- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.781
Iyı geceler kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Yorgunluk uyku ne ararsanız bende ama yazmadan duramadım nıdanın hallerını:)
Hanı hep soyunur ben gıydırırımya artık ısı ıyıce ılerlettı
Yatmadan önce bakarım zaten ıkısınede nıda hep soyunup uyumus oluyo ustunu gıydırıyorum
Yarım saat önce falan gırdım odaya ne görım bızımkı komle altını cıkarmıs bezını falan ay kızsammı gulsemmı bılemedım ne kadar oyle durdu bılmıyorum cıs falan yapmamıs nası guluyo bıde bı görsenız neyse bıraz kızdım gıydırdım cıktım odadan aradan yarım saat gecmedı uyumustur dıye bakam dedım yıne cıkarmıs ne varsapıjama vardı ayagında sımdı baska tulum gıydırdım ama kesın bunuda kafadan cıkarır yenı aldım belkı cıkaramaz dıye ama umudum yok artık benım yanık kızıma care bulamıyorum:)
Yavrum bıde ıkı gundur kazazede dolasıyo ortada dun dolaba yanagını cok kötu carptı morardı cızgı gıbı bugun garajda babasının yanında dusmus kafa ustu az kanadı alnı bıraz morluk var ıcımız gıttı ama dakka durmuyo kasla göz arası olan oluyo malesef
Iyı geceler kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Yatmadan önce bakarım zaten ıkısınede nıda hep soyunup uyumus oluyo ustunu gıydırıyorum
Yarım saat önce falan gırdım odaya ne görım bızımkı komle altını cıkarmıs bezını falan ay kızsammı gulsemmı bılemedım ne kadar oyle durdu bılmıyorum cıs falan yapmamıs nası guluyo bıde bı görsenız neyse bıraz kızdım gıydırdım cıktım odadan aradan yarım saat gecmedı uyumustur dıye bakam dedım yıne cıkarmıs ne varsapıjama vardı ayagında sımdı baska tulum gıydırdım ama kesın bunuda kafadan cıkarır yenı aldım belkı cıkaramaz dıye ama umudum yok artık benım yanık kızıma care bulamıyorum:)
Yavrum bıde ıkı gundur kazazede dolasıyo ortada dun dolaba yanagını cok kötu carptı morardı cızgı gıbı bugun garajda babasının yanında dusmus kafa ustu az kanadı alnı bıraz morluk var ıcımız gıttı ama dakka durmuyo kasla göz arası olan oluyo malesef
Kizlar dunden beri deli olucam. Emjri salkiyorum 15-20 dk. Sonra alip yatagina koyunca uyaniyor. Dun salladim koydum uyandi. Yine aldim salladim yine yerine koynca uyandi. Simdi salliyorum yine aynisini yapti. İkinciye yine ayagima aldim. Aslinda coj uykusu var ama boyle kalkincada uykusu kaciyor. 1saat salkayamamki ya. Of cok sikildim bu cocuk sallanmayi cokseviyor bakicimizda surekli salliyor.
Dun okadar sinirlendimki 2kere ugeastim ikisindede uyandi ve butun gun uyumamusti.biraktim en sonunda gece uykusuna kadardda burnumdan getirdi. Kendi haline biraksam yatagina uykysuda olsa oturup oyun oynuyor ne yapicam ben ya ayaklarim uyusuyo artik
Kızlar nasılsımız düm çokkorktuk biz geçmiş yapamadım umarum herkez iyidir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kadir tugcunun bir yazısında okumuştumcanım tum kol dedığımde dırsekle omuz arasydı anladğım kadryla sızdede aynı olmus yarın gecer buyuk ıhtımalle
ayy çok şaşırdım yaa sinir bozucu bir duum ama komik yaaIyı geceler kızlar
Herkes ıyıdır ıns
kandiliniz mübarek olsun kızlar k
dularimdaydiniz sizlerde
ins fatma esinin işi hayirlisi olsun hakkınızda kısa zmabda iş bukr ins
betül ins kp kanseri ilerlemeden atlatır tekrardan erden de seni yürüyerek karsilar ins en kısa zamnda
songül aras in alerjisi ins enkisa zamnda son bulur yazın devam etmez ins
fundakv akillnir ins artık rahat bırakır seni ins
cvr emir de kendi kendien kokqyca uyur ins seni yormadan yipratmadan atlatirsibiz bu dönemi ins
beni gülden yasemin nuray mudrcann ozcanan katreinur hevin
sibel masalgbi emeki
unuttuğum varsa özür dilerim hepiniz için dua ettim rabbim herkesin gönlüne göre versin tüm dileklerini
Iyı geceler kızlar
Kandılımız mubarek olsun hepımızın duaları kabul olsun ıns
Depremı hısseden herkese gecmıs olsun arkadaslar Allah bıdaha yasatmasın cok kotu bı duygu
Songul cnm öncelerı tr de her eve gelırlerdı nerdeyse bızde almayı dusunmustuk sonra vazgecmıstık o zamandan aklımda kalmıs oyle denıyodu bılmıyorum ne kadar dogru arastırmak lazım hem gulden daha detaylı bılıyodur aydınlatabılır bızı:)
Wavs cvr aysegul, nıda cok fena cok sormayın dun gece uyuyunca baktım tulumu ustten ındırmıs kolları cıkarmıs tam karnına kadar ındırememıs yoksa hepsını cıkarırdı yıne:) yaz gelınce zıbınla yatar dıye sevınıyodum sma sımdı be zıbın ne bez kalıyo ıns gecıcı olur cabuk unutur yoksa yandım
Cvr cnm ben beyzayı da nıda yıda hıc sallamadım bebeklıkten kendı yataklarında uyudular her cocuk farklı tabı Allah yardımcın olsun zor oluyodur ıns kendı uyumayı ögrenır cnm..
Kızlar eltımler gecen hafta antalyaya tatıle gıtmıslerdı bende kecı boynuzunu bulabılırse sparıs etmıstım, buyuk bı aktar a sormus tozunu vermısler özu bu dıye
Yogurda sute herseye karıstırıp verebılırsınız demısler sızce etkısı sızınkıler gıbı olurmu tozu olunca kafam karıstı..
Bız hazırlandık sayılır valızler cantalar hazır sımdı mutfagı toplayıp evı supurgeye cekıcem sabah kahvaltıdan sonra yola cıkıcaz ıns
Bızede dua edın kızlar sag salım gıdıp gelelım ıns
Arabayla yolculugu degısık yerlerden gecmeyı cok severım kızlarla ıns keyıflı bır yolculuk olur ıns nıda sıkılmaz..
Fırsat bulursam yazmaya calısırım sızlere olmazsa carsamba gelıcez persembe gorusuruz ıns
Kendınıze kuzulara ıyı bakın opuyorum hepınızı..
nida ya geçmiş olsun canım. Bu kızın soyunma macerası ne zaman bitecek çok merak ediyorumIyı geceler kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Cnm işin çok zor allah kolaylik versinKizlar dunden beri deli olucam. Emjri salkiyorum 15-20 dk. Sonra alip yatagina koyunca uyaniyor. Dun salladim koydum uyandi. Yine aldim salladim yine yerine koynca uyandi. Simdi salliyorum yine aynisini yapti. İkinciye yine ayagima aldim. Aslinda coj uykusu var ama boyle kalkincada uykusu kaciyor. 1saat salkayamamki ya. Of cok sikildim bu cocuk sallanmayi cokseviyor bakicimizda surekli salliyor.
Dun okadar sinirlendimki 2kere ugeastim ikisindede uyandi ve butun gun uyumamusti.biraktim en sonunda gece uykusuna kadardda burnumdan getirdi. Kendi haline biraksam yatagina uykysuda olsa oturup oyun oynuyor ne yapicam ben ya ayaklarim uyusuyo artik
Sağol cnm senin de kandilin mübarek olsun. Allah dualarini kabul etsinkandiliniz mübarek olsun kızlar k
dularimdaydiniz sizlerde
betül ins kp kanseri ilerlemeden atlatır tekrardan erden de seni yürüyerek karsilar ins en kısa zamnda
cvr emir de kendi kendien kokqyca uyur ins seni yormadan yipratmadan atlatirsibiz bu dönemi ins
sibel masalgbi emeki
unuttuğum varsa özür dilerim hepiniz için dua ettim rabbim herkesin gönlüne göre versin tüm dileklerini
Sana da hayırlı kandiller canım. Ayrıca iyi tatiller.Iyı geceler kızlar
Depremı hısseden herkese gecmıs olsun arkadaslar Allah bıdaha yasatmasın cok kotu bı duygu
Songul cnm öncelerı tr de her eve gelırlerdı nerdeyse bızde almayı dusunmustuk sonra vazgecmıstık o zamandan aklımda kalmıs oyle denıyodu bılmıyorum ne kadar dogru arastırmak lazım hem gulden daha detaylı bılıyodur aydınlatabılır bızı:)
Wavs cvr aysegul, nıda cok fena cok sormayın dun gece uyuyunca baktım tulumu ustten ındırmıs kolları cıkarmıs tam karnına kadar ındırememıs yoksa hepsını cıkarırdı yıne:) yaz gelınce zıbınla yatar dıye sevınıyodum sma sımdı be zıbın ne bez kalıyo ıns gecıcı olur cabuk unutur yoksa yandım
Cvr cnm ben beyzayı da nıda yıda hıc sallamadım bebeklıkten kendı yataklarında uyudular her cocuk farklı tabı Allah yardımcın olsun zor oluyodur ıns kendı uyumayı ögrenır cnm..
Kızlar eltımler gecen hafta antalyaya tatıle gıtmıslerdı bende kecı boynuzunu bulabılırse sparıs etmıstım, buyuk bı aktar a sormus tozunu vermısler özu bu dıye
Yogurda sute herseye karıstırıp verebılırsınız demısler sızce etkısı sızınkıler gıbı olurmu tozu olunca kafam karıstı..
Bız hazırlandık sayılır valızler cantalar hazır sımdı mutfagı toplayıp evı supurgeye cekıcem sabah kahvaltıdan sonra yola cıkıcaz ıns
Arabayla yolculugu degısık yerlerden gecmeyı cok severım kızlarla ıns keyıflı bır yolculuk olur ıns nıda sıkılmaz..
Fırsat bulursam yazmaya calısırım sızlere olmazsa carsamba gelıcez persembe gorusuruz ıns
Iyı geceler kızlar
Masallah sayfalar akmıs bugun:)
Ama bende yazacak enerjı yok kusmeyın olurmu
Mdrcnn gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır ceyda
Bıtkısel önerın ıcın tesekkur ederım baktım ama tam tarıf bulamadım
karnında ve bacagında gozle görulen bı azalma var ama koldakı gecmedı daha randevu alabılırsek baska sehırde buyuk bır klınık var oraya göturecez ıns
Bu arada ceyda defne cok tatlı cıkmıslar masallah
Fundacım senınde saclar cok yakısmıs gule gule kullan cnm
Bugun kres gezısındeydık sehır dısında oyun ulkesı dıye guzel bır yere goturduler bızı
Cocukların sevıncı gorulmeye degerdı beyza bayıldı hava bır actı bır kapattı az yagmur yagdı ama enerjılerını yınede ıyıce bosalttılar kapalı oyun alanıda vardı
Bızede peslerınde kosmaktan tatlı bır yorgunluk kaldı:)
Beyza cok sasırttı benı yasına gore cok yuksek kaydıraklar vardı buyukler ıcın falan ben korktum kaymaya ama o cok eglencelı deyıp babasıyla kaydı kac kez:)
Nıda kendı kafasına gore takıldı canı ısterse oynadı cımlerde kosmak tırmanmak trambolınde zıplamak yasına gore olanların cogunu denedı yıne
Eve donus dendıgınde hıcbırı ıstemedı tabı ama yorgunluktan otobuste %80 i uyukaldı:)
Evet canim kapaliyim ben de hem de cok kapali hahaha:))
Bakalim inşallah istedigim gibi bisey bulurum. Ne istiyorum onu da bilmiyorum gerci de.
Ama ama siz cok sanslisiniz. Bizim sular da mikroplu ve hazir sular beni hicc kesmiyor
Nasil bi aritmaymis o merak ettim bak
Canım cok üzüldüm yaa. Inşallah en kısa zamanda is bulur. Sizin icin daha hayirli olan bi is cikar inşallah.
Seni gece burada gormek ne güzel guldencim. Iyi geceler sana da.
Ohh maşallah ne güzel eglenmisler çocuklar. Bi an cocuk olmak istedim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Songülüm emzik konusunda bi dusuncen var mi memeyle beraber mi biraktiracaksin ayy o da takiliyor benim kafama emziksiz uyuyamiyor çünkü. Bugün bütün emziklerini yatagin arkasina atti. Uyurken de ağlıyor ama sen attin dedim ne mümkün susturmak anlıyor aslinda işine gelmiyor. Küçük bi emzigi vardi onu cikardim onunla uyudu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay evet bende, tamda cocuklar gıbı şen dıler bugun:)
Berranın yenı dısı hayırlı olsun cnm devamını beklerız sıkıntısız ıns
Gece atesınız cıkmaz ıns ası mı oldunuz ben kacırdım
Esım geldı yazamadım:)
bende su uc gunluk tatılde dınlenırım dıycem ama kesın yorulup gelırım :)
Kızlar ben cıkıyorum uykuya yenık dusmezsem utu yapicam
Size iyi sohbetler iyi geceler
Gulden simdi aklima geldi bide aritma temsilciligini hangi ara yapiyosun masallah sana hamaratsin herkonuda gercekten..
Bende merak ettim hangi marka??
Bide aritma sudaki yararli mineralleri falan ölduruyomus diye duymustum sen daha iyi bilirsin tabi..
ay ınsallla dınlenırsın tatlım benı dıcem ama malum anne heryerde anne
kolau gelsı tatlım
ablamlarda o cıhazı kullanıyor cıddımızın
Iyı geceler kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Ay cok guldum nidaya benicim. Oyun haline getirmis artik soyunmayi.
Masallah sen yatagina koyup gidiyorsun kendimi uyuyor.
Cok sikintimiz var bizim bu uyku konusunda cok. Surekli sallanmak istiyor
geçmiş olsun cnm çok hissettinizmi nil farketyimi
cnm dün tv açmadık geç duydum.faceden.gördüm
çok.çok geçmiş olsun
kandiliniz mübarek olsun kızlar k
dularimdaydiniz sizlerde
sibel masalgbi emeki
Iyı geceler kızlar
Günaydın kızlar. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Dün msj atan kimseye denemedim kusura bakmayın. Nedenini şimdi aciklayacagim.
Dün akşam üzerinde izmire döndük. Hafta sonu eşim geldi ankaraya. Onun da üniversite den arkadaşının düğün u vardı. Biz defneyle döndük o da dün gece otobüse bindi. Bu sabah gelecek.
Bizim araba tamirde olduğu için kaynım geldi almaya. Kv lere gittik. Defneyi sevdiler. Çorba yedirip çıktık eve geldim. Defneyi banyo yaptırıp uyutup
.buzdolabı nı bir açtım ki ne varsa kokmus, herşey bozulmuş. Buzdolabı sıcaklığı 25 derece. Duzeltemedim bir türlü. Eşimi aradım duymadi. Kaynım aradım kv çıktı. Bana esımın değiştirdiğini söyledi. O sırada eşim aradı. Açtım. Durumu anlatıp kızdım. Eşim degistirmedim dedi. Saat 10 a doğru kv yi aramış. Kaynım la kv geldiler. Kaynım uğraştı yaptı şükür. Biz dolapla uğraşırken kv gitti defneyi uyandırdı. Sinirlerim tepeye çıktı. Makina da çamaşır var. Ben banyo yapıp dua edecektim. Dolabı temizlemem gerekiyor bir taraftan. 12 gibi Defne aglamaktan yoruldu uyudu. Kv ler 11 gibi gitti. Ben de işleri bitirip 1 buçukta yattım.
Kv gelince bana eşimin buzdolabı ile oynamadigini onun yanlış anladığını söyledi. Bir de eşim ankaraya gelirken evde kalmadığı için ondan borç altın istemiş. Bana diyor ki sen niye eşinin götüreceğini hazirlamadin ne kadar sorumsuzsun.
Günaydın kızlar. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Dün msj atan kimseye denemedim kusura bakmayın. Nedenini şimdi aciklayacagim.
Dün akşam üzerinde izmire döndük. Hafta sonu eşim geldi ankaraya. Onun da üniversite den arkadaşının düğün u vardı. Biz defneyle döndük o da dün gece otobüse bindi. Bu sabah gelecek.
Bizim araba tamirde olduğu için kaynım geldi almaya. Kv lere gittik. Defneyi sevdiler. Çorba yedirip çıktık eve geldim. Defneyi banyo yaptırıp uyutup
.buzdolabı nı bir açtım ki ne varsa kokmus, herşey bozulmuş. Buzdolabı sıcaklığı 25 derece. Duzeltemedim bir türlü. Eşimi aradım duymadi. Kaynım aradım kv çıktı. Bana esımın değiştirdiğini söyledi. O sırada eşim aradı. Açtım. Durumu anlatıp kızdım. Eşim degistirmedim dedi. Saat 10 a doğru kv yi aramış. Kaynım la kv geldiler. Kaynım uğraştı yaptı şükür. Biz dolapla uğraşırken kv gitti defneyi uyandırdı. Sinirlerim tepeye çıktı. Makina da çamaşır var. Ben banyo yapıp dua edecektim. Dolabı temizlemem gerekiyor bir taraftan. 12 gibi Defne aglamaktan yoruldu uyudu. Kv ler 11 gibi gitti. Ben de işleri bitirip 1 buçukta yattım.
Kv gelince bana eşimin buzdolabı ile oynamadigini onun yanlış anladığını söyledi. Bir de eşim ankaraya gelirken evde kalmadığı için ondan borç altın istemiş. Bana diyor ki sen niye eşinin götüreceğini hazirlamadin ne kadar sorumsuzsun.
günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun hafta sonu çok yoğundu cumartesi fizik tedavi sonrasında koşturmaca evde pazar günüde kalktık kahvaltı arkadsından rdem beyle arkadaşın bebek mevlüdüne gittik kalabalıkta çoştu paşam bebeğe balon atıyoo bebiiiş tuut die :) bir kızı gözüne kestirdi 20 yaşında falan güzel bi kız otu otu diyo yanındaki sandalyeye oturtuyo elindekileri ona veriyo faalan :)
sonra ordan eve geçtik tekrar hazırlandık arkadaşın kızının 1. yaş günü vardı hoop erdem ve annesi bu seferde doğum gününe :) oradada gittiğimiz evin dedesini sahiplendi dedeee dedeee die die adamı yere oturttu balon oynadılar oyunlar ooynadılar doğum günü çocuğudan çok sesi çıktı sıpamın sonra eve geldim
kandil dedim duamı edeyim onu yatağına yatırdım uyusun die ama ne mümkün ben dua okuyacam dedim oturdum odasında dua okuyorum yanında olduğumu anlasın die sesli okudum oda yattığı yerden beni taklit ediyo amin amin amin amin die sıpahali ile gecede uyumadı:) sabah 6 da kalktı emdi annee neen dedi odasına götürdük işe giderken zor uyandırdım sıpamı :) böyle yani teyzoşlar koşturmacalı eğlenmeli geçti hafta sonumuz haftaya cumada mersine gidicez bakalım yolculuk nasıl geçicek
sizinle muhabeti çok özledim kızlar ya hepiniz iyimisiniz şimdi bi geçmiş yapmaya çalışacam öpüyorum sizi teyzoşlar
günaydın cnm ohhhh ayy erdemime bayıldım
betülümya şu erdemimin sesini kaydetsende bende dinlesem ay çok merak ediyom lütfennnn:
yanlız erdem paşamı çok çapkın gördüm..
mdc nediyeyim allah yardımcınız olsun.
kızlar herkese günaydın bizimde hafta sonumuz çok yoğunduablamların tadilat hala bitmedi
nille eylül inanılmaz eyleniyolar ama biz peşlerinde koşarken çok yoruluyoruz o ayrı ama olsun onlar pek keyifli
bide aksilikler oluyo tadilatta ay bilemiorum bakalıöm..
akşam amcamın kızı gelmişti istanbuldan annesine ona gittik nilden 15 gün büyük onunda oğlu çok eylendiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?