2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydınnn... tatil bitti bugün işbaşı... hepinizi çok özledimmm... bizim tatilimiz güzel geçtiii zeynep ilayın kabızlığı hariç. lavmandan fitile herşeyi yaşadı kuzum çığlıklar eşliğinde. üstelik bağırsak düzenleyici ilaçlar kullandığımız halde şimdi biraz daha i çok şükür gerçi dünde yapmadı tatilin geri kalan kısmı gırgır şamata geçti çok şükür. henüz geçmiş yapmadım bakıp döneyimmm.bunlarda bizden son görüntüler

Masallah kuzumq tatılınızın ıyı gecmesne sevındım. Zeynebıme de gecmıs olsun canım kabızlık zor devamlı posalı seyler yedır içirebilirsen rezene çayı içir Benımde söyle eğlencelı bi tatıle ıhtıyacım var zira yüzüm gülmeyi unutacak

Kuzum herşeye değersin 💝

Son düzenleme:

yerim ben bu kuzuyu teyzoşlar bende resim yükledim :) albüm yani

guldencım gecmıs olsun canım neguzel sakınlığını koruyabılmıssın Allahım korusun bızı
ablanda ne tadılatı var canım

yasmıncım hosgeldın canım gecmıs olsun zeynep ılaya ınsallah duzelır kabız olmaz bıdaha cok zor
tatılınde guzel gecmıs sevındım

beysal masallah canım cok yoğunmussun ama erdem pasa gezmıs eğlenmıs en guzelı bu erken baskamıs bızım pasa kızlara yanasmaya

benıcım hayırlı yolculuklar canım ınsallah guzel bı tatıl gecırısnz

funda evıne hosgeldın canım kv ne dıyecek bısey yok zaten

mdrcnn canım az kaldı dayan bılıyorum cok zor ama ceyda ıcın mecbur

inşallah teyzoş kaydedebildiğim zaman yollıyım normal zamanda konuşuyo kayıt ettiğimi anlayınca direk ananee yada ahmet diyo :)

ohhhhhh yerim ben seniiiiiiiii:
umarım kabızlıkta geçer artık..

yerim ben bu kuzuyu teyzoşlar bende resim yükledim :) albüm yani

ohhhh bi yakılılıda burda he he he he:

Offf offf valla sabır tası olsa catlardı yaaa basım catlıyo sınırden ınsanın gözü agrır mı ya gözüm agrıyo

Kuzum herşeye değersin 💝

Günaydın kızlar

Gülden çok gecmis olsun canım depremi hissetmissiniz. Ozcanan da hissetmistir heralde Rabbim yasatmasin bi daha.

Mdrcnn canim farzetki kv yaninizda degil o isleri yine sen yapacaktin. O yokmus gibi düşün canim. Insan mutlaka bekliyordur ama napcaksin işte az kaldi zaten.

Yasmin hosgeldin canim. Zeynep ilaya üzüldüm canim inşallah bi daha yaşamazsınız. Bu arada cok tatlisiniz

Beni canim guzel bi tatil gecirirsiniz inşallah

Betül maşallah erdeme cok tatli:)

Fundacim sen de hosgeldin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim bu hafta yogun gececek. Cok yazamayabilirim. Gezmeler hazırlık ders calisma derken yogun bi hafta beni bekliyor. Berra iyi cok şükür ama kolundaki şişlik geçmedi hala. Kizimla öpüyoruz sizi:)

aynencnm ya
ama bendeki salaklık
ne diye onun sözüne kanıp kocanı haşlıyorsun.yazık adama da bir sürü bağırıp kızdım niye buzdolabının ayarlarıyla oynuyorsun diye
ya bir de karşıma geçmiş niye kocanın çantasını hazırlamadın,niye götüreceği altını hazırlamadın benden istedi diyor
ya 1 hafta önceden kocamın çantasını hazırlasam buruşur,altın evde zaten kalmadı ben de arkadaşımın düğününe giderken satın aldım,kaldı ki oğluna altın vermek istemiyorsan git oğluna söyle bana niye çatıyorsun
en çok kızdığım da uyuyan çocuğu niye uyandırıyorsun

amin cnm
cnm niye canını sıkıyorsun?farzetki o sizin yanınızda yok yine sen yapacaktın bu işleri
hem yapmadığı daha iyi çünkü yaparsa senin herşeyine karışır bu sefer daha kötü hissedersin
boşver sen kimseye muhtaç değilsin
çok şükür kendi işini kendin yaparsın.
tamam insan kızar ama yine de şükret ki başka şeylere karışma hakkı kalmıyor böylelikle
evet kul hakkı ama boşver
dün benim kv güne gitmiş öğlen.gün arkadaşının torununa hediye almıştım.onunla ilgili millete yalan söylemiş.bana da diyor ki sen de böyle söyle de iki ayrı ağızdan konuşmayalım,yalan söylediğim ortaya çıkmasın.şimdi ben ne yapıyım?beni yalan söylemeye mahkum ediyor

oooohhhh maşallah erdem paşaya
canım çok sevindim güzel geçmesine
şimdiden hayırlı yolculuklar

kıyamam kuzuma,canı ne çok yanmıştır
ben son 2 resmi görmüştüm
maşallah kuzuma allah nazarlardan saklasın
cnm kandil mesajına yukarıda anlattığım sebepten dolayı cvp yazamadım.hakkını helal et ne olur

hoşbulduk cnm

hoşbulduk cnm

Kızlar bi de berranin bi kabiliyetini anlatayım size öyle gideyim:)
Süt ve ayrani ayni iki bardaga koyuyoruz. Berra tadına bakmadan kokusundan anlıyor. Sütü ağzına degirmezken ayrani lıkır lıkır iciyor:) aynen dr un verdigi mamayi da kokusundan biliyor. Bu konuda cok şaşkinim

slm kızlar songulun dedogi gbi gün bana yetmiyor
masalla kahvaltimizi yapıp günlük temizligimizi yapıyoruz
öğle uykusu yemeği derken parka cikiyoruz komşu geliyo
masalla kızı oynuyplar falan derken akşam oluyor babamız gekiyor yemek yiyoruz
onunlayken giremiyorun zaten böylelikle gün bitiyor:)

yaz gelince hergün parka cikiyoruz balkonda oyuncak oynuyoruz oyuzden gireniyorum
eskisi gbi lusura bakmayın aklimdasiniz optummmm

Aynen canım bende salaklık ne uğrasıyon evde kımse yok varsay off off az kaldı Allahım bı 15 günlük daha sabır versın
Funda formdakıler bızım kv maceralrından bıkacak yakında zavallılar sayemızde dert sahıbı oldular

Kuzum herşeye değersin 💝

hayırlı günler kızlar
gülden bizde hissettik depremi ben isteydim çok korktuk ama bizim evde hissetmemisler
yasemin ve funda hoşgeldiniz tatilden sonra çalışmak zor dimi yasemin masallah size çok guzelsiniz
betül erdem pasaya ve sana da masallah çapkin erdem seni buyunce cook ugrastiracak
mdrcnn az kalmış biraz daha sabır ceyda nasıl oldu geçti mi ishali
katreinur kolay gelsin ayrıca o akıllı bidigi yerim ben
wavs nasılsın tatlım alp nasıl
beni iyi tatiller canım ins kızlar çok eğlenirler de sende mutlu olursun

ıyıyım canım sağol alp tuğrada ıyı cızgı fılm actım ona ızlıyo bende pc yı actım yoksa mumkun değil rahat bırakmıyor
sen nasılsın canım elıf nasıl tezmılık varmı bugun

çooook tatlı ve çok güzel çıkmışınız böylelikle seni de görmüş oldum:) maşallah size ve inşallah geçer kabızlık sorunu canım geçmiş olsun

depremi yakınlardan hissedenlerdeniz biz de rana babasının kucağındaydı ve kapıya çok yakındık ama kapıyı açamadım kapı sıkıştı nereye vurduğumu bilmiyorum o panikle işaret parmağıma kan oturdu anahtarı da almadan çıktık kapıda kaldık ama ben çok korktum eşimle apar topar indik aşağı benim üst baş perişan tabi bi ayağımda bi çorap var birinde yok altta pijama kapri şeklinde üst eşimin tşortü başıma başörtü falan nerdee.. neyse indik sonra dediler merkezüssü istanbul eşim baktı bana gözler doldu dedi annemler.. dedim sakin ol dur bakalım.. alt komşuya girdik baktık gökçeadaymış, komşunun telefonundan babamı aramaya çalıştım ama imkansız.. onlarda bizi arıyolar sürekli tabi dışarda kaldığımız için telefonları da alamadık. çilingirciyi arattırdık 100 lira istemişlar tamam dedik ne kadarsa artık açsınlar yeterki sonra bizim bakıcının eşi itfaiyeyle konuşmuş onlar geldi balkonun kapısını çıkarttılar girdik, yani zor zamanda yine itfaiye:) dün öğleden sonra yine oldu uyuyodum eşim kaldırdı deprem diye rana da uyuyodu koştum direk yanına tam giriyodum eşim durdurdu gel artçı diye. daha baya devam edecek buralarda, öğretmen evi kullanılamaz halde bizim evdeki bütün çekmeceler açılmış, banyo dökülmüş çok şükür biz iyiyiz ama

hepinize çok teşekkürler teyzoşlar bunlar tatil öncesi fotoğraflarımızdı ... hatta benimle olan aşıya giderken ki halimiz:) şükür sorunsuz atlattık. berracığın kolu şişmiş sanırım çabucak geçer inş. fatma erenciği ayırmış sütten hayırlı olsun mu demeliyim bilmedim:) çabucak eşin iş bulur inş. cnm en hayırlısından. kzlar kv leri mecburen böyle kabul edeceksiniz malesef yapacak bişey yok allah sabır versin... güldenim nilimin sesine bayıldım maşallah kuzuma. songül hatlar mı kesildi kız cepten bile görüşemez olduk. ayşegülcüm masala maşallah annesiyle gezmelerde aferin ona. beni cnm inş tatiliniz keyifle geçer. nidanın o hali canlandı gözümde koptum okurken. ama senin için durum farklı tabi. :) nuraycım yaa elifime maşallah nasıl güzel fotoğrafları.rabbim nazarlardan korusun. betülüm erdemimde pek yakışıklı yaa saçları da nasıl güzel. ay aklımda kalanlar bunlar affola kızlar

çok geçmiş olsun cnm yaa depremi çok ii bilirim 17 ağustosu u avcılarda yaşayanlardanım rabbim kimseye yaşatmasın. şükürler olsun ki bizler şanslı olanlardandık. sizde öylesiniz çok şükür. buarada sen beni görmemiş miydin albümlerde de varım halbu ki ha ha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…