2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlaaar korku gecesi filmini izliyorum tvde ya ama cok gerilimli cok tirsiyom yokmu bana arkadas.

ay hiç izleyemem ben korku filimi çok korkarımmm:

Günaydın kızlar. Nasılsıniz?

günaydın cnm iyi sayılırım ben kendi adıma sen nasılsın defnecik nasıl?

cnm akşam burdaki drmizle konuştum
oda nilin bütün tahlilleri yapıldı atlamış olamayız hatta ciyer filmi bile çektik ciğerlerinde bi sıkıntı olsa atlamazdık diyo bide sen zaten kalp için profa gittim dedi ama çok için rahat etsin istiyosan medi pole bi göster çocuk kardiyoloğuna dedi
bakalım profoda gidelim oda göster derse götürecez ozaman birdaha
ana üzerine basıp ısrarla bişey olsa nil sürekli konturol altında gözden kaçıramayız dedi bilmiorum bakalım ..

selam kizlar massallah bebislerinize.Asya bugun daha hic uyumadi cok sasirtiyor beni bir bebek nasil sevmez uykuyu ya

cnm nekadar uyuyo toplamda asya mesela..

cnm bu anlamda sağlık ocağındaki dr değilde kendi drenize sorun bencede
birde size 1 yaşta rutin tahlil yapılmışmıydı?

kızlar herkese günaydınnn:
umarım herkes iyidir.
hayırlı cumalar..

ay kızlar bu arada nil akşam anlını kapıya çarptı ama okadar çok ses çıktıki anlatamam ay çok ağladı çok korktum ama çok şükür sadece morarmıştı bide şişti
allahtan bugibi durumlar içn dremizin yazdığı bi kıremimiz var hem acıyı alıyo hemde morluğu şimdi sadece biraz şiş ama çok kötüydü..

biz de iyiyiz cnm
sabah defneyi kv ye bıraktım
bugün defnenin 18. ay aşıları var
inşallah ateşlenmez

bak dr unuzda söylemiş.bişey olsa farkederdik diye

cnm o kremin ismi ne biz de alsak
bu arada defne de çarşamba günü sandalyeden düştü.çok korktum.yemek yedirdim.yere dökülenleri topluyordum.topladıklarımı çöpe atmak için kalktım.defneye de sakın kalkma annecim dedim ama beni dinlemedi ve yüzüstü yere düştü.ağzını çarptı.dişi kanadı. ve çok kötü ağladı.çok korktum ama allahtan bişey olmadı(diş kırılması vs)

AY KENDİME ALINTI YAPMIŞIM KAPATTIM YİNE SİLİNMEMİŞ HEY ALLAHIMYA
FOUNDACIM:
JELİN ADI
Hirudoid Forte Jel
MAVİ Bİ KIREM CNM:

MORLUK FALAN KALMIYO
BİDE SANIYORUM BİRAZ UYUŞTURUYO
GİBİ YANİ SANKİ ACI AZALIYOMUŞ GİBİ GELİYO BANA :
EŞİMEDE DENEMİŞTİM DAHA ÖNCE ODA ÖYLE SÖYLEMİŞTİ..

sağol cnm drumuza soruyum.kullanın derse ben de alıyım

tamam canım ona göre kullanırım

Yok cnm asyanin ozel doktoru var 1 yasina kadar her ay goturdum 1 yasinda kan alip bakmadi hic.1 den sonrada 3 ayda 1 getir dedi mayisin sonu gbi goturcem soraym bakaym ona

asya kesik kesik uyuyo cnm yani duzenli uyku saati yok bi gec kalkiyo bi erken kalkiyo.istedigi saatde yatiyor erken yatrsam bile zorla uyaniyor karisik yani :)

peki cnm tam olarak tahminen kaç saat uyumuş oluyo uykuyu.

yok cnm asyanin ozel doktoru var 1 yasina kadar her ay goturdum 1 yasinda kan alip bakmadi hic.1 den sonrada 3 ayda 1 getir dedi mayisin sonu gbi goturcem soraym bakaym ona

götür ve tahlil istediğini söyle mutlaka..

Günaydın kızlar. Nasılsıniz?
Gunaydin canim biz iyiyiz defne nasil bakalim.

Gunaydin canim bi problem yok gibi ama saglik sonucta sen yine prof.gitde icin rahatlasin aklinda soru isareti kalmasin.

Nilede gecmis olsun ya sert carpti sanirim bizim evde buyuk olmadigi icin erende oyun yaparken kosuyo kaciyo hep bide dengeleri tam olmadigi icin oraya buraya carpiyo hep o ilactan bende doktora gidince sorsamda yazdirsammi acaba carpmalara karsi bi merhem.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
nasılsınız bakalım iyiyiz çok sükur biz kızımla sabah yemeğimizi yaptık ufak tefek işlerimiz kaldı öğleden sonra kv gelecek
guldencim devamlı düşüyor bu yaramazlar geçmiş olsun nilime ayrıca dr çok tatmin edici bi açıklama yapmış rahatladin dimi
masalgibi bana uykusu az gibi geldi canım gerçi her çocuk bir olmaz ama elif yaklaşık bütün bi günde 12 saat uyuyor belkide asya ya yetiyirdur uyku
fundacim nasılsın gule gule giyinsin defne aldıklarını
fatmacim sen nasılsın eren napiyor

asya kesik kesik uyuyo cnm yani duzenli uyku saati yok bi gec kalkiyo bi erken kalkiyo.istedigi saatde yatiyor erken yatrsam bile zorla uyaniyor karisik yani :)

cnm nilde aynı şekilde uyanıyo ve bizde akşam 58 saat uykuyu geçmiyoruz gün içindede bazen 1 saat bazende 2 saat uyuyoruz
ama tek avantajımız nil hep aynı saatlerde uyutuyorum ben.

yok cnm asyanin ozel doktoru var 1 yasina kadar her ay goturdum 1 yasinda kan alip bakmadi hic.1 den sonrada 3 ayda 1 getir dedi mayisin sonu gbi goturcem soraym bakaym ona

sor cnm

gece 7 saat ama 4 kere fln kalkiyor.gunduzleri en fazla 1 saat uyuyor

cnm bakalım gidecez mayıs sonunda ..
Günaydın sanada bu arada..

Kıremi sor fatmacım ben çok yararını görüyorum ama sormadan kullanmayın..

cnm tünaydın pek tatmin olmadım ama
artık profa gitmeyi beliyecem..

Merhaba kızlar
Dun ası olduk ates falan yok ama onun etkısı bılmıyorum gecemız kötu gectı hep uyandı yatagına yatmak ıstemedı yanımda yatırdım ama bu seferde yanımda uyumuyo 3,5 tan 5 e kadar yanımda yattı uyku yok bende uyuyamadım sabaha karsı sut verdım yerıne yatırdım öyle uyudu..
bahcede bısıklet suruyolar sımdı keyfı yerınde bakalım
Bugun temızlık yapıcam ama kafa sersem gıbı daha bı yerden baslıyamadım..

Gulden gecmıs olsun cnm ya duse kalka dıyoruzya tamda o dönemdeler sımdı ne kadar dıkkat etsekte oluyo..
Dr unla konusmussun bıraz rahatlamıssındır en azından..

Maslgıbı sızde cok az uyuyomussunuz cnm gunduz az uyudugu ıcın gece uyuması lazım normalde ama ..
Dr unuz ne diycek bakalım..sutten kesmeye basladınmı?

Fatma korku fılmı ben hıc sevmem:) esımın zoruyla bır ıkı ızlemıslıgım var ama bazı yerlerını gözu kapalı:)
Bızım ası özel asıydı cnm (hepatıt A) tr dekı gıbı 18 ay asısı yok burda 1 yasından sonra oluyo bır suru ası..
Bız salıncagı kaydıragı net ten almıstık cnm mytoys tan ındırımdeydı ıkısı 250€ ya geldı tr göre fıyatı nasıl bılmıyorum..
Almak ıstıyosan ındırımlerı takıp bence cok fark oluyo cunku, bıde yapı marketlerde de oluyo burda oralarada bakabılırsın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…