2012 kasım bebekleri büyüyor..

geçmiş olsun canım benim

yasmin canım sen kime götürmüştün bal böcüğünü bak çocuk cerrahına götürmeni tavsiye ederim

yok kız görmedim yeni albümlere bakıyorum ne koymuşsunuz diye ben mi atladım albüme koyduğunuzu yazdığınızı yoksa siz mi yazmadınız neyse artık hemen albüme bakıyorum :)

geçmiş olsun canım benim

yasmin canım sen kime götürmüştün bal böcüğünü bak çocuk cerrahına götürmeni tavsiye ederim
çocuk cerrahına mı? ben normal çocuk dr una gçtürdüm cnm. nasıl erdemin sorunu düzeldi mi...

yok kız görmedim yeni albümlere bakıyorum ne koymuşsunuz diye ben mi atladım albüme koyduğunuzu yazdığınızı yoksa siz mi yazmadınız neyse artık hemen albüme bakıyorum :)

çok oldu cnm oraya en son yaş gününde koydum sanırım ben bile hatırlamıyorum:) bak bakalım ailecek ordayız yani:)

çok genç ve güzel gördüm sizi yasmin hanımcım:) kaç doğumluydun unuttum ama kendimle kıyas yapınca (malum bizim kızlar ) sen çok genç ve güzelsin maşallaaaahh:)

çok genç ve güzel gördüm sizi yasmin hanımcım:) kaç doğumluydun unuttum ama kendimle kıyas yapınca (malum bizim kızlar ) sen çok genç ve güzelsin maşallaaaahh:)

teşekkür ederim cnm iltifat olduğunu her nekadar bilsem de ii geldi ha ha:) 27 aralık 1984 doğumluyum cnm sen kaçlıydın

maşallah berraya
demekki burnu iyi koku alıyor

cnm dert söyletir derler ya aynen öyle yemin ederim hep kendimi sorguluyorum ben mi kötü niyetliyim diyye
hep iyi düşünmek istiyorum,büyüğümdür sus saygı duy diyorum ama bir noktadan sonra patlıyorum
eğer insanları sıkıyorsam özür dilerim

sağol cnm evet tatilden sonra çalışmak çok zor
sen ne yaptın cnm?taşınma,ev işini?
hangi ilçe olduğu belli oldu mu tayinde?

cnm çok şükür zararsız atlatmışsınız.allah beterinden korusun

inşallah teyzoş kaydedebildiğim zaman yollıyım normal zamanda konuşuyo kayıt ettiğimi anlayınca direk ananee yada ahmet diyo :)

yerim ben bu kuzuyu teyzoşlar bende resim yükledim :) albüm yani

özcenanım çok gemiş olsun cnm gerçekten allahımyaşatmasın çok zor bi durum
oanda ne düşüneceğini bilemiosun..
wavsum evet sakin olmaya çalıştım cnm..
katreynurum ben senn o akıllı bıdığı yerim
anlıyolar cnm cingibiler maşallah onlara..
nurayım korktuk bizde nil kucağımda ağlamaya başladı ama farketmedi pek ama kötüydü yani..

çok geçmiş olsun cnm yaa ben çok geç öğrendim

inşallah teyzoş kaydedebildiğim zaman yollıyım normal zamanda konuşuyo kayıt ettiğimi anlayınca direk ananee yada ahmet diyo :)

sağol cnm
ay çok zor gerçektenyaa..

sağol cnm
ay çok zor gerçektenyaa..

cnm dediğim gibi ben 17 ağustosu yaşamış biri olarak nasıl bir gerçektir deprem çok ii biliyorum. raabbim o kadar büyük ki aslında bunu insanlara anlatıo ona göre çok küçük bir uyarıyla. nasıl da çaresiz kalıyoruz onun felaketleri karşısında rabbim günahlarımızı affetsin inş.

Herkeze merhabalar arkadaslarhepinizin gecmis kandili mubarek olsub
dun mezarluha gittik cicekler ektik dua ettik
ordan izmite guttik
esim evdeydi giremedim
nasulsiniz bakalim
ben gece ruyamda kv mi gordim doyaa doya optim kokladim cok bir huzur var icimde

amin cnm amin
aynen öyle allahım yardımcımız olsun..

bu arada fatmacım merak ediorum
nasıl gidiyo memeyle durumlar acba?

sağol cnm seninde. kv ne kadar ii biriymiş ki hala arkasından böyle anan bir gelini var. allah mekanını cennet eylesin inş.ne güzel hasret gidermişsin. sizde depremi hissettiniz mi. kuzucuklar nasıl

hoşgeldin cnm
malum olmuş demeki gittiğiniz oda göztermiş kendisini..
ay tüylerim diken diken oldu songülüm hayır olsun..

amin cnm amin
aynen öyle allahım yardımcımız olsun..

bu arada fatmacım merak ediorum
nasıl gidiyo memeyle durumlar acba?

ay bende nasıl bırktırcaz merak ediyorum. bide bu ara oruç borçlarım takıldı aklıma 34 günnn nasıl tutcam bilmem. bi dahah hamile kalmadan tutöuş olmam lazım yoksa yandık:)

sağol cnm seninde. kv ne kadar ii biriymiş ki hala arkasından böyle anan bir gelini var. allah mekanını cennet eylesin inş.ne güzel hasret gidermişsin. sizde depremi hissettiniz mi. kuzucuklar nasıl

Amin cnm benim oyleysi sagolsun

ben kuzucuklaeimla balkonda oynuyordum derim uykularda olan esim uykudan firladi ve avize cok uzun sure sallandi

siz hissettinizmi

Amin cnm benim oyleysi sagolsun

ben kuzucuklaeimla balkonda oynuyordum derim uykularda olan esim uykudan firladi ve avize cok uzun sure sallandi

siz hissettinizmi

yok cnm bize çok uzak. ama ablamlar çok korkmuş. ben çok geç öğrendim deprem olduğunu ablam kırılmış aramadım diye. dedim ki dünyadan bi haberim. neyse sonra hallettik:)

hoşgeldin cnm
malum olmuş demeki gittiğiniz oda göztermiş kendisini..
ay tüylerim diken diken oldu songülüm hayır olsun..
Sorma cnm ya ay ole mutku oldum ki hani insan urperir ya yok ben hizur doldum
ay bende nasıl bırktırcaz merak ediyorum. bide bu ara oruç borçlarım takıldı aklıma 34 günnn nasıl tutcam bilmem. bi dahah hamile kalmadan tutöuş olmam lazım yoksa yandık:)

Ay bende ve arastan ziyade sanirim benim psikolojim bozulcak okadar keyifle emziriyorum ki yarende col icimde kalmisti
ve bir cocuk saha dusunmedigim icin daha da dwgerli
ya birde acinca alkis yapiyor bazen bzende opuyor

cnm senin de geçmiş kandilin mübarek olsun
ne kadar şanslısınız sen de kv de
o kadar çok imreniyorum ki size
keşke ben de kv le öyle olsaydım.çok isterdim
allah cennetinde buluşmayı nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…