- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.841
ay bende nasıl bırktırcaz merak ediyorum. bide bu ara oruç borçlarım takıldı aklıma 34 günnn nasıl tutcam bilmem. bi dahah hamile kalmadan tutöuş olmam lazım yoksa yandık:)
Sorma cnm ya ay ole mutku oldum ki hani insan urperir ya yok ben hizur doldum
Ay bende ve arastan ziyade sanirim benim psikolojim bozulcak okadar keyifle emziriyorum ki yarende col icimde kalmisti
ve bir cocuk saha dusunmedigim icin daha da dwgerli
ya birde acinca alkis yapiyor bazen bzende opuyor
Sorma cnm ya ay ole mutku oldum ki hani insan urperir ya yok ben hizur doldum
Ay bende ve arastan ziyade sanirim benim psikolojim bozulcak okadar keyifle emziriyorum ki yarende col icimde kalmisti
ve bir cocuk saha dusunmedigim icin daha da dwgerli
ya birde acinca alkis yapiyor bazen bzende opuyor
Oy oy ablana bak sen
Alingan gordum kendisini
evet ya
bencede benimde var borcum .. kısmetse ramazandan sonra tutayım diorum bakalım kısmetç
ha ha ha
songül biliyomusun
sırf bende o duyguyu yaşamak için ve o tadı almak için 2. çocuk doğura bilirim :):):)
çocuk cerrahına mı? ben normal çocuk dr una gçtürdüm cnm. nasıl erdemin sorunu düzeldi mi...
çok oldu cnm oraya en son yaş gününde koydum sanırım ben bile hatırlamıyorum:) bak bakalım ailecek ordayız yani:)
amın cnm benumcnm senin de geçmiş kandilin mübarek olsun
ne kadar şanslısınız sen de kv de
o kadar çok imreniyorum ki size
keşke ben de kv le öyle olsaydım.çok isterdim
allah cennetinde buluşmayı nasip etsin cnm
valla deger kuzumbencede benimde var borcum .. Kısmetse ramazandan sonra tutayım diorum bakalım kısmetç
ha ha ha
songül biliyomusun
sırf bende o duyguyu yaşamak için ve o tadı almak için 2. çocuk doğura bilirim :):):)
neden bu ara ememıyoray aynen cnm hiç kıyamıyorum. üstelik yine bu ara ememesine rağmen. Bazen kesmek daha hayırlı diyorum sonra yok yok iki yaşı bekliycem diyorum. Böyle böyle bulcaz sanırım 2 yi:) ay şu aruçlara bi yerden başlamam lazım songülll. 6 da bu seneden eklenecek etti 40üstünede hamile filan kalırsam yandım 70 i gördüm demektri. Ay o kadar borç biter mi:)
ay çok korkmuş kuzum kıyamam
oh sukur cnmbende önce çocuk dr umuzun tedavisini uyguladım ama işe yaramadı şuan ağlamadan yapıyoruz şükür tam dozu ayarlayamadığımız için ishal oluyo arada ama olsun en azından boşalıyo :)
içinde kalmasın işe güldenimmm:)ay bilemiorumki yaseminim zor gibi ama he he he
kısmet diyelim..
ama emzirmek geçrekten çok içimde kalan bişey...
bende önce çocuk dr umuzun tedavisini uyguladım ama işe yaramadı şuan ağlamadan yapıyoruz şükür tam dozu ayarlayamadığımız için ishal oluyo arada ama olsun en azından boşalıyo :)
amın cnm benum
rabbım senın kv nde aynı olmayı nasıp etsın ınsalla mumkun olursa sımdıden sonra dıyamadık hıc ne yaren ne ben
valla deger kuzum
neden bu ara ememıyor
oh sukur cnm
keske daha once gıdılseymıs
içinde kalmasın işe güldenimmm:)
ay çok şükür cnm yaaa... burda çocuk cerrahisi var mı bilmiyorum hiç... ama geçmezse mecbur bi çare bulmam lazım. bugün yine zorluoyordu ama çığlık filan yoktu tabi ortada bişeyde yoktu. dünde yapmadı zaten. bakalım akşam yine kayısı yedirmeye çalışcam dondurmayla
oyyy kıyamam kuzumayaaa:
ins yapar biran önce cnm..
yememesine rağmen yazcaktım y kaybolmuş:)
içinde kalmasın işe güldenimmm:)
ay çok şükür cnm yaaa... burda çocuk cerrahisi var mı bilmiyorum hiç... ama geçmezse mecbur bi çare bulmam lazım. bugün yine zorluoyordu ama çığlık filan yoktu tabi ortada bişeyde yoktu. dünde yapmadı zaten. bakalım akşam yine kayısı yedirmeye çalışcam dondurmayla
bır harf nelerı degıstırıyor baksana
valla yapmadığım yedirmediğim şey kalmadı hiçbiri fayda etmiyordu onu öyle zorlanırken ıkınıp birşey çıkmazken görünce beter oluyordum şimdi şükür ishal falan ama dediğim gibi o sahne yok sadece yapınca yaptın mı annecim diyorum ı ıh ıh diye kaçıyo :d korkuyo kuzum bişey yapıcaz die
sorma yaa iş tersine döndü:) bolbol emiyoruz ama yemiyoruz samsun havası bi tek uykumuza yaradı. Gündüz iki saat iki saat iki uyku yapıoduk. Ama yemek yok:)
valla yapmadığım yedirmediğim şey kalmadı hiçbiri fayda etmiyordu onu öyle zorlanırken ıkınıp birşey çıkmazken görünce beter oluyordum şimdi şükür ishal falan ama dediğim gibi o sahne yok sadece yapınca yaptın mı annecim diyorum ı ıh ıh diye kaçıyokorkuyo kuzum bişey yapıcaz die
uyku karnını doyuruyor belkı bal bocegın ne bılıyorsun annesı
ay bilemiyorum ki songülüm ne düşüneceğimi şaşırdım eskisi kadar sütte yok ki doyuyo diyelim. Neyse diş çıkıodur belki deyip geçiştiryorum napıyım:)
bakalım kontrole gidicez mersin dönüşü o zaman bakıcaz artık ya her zaman su gibi yapmıyo ama normal de değilcnm o nasıl duzelecekkı ıshal durumu
seni o kadar ii anlıyorumki cnm o sahne cidden korkunç. bi ara bağırmaktan sesi kısıldı yavrumun. bi de dokundurtmuo da kendine yanına yaklaştıkça ellemeee ellemeee diye nasıl bağırıo kıpkırmızı oluorabbim şifa versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?