2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay bende nasıl bırktırcaz merak ediyorum. bide bu ara oruç borçlarım takıldı aklıma 34 günnn nasıl tutcam bilmem. bi dahah hamile kalmadan tutöuş olmam lazım yoksa yandık:)

evet ya

bencede benimde var borcum .. kısmetse ramazandan sonra tutayım diorum bakalım kısmetç

ha ha ha
songül biliyomusun
sırf bende o duyguyu yaşamak için ve o tadı almak için 2. çocuk doğura bilirim :):):)

ay aynen cnm hiç kıyamıyorum. üstelik yine bu ara ememesine rağmen. bazen kesmek daha hayırlı diyorum sonra yok yok iki yaşı bekliycem diyorum. böyle böyle bulcaz sanırım 2 yi:) ay şu aruçlara bi yerden başlamam lazım songülll. 6 da bu seneden eklenecek etti 40 üstünede hamile filan kalırsam yandım 70 i gördüm demektri. ay o kadar borç biter mi:)

Oy oy ablana bak sen
Alingan gordum kendisini

ay çok korkmuş kuzum kıyamam

seninle iikincilerde denk gelcek gibi güldenim hadi hayırlıs:)

bende önce çocuk dr umuzun tedavisini uyguladım ama işe yaramadı şuan ağlamadan yapıyoruz şükür tam dozu ayarlayamadığımız için ishal oluyo arada ama olsun en azından boşalıyo :)

cnm senin de geçmiş kandilin mübarek olsun
ne kadar şanslısınız sen de kv de
o kadar çok imreniyorum ki size
keşke ben de kv le öyle olsaydım.çok isterdim
allah cennetinde buluşmayı nasip etsin cnm
amın cnm benum
rabbım senın kv nde aynı olmayı nasıp etsın ınsalla mumkun olursa sımdıden sonra dıyamadık hıc ne yaren ne ben
bencede benimde var borcum .. Kısmetse ramazandan sonra tutayım diorum bakalım kısmetç

ha ha ha
songül biliyomusun
sırf bende o duyguyu yaşamak için ve o tadı almak için 2. çocuk doğura bilirim :):):)
valla deger kuzum
neden bu ara ememıyor
bende önce çocuk dr umuzun tedavisini uyguladım ama işe yaramadı şuan ağlamadan yapıyoruz şükür tam dozu ayarlayamadığımız için ishal oluyo arada ama olsun en azından boşalıyo :)
oh sukur cnm
keske daha once gıdılseymıs

ay bilemiorumki yaseminim zor gibi ama he he he
kısmet diyelim..
ama emzirmek geçrekten çok içimde kalan bişey...
içinde kalmasın işe güldenimmm:)

ay çok şükür cnm yaaa... burda çocuk cerrahisi var mı bilmiyorum hiç... ama geçmezse mecbur bi çare bulmam lazım. bugün yine zorluoyordu ama çığlık filan yoktu tabi ortada bişeyde yoktu. dünde yapmadı zaten. bakalım akşam yine kayısı yedirmeye çalışcam dondurmayla

oyyy kıyamam kuzumayaaa:
ins yapar biran önce cnm..

valla yapmadığım yedirmediğim şey kalmadı hiçbiri fayda etmiyordu onu öyle zorlanırken ıkınıp birşey çıkmazken görünce beter oluyordum şimdi şükür ishal falan ama dediğim gibi o sahne yok sadece yapınca yaptın mı annecim diyorum ı ıh ıh diye kaçıyo korkuyo kuzum bişey yapıcaz die

cnm o nasıl duzelecekkı ıshal durumu

seni o kadar ii anlıyorumki cnm o sahne cidden korkunç. bi ara bağırmaktan sesi kısıldı yavrumun. bi de dokundurtmuo da kendine yanına yaklaştıkça ellemeee ellemeee diye nasıl bağırıo kıpkırmızı oluo rabbim şifa versin inş.

ay bilemiyorum ki songülüm ne düşüneceğimi şaşırdım eskisi kadar sütte yok ki doyuyo diyelim. Neyse diş çıkıodur belki deyip geçiştiryorum napıyım:)

olsun cnm bunada sukur ya bırde emmeseydı
arasa eskısı kadarıstahlı degıl pasa hep kendı yeme telasında
catalı saplama olayını hepten cozdu cok keyıf alıyor

cnm o nasıl duzelecekkı ıshal durumu
bakalım kontrole gidicez mersin dönüşü o zaman bakıcaz artık ya her zaman su gibi yapmıyo ama normal de değil

amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…