2012 kasım bebekleri büyüyor..

katreynurum günaydın nilinde kahvaltı sorunu var cnm nilde yumurtayı hala tek yemiyo
tek umudum izine çıkmaK BEN İZİNE ÇIKINCA TEK TEK YEDİRECEM ALIŞMASINI UMUT EDİYORUM
OMLET FALAN YAPSAN YUMURTALI KAŞARLI OLMAZMI Bİ DENE İSTERSEN
KURABİYEYE GELİNCE AY BENCE TEKRAR DENEMELİSİNNNN:
NİL YENİ KULLANA BİLDİĞİ KELİMLERİ BİRLEŞTİRİYO CNM AMA MALESEF DAHA HER KELİMEYİ SÖYLEYEMİYO.
O ANLAMSIZ KONUŞMALARDAN BİZDEDE ÇOK OLUYO HEMEDE UZUN ZAMANDIR
O ANLATIYO BENDJE HADİYA ÖYLEMİ OLMUŞ GERÇEKTENMİ
FALAN DİYORUM AY NASIL HOŞUNA GİDİYO..
Kaşarlı omleti uzun zamandır yapmamistim canim bi deneyeyim. Ay guldenim izne çıkınca ne cok isin var:) inşallah alisir nil tek tek yemeye canım

ha ha buna çok güldüm günaydın cnm. herkese günaydın kızlar. bende itiraf edeyim kurabiyeyi yapamadığımdan değil çok tatlı geldiğinden bi daha yapmadım:P
berracık nasıl cnm. biz kahvaltı yapmıyoruz desem yeri. yeşil zeytini ağzına alıp evirio çevviriyo çekirdeğinden ayırıp ikisini de dışarı çıkarıo ekşiya hoşuna gidiyo sanırım. bi de bir iki dilim domates. o da yerse. hepsi bu... kötü örneğiz biz cnm. herşeyi deniyorum ama yok... kahvaltı sıfır...
Bizim de kahvalti cok zayif canim oglen akşam yine idare ediyoruz da. cani isterse yarim yumurta kadar yiyor istemezse o da yok. Yani kahvaltimiz yumurtadan ibaret diyebilirim. Hele bıldırcın yumurtasina bayiliyor onu da haftada 2 kere veriyorum.

Biz zeynep ilayi konusma konusunda ornek aliyoruz canim:) kahvaltida da almayiz artik napalim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ha ha buna çok güldüm günaydın cnm. Herkese günaydın kızlar. Bende itiraf edeyim kurabiyeyi yapamadığımdan değil çok tatlı geldiğinden bi daha yapmadım:p
berracık nasıl cnm. Biz kahvaltı yapmıyoruz desem yeri. Yeşil zeytini ağzına alıp evirio çevviriyo çekirdeğinden ayırıp ikisini de dışarı çıkarıo ekşiya hoşuna gidiyo sanırım. Bi de bir iki dilim domates. O da yerse. Hepsi bu... Kötü örneğiz biz cnm. Herşeyi deniyorum ama yok... Kahvaltı sıfır...

güldennnn ben nili birazcık yiyebilir miyim acabaaa lütfennnn o aççam diyen dillerini de acan ellerinide yerim:)

günaydın hanımlar giremedim forma ne var ne yok

kuzum herşeye değersin 💝

hgünaydın cnm bizde herhşey aynı sizde ne var ne yokkkk..

Kaşarlı omleti uzun zamandır yapmamistim canim bi deneyeyim. Ay guldenim izne çıkınca ne cok isin var:) inşallah alisir nil tek tek yemeye canım

Bizim de kahvalti cok zayif canim oglen akşam yine idare ediyoruz da. cani isterse yarim yumurta kadar yiyor istemezse o da yok. Yani kahvaltimiz yumurtadan ibaret diyebilirim. Hele bıldırcın yumurtasina bayiliyor onu da haftada 2 kere veriyorum.

Biz zeynep ilayi konusma konusunda ornek aliyoruz canim:) kahvaltida da almayiz artik napalim:)

bi konşmamız ii zaten bi de çok uslu benim kuzum maşallah teyzesi. yemekte şu aralar daha iyiyiz en azından tüm gün aç gezmio çok şükür. ama kahvaltı yok oda düzelir inş. rabbim hepsine bol iştah versin. bıldırcını neden 2 gün veriosun cnm ağır mı geliomuş ben hiç vermedim. berrada yemeyen bi çocuk bi gün verip bi gün vermesen madem yio ...

kaşarlı omleti uzun zamandır yapmamistim canim bi deneyeyim. Ay guldenim izne çıkınca ne cok isin var:) inşallah alisir nil tek tek yemeye canım

bizim de kahvalti cok zayif canim oglen akşam yine idare ediyoruz da. Cani isterse yarim yumurta kadar yiyor istemezse o da yok. Yani kahvaltimiz yumurtadan ibaret diyebilirim. Hele bıldırcın yumurtasina bayiliyor onu da haftada 2 kere veriyorum.

dene cnm belki yer
ay evet sorma çok işim var gece sütünüde kesicez 1 defa süt vericem oyüzden mızırdayacak izine çıkmayı bekliyorum bende..
Bak şu bıldırcın yumurtasını sorayım kadına bi soru daha çıktı..

ahhhh elimde olsaydı nilide elifide yiycektimde nasipppp diyim:(

ay evet negüzel olacaktı dimi..

bi konşmamız ii zaten bi de çok uslu benim kuzum maşallah teyzesi. Yemekte şu aralar daha iyiyiz en azından tüm gün aç gezmio çok şükür. Ama kahvaltı yok oda düzelir inş. Rabbim hepsine bol iştah versin. Bıldırcını neden 2 gün veriosun cnm ağır mı geliomuş ben hiç vermedim. Berrada yemeyen bi çocuk bi gün verip bi gün vermesen madem yio ...

bende ağır bi yumurta die biliyorum oyüzden sorularım arasında profa sorulacak..

Kizlar bugun evde cok isim vardi dogru duzgun gecmis yapamadim k.bakmayin.

Fundacim senle basliyim ama benimde bu saatte pilim bitti kv.soylicek cok seyim varda simdi yazamiyorum belki yarin telafi ederim.
Kizlara soylediklerinde katiliyorum ve benimde kv.ile ipler ona benzer durumdan dolayi koptu bende tahammul edemem oyle seylere.
Allah islah etsin diyorum.

Yasemin zeynebin soyledikleri cok tatliymis eminim soylerken daha tatli oluyodur ama bana nonuda vermedin kiz ben mahrum kaldim ama onun konusmasindan.:-(

Katreinur canim bence berranin ayakkabisi buyuk ya bi parmak bosluk diyosun yani ayakkabi onemli bisey ve ayagina tam olmasi lazim (tabi sıksın demiyorum) bide berra benim bildigim minyon bi kiz o ayakkabi bence cok buyuk zaten duzgun yuruyemez ve ayak yapisinida kotu etkiler bence.

Masalgibi erende burdaki diger bebislere gore az kelime soyluyo en fazla sizin kadar soyluyodur oda ve daha kelimeleri birlestiremedi mesela baba git gibi bisey soylemiyo daha ama sonucta konusabiliyo sagligiyla ilgii bi sorun yok cok sukur ben oyuzden hic kafaya takmiyorum.

Songul arasi ilk okuyunca cok uzulmustum neyseki dun gece iyi uyumus cok sevindim ins.bugecede guzel uyur.:-)

Beysal gecmis olsun sizede asinizi ve atesinizi atlatmissiniz ya her bebekte ates yapiyo demekki bende korkmaya basladim bizim simdiye kadar ates olmadi hic ama bunda olurmu acaba.

Aysegul eren bayabi zamandir oyle konusuyo ya cagir cagir geveze susmuyo bazen hem konusurken bazi anlamli biseyler soyluyo gibi ama genel olarak hep karisik konusuyo ve babasi falan isten gelsin baya biseyler anlatiyo bide oturuyo bacaklari uzatiyo konusurkende elleriyle anlatiyo bizde artik napalim oylemi oldu yaa ne yaptin falan gibi konusuyoruz boyle boyle konusmaya alisiyolar belki masal daha cabuk konusur.

Dilekkefem esinin ameliyati ins.kolay gecer canim dualrimdasiniz kolayca atlatirsiniz ins.

Gulden erende abi demiyo daha gerci abi gordugu ve duydugu yokki cocugun evde tek basina takiliyo anneside dersler ev isleri firsat bulup ilgilenemiyo dogru duzgun yaza ins.daha guzel olucak hersey.
Sagol canim ins dualariniz eksik etmeyin olurmu

Günaydın kızlar. Nasılsıniz?
Dün kv bana karşı çok iyiyim
. Benim le konuşmak için türlü konular açtı. Ama yüz vermedim. Defne yi alıp çıktım.
Gunaydin canim yuz vermemen iyi olmus biraz boyle tavir yap bence hatasini anlasin

günaydın cnm bence fazla muhatap olma hatta al defneyi hemen çık yemekte yeme anlasın hatasını göreceksin senden iyisi olmıyacak..

ohh sevindim cnm..

gözü
n aydın çok şükür işte anne oolmak bölyle bişey cnm..

cnm nidanın konturolu çok güzel geçmesine çok sevindim
gerçekten allahım bizi evlatlarımızla sınamasın ..

cnm niloş hanım çok iyi çok ş
ükür ay bahçeyler uraşıyosunuz demek negüzel olsun sen bizi merakta bırakma arada iyiyim burdayım yaz merak edioruz seni cnm..
kuabiye konusunda elimden geleni yaparım
ayrıca akşam tekrar yaptım dedimya
eşim diyo ki bensana yarın mazeme alayım 2 tertip yap diyo çünkü akşamkini toplantıya yaptım

cnm bak şimdi 1 subardağı unu tamamen boşalt 2. su bardağınıda doldur ama 1 parmak kadar eksik olsun yani tam dolu olmuyacak üzerinden örneyin 1 yemek kaşığı kadar al
umarım anlata bilmişimdir
çırparken mikser hafiften zorlanıyo..

fatmacım 31inde drye sorucamkonturole gittiğimde..
ama bu ara kelimeleri birleştirmeyi iyice kaptı
akşam anne gel babagel
diyo babasına bide baba ben
açcam dedi
Gunaydin canim cok guzel anlatmissin tesekkur ederim umarım bu kez basaririm

Günaydın kizlarr

Beni iyi olmaniza nidanin kontrolünün iyi geçmesine cok sevindim canım

Gunaydin canim

bi konşmamız ii zaten bi de çok uslu benim kuzum maşallah teyzesi. yemekte şu aralar daha iyiyiz en azından tüm gün aç gezmio çok şükür. ama kahvaltı yok oda düzelir inş. rabbim hepsine bol iştah versin. bıldırcını neden 2 gün veriosun cnm ağır mı geliomuş ben hiç vermedim. berrada yemeyen bi çocuk bi gün verip bi gün vermesen madem yio ...

Evet canım agir geliyormuş. Hatta biri bana hic verme biz onun yüzünden hastanelik olduk dedi. Ama ben o zamana kadar vermiştim bisey olmamıştı. O yüzden devam ettim ama fazla vermeye korkuyorum. Normal yumurtadan ne farki varsa ona bayiliyor. Gülden bence de sen bi sor canım. Keçiboynuzu özü ve balik yağını sordun mu canım. Bi arkadas balik yagi alacakmis hic bi eczane vermemis bu yaşta cocuga dr tavsiye etmeden verilmez demisler cok şaşırdım ve tereddüt ettim bi zarari olur mu ki diye

bi konşmamız ii zaten bi de çok uslu benim kuzum maşallah teyzesi. Yemekte şu aralar daha iyiyiz en azından tüm gün aç gezmio çok şükür. Ama kahvaltı yok oda düzelir inş. Rabbim hepsine bol iştah versin. Bıldırcını neden 2 gün veriosun cnm ağır mı geliomuş ben hiç vermedim. Berrada yemeyen bi çocuk bi gün verip bi gün vermesen madem yio ...

sagol canim ins dualariniz eksik etmeyin olurmu

gunaydin canim yuz vermemen iyi olmus biraz boyle tavir yap bence hatasini anlasin

gunaydin canim cok guzel anlatmissin tesekkur ederim umarım bu kez basaririm

gunaydin canim

takıldığın bişey olursa sor cnm...

Kızlar kahvaltı da neler yediriyorsunuz bebelere
Berra peynir yemez domates salatalik yemez zeytinle oynar bi kac lokma yumurta bi kac lokma tereyagli ekmek yer. Varsa degisik yaptiginiz bisey bana fikir verin

Canin ben maydonozlu omlet yapiyorum pirasali efe yiyor severek bazen tost yapiyorum beyaz peynirli kasarli sende deneyebilirsin
Gulden masallah nile canim. yaa berra da cümle kursun yaa eminim cok tatli oluyordur.

Bu arada beninin kurabiyesini bi daha denememe sebebimi itiraf ediyorum:) ben bitter cikolata hastasi biriyim. Cikolatalarimi catlak kurabiyeye kaptirmak istemiyorumm:)

Kurar canin acele etme gec olsun guc olmasin benim arkadasimin oglu 4 yasinda konusamiyor halen mesale

Efede allah kac diyorum bir diyor ve eliyle gosteriyor kizlar cok mutluyum

dene cnm belki yer
ay evet sorma çok işim var gece sütünüde kesicez 1 defa süt vericem oyüzden mızırdayacak izine çıkmayı bekliyorum bende..
Bak şu bıldırcın yumurtasını sorayım kadına bi soru daha çıktı..

ay evet negüzel olacaktı dimi..

benim kız sütü kendiliğinden kesti cnm bi haftadır devam sütü içmio... ne yapıyım altı aydır zorla en fazla 100 cc içiyordu şimdi biberonu görünce kaçıo... hiç bi türlü almıo... canı sağolsun

gunaydin canim yuz vermemen iyi olmus biraz boyle tavir yap bence hatasini anlasin

gunaydin canim

evet canım agir geliyormuş. Hatta biri bana hic verme biz onun yüzünden hastanelik olduk dedi. Ama ben o zamana kadar vermiştim bisey olmamıştı. O yüzden devam ettim ama fazla vermeye korkuyorum. Normal yumurtadan ne farki varsa ona bayiliyor. Gülden bence de sen bi sor canım. Keçiboynuzu özü ve balik yağını sordun mu canım. Bi arkadas balik yagi alacakmis hic bi eczane vermemis bu yaşta cocuga dr tavsiye etmeden verilmez demisler cok şaşırdım ve tereddüt ettim bi zarari olur mu ki diye

cnm sorucam
bizim dr haftada 2 kez balık yiyosa gerek yok yemiyosada sadece haftada 2 kez ver dedi
bi marka söyledi
ama o marka heryerde bulunmuyomuş şimdi kidince istanbulda araştırıcam markayı yazarım cnm

şimdi yaz geliyo ya fazla balık yenmiyecek oyüzden gerekli

Gunaydin kizlar nasilsiniz yumurtalar kaynarken bi yazayim dedim bugun erkenci sayiliriz.gerci eren kalkiyo ben yine yatiyorum sabah bi turlu ayilamiyorum nedense ya.:-)

Ereni doyurayim sonra kendimde yapayim kahvalti cay faslinda gelirim.:-) (ama soyle bi bardak cayi daha oturupta hic kalkmadan icememisimdir hep eren sayesinde bi sekilde kalkiyorum):-)

gunaydin canim

evet canım agir geliyormuş. Hatta biri bana hic verme biz onun yüzünden hastanelik olduk dedi. Ama ben o zamana kadar vermiştim bisey olmamıştı. O yüzden devam ettim ama fazla vermeye korkuyorum. Normal yumurtadan ne farki varsa ona bayiliyor. Gülden bence de sen bi sor canım. Keçiboynuzu özü ve balik yağını sordun mu canım. Bi arkadas balik yagi alacakmis hic bi eczane vermemis bu yaşta cocuga dr tavsiye etmeden verilmez demisler cok şaşırdım ve tereddüt ettim bi zarari olur mu ki diye

canin ben maydonozlu omlet yapiyorum pirasali efe yiyor severek bazen tost yapiyorum beyaz peynirli kasarli sende deneyebilirsin

kurar canin acele etme gec olsun guc olmasin benim arkadasimin oglu 4 yasinda konusamiyor halen mesale

efede allah kac diyorum bir diyor ve eliyle gosteriyor kizlar cok mutluyum

kocaman alkış efeyeeeeee..

benim kız sütü kendiliğinden kesti cnm bi haftadır devam sütü içmio... Ne yapıyım altı aydır zorla en fazla 100 cc içiyordu şimdi biberonu görünce kaçıo... Hiç bi türlü almıo... Canı sağolsun

cnm zeynebim emiyo ama..

sagol canin muhakkak sorarrim canim sen ustasisi olmussun

tyok cnm ama yapıyorum işte bişeyler..

Gunaydin kizlar nasilsiniz yumurtalar kaynarken bi yazayim dedim bugun erkenci sayiliriz.gerci eren kalkiyo ben yine yatiyorum sabah bi turlu ayilamiyorum nedense ya.:-)

Ereni doyurayim sonra kendimde yapayim kahvalti cay faslinda gelirim.:-) (ama soyle bi bardak cayi daha oturupta hic kalkmadan icememisimdir hep eren sayesinde bi sekilde kalkiyorum):-)

afiyet olsun cnm. ay biz bi bebeyle otutup çay içemiyoruz iki çocuklular ne yapıo ki yaa:)

Kızlar kahvaltı da neler yediriyorsunuz bebelere
Berra peynir yemez domates salatalik yemez zeytinle oynar bi kac lokma yumurta bi kac lokma tereyagli ekmek yer. Varsa degisik yaptiginiz bisey bana fikir verin

cnm krep yapabilirsin
domates,soğan yumurta dan menenmen yapabilirsin,
ben bayat ekmekleri ufak ufak doğrayıp tereyağda bi çevirip yumurta kırıyorum(omaç derler bizde)
ekmeğin üzerinde kaşar eritip yedirebilirsin
omlet yapabilirsin
poaça severse yaptığın poaçalardan verebilirsin
bir de şöyle bir tarif var.defne bunu da seviyor.patatesleri küçücük küp küp doğra.sonra ince ince piyazlık doğradığın soğanları yağda hafif öldür.patatesleri üzerine at.patatesler pişince üzerinde yumurta kır.sevdiği baharatlar varsa onları da ekle.

Sagol canim ins dualariniz eksik etmeyin olurmu

Gunaydin canim yuz vermemen iyi olmus biraz boyle tavir yap bence hatasini anlasin

Gunaydin canim cok guzel anlatmissin tesekkur ederim umarım bu kez basaririm

Gunaydin canim
valla pek tavırdan anlamaz ama hemen yumuşamayacağım

yaseminim yetiyodur ona yettmese ister mutlaka cnm..
funda yumuşamak yok devam eninde sonunda anlıyacak merak etme..
fatma iyi eren uyanınca sen nasıl uyuyon kız ben hayata uyuyamam.
birde bende bırak 1 bardak çayı genelde yemeyim bile bitmeden kaçkere kalıp en sonunda yemekten vaz geçiyorummm..

Back
X