2012 kasım bebekleri büyüyor..

nıdanın maceraları
soyunmaya devam desene hemde ılerletmıs artık cozumu neolurkı bılemıyorum
gecmıs olsun kuzuma

Ay cok guldum nidaya benicim. Oyun haline getirmis artik soyunmayi.
Masallah sen yatagina koyup gidiyorsun kendimi uyuyor.
Cok sikintimiz var bizim bu uyku konusunda cok. Surekli sallanmak istiyor

Kizlar dunden beri deli olucam. Emjri salkiyorum 15-20 dk. Sonra alip yatagina koyunca uyaniyor. Dun salladim koydum uyandi. Yine aldim salladim yine yerine koynca uyandi. Simdi salliyorum yine aynisini yapti. İkinciye yine ayagima aldim. Aslinda coj uykusu var ama boyle kalkincada uykusu kaciyor. 1saat salkayamamki ya. Of cok sikildim bu cocuk sallanmayi cokseviyor bakicimizda surekli salliyor.

Dun okadar sinirlendimki 2kere ugeastim ikisindede uyandi ve butun gun uyumamusti.biraktim en sonunda gece uykusuna kadardda burnumdan getirdi. Kendi haline biraksam yatagina uykysuda olsa oturup oyun oynuyor ne yapicam ben ya ayaklarim uyusuyo artik

Kızlar nasılsımız düm çokkorktuk biz geçmiş yapamadım umarum herkez iyidir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım iş bu noktaya gelditse sen karrali olcaksin sallamicaksin
sarılıp uyut yataginda pispisla uyut ama asla sallama pes etme sınırlı davranma etkilenir
nasilki belli bi dinemde emzirmwden.birakiliyorsa mecburen
iş bu noktaya geldiyse sallamadanda birakicaksinmecbursun
hadi bebekken gazi var ihtiyacı var ama suan sadece alisknlik okadr

dün superdadida 4yaşındaki çocuğa uyku eğitimi veriliyordu ağzım açık kaldı
çocuk pkadr agrsiftiki yatağa bırakıldığında babası yanında sandalyede oturuyor karanlık oda
perdeyi kopartıyor çarşafı asiliyor inmekbistiyor yataktan derkwn 1saat 45dak sonra pes etti uyudu
sonra ki gün 45dak da uyudu 3.gun15dakkada uyudu ama artık hircin değildi perdeyi falan ellemiyordu yataginda donerken.uyuyordu

babası diyirki 1saat 45dak sürdüğü ilk gün siz olmasanız ayagimizda sallardik vazgecerdik
perdeyi kopardı diye doverdik kizardik dedi
yani önemli olan kararlı olman bikac gün içinde alışır
bebwkler nasıl uyutulursa uyandığında geri onu ister uyuyamz geri
buyuzden kendi uyumayı ogrwnmeli
ben önce yanına sarilarak alistirdim sonra yatginda pispislayarak
şimdi yatagana bırakıp cikiyorum o dalana kadr sessiz oluyorum sonra uyuyunca üzerini örtüp cikyorum
sadece misafirlikte uzun surmesin uyutup çıkayım diye aygimda salliom yada sarılıp uyutuom

canım tum kol dedığımde dırsekle omuz arasydı anladğım kadryla sızdede aynı olmus yarın gecer buyuk ıhtımalle
canım kadir tugcunun bir yazısında okumuştum
18aylık asisi adaleye yapılır yani.kas a yapılır
ama doktorlar diğer aşılar gbi.deri altına enjekte ettigi zamn
asi yeri sişer ağrır
ama asi tekrarlanmasi gerekmez asi tutar
ama cicuk bosyere acı çeker agri çeker yoksa sorun yok yaziyordu

ayy çok şaşırdım yaa sinir bozucu bir duum ama komik yaa
nasıl çıkarıyor hepsini ayy çok şeker :)
yeinde olmak istemezdim ama işin zor:) neyseki yaz geliyor

Selam kızlar herkesın mırac kandılı mubarek olsun. Allah ım semaya acılan ellerımızı bos cevırmesın

Kuzum herşeye değersin 💝

kandiliniz mübarek olsun kızlar k
dularimdaydiniz sizlerde
ins fatma esinin işi hayirlisi olsun hakkınızda kısa zmabda iş bukr ins
betül ins kp kanseri ilerlemeden atlatır tekrardan erden de seni yürüyerek karsilar ins en kısa zamnda
songül aras in alerjisi ins enkisa zamnda son bulur yazın devam etmez ins
fundakv akillnir ins artık rahat bırakır seni ins
cvr emir de kendi kendien kokqyca uyur ins seni yormadan yipratmadan atlatirsibiz bu dönemi ins

beni gülden yasemin nuray mudrcann ozcanan katreinur hevin
sibel masalgbi emeki
unuttuğum varsa özür dilerim hepiniz için dua ettim rabbim herkesin gönlüne göre versin tüm dileklerini

(( ben ben (( allah esıme akıl fıkır sagduyu ıyı nıyet versın. Kötüleri benden uzak etsın

Kuzum herşeye değersin 💝

Iyı geceler kızlar
Kandılımız mubarek olsun hepımızın duaları kabul olsun ıns

Depremı hısseden herkese gecmıs olsun arkadaslar Allah bıdaha yasatmasın cok kotu bı duygu

Songul cnm öncelerı tr de her eve gelırlerdı nerdeyse bızde almayı dusunmustuk sonra vazgecmıstık o zamandan aklımda kalmıs oyle denıyodu bılmıyorum ne kadar dogru arastırmak lazım hem gulden daha detaylı bılıyodur aydınlatabılır bızı:)

Wavs cvr aysegul, nıda cok fena cok sormayın dun gece uyuyunca baktım tulumu ustten ındırmıs kolları cıkarmıs tam karnına kadar ındırememıs yoksa hepsını cıkarırdı yıne:) yaz gelınce zıbınla yatar dıye sevınıyodum sma sımdı be zıbın ne bez kalıyo ıns gecıcı olur cabuk unutur yoksa yandım
Cvr cnm ben beyzayı da nıda yıda hıc sallamadım bebeklıkten kendı yataklarında uyudular her cocuk farklı tabı Allah yardımcın olsun zor oluyodur ıns kendı uyumayı ögrenır cnm..

Kızlar eltımler gecen hafta antalyaya tatıle gıtmıslerdı bende kecı boynuzunu bulabılırse sparıs etmıstım, buyuk bı aktar a sormus tozunu vermısler özu bu dıye
Yogurda sute herseye karıstırıp verebılırsınız demısler sızce etkısı sızınkıler gıbı olurmu tozu olunca kafam karıstı..

Bız hazırlandık sayılır valızler cantalar hazır sımdı mutfagı toplayıp evı supurgeye cekıcem sabah kahvaltıdan sonra yola cıkıcaz ıns
Bızede dua edın kızlar sag salım gıdıp gelelım ıns
Arabayla yolculugu degısık yerlerden gecmeyı cok severım kızlarla ıns keyıflı bır yolculuk olur ıns nıda sıkılmaz..
Fırsat bulursam yazmaya calısırım sızlere olmazsa carsamba gelıcez persembe gorusuruz ıns
Kendınıze kuzulara ıyı bakın opuyorum hepınızı..

Iyı tatiller canım Allah kazasız belasız
Yuvanıza kavusturur ınsallah.
Tadını cıkarmaya bak :)

Kuzum herşeye değersin 💝

nida ya geçmiş olsun canım. Bu kızın soyunma macerası ne zaman bitecek çok merak ediyorum

Cnm işin çok zor allah kolaylik versin
Nasıl başka türlü uyumaya alışır bilmiyorum
Sağol cnm senin de kandilin mübarek olsun. Allah dualarini kabul etsin

Sana da hayırlı kandiller canım. Ayrıca iyi tatiller.

Günaydın kızlar. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Dün msj atan kimseye denemedim kusura bakmayın. Nedenini şimdi aciklayacagim.
Dün akşam üzerinde izmire döndük. Hafta sonu eşim geldi ankaraya. Onun da üniversite den arkadaşının düğün u vardı. Biz defneyle döndük o da dün gece otobüse bindi. Bu sabah gelecek.
Bizim araba tamirde olduğu için kaynım geldi almaya. Kv lere gittik. Defneyi sevdiler. Çorba yedirip çıktık eve geldim. Defneyi banyo yaptırıp uyutup
.buzdolabı nı bir açtım ki ne varsa kokmus, herşey bozulmuş. Buzdolabı sıcaklığı 25 derece. Duzeltemedim bir türlü. Eşimi aradım duymadi. Kaynım aradım kv çıktı. Bana esımın değiştirdiğini söyledi. O sırada eşim aradı. Açtım. Durumu anlatıp kızdım. Eşim degistirmedim dedi. Saat 10 a doğru kv yi aramış. Kaynım la kv geldiler. Kaynım uğraştı yaptı şükür. Biz dolapla uğraşırken kv gitti defneyi uyandırdı. Sinirlerim tepeye çıktı. Makina da çamaşır var. Ben banyo yapıp dua edecektim. Dolabı temizlemem gerekiyor bir taraftan. 12 gibi Defne aglamaktan yoruldu uyudu. Kv ler 11 gibi gitti. Ben de işleri bitirip 1 buçukta yattım.
Kv gelince bana eşimin buzdolabı ile oynamadigini onun yanlış anladığını söyledi. Bir de eşim ankaraya gelirken evde kalmadığı için ondan borç altın istemiş. Bana diyor ki sen niye eşinin götüreceğini hazirlamadin ne kadar sorumsuzsun.

ohh ohhh negüzel gezilmiş cnm çok iyi kızların o mutluluğunu gördükten sonra sende
çok mutl oluyosundur..

ohhh çok iyiyi ya.
iyi gezmeler cnm..

cnm bizim artıcı direk arıtıyor suyu yani suyu yararlı bakterilerine dokunmuyor.
zararlıları temizliyo..
yani direk çeşme suyu içiyomuşsungibi.
dünyada 5inci sıradayaız..
ama her arıtıcı aınmıyo haklısınız kesinlikle..

iyi araştırmak lazım .
starda melek baykalın programına çıkan biprof tam adını hatırlamıyorum
onun anlatığıarıtıcı özelliklerinde bizim artıcımız
isterseniz tam bilgileri paylaşırım sizinle şimdi uzatmak istemedim..

bizde bıraktık memeyi çok şükür ama zaten nil pek arammıyodu oyüzden zor olmadı..

cnm az öncede yazdım onların çeşitlilerivar
kozmoz siztemiyle çalışmmaması gerekiyor
mineral konusunda haklısın oyüzden iyi araştırın almadan önce mutlaka..
benimki amway cnm..

ay ınsallla dınlenırsın tatlım benı dıcem ama malum anne heryerde anne
kolau gelsı tatlım

ablamlarda o cıhazı kullanıyor cıddımızın

cnm ablanlarınki hangi marka..

ayyy çok komik okurken ama yaşarken öyle değil kesinlikle cnm..
cnm onlar düşe kalka büyüyecekler ama allahım beterinden korusun..

Ay cok guldum nidaya benicim. Oyun haline getirmis artik soyunmayi.
Masallah sen yatagina koyup gidiyorsun kendimi uyuyor.
Cok sikintimiz var bizim bu uyku konusunda cok. Surekli sallanmak istiyor

cnm ay bu uyku çok zor gerçekten yaaa..

geçmiş olsun cnm çok hissettinizmi nil farketyimi
cnm dün tv açmadık geç duydum.faceden.gördüm
çok.çok geçmiş olsun

sağol cnm nili hemen kucağıma aldım ben normalde çok paniğimdir ama budefa hiç panik yapmadım tek düşündüğüm nildi çünkü.
biraz mıkırdandı ama pek farketmedi tabiç.

çok sağol cnm allahım kabul etsinnn:

sağol cnm
isterseniz bilgileri paylaşırım cnm bizimki amway
nettende araştıra bilirsiniz..
bu arada toz hakkında bilgimyok
cnm
ama aktardan değil ezzaneden aldık biz..

günaydın cnm desene kv yine yaptı yapacağını..
nedenir allah sabır versin..

Günaydın canım aman ne desem bılmem kı Allah ıslah etsın ne deyım
Dün gece bende sınır oldum gün boyu ev temizledim üstüne esimle tartıstım esim aksam işe gıdecegı için yatayım barı dedi oğluna yat yat baska yapılacak iş yok zaten dıyo kı zaten kendı saat 1 de kalktı daha ceyda yıkanacak aksama yemek yapılacak ütü var camasır var iş yok us tapıkacak 😡 aksam o işe gıttı saat on ceydayı uyuttum termosıfonu actım su ısınınca banyo yapcam bı taraftanda ütü yapıyorum kv oturmus tv de kandıl izliyo ben popomdan soluya soluya ütü yapıyom demiyo kı ütüyü ben yapayım sen banyonu yap yarın işe gitcen. Sınır oldum
Ey Allahım kul hakkı değil mi bu şimdi. Ben kostura kostura her işe yetişmeye çalulırken onun ayaklarını yzatmıs oturmasu hak mı adalet mı aksamdan berı kendı kendımı yıyorum ben kölemıyım dıye. Sabır sabır bı yere kadar dayanamıyorum artık arkadaslar.

Kuzum herşeye değersin 💝

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun hafta sonu çok yoğundu cumartesi fizik tedavi sonrasında koşturmaca evde pazar günüde kalktık kahvaltı arkadsından rdem beyle arkadaşın bebek mevlüdüne gittik kalabalıkta çoştu paşam bebeğe balon atıyoo bebiiiş tuut die :) bir kızı gözüne kestirdi 20 yaşında falan güzel bi kız otu otu diyo yanındaki sandalyeye oturtuyo elindekileri ona veriyo faalan :)

sonra ordan eve geçtik tekrar hazırlandık arkadaşın kızının 1. yaş günü vardı hoop erdem ve annesi bu seferde doğum gününe :) oradada gittiğimiz evin dedesini sahiplendi dedeee dedeee die die adamı yere oturttu balon oynadılar oyunlar ooynadılar doğum günü çocuğudan çok sesi çıktı sıpamın sonra eve geldim
kandil dedim duamı edeyim onu yatağına yatırdım uyusun die ama ne mümkün ben dua okuyacam dedim oturdum odasında dua okuyorum yanında olduğumu anlasın die sesli okudum oda yattığı yerden beni taklit ediyo amin amin amin amin die sıpa hali ile gecede uyumadı:) sabah 6 da kalktı emdi annee neen dedi odasına götürdük işe giderken zor uyandırdım sıpamı :) böyle yani teyzoşlar koşturmacalı eğlenmeli geçti hafta sonumuz haftaya cumada mersine gidicez bakalım yolculuk nasıl geçicek
sizinle muhabeti çok özledim kızlar ya hepiniz iyimisiniz şimdi bi geçmiş yapmaya çalışacam öpüyorum sizi teyzoşlar

günaydın cnm ohhhh ayy erdemime bayıldım
betülümya şu erdemimin sesini kaydetsende bende dinlesem ay çok merak ediyom lütfennnn:
yanlız erdem paşamı çok çapkın gördüm..

mdc nediyeyim allah yardımcınız olsun.

kızlar herkese günaydın bizimde hafta sonumuz çok yoğunduablamların tadilat hala bitmedi

nille eylül inanılmaz eyleniyolar ama biz peşlerinde koşarken çok yoruluyoruz o ayrı ama olsun onlar pek keyifli
bide aksilikler oluyo tadilatta ay bilemiorum bakalıöm..
akşam amcamın kızı gelmişti istanbuldan annesine ona gittik nilden 15 gün büyük onunda oğlu çok eylendiler..

bu arada kandiliniz mubarek olsun kızlar
deprem çok korkuttu bizi
amaben çok panik olan gülden nil yanımda olduğu için sanıyorum sakindim..
bu arada yaseminim fundam hoşgeldiniz kızlar..
bende geçmek istiyom yaaa:
acaba kime gitsem..

inşallah teyzoş kaydedebildiğim zaman yollıyım normal zamanda konuşuyo kayıt ettiğimi anlayınca direk ananee yada ahmet diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…