- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.801
inşallah teyzoş kaydedebildiğim zaman yollıyım normal zamanda konuşuyo kayıt ettiğimi anlayınca direk ananee yada ahmet diyo :)
herkese günaydınnn... tatil bitti bugün işbaşı... hepinizi çok özledimmm... bizim tatilimiz güzel geçtiii zeynep ilayın kabızlığı hariç. lavmandan fitile herşeyi yaşadı kuzum çığlıklar eşliğinde. üstelik bağırsak düzenleyici ilaçlar kullandığımız haldeşimdi biraz daha i çok şükür gerçi dünde yapmadı tatilin geri kalan kısmı gırgır şamata geçti çok şükür. henüz geçmiş yapmadım bakıp döneyimmm.bunlarda bizden son görüntülerEki Görüntüle 1130225 Eki Görüntüle 1130226 Eki Görüntüle 1130227
herkese günaydınnn... tatil bitti bugün işbaşı... hepinizi çok özledimmm... bizim tatilimiz güzel geçtiii zeynep ilayın kabızlığı hariç. lavmandan fitile herşeyi yaşadı kuzum çığlıklar eşliğinde. üstelik bağırsak düzenleyici ilaçlar kullandığımız haldeşimdi biraz daha i çok şükür gerçi dünde yapmadı tatilin geri kalan kısmı gırgır şamata geçti çok şükür. henüz geçmiş yapmadım bakıp döneyimmm.bunlarda bizden son görüntülerEki Görüntüle 1130225 Eki Görüntüle 1130226 Eki Görüntüle 1130227
yerim ben bu kuzuyu teyzoşlar bende resim yükledim :) albüm yani
inşallah teyzoş kaydedebildiğim zaman yollıyım normal zamanda konuşuyo kayıt ettiğimi anlayınca direk ananee yada ahmet diyo :)
yerim ben bu kuzuyu teyzoşlar bende resim yükledim :) albüm yani
guldencım gecmıs olsun canım neguzel sakınlığını koruyabılmıssın Allahım korusun bızı
ablanda ne tadılatı var canım
yasmıncım hosgeldın canım gecmıs olsun zeynep ılaya ınsallah duzelır kabız olmaz bıdaha cok zor
tatılınde guzel gecmıs sevındım
beysal masallah canım cok yoğunmussun ama erdem pasa gezmıs eğlenmıs en guzelı bu erken baskamıs bızım pasa kızlara yanasmaya
benıcım hayırlı yolculuklar canım ınsallah guzel bı tatıl gecırısnz
funda evıne hosgeldın canım kv ne dıyecek bısey yok zaten
mdrcnn canım az kaldı dayan bılıyorum cok zor ama ceyda ıcın mecbur
aynencnm yaohh ohhh negüzel gezilmiş cnm çok iyi kızların o mutluluğunu gördükten sonra sende
çok mutl oluyosundur..
ohhh çok iyiyi ya.
iyi gezmeler cnm..
cnm bizim artıcı direk arıtıyor suyu yani suyu yararlı bakterilerine dokunmuyor.
zararlıları temizliyo..
yani direk çeşme suyu içiyomuşsungibi.
dünyada 5inci sıradayaız..
ama her arıtıcı aınmıyo haklısınız kesinlikle..
iyi araştırmak lazım .
starda melek baykalın programına çıkan biprof tam adını hatırlamıyorum
onun anlatığıarıtıcı özelliklerinde bizim artıcımız
isterseniz tam bilgileri paylaşırım sizinle şimdi uzatmak istemedim..
bizde bıraktık memeyi çok şükür ama zaten nil pek arammıyodu oyüzden zor olmadı..
cnm az öncede yazdım onların çeşitlilerivar
kozmoz siztemiyle çalışmmaması gerekiyor
mineral konusunda haklısın oyüzden iyi araştırın almadan önce mutlaka..
benimki amway cnm..
cnm ablanlarınki hangi marka..
ayyy çok komik okurken ama yaşarken öyle değil kesinlikle cnm..
cnm onlar düşe kalka büyüyecekler ama allahım beterinden korusun..
cnm ay bu uyku çok zor gerçekten yaaa..
sağol cnm nili hemen kucağıma aldım ben normalde çok paniğimdir ama budefa hiç panik yapmadım tek düşündüğüm nildi çünkü.
biraz mıkırdandı ama pek farketmedi tabiç.
çok sağol cnm allahım kabul etsinnn:
sağol cnm
isterseniz bilgileri paylaşırım cnm bizimki amway
nettende araştıra bilirsiniz..
bu arada toz hakkında bilgimyok
cnm
ama aktardan değil ezzaneden aldık biz..
günaydın cnm desene kv yine yaptı yapacağını..
nedenir allah sabır versin..
amin cnmGünaydın canım aman ne desem bılmem kı Allah ıslah etsın ne deyım
Dün gece bende sınır oldum gün boyu ev temizledim üstüne esimle tartıstım esim aksam işe gıdecegı için yatayım barı dedi oğluna yat yat baska yapılacak iş yok zaten dıyo kı zaten kendı saat 1 de kalktı daha ceyda yıkanacak aksama yemek yapılacak ütü var camasır var iş yok us tapıkacak 😡 aksam o işe gıttı saat on ceydayı uyuttum termosıfonu actım su ısınınca banyo yapcam bı taraftanda ütü yapıyorum kv oturmus tv de kandıl izliyo ben popomdan soluya soluya ütü yapıyom demiyo kı ütüyü ben yapayım sen banyonu yap yarın işe gitcen. Sınır oldum
Ey Allahım kul hakkı değil mi bu şimdi. Ben kostura kostura her işe yetişmeye çalulırken onun ayaklarını yzatmıs oturmasu hak mı adalet mı aksamdan berı kendı kendımı yıyorum ben kölemıyım dıye. Sabır sabır bı yere kadar dayanamıyorum artık arkadaslar.
Kuzum herşeye değersin 💝
oooohhhh maşallah erdem paşayagünaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun hafta sonu çok yoğundu cumartesi fizik tedavi sonrasında koşturmaca evde pazar günüde kalktık kahvaltı arkadsından rdem beyle arkadaşın bebek mevlüdüne gittik kalabalıkta çoştu paşam bebeğe balon atıyoo bebiiiş tuut die :) bir kızı gözüne kestirdi 20 yaşında falan güzel bi kız otu otu diyo yanındaki sandalyeye oturtuyo elindekileri ona veriyo faalan :)
sonra ordan eve geçtik tekrar hazırlandık arkadaşın kızının 1. yaş günü vardı hoop erdem ve annesi bu seferde doğum gününe :) oradada gittiğimiz evin dedesini sahiplendi dedeee dedeee die die adamı yere oturttu balon oynadılar oyunlar ooynadılar doğum günü çocuğudan çok sesi çıktı sıpamın sonra eve geldim
kandil dedim duamı edeyim onu yatağına yatırdım uyusun die ama ne mümkün ben dua okuyacam dedim oturdum odasında dua okuyorum yanında olduğumu anlasın die sesli okudum oda yattığı yerden beni taklit ediyo amin amin amin amin die sıpahali ile gecede uyumadı:) sabah 6 da kalktı emdi annee neen dedi odasına götürdük işe giderken zor uyandırdım sıpamı :) böyle yani teyzoşlar koşturmacalı eğlenmeli geçti hafta sonumuz haftaya cumada mersine gidicez bakalım yolculuk nasıl geçicek
sizinle muhabeti çok özledim kızlar ya hepiniz iyimisiniz şimdi bi geçmiş yapmaya çalışacam öpüyorum sizi teyzoşlar
kıyamam kuzuma,canı ne çok yanmıştırherkese günaydınnn... tatil bitti bugün işbaşı... hepinizi çok özledimmm... bizim tatilimiz güzel geçtiii zeynep ilayın kabızlığı hariç. lavmandan fitile herşeyi yaşadı kuzum çığlıklar eşliğinde. üstelik bağırsak düzenleyici ilaçlar kullandığımız haldeşimdi biraz daha i çok şükür gerçi dünde yapmadı tatilin geri kalan kısmı gırgır şamata geçti çok şükür. henüz geçmiş yapmadım bakıp döneyimmm.bunlarda bizden son görüntülerEki Görüntüle 1130225 Eki Görüntüle 1130226 Eki Görüntüle 1130227
hoşbulduk cnmguldencım gecmıs olsun canım neguzel sakınlığını koruyabılmıssın Allahım korusun bızı
ablanda ne tadılatı var canım
yasmıncım hosgeldın canım gecmıs olsun zeynep ılaya ınsallah duzelır kabız olmaz bıdaha cok zor
tatılınde guzel gecmıs sevındım
beysal masallah canım cok yoğunmussun ama erdem pasa gezmıs eğlenmıs en guzelı bu erken baskamıs bızım pasa kızlara yanasmaya
benıcım hayırlı yolculuklar canım ınsallah guzel bı tatıl gecırısnz
funda evıne hosgeldın canım kv ne dıyecek bısey yok zaten
mdrcnn canım az kaldı dayan bılıyorum cok zor ama ceyda ıcın mecbur
hoşbulduk cnmGünaydın kızlar
Gülden çok gecmis olsun canım depremi hissetmissiniz. Ozcanan da hissetmistir heralde Rabbim yasatmasin bi daha.
Mdrcnn canim farzetki kv yaninizda degil o isleri yine sen yapacaktin. O yokmus gibi düşün canim. Insan mutlaka bekliyordur ama napcaksin işte az kaldi zaten.
Yasmin hosgeldin canim. Zeynep ilaya üzüldüm canim inşallah bi daha yaşamazsınız. Bu arada cok tatlisiniz
Beni canim guzel bi tatil gecirirsiniz inşallah
Betül maşallah erdeme cok tatli:)
Fundacim sen de hosgeldin canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynencnm ya
ama bendeki salaklık
ne diye onun sözüne kanıp kocanı haşlıyorsun.yazık adama da bir sürü bağırıp kızdım niye buzdolabının ayarlarıyla oynuyorsun diye
ya bir de karşıma geçmiş niye kocanın çantasını hazırlamadın,niye götüreceği altını hazırlamadın benden istedi diyor
ya 1 hafta önceden kocamın çantasını hazırlasam buruşur,altın evde zaten kalmadı ben de arkadaşımın düğününe giderken satın aldım,kaldı ki oğluna altın vermek istemiyorsan git oğluna söyle bana niye çatıyorsun
en çok kızdığım da uyuyan çocuğu niye uyandırıyorsun
amin cnm
cnm niye canını sıkıyorsun?farzetki o sizin yanınızda yok yine sen yapacaktın bu işleri
hem yapmadığı daha iyi çünkü yaparsa senin herşeyine karışır bu sefer daha kötü hissedersin
boşver sen kimseye muhtaç değilsin
çok şükür kendi işini kendin yaparsın.
tamam insan kızar ama yine de şükret ki başka şeylere karışma hakkı kalmıyor böylelikle
evet kul hakkı ama boşver
dün benim kv güne gitmiş öğlen.gün arkadaşının torununa hediye almıştım.onunla ilgili millete yalan söylemiş.bana da diyor ki sen de böyle söyle de iki ayrı ağızdan konuşmayalım,yalan söylediğim ortaya çıkmasın.şimdi ben ne yapıyım?beni yalan söylemeye mahkum ediyor
oooohhhh maşallah erdem paşaya
canım çok sevindim güzel geçmesine
şimdiden hayırlı yolculuklar
kıyamam kuzuma,canı ne çok yanmıştır
ben son 2 resmi görmüştüm
maşallah kuzuma allah nazarlardan saklasın
cnm kandil mesajına yukarıda anlattığım sebepten dolayı cvp yazamadım.hakkını helal et ne olur
hoşbulduk cnm
hoşbulduk cnm
hayırlı günler kızlar
gülden bizde hissettik depremi ben isteydim çok korktuk ama bizim evde hissetmemisler
yasemin ve funda hoşgeldiniz tatilden sonra çalışmak zor dimi yasemin masallah size çok guzelsiniz
betül erdem pasaya ve sana da masallah çapkin erdem seni buyunce cook ugrastiracak
mdrcnn az kalmış biraz daha sabır ceyda nasıl oldu geçti mi ishali
katreinur kolay gelsin ayrıca o akıllı bidigi yerim ben
wavs nasılsın tatlım alp nasıl
beni iyi tatiller canım ins kızlar çok eğlenirler de sende mutlu olursun
hayırlı günler kızlar
gülden bizde hissettik depremi ben isteydim çok korktuk ama bizim evde hissetmemisler
yasemin ve funda hoşgeldiniz tatilden sonra çalışmak zor dimi yasemin masallah size çok guzelsiniz
betül erdem pasaya ve sana da masallah çapkin erdem seni buyunce cook ugrastiracak
mdrcnn az kalmış biraz daha sabır ceyda nasıl oldu geçti mi ishali
katreinur kolay gelsin ayrıca o akıllı bidigi yerim ben
wavs nasılsın tatlım alp nasıl
beni iyi tatiller canım ins kızlar çok eğlenirler de sende mutlu olursun
çooook tatlı ve çok güzel çıkmışınız böylelikle seni de görmüş oldum:) maşallah size ve inşallah geçer kabızlık sorunu canım geçmiş olsun
depremi yakınlardan hissedenlerdeniz biz de rana babasının kucağındaydı ve kapıya çok yakındık ama kapıyı açamadım kapı sıkıştı nereye vurduğumu bilmiyorum o panikle işaret parmağıma kan oturdu anahtarı da almadan çıktık kapıda kaldık ama ben çok korktum eşimle apar topar indik aşağı benim üst baş perişan tabi bi ayağımda bi çorap var birinde yok altta pijama kapri şeklinde üst eşimin tşortü başıma başörtü falan nerdee.. neyse indik sonra dediler merkezüssü istanbul eşim baktı bana gözler doldu dedi annemler.. dedim sakin ol dur bakalım.. alt komşuya girdik baktık gökçeadaymış, komşunun telefonundan babamı aramaya çalıştım ama imkansız.. onlarda bizi arıyolar sürekli tabi dışarda kaldığımız için telefonları da alamadık. çilingirciyi arattırdık 100 lira istemişlar tamam dedik ne kadarsa artık açsınlar yeterki sonra bizim bakıcının eşi itfaiyeyle konuşmuş onlar geldi balkonun kapısını çıkarttılar girdik, yani zor zamanda yine itfaiye:) dün öğleden sonra yine oldu uyuyodum eşim kaldırdı deprem diye rana da uyuyodu koştum direk yanına tam giriyodum eşim durdurdu gel artçı diye. daha baya devam edecek buralarda, öğretmen evi kullanılamaz halde bizim evdeki bütün çekmeceler açılmış, banyo dökülmüş çok şükür biz iyiyiz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?