrimde yokki ama kalbiyle alakali olsa boyle buyuk biseyi zaten atlamazlardi doktorlar bilirlerdi.ins.prof.gidince rahatlarsin gerci tarih biraz uzak ama randevu yok heralde.soru aklima gelirse soylerim bende.
Beysal sizde piknige gitmissiniz artik piknik sezonuda acildi ins.bizde araba alirsak gideriz.
Oyy kuzu demek papatya topladi annesine masallah ona eve getirip hatira saklasaydin ilk ciceklerini.
Katreinur sen temizlige baslamissin ya cok ozeniyorum temizlik yapmaya ne komik ama gercek su okulu sinifta kalmadan bi kapatsam oyle rahatliycamki.
Kolay gelsin sana canim.
Yagmurcandan aynen canin dun ikimizde kardeslerle gezmeye cikmisiz benimde cok ayaklarim agridi bide kalabalikti tatil diye sanirim ama bende bebek arabasida vardi bi taraftan kalabaliktan gezmeye calistik bi erene bakiyorum surekli gozumun onunden ayirmadim cok fazla etrafa bakip alisveris yapamadim ama olsun yinede aldim bikac bisey gezmis olduk.
Elifede ciciler alinmis ikinizde gule gule giyin elbiselerinizi canim.daha ben yazlik alisverise baslamadim bakalim bitane tisort almistim sadece cok begenmistim rengini.
selam kizlar massallah bebislerinize.Asya bugun daha hic uyumadi cok sasirtiyor beni bir bebek nasil sevmez uykuyu ya
bilmiyorum canim doktor emdigi icin vitamin ekskligi olmaz demisti ama baktirsam mi demirine acaba.Saglik ocagnda dr soyledm asya kagit yemeye calisiyo acaba kansiz mi dedim o gozune bakti kansiz degl gerek yok bakmaya dedi.Kendi doktoruna kontrole gittiginde bakilsin bari kanina
biz de iyiyiz cnmay hiç izleyemem ben korku filimi çok korkarımmm:
günaydın cnm iyi sayılırım ben kendi adıma sen nasılsın defnecik nasıl?
cnm akşam burdaki drmizle konuştum
oda nilin bütün tahlilleri yapıldı atlamış olamayız hatta ciyer filmi bile çektik ciğerlerinde bi sıkıntı olsa atlamazdık diyo bide sen zaten kalp için profa gittim dedi ama çok için rahat etsin istiyosan medi pole bi göster çocuk kardiyoloğuna dedi
bakalım profoda gidelim oda göster derse götürecez ozaman birdaha
ana üzerine basıp ısrarla bişey olsa nil sürekli konturol altında gözden kaçıramayız dedi bilmiorum bakalım ..
cnm nekadar uyuyo toplamda asya mesela..
cnm bu anlamda sağlık ocağındaki dr değilde kendi drenize sorun bencede
birde size 1 yaşta rutin tahlil yapılmışmıydı?
kızlar herkese günaydınnn:
umarım herkes iyidir.
hayırlı cumalar..
cnm o kremin ismi ne biz de alsakay kızlar bu arada nil akşam anlını kapıya çarptı ama okadar çok ses çıktıki anlatamam ay çok ağladı çok korktum ama çok şükür sadece morarmıştı bide şişti
allahtan bugibi durumlar içn dremizin yazdığı bi kıremimiz var hem acıyı alıyo hemde morluğu şimdi sadece biraz şiş ama çok kötüydü..
ay hiç izleyemem ben korku filimi çok korkarımmm:
oda nilin bütün tahlilleri yapıldı atlamış olamayız hatta ciyer filmi bile çektik ciğerlerinde bi sıkıntı olsa atlamazdık diyo bide sen zaten kalp için profa gittim dedi ama çok için rahat etsin istiyosan medi pole bi göster çocuk kardiyoloğuna dedi
ana üzerine basıp ısrarla bişey olsa nil sürekli konturol altında gözden kaçıramayız dedi bilmiorum bakalım ..
umarım herkes iyidir.
hayırlı cumalar..
AY KENDİME ALINTI YAPMIŞIM KAPATTIM YİNE SİLİNMEMİŞ HEY ALLAHIMYA
FOUNDACIM:
JELİN ADI
Hirudoid Forte Jel
MAVİ Bİ KIREM CNM:
MORLUK FALAN KALMIYO
BİDE SANIYORUM BİRAZ UYUŞTURUYO
GİBİ YANİ SANKİ ACI AZALIYOMUŞ GİBİ GELİYO BANA :
EŞİMEDE DENEMİŞTİM DAHA ÖNCE ODA ÖYLE SÖYLEMİŞTİ..
sağol cnm drumuza soruyum.kullanın derse ben de alıyım
tamam canım ona göre kullanırımaynen sor cnm danışmadan kullanma..
Nil 1 yaşındaydı nilin haraketliliğini görüp artık nil düşmeye ve çarpmalara başlıyacak demişti dr ve yazmıştı
yanlız açık yaralara sürmeyin diyo bilgin olsun..
K.bakma canim esim gelmisti yazamadim ereni banyo yaptik.
Kızlar nerdesinizzzz:
Ay çok canım sıkılıyo yaaa:
Zaten telimde yok watsaptan yazayım sizi uyandırayım..
Pöffff:
umarım herkes iyidir.
hayırlı cumalar..
asya kesik kesik uyuyo cnm yani duzenli uyku saati yok bi gec kalkiyo bi erken kalkiyo.istedigi saatde yatiyor erken yatrsam bile zorla uyaniyor karisik yani :)
yok cnm asyanin ozel doktoru var 1 yasina kadar her ay goturdum 1 yasinda kan alip bakmadi hic.1 den sonrada 3 ayda 1 getir dedi mayisin sonu gbi goturcem soraym bakaym ona
peki cnm tam olarak tahminen kaç saat uyumuş oluyo uykuyu.
götür ve tahlil istediğini söyle mutlaka..
Gunaydin canim biz iyiyiz defne nasil bakalim.Günaydın kızlar. Nasılsıniz?
umarım herkes iyidir.
hayırlı cumalar..
Ohh rahatlamistir eren :) bende izleyim dedim gece korkuyorum diye izlemedm filmi :)
Ben korksamda izledim canim seviyorum korku filmlerini zaten herzaman denk gelmiyo erende bikere uyandi emzirip yatirdim sonra kalanini izledim filmin.
asya kesik kesik uyuyo cnm yani duzenli uyku saati yok bi gec kalkiyo bi erken kalkiyo.istedigi saatde yatiyor erken yatrsam bile zorla uyaniyor karisik yani :)
yok cnm asyanin ozel doktoru var 1 yasina kadar her ay goturdum 1 yasinda kan alip bakmadi hic.1 den sonrada 3 ayda 1 getir dedi mayisin sonu gbi goturcem soraym bakaym ona
gece 7 saat ama 4 kere fln kalkiyor.gunduzleri en fazla 1 saat uyuyor
gunaydin canim biz iyiyiz defne nasil bakalim.
Gunaydin canim bi problem yok gibi ama saglik sonucta sen yine prof.gitde icin rahatlasin aklinda soru isareti kalmasin.
Nilede gecmis olsun ya sert carpti sanirim bizim evde buyuk olmadigi icin erende oyun yaparken kosuyo kaciyo hep bide dengeleri tam olmadigi icin oraya buraya carpiyo hep o ilactan bende doktora gidince sorsamda yazdirsammi acaba carpmalara karsi bi merhem.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
nasılsınız bakalım iyiyiz çok sükur biz kızımla sabah yemeğimizi yaptık ufak tefek işlerimiz kaldı öğleden sonra kv gelecek
guldencim devamlı düşüyor bu yaramazlar geçmiş olsun nilime ayrıca dr çok tatmin edici bi açıklama yapmış rahatladin dimi
masalgibi bana uykusu az gibi geldi canım gerçi her çocuk bir olmaz ama elif yaklaşık bütün bi günde 12 saat uyuyor belkide asya ya yetiyirdur uyku
fundacim nasılsın gule gule giyinsin defne aldıklarını
fatmacim sen nasılsın eren napiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?