- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.821
çooook tatlı ve çok güzel çıkmışınız böylelikle seni de görmüş oldum:) maşallah size ve inşallah geçer kabızlık sorunu canım geçmiş olsun
depremi yakınlardan hissedenlerdeniz biz de rana babasının kucağındaydı ve kapıya çok yakındık ama kapıyı açamadım kapı sıkıştı nereye vurduğumu bilmiyorum o panikle işaret parmağıma kan oturdu anahtarı da almadan çıktık kapıda kaldık ama ben çok korktum eşimle apar topar indik aşağı benim üst baş perişan tabi bi ayağımda bi çorap var birinde yok altta pijama kapri şeklinde üst eşimin tşortü başıma başörtü falan nerdee.. neyse indik sonra dediler merkezüssü istanbul eşim baktı bana gözler doldu dedi annemler.. dedim sakin ol dur bakalım.. alt komşuya girdik baktık gökçeadaymış, komşunun telefonundan babamı aramaya çalıştım ama imkansız.. onlarda bizi arıyolar sürekli tabi dışarda kaldığımız için telefonları da alamadık. çilingirciyi arattırdık 100 lira istemişlar tamam dedik ne kadarsa artık açsınlar yeterki sonra bizim bakıcının eşi itfaiyeyle konuşmuş onlar geldi balkonun kapısını çıkarttılar girdik, yani zor zamanda yine itfaiye:) dün öğleden sonra yine oldu uyuyodum eşim kaldırdı deprem diye rana da uyuyodu koştum direk yanına tam giriyodum eşim durdurdu gel artçı diye. daha baya devam edecek buralarda, öğretmen evi kullanılamaz halde bizim evdeki bütün çekmeceler açılmış, banyo dökülmüş çok şükür biz iyiyiz ama
çok geçmiş olsun cnm yaa depremi çok ii bilirim 17 ağustosu u avcılarda yaşayanlardanımrabbim kimseye yaşatmasın. şükürler olsun ki bizler şanslı olanlardandık. sizde öylesiniz çok şükür. buarada sen beni görmemiş miydin albümlerde de varım halbu ki ha ha:)
çocuk cerrahına mı? ben normal çocuk dr una gçtürdüm cnm. nasıl erdemin sorunu düzeldi mi...geçmiş olsun canım benim
yasmin canım sen kime götürmüştün bal böcüğünü bak çocuk cerrahına götürmeni tavsiye ederim
yok kız görmedim yeni albümlere bakıyorum ne koymuşsunuz diye ben mi atladım albüme koyduğunuzu yazdığınızı yoksa siz mi yazmadınız neyse artıkhemen albüme bakıyorum :)
çocuk cerrahına mı? ben normal çocuk dr una gçtürdüm cnm. nasıl erdemin sorunu düzeldi mi...
çok oldu cnm oraya en son yaş gününde koydum sanırım ben bile hatırlamıyorum:) bak bakalım ailecek ordayız yani:)
çok genç ve güzel gördüm sizi yasmin hanımcım:) kaç doğumluydun unuttum ama kendimle kıyas yapınca (malum bizim kızlar ) sen çok genç ve güzelsin maşallaaaahh:)
maşallah berrayaKızlar bi de berranin bi kabiliyetini anlatayım size öyle gideyim:)
Süt ve ayrani ayni iki bardaga koyuyoruz. Berra tadına bakmadan kokusundan anlıyor. Sütü ağzına degirmezken ayrani lıkır lıkır iciyor:) aynen dr un verdigi mamayi da kokusundan biliyor. Bu konuda cok şaşkinim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm dert söyletir derler ya aynen öyle yemin ederim hep kendimi sorguluyorum ben mi kötü niyetliyim diyyeAynen canım bende salaklık ne uğrasıyon evde kımse yok varsay off off az kaldı Allahım bı 15 günlük daha sabır versın
Funda formdakıler bızım kv maceralrından bıkacak yakında zavallılar sayemızde dert sahıbı oldular
Kuzum herşeye değersin 💝
sağol cnm evet tatilden sonra çalışmak çok zorhayırlı günler kızlar
gülden bizde hissettik depremi ben isteydim çok korktuk ama bizim evde hissetmemisler
yasemin ve funda hoşgeldiniz tatilden sonra çalışmak zor dimi yasemin masallah size çok guzelsiniz
betül erdem pasaya ve sana da masallah çapkin erdem seni buyunce cook ugrastiracak
mdrcnn az kalmış biraz daha sabır ceyda nasıl oldu geçti mi ishali
katreinur kolay gelsin ayrıca o akıllı bidigi yerim ben
wavs nasılsın tatlım alp nasıl
beni iyi tatiller canım ins kızlar çok eğlenirler de sende mutlu olursun
cnm çok şükür zararsız atlatmışsınız.allah beterinden korusunçooook tatlı ve çok güzel çıkmışınız böylelikle seni de görmüş oldum:) maşallah size ve inşallah geçer kabızlık sorunu canım geçmiş olsun
depremi yakınlardan hissedenlerdeniz biz de rana babasının kucağındaydı ve kapıya çok yakındık ama kapıyı açamadım kapı sıkıştı nereye vurduğumu bilmiyorum o panikle işaret parmağıma kan oturdu anahtarı da almadan çıktık kapıda kaldık ama ben çok korktum eşimle apar topar indik aşağı benim üst baş perişan tabi bi ayağımda bi çorap var birinde yok altta pijama kapri şeklinde üst eşimin tşortü başıma başörtü falan nerdee.. neyse indik sonra dediler merkezüssü istanbul eşim baktı bana gözler doldu dedi annemler.. dedim sakin ol dur bakalım.. alt komşuya girdik baktık gökçeadaymış, komşunun telefonundan babamı aramaya çalıştım ama imkansız.. onlarda bizi arıyolar sürekli tabi dışarda kaldığımız için telefonları da alamadık. çilingirciyi arattırdık 100 lira istemişlar tamam dedik ne kadarsa artık açsınlar yeterki sonra bizim bakıcının eşi itfaiyeyle konuşmuş onlar geldi balkonun kapısını çıkarttılar girdik, yani zor zamanda yine itfaiye:) dün öğleden sonra yine oldu uyuyodum eşim kaldırdı deprem diye rana da uyuyodu koştum direk yanına tam giriyodum eşim durdurdu gel artçı diye. daha baya devam edecek buralarda, öğretmen evi kullanılamaz halde bizim evdeki bütün çekmeceler açılmış, banyo dökülmüş çok şükür biz iyiyiz ama
inşallah teyzoş kaydedebildiğim zaman yollıyım normal zamanda konuşuyo kayıt ettiğimi anlayınca direk ananee yada ahmet diyo :)
herkese günaydınnn... tatil bitti bugün işbaşı... hepinizi çok özledimmm... bizim tatilimiz güzel geçtiii zeynep ilayın kabızlığı hariç. lavmandan fitile herşeyi yaşadı kuzum çığlıklar eşliğinde. üstelik bağırsak düzenleyici ilaçlar kullandığımız haldeşimdi biraz daha i çok şükür gerçi dünde yapmadı tatilin geri kalan kısmı gırgır şamata geçti çok şükür. henüz geçmiş yapmadım bakıp döneyimmm.bunlarda bizden son görüntülerEki Görüntüle 1130225 Eki Görüntüle 1130226 Eki Görüntüle 1130227
yerim ben bu kuzuyu teyzoşlar bende resim yükledim :) albüm yani
özcenanım çok gemiş olsun cnm gerçekten allahımyaşatmasın çok zor bi durum
oanda ne düşüneceğini bilemiosun..
wavsum evet sakin olmaya çalıştım cnm..
katreynurum ben senn o akıllı bıdığı yerim
anlıyolar cnm cingibiler maşallah onlara..
nurayım korktuk bizde nil kucağımda ağlamaya başladı ama farketmedi pek ama kötüydü yani..
inşallah teyzoş kaydedebildiğim zaman yollıyım normal zamanda konuşuyo kayıt ettiğimi anlayınca direk ananee yada ahmet diyo :)
herkese günaydınnn... tatil bitti bugün işbaşı... hepinizi çok özledimmm... bizim tatilimiz güzel geçtiii zeynep ilayın kabızlığı hariç. lavmandan fitile herşeyi yaşadı kuzum çığlıklar eşliğinde. üstelik bağırsak düzenleyici ilaçlar kullandığımız haldeşimdi biraz daha i çok şükür gerçi dünde yapmadı tatilin geri kalan kısmı gırgır şamata geçti çok şükür. henüz geçmiş yapmadım bakıp döneyimmm.bunlarda bizden son görüntülerEki Görüntüle 1130225 Eki Görüntüle 1130226 Eki Görüntüle 1130227
çok geçmiş olsun cnm yaa ben çok geç öğrendim
sağol cnm
ay çok zor gerçektenyaa..
çok geçmiş olsun cnm yaa ben çok geç öğrendim
cnm dediğim gibi ben 17 ağustosu yaşamış biri olarak nasıl bir gerçektir deprem çok ii biliyorum. raabbim o kadar büyük ki aslında bunu insanlara anlatıo ona göre çok küçük bir uyarıyla. nasıl da çaresiz kalıyoruz onun felaketleri karşısındarabbim günahlarımızı affetsin inş.
Herkeze merhabalar arkadaslarhepinizin gecmis kandili mubarek olsub
dun mezarluha gittik cicekler ektik dua ettik
ordan izmite guttik
esim evdeydi giremedim
nasulsiniz bakalim
ben gece ruyamda kv mi gordim doyaa doya optim kokladim cok bir huzur var icimde
ordan izmite guttik
esim evdeydi giremedim
nasulsiniz bakalim
ben gece ruyamda kv mi gordim doyaa doya optim kokladim cok bir huzur var icimde
amin cnm amin
aynen öyle allahım yardımcımız olsun..
bu arada fatmacım merak ediorum
nasıl gidiyo memeyle durumlar acba?
sağol cnm seninde. kv ne kadar ii biriymiş ki hala arkasından böyle anan bir gelini var. allah mekanını cennet eylesin inş.ne güzel hasret gidermişsin. sizde depremi hissettiniz mi. kuzucuklar nasıl
Amin cnm benim oyleysi sagolsun
ben kuzucuklaeimla balkonda oynuyordum derim uykularda olan esim uykudan firladi ve avize cok uzun sure sallandi
siz hissettinizmi
Sorma cnm ya ay ole mutku oldum ki hani insan urperir ya yok ben hizur doldumhoşgeldin cnm
malum olmuş demeki gittiğiniz oda göztermiş kendisini..
ay tüylerim diken diken oldu songülüm hayır olsun..
ay bende nasıl bırktırcaz merak ediyorum. bide bu ara oruç borçlarım takıldı aklıma 34 günnn nasıl tutcam bilmem. bi dahah hamile kalmadan tutöuş olmam lazım yoksa yandık:)
yok cnm bize çok uzak. ama ablamlar çok korkmuş. ben çok geç öğrendim deprem olduğunu ablam kırılmış aramadım diye. dedim ki dünyadan bi haberim. neyse sonra hallettik:)
ordan izmite guttik
esim evdeydi giremedim
nasulsiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?