- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.761
Ay evet bende, tamda cocuklar gıbı şen dıler bugun:)
Berranın yenı dısı hayırlı olsun cnm devamını beklerız sıkıntısız ıns
Gece atesınız cıkmaz ıns ası mı oldunuz ben kacırdım
Esım geldı yazamadım:)
bende su uc gunluk tatılde dınlenırım dıycem ama kesın yorulup gelırım :)
Kızlar ben cıkıyorum uykuya yenık dusmezsem utu yapicam
Size iyi sohbetler iyi geceler
Gulden simdi aklima geldi bide aritma temsilciligini hangi ara yapiyosun masallah sana hamaratsin herkonuda gercekten..
Bende merak ettim hangi marka??
Bide aritma sudaki yararli mineralleri falan ölduruyomus diye duymustum sen daha iyi bilirsin tabi..
Oh kuzular cok eglenmis cok mutlu olmuslardir neguzel onlarin mutlulugu herseye deger.Bugun kres gezısındeydık sehır dısında oyun ulkesı dıye guzel bır yere goturduler bızı
Cocukların sevıncı gorulmeye degerdı beyza bayıldı hava bır actı bır kapattı az yagmur yagdı ama enerjılerını yınede ıyıce bosalttılar kapalı oyun alanıda vardı
Bızede peslerınde kosmaktan tatlı bır yorgunluk kaldı:)
Beyza cok sasırttı benı yasına gore cok yuksek kaydıraklar vardı buyukler ıcın falan ben korktum kaymaya ama o cok eglencelı deyıp babasıyla kaydı kac kez:)
Nıda kendı kafasına gore takıldı canı ısterse oynadı cımlerde kosmak tırmanmak trambolınde zıplamak yasına gore olanların cogunu denedı yıne
Eve donus dendıgınde hıcbırı ıstemedı tabı ama yorgunluktan otobuste %80 i uyukaldı:)
Bende iyi dusunmeye calisiyorum canim ins.iyi bi is bulurda esimde rahatlar.tazminati var canim zor durumda kalmayiz Allaha sukur ama esimde kendini boslukta hissediyo eminim is bulana kadar rahatlayamaz heralde.gecemizi anlattim canim.Herseyde vardir cnm bur hayir belki daga mytli olacago bur is imkani olucak
cikarildigi ocin tazminati olur en azindsn
sy bu gecrnizi merakla bekliyorum
Cnm ne olursa olsun sonucta ısten cıkarıp torpılle baskaları alınıyosa bı adaletsızlık var
cıkardıkları ınsanın durumu olsun olmasın..
Hayırlısı olsun ne dıyelım..
Oh kuzular cok eglenmis cok mutlu olmuslardir neguzel onlarin mutlulugu herseye deger.
Bende iyi dusunmeye calisiyorum canim ins.iyi bi is bulurda esimde rahatlar.tazminati var canim zor durumda kalmayiz Allaha sukur ama esimde kendini boslukta hissediyo eminim is bulana kadar rahatlayamaz heralde.gecemizi anlattim canim.
Evet canim onceden boyle seyler yoktu hersey iyiydi mudur falan degisince hersey degisti is yerinde kac senedir calisiyo maasida ona goreydi tabi ama artik yeni bi is bulursa nasil olur hic bilmiyorum vardiyasi falan hersey degisicek yaa.:-(
Sizinde kolay olur ins.canim ama arasda zaten az emdigi ve uykuyu sevdigi icin kolay olur sizinkide.Oy oy bakalim bizim kuzulad ne yapicak
hepsinin seninki gibi nir hikayesi olucaktir eminim ki
Sagol canim gecti gitti cok sukur ilk gecemiz bende sabirsizlikla ikinciyi bekliyorum.atessiz atlatmissiniz sizde cok sevindim.yeni incinizde hayirli olsun canim hepsi atak yapti dislerin sanirim yakinda digerleride gelir merak etme.Fatmacım bu geceyi kolay gecirirsiniz inşallah. Ben de merakla bekliyorum neler yasayacaksiniz acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umdugumdan daha kolay gecti canim neyseki atlattik ilkini zaten 3gece gecse bidaha normale donucek eminim.fatma canım nasılgectı gecenız merak edıyorum ınsallah kolay gecmıstr
Sagol canim bizim icin hayirli bi is bulur ins.Gecemizde kolay gecti cok sukur.Cnm çok üzüldüm ya. Ama bunda da vardır bi Hayır. Inşallah hemen iyi bir iş bulur
Teşekkür ederim canım.
Beyza nasıl oldu
Günaydın kızlar.
Fatma geceniz nasıl geçti
Mdrcnn ceyda nasıl oldu
Günaydın kızlar
Biz berrayla vakit gecirmeye çalışıyoruz babamizi rahatsiz etmeden. Tez hazırlıyor bitmek üzere yarin gönderecek inşallah. Dua edin de kabul edilsin kızlar cok çalıştı cok uğraştı.
Hayırlısı olsun canım senın adına üzüldüm ama insallah daha ıyı yerlerde iş bulur
Kuzum herşeye değersin 💝
Sizinde kolay olur ins.canim ama arasda zaten az emdigi ve uykuyu sevdigi icin kolay olur sizinkide.
Sagol canim gecti gitti cok sukur ilk gecemiz bende sabirsizlikla ikinciyi bekliyorum.atessiz atlatmissiniz sizde cok sevindim.yeni incinizde hayirli olsun canim hepsi atak yapti dislerin sanirim yakinda digerleride gelir merak etme.
Umdugumdan daha kolay gecti canim neyseki atlattik ilkini zaten 3gece gecse bidaha normale donucek eminim.
Sagol canim bizim icin hayirli bi is bulur ins.Gecemizde kolay gecti cok sukur.
İns.emeklerinin karsiligini alir esin canim dualarimiz sizinle.
cnm eger sutun cok fazlaysa arada sar ates yapmasin.Ins kolay atlatirsin sende benim hala sutum cekilmedi sut geliyorHerkese hayirli gunler arkadaslar ben okula gittim ilk ders arapcaydi son sinavdan 77 almisim iki ders isleyip ciktim cunku sinifta kimse kalmamisti zaten son gun oldugu icin tek tuk ogrenciler vardi diger sinavlarin sonuclarini ogrenemedim ama zaten gecmisimdir heralde hepsinden bakalim netten takip edicem hangi dersten kac almisim orda yaziyo bir sure sonra yayinlanir heralde.
Eve geldim eren hic emmek istemedi hic sormadi normalde biyere gidelim gezmeye parka markete yada okuldan geleyim mutlaka emmek isterdi busefer tik yoktu hatta ben ona emmek isterse uzulmesin diye kucuk petito cikolatalardan almistim bi seferlik ondan koparip verdim onu yedi.gayet normaldi yani simdilik sorun yok bakalim.
Sira gelelim geceye uyuduktan sonra ilk uyandiginda gittim su verdim icti ama agladi yine busefer besikten alip yattigimiz yataga yatirdim biraz saga sola donup uyumaya calisti olmadi yattigi yerde agliyo emzirmiyorum diye sonra kalkti agladi emmek istedi uf olmus oglum dedim actim agzi yarabandina degince istemedi ama daha cok agladi sonra annem alip ayaginda salladi uyudu annemde yanina yatirdi tekrar uyandigindada cok agladi ama ben sut isitmaya gidince gittim diye daha cok agladi sut isitip getirdim kucagima alip icirdim sonra yanima yatirdim uyuduk bikere daha uyandi agladi ozaman hemen biberonda kalan sutu verdim icti tekrar yatip uyudu ben 7de uyandim bucuga dogru kalktim kahvalti hazirlayip cay demledim giyindim aradada erene baktim ama gayet guzel uyuyodu esimde is yuzunden erken uyanmis uyuyamamis beraber kahvalti yaptik gittim odaya anneme biseyler dedim (oda uyuyodu) sonra oglusumu son kez optum okula gitmeden ama o sira uyandi biraz mizikladi aldim odaya getirdim hemen sustu zaten cizgi film acip ben ciktim esim birakti beni okula erende annemle takildilar iste gayet iyi durmus zaten ayrica gecede umdugumdan daha kolay gecti toplamda 3kere falan uyandi heralde normalde bile daha cok uyaniyodu.
Benimde ozellikle sag gogsum sisti aciyo ama anneme tulbent sardirdim skica o iyi geldi.biraz bakalim hap falan kullanmiycam sanirim ins.kisa zamanda gecer oda.
Eren bugun hic emmek istemedi sanki anliyomus gibi uykudan uyaninca bile hic istemedi bizde kocacimla sinemaya gittik bugun iyi geldi degisiklik oldu kocamla basbasa elele uzun zamandir gezmemistikama kizlar benim ozellikle sag gogsum cok sisti ve cok aciyo ya biraz sagmak istiyorum ama cok aciyo sagamiyorum bile damla damla cikiyo azcik ancak tulbentle skica sardirdim anneme o biraz iyi geliyo bide disari cikinca tulbent kaymis iyice kotu oldu simdi napicam kizlar bi fikir verin.
Wavss canim alp tuğra nın aşı yeri nasıl şişmişti. Berranin da degisik bi sislik ve kizariklik var normal mi ki acaba
Günaydın kızlar
Biz berrayla vakit gecirmeye çalışıyoruz babamizi rahatsiz etmeden. Tez hazırlıyor bitmek üzere yarin gönderecek inşallah. Dua edin de kabul edilsin kızlar cok çalıştı cok uğraştı.
Bizim de koldan oldu canim bana da şişlik aşırı gibi geldi. Senden duymamis olsaydim cok korkardim heralde. Bizimki de gecer insallahcanım alp tuğranın sol kolu sısmıstı bakınca sankı 2 kol gıbı gorunuyodu orası kızarıktı ve sıcacıktı
bende tedrgın olmustun ama gectı canım sukur sızınkı koldanmı bacaktanmı oldu
Inşallah canım gece gunduz çalıştı. Bugün sabahtan beri son düzenlemeleri yapiyor. Inşallah hayirlisiyla bitirir.ınsallah esının emeklerı bosa gıtmez canım tezı kabul edılır
Bizim de koldan oldu canim bana da şişlik aşırı gibi geldi. Senden duymamis olsaydim cok korkardim heralde. Bizimki de gecer insallah
Inşallah canım gece gunduz çalıştı. Bugün sabahtan beri son düzenlemeleri yapiyor. Inşallah hayirlisiyla bitirir.
sadece ası yerı değil tum kol sısmıstı sızınde oyle ssanırım
normalmıs canım boyle olması tedrgın olma bız acıle bıle gıtmıstık ama kendılığınden gecıyor
Tüm kol degil ama asi yerinin 3 4 parmak üstüne kadar şişmiş. Normalse iyi canim biz de gecmesini bekleyelim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?