- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #42.981
Kaşarlı omleti uzun zamandır yapmamistim canim bi deneyeyim. Ay guldenim izne çıkınca ne cok isin var:) inşallah alisir nil tek tek yemeye canımkatreynurum günaydın nilinde kahvaltı sorunu var cnm nilde yumurtayı hala tek yemiyo
tek umudum izine çıkmaK BEN İZİNE ÇIKINCA TEK TEK YEDİRECEM ALIŞMASINI UMUT EDİYORUM
OMLET FALAN YAPSAN YUMURTALI KAŞARLI OLMAZMI Bİ DENE İSTERSEN
KURABİYEYE GELİNCE AY BENCE TEKRAR DENEMELİSİNNNN:
NİL YENİ KULLANA BİLDİĞİ KELİMLERİ BİRLEŞTİRİYO CNM AMA MALESEF DAHA HER KELİMEYİ SÖYLEYEMİYO.
O ANLAMSIZ KONUŞMALARDAN BİZDEDE ÇOK OLUYO HEMEDE UZUN ZAMANDIR
O ANLATIYO BENDJE HADİYA ÖYLEMİ OLMUŞ GERÇEKTENMİ
FALAN DİYORUM AY NASIL HOŞUNA GİDİYO..
Bizim de kahvalti cok zayif canim oglen akşam yine idare ediyoruz da. cani isterse yarim yumurta kadar yiyor istemezse o da yok. Yani kahvaltimiz yumurtadan ibaret diyebilirim. Hele bıldırcın yumurtasina bayiliyor onu da haftada 2 kere veriyorum.ha ha buna çok güldüm günaydın cnm. herkese günaydın kızlar. bende itiraf edeyim kurabiyeyi yapamadığımdan değil çok tatlı geldiğinden bi daha yapmadım
berracık nasıl cnm. biz kahvaltı yapmıyoruz desem yeri. yeşil zeytini ağzına alıp evirio çevviriyo çekirdeğinden ayırıp ikisini de dışarı çıkarıo ekşiya hoşuna gidiyo sanırım. bi de bir iki dilim domates. o da yerse. hepsi bu... kötü örneğiz biz cnm. herşeyi deniyorum ama yok... kahvaltı sıfır...
Biz zeynep ilayi konusma konusunda ornek aliyoruz canim:) kahvaltida da almayiz artik napalim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.