- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.301
Sağol cnm inşallah anlar.Ayy hadi inşallah her sey cok güzel olur canim benim. Defnenin gelmesine cok sevindim. Esin de seni ne kadar uzdugunun farkina varır inşallah artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla cnm duzelse iyi olur. Önce annesine yazlık alacağı için kizdigimi sanıp yazligin şart olduğunu savundu. Ama
Sana aşık değilim artık, güvenim de kalmadı dedim. Sorunları anlattım. Asıl tehlikenin farkına vardı. Duzelecegini söyledi. Zaman gösterecek.
Bu arada gulden dr iyi geçmiş. Çok sevindim
Allah razı olsun kızlar. Şimdilik iyi gidiyor. Inşallah bundan sonra da iyi olur. Anladım ki sesini cikaracaksin. Yoksa olmuyor
Rana nasıl oldu?
Gulden ayrıntılari merak ediyorum canim:)
Kizlar biz 2 gibi geldik. Gece 2.5 saat uyumustum sadece hazırlık yapcam diye. Biraz uyudum ama kendime gelemedim hala. Berrayla yolculuk cok zordu. Uyumadigi zamanlarda cok huzursuzdu cok sıkıldı. Babasına gitmek istiyor izin vermeyince cildiriyordu. Cok şükür gecti.
Ama daha annemlere kavusamadim. Kardesimin evini yerlestirmeye gittiler. Yarin aksam gelecekler.
Sağol cnm inşallah anlar.
Berra nasıl? Kardeşinin düğün e de az kaldı. Heyecanlı misin
Başladı tatlı telaşe desene hadi bakalım kolay gelsin yolculuk deme ayy 14 saat çektim ranayi valla önceki gibide uyumuyorlar demi Allahtan bizimki baba istemedi
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berra cok şükür yine iyi uyudu. Yoksa yanmistim. Yani iyi dedigim 7 saatte 3 saat falan uyumus olabilir. Çünkü gece 1 de yatmisti. Acamadi gözünü. Çocukla cok zor valla yolculuk
Rana da iyi olur canim inşallah. Rabbim bir an once sifa versin inşallah. Hasta olduklarinda iyice zorlaşıyor bunlar. Berra hasta olmadan da istah öyle gerci cok aglatiyor beni agzina bisey sürmüyor bazen. Ama bugün sunu anladim benim kizin damak tadina uymuyor heralde benim yapriklarim:) bugün gelinceye kadar yolda hic bisey yemedi. Buraya geldik annem sarma sarip birakmis bize. sarmalari götürdü. Nasil yiyo ama bi gormelisin:)
Berra cok şükür yine iyi uyudu. Yoksa yanmistim. Yani iyi dedigim 7 saatte 3 saat falan uyumus olabilir. Çünkü gece 1 de yatmisti. Acamadi gözünü. Çocukla cok zor valla yolculuk
Rana da iyi olur canim inşallah. Rabbim bir an once sifa versin inşallah. Hasta olduklarinda iyice zorlaşıyor bunlar. Berra hasta olmadan da istah öyle gerci cok aglatiyor beni agzina bisey sürmüyor bazen. Ama bugün sunu anladim benim kizin damak tadina uymuyor heralde benim yapriklarim:) bugün gelinceye kadar yolda hic bisey yemedi. Buraya geldik annem sarma sarip birakmis bize. sarmalari götürdü. Nasil yiyo ama bi gormelisin:)
Başladı tatlı telaşe desene hadi bakalım kolay gelsin yolculuk deme ayy 14 saat çektim ranayi valla önceki gibide uyumuyorlar demi Allahtan bizimki baba istemedi
Canim nasul olsu catlak kremit
Çatlak ve ev halkı perişan :-( burnu akıyor öksürüyo asiyi ertelemiştık çarşambaya yine mi ertelenecek bilmiyorum
Oy oy sefileri oynuyoruz desene
ay antibiyotikte aliyor nedwn toparlamadiki minik kiz
Aynısını kardeşime sordum o başka virüsse hasta olur dedi antibiyotikle alakası yok dedi hemen pedidusa başladık viks sürdüm bakalım artık inşallah iyileşir asi işi canımı sıkıyor
günaydın kızlar
funda çok sevindim cnm Defneyle gtmeneve eşine herşeyi anlatmana ins herşey dediği gbi güzel olur
fatma annen gdince dahada oturur düzeni merak etme esjisi gbi 10a kadat uyur ins
hayırlı yolculuklar sizede
ktreinur berra götürmüş sarmalari ohhh yarasin ins
ozcann geçmiş olsun cnm rana yada sizede
songül sen nasılsın aras nasıl
gülden meraktayiz kontrol güzel geçmiş sorularını sorabildinmi
Herkese iyi hafta sonlari kizlar bende giremiyorum bi firsat bulup eren iki gecedir guzel uyuyo onceki gece aksam bi uyudu bikere aglar gibi yapti mizikladi hemen gitmedim yanina emzigini bulup almis tekrar uyudu sonra 5te uyandi sut icip hemen uyudu ve 10da uyandi ama dun gecede 2yi geciyodu uyandi gittik sut isittik besiginde icti uyudu ve 8de uyandi sabah zaten bende acikogretim sinavim vardi kahvaltiyi yaptik oraya gittim bide ogleden sonra gittim sabah son kez giricem sinava sonra onlarda bitiyo ins.Erende artik besiginde uyuyo bende yatak odasinda ama annem simdilik erenin odasinda kaliyodu gerci bisey farketmiyodu ama bundan sonra yalniz olucak eren tabi sk sk kontrol ederim bende.
Yarinda yogun bi gun olucak sabah sinava gidicem gelicem kahvalti yapicaz esyalari hazirliycam ordan kardesimin yanina gidicez bekar evine ordan koyun yolunu tutucaz ama k.pasada babannem fizik tedavi icin hastaneye yatmis onu ziyaret edicez ordan teyzeme gidicez ordan belki esim koyune ugramak isterse oraya ugrariz en sonda bizim koye gidicez bikac gun kalip donucez bakalim.esimde bostayken baliga falan gider kafa dagitir ins.hayirlisiyla gidip doneriz sonra tekrar sohbetlere katilabilirim bende ozledim gecmis okumayi ama vakit yokki erende hala uyumadi ya anbem uyuttu besiginde uyandi simdi hic uyumaya niyeti yok napcaz bilmem sabahta erken kalkcam.Neyse ben kaciyorum herkese hayirli geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?