- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.321
Cnm çok acı bir yüz ifadesi vardıHuu huuuu papucun pqhalı oldugunu gördü yanı. Beter olsun var mı öyle kadına kapı göstermek sen ona kapıyı gösterınce essekten dusmuse dondu :)))
At keyıften 4 köşe oldum. Funda keske o anda yuz ıfadesının fotografını cekseydın. Sonra bakar bakar gülerdin :)
Kuzum herşeye değersin 💝
Fundacum cok gec kalinmis bir konusmaydi bence haleetugu sekilde konusmussun insalla hersey esinun dedigi ginu cok daha iui olir
Canım benim sağol rana aynı rutin herşeyi gece yine uyumadi saat başı kalktı gündüzde bakıcı evinin orta yerine salıncak kurmuş öyle oyalamiş ranayi dua edip duruyo iyilessin diye ben ve eşim de grip oluyoruz inşallah grip geçmez ranaya :-(
Bu akşam diş jelini aldım dolaptan parmağıma sürdüm ağzı alev gibi kızımin ya sonra bi dokundum diş eti boydan boya sis garibim ondan birşey yemiyo bugün kuru üzüm yemek istedi çiğneyemiyo ki o ağladı ben ağladım
İş yerinde herkes ne oldu hasta misin diyo göz altları balon olmuş geziyorum valla
Rana uyudu şimdi dua edin bu gece uyuyalim
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyı aksamlar kızlar
Funda bu kadarına da pes gercekten cnm ya
Butun topıgı altust ettı yasadıkların daha fazla tavız verme cnm ya
Kızların her soyledıgıne katılıyorum gozlerım doldu ınan defne ıcın
Ins konusmussundur esınle ne olursa olsun defneyı bırakıp gıtme
Gulden katreınur beysal hayırlı yolculuklar kızlar
Gulden nıdayı sorarmısın cnm normalmı bu soyunmalar:) hayırlı haberlerle gelırsın ıns..
Kızlar herkese tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın bu aralar cok fazla yogunum esımın ıznı bıtsın telafı edıcem ıns
Bugun beyzayı kılınıge göturduk 3 dr baktı yıne alerjı degıl dıyokar sımdı en azından konunun uzmanları baktıgı ıcın ıcım bıraz daha rahat verılen kremlerı kullancaz ıkı hafta gecmezse test yapılacak..
Nıda dun gece soyunamadı taytlı etekler var bılırsınız bırbırıne baglı ondan gıydırdım bırazda sıkı ama napım cıkaramıyo bunu hıc yoktan unutana kadar boyle bısey gıydırcem:)
Yanında yatır dıyen arkadaslar nıda bızle yatmayı sevmıyo alısık özgur takılmaya yanımda yatarsa uyumuyo..
Benden sımdılık bu kadar uyumam lazım yarında abların oraya gıdıcez hem halı bakıcam begenırsem bakalım
Gorusuruz kızlar opuyoruz hepınızı (beyza nıda ve annelerı:)
Buyuk bir kavga sonucu kucuk defne tatile gitmis:)
Kızlar iyi akşamlar. Dün büyük bir kavga sonunda defneyi de getirdim. Bugün defne uyuyunca eşime hissettiklerimi söyledim. Büyük şok yaşadı. Hiç beklemediği şeyler i söyledim. Çok kötü oldu. Önce beni suçladı. Sonra duzelecegini söyledi. Inşallah düzelir
Valla cnm duzelse iyi olur. Önce annesine yazlık alacağı için kizdigimi sanıp yazligin şart olduğunu savundu. Ama
Sana aşık değilim artık, güvenim de kalmadı dedim. Sorunları anlattım. Asıl tehlikenin farkına vardı. Duzelecegini söyledi. Zaman gösterecek.
Bu arada gulden dr iyi geçmiş. Çok sevindim
O kadından uzak olmadığın sürece düzelmeyecek ve siz tartıştıkca defne daha çok etkilenecek
Bugün eşimle tartıştık titiz bu adam ve beni bazen deli ediyor zaten hastayız cam çaydanlıgi kırdı ben de hep böyle yapıyorsun dedim o da ne zaman yaptım dedi ben de ikindi namazını kılıp ranayi aldım dışarı çıktım bir saat yürüdük eve geldik eşim salonda ben de yatak odasına geçtim rana gördü tartışmayı bi bana gelip baba diyo ben gitmeyince babasının yanına gidip anne diye onu getirmeye çalışıyo
Onun hatrina sarıldık sarıldık diye pek hoşuna gitti o da bize sarıldı
Gulden ayrıntılari merak ediyorum canim:)
Kizlar biz 2 gibi geldik. Gece 2.5 saat uyumustum sadece hazırlık yapcam diye. Biraz uyudum ama kendime gelemedim hala. Berrayla yolculuk cok zordu. Uyumadigi zamanlarda cok huzursuzdu cok sıkıldı. Babasına gitmek istiyor izin vermeyince cildiriyordu. Cok şükür gecti.
Ama daha annemlere kavusamadim. Kardesimin evini yerlestirmeye gittiler. Yarin aksam gelecekler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Berra iyi canim cok şükür. Degisik bi ev olunca kesfetmekle mesgul. Evde herseyi ona göre ayarliyoruz. Sonra dışarı cikinca zorlaniyoruz. Sirayla herseyin yeri degisiyo bakalım. Kaktus varmis sehpanin üstünde ona elini atiyordu ki tuttum hemen kaldirdik. Evet düğüne az kaldi heyecan var tabi ama daha sinavda var ve ben bu sefer berbat durumdayım. Hic calisamadim Ne yapcam bilmem
Berra cok şükür yine iyi uyudu. Yoksa yanmistim. Yani iyi dedigim 7 saatte 3 saat falan uyumus olabilir. Çünkü gece 1 de yatmisti. Acamadi gözünü. Çocukla cok zor valla yolculuk
Rana da iyi olur canim inşallah. Rabbim bir an once sifa versin inşallah. Hasta olduklarinda iyice zorlaşıyor bunlar. Berra hasta olmadan da istah öyle gerci cok aglatiyor beni agzina bisey sürmüyor bazen. Ama bugün sunu anladim benim kizin damak tadina uymuyor heralde benim yapriklarim:) bugün gelinceye kadar yolda hic bisey yemedi. Buraya geldik annem sarma sarip birakmis bize. sarmalari götürdü. Nasil yiyo ama bi gormelisin:)
Çatlak ve ev halkı perişan :-( burnu akıyor öksürüyo asiyi ertelemiştık çarşambaya yine mi ertelenecek bilmiyorum
Aynısını kardeşime sordum o başka virüsse hasta olur dedi antibiyotikle alakası yok dedi hemen pedidusa başladık viks sürdüm bakalım artık inşallah iyileşir asi işi canımı sıkıyor
Herkese iyi hafta sonlari kizlar bende giremiyorum bi firsat bulup eren iki gecedir guzel uyuyo onceki gece aksam bi uyudu bikere aglar gibi yapti mizikladi hemen gitmedim yanina emzigini bulup almis tekrar uyudu sonra 5te uyandi sut icip hemen uyudu ve 10da uyandi ama dun gecede 2yi geciyodu uyandi gittik sut isittik besiginde icti uyudu ve 8de uyandi sabah zaten bende acikogretim sinavim vardi kahvaltiyi yaptik oraya gittim bide ogleden sonra gittim sabah son kez giricem sinava sonra onlarda bitiyo ins.Erende artik besiginde uyuyo bende yatak odasinda ama annem simdilik erenin odasinda kaliyodu gerci bisey farketmiyodu ama bundan sonra yalniz olucak eren tabi sk sk kontrol ederim bende.
Yarinda yogun bi gun olucak sabah sinava gidicem gelicem kahvalti yapicaz esyalari hazirliycam ordan kardesimin yanina gidicez bekar evine ordan koyun yolunu tutucaz ama k.pasada babannem fizik tedavi icin hastaneye yatmis onu ziyaret edicez ordan teyzeme gidicez ordan belki esim koyune ugramak isterse oraya ugrariz en sonda bizim koye gidicez bikac gun kalip donucez bakalim.esimde bostayken baliga falan gider kafa dagitir ins.hayirlisiyla gidip doneriz sonra tekrar sohbetlere katilabilirim bende ozledim gecmis okumayi ama vakit yokki erende hala uyumadi ya anbem uyuttu besiginde uyandi simdi hic uyumaya niyeti yok napcaz bilmem sabahta erken kalkcam.Neyse ben kaciyorum herkese hayirli geceler.
günaydın kızlar
funda çok sevindim cnm Defneyle gtmeneve eşine herşeyi anlatmana ins herşey dediği gbi güzel olur
fatma annen gdince dahada oturur düzeni merak etme esjisi gbi 10a kadat uyur ins
hayırlı yolculuklar sizede
ktreinur berra götürmüş sarmalari ohhh yarasin ins
ozcann geçmiş olsun cnm rana yada sizede
songül sen nasılsın aras nasıl
gülden meraktayiz kontrol güzel geçmiş sorularını sorabildinmi
Ii aksamlarr herkese...nasilsinzbiz iyiyiz gorumcem geldi memleketten....sizi takip etmem cok zor oluyor gerçekten cok uzakkaldim ama cok ozledimmm. .
Fundacm umarm hersry cok cok daha iyi olur. .simdiye kadar cektgin sıkıntılarn sefa olarak doner inşallah. ...
Fatma sutten kesmişsin darisi basimiza....
Zeynepp nasil oldu yasemin. ..
Hevincim bende songul gibi düşünüyorum cocuk acsa vercksin mecbur sıkma canini ..
Bizimde bu hafta ici asimiz var umarım rahat geçirirrizzzz
Funda iyi tatiller cnm cok sevindim ins devami gelir:)
Fatma ıns sınavın ıyı gecmıstır cnm atlattın hadı hayırlısıyla:)
Iyı tatıller sızede erenede degısıklık olur kafanda rahat oh ne guzel:)
Gulden prensesın kontrollerı ıyı cıkmıs cok sevındım cnm
Ayrıntıları beklıyoruz:)
Özcanan rana ıns daha ıyıdır cnm
Ve zeynep ılay.. Kuzularımız ıyılessın artık..
Gulcan cnm kerem pasa saglıklı Allahın ıznıyle canını sıkma cnm dr lara guven..
Kaan da bebek daha annesı ne yapsın kıskanclıgınamı yapıyo acaba beyza cok uysaldı yavrum ama 27 aylıktı ve hıc yalnız bırakamıyodum cunku sevıcem dıye uzerıne falan yatıyodu:)
buyudukce ara kapanıyoya ıns o zaman daha ıyı olacak bızımkıler gıbı:)
Sıbel ıst yolculuk ne zaman cnm meryem ıyıdır ıns halada gelıyomus kolay gelsın sana:)
Hepınıze ıyı geceler kızlar baska aklımda kalmadı ne yazacaktım
Bızım tatıl gun ıtıbarıyle bıttııyıydık boyle yarın kres baslıyo bende temızlıge gırısıcem ıns
Bugunde yogun gectı uyku vaktı opuyoruz sızı
herkese günaydın kızlar . nasılsınız bebişler nasıl. benim kuzumu sormuşsunuz teyzoşlar teşekür ederim keyfimiz yerinde çok şükür. kakasını da iki günde bir çok zorlamadan yapıo. ilacı iki günde bir verioyrum çok gaz yapıo. iştahımız yok denecek kadar az ama en azından ağzını kilitlemio çok şükür. dün pikniğe gittik kuzumdan ilk çiçeğimi aldım gelincik koparmış yavrum getirdi verdi annesine nasıl mutlu oldum. bi ara yağmur yağdı arabada mahsur kaldık çadır altında piknik yaptık. salıncak kurduk ben sallandıkça nasıl korkuo kuzum anneee diye yıktı ortalığı. güzel bi haftasonuydu. ama malesef sabah itibariylegrip oldum ve bademciklerim acıo buna şükür. kuzumun keyfi yerinde. buarada akşam piknik düönüşü banyomuzu yaptık kuzum aylar sonra eğlenerek yaptı banyosunu. köyden tereyağ almıştım. kv accık verdi zeynebin ağzına sıpamın hoşuna gitti nasıl istio biraz daha verik yok sonu gelmio veee veee diyip duruyo yedikçe eliyle nefis yapıo. dedim akşam akşam ağır gelcek anne verme. neyse vazgeçirdik sonunda. az bişey muhallebi içirdim uyudu çok şükür.ay ne çok yazıdm...
güldenim ben demiştim sana istanbul sizin için gezme olcak diye şükütler olsun öyle olmuş. benim sorumu sorduğun için teşekkürler...
özcanananım ranacık kısa zamanda toparlar inş. çocuk hasta olunca çok zorrr...
katreinur nere gitttin benim haberim yok:) berra da benim kız gibi sarmaya dayanamıo anlaşılannn... afiyet olsun kuzuma.
beni cnm sen daha çok çekicek bu özgür kızdan öyle görünüo...
songülll arasım nasıll...
nuraycım gerçekten de güzel oldu beytim:) sibelcim tarif için teşekkürler... eşim çok beğendi. nurayım elifimden naber keyfi yerinde mi. annesine yardım edio mu toparlanırken benim hamarat kuzum. sibelcim meryemden haberler nasıl
ayşegün masalcık fotoğrafçılığa başlamış hayırlı olsun.)
fundaaaa çok sevindim cnmmm defnemin tatile gitmesine. şimdi keyif zamanı. söyleyeceklerini söylemişsin. gerisi tatil gibi geçmeili. eşine sizin 3 kişilik bir aile olduğunuzu ve böyle çokta mutlu olunabileceğini göstermelisin...
fatmacım sınavlar bitmiş hayırlı olsun güzel sonuçlar gelir inş.
ay çok fenayımmmm benden bu kadar...
günaydın cnm oyyy kıyamam ya bak sen zeynebime demek tere yağ yiyo ha aha ha
çok iyi ya..
cnm nedemek hiç önemli değil yeterki zeynebim iyi olsun..
Günaydın hanımlar
Gülden nile masallah :))
Kuzum herşeye değersin 💝
herkese günaydın kızlar . nasılsınız bebişler nasıl. benim kuzumu sormuşsunuz teyzoşlar teşekür ederim keyfimiz yerinde çok şükür. kakasını da iki günde bir çok zorlamadan yapıo. ilacı iki günde bir verioyrum çok gaz yapıo. iştahımız yok denecek kadar az ama en azından ağzını kilitlemio çok şükür. dün pikniğe gittik kuzumdan ilk çiçeğimi aldım gelincik koparmış yavrum getirdi verdi annesine nasıl mutlu oldum. bi ara yağmur yağdı arabada mahsur kaldık çadır altında piknik yaptık. salıncak kurduk ben sallandıkça nasıl korkuo kuzum anneee diye yıktı ortalığı. güzel bi haftasonuydu. ama malesef sabah itibariylegrip oldum ve bademciklerim acıo buna şükür. kuzumun keyfi yerinde. buarada akşam piknik düönüşü banyomuzu yaptık kuzum aylar sonra eğlenerek yaptı banyosunu. köyden tereyağ almıştım. kv accık verdi zeynebin ağzına sıpamın hoşuna gitti nasıl istio biraz daha verik yok sonu gelmio veee veee diyip duruyo yedikçe eliyle nefis yapıo. dedim akşam akşam ağır gelcek anne verme. neyse vazgeçirdik sonunda. az bişey muhallebi içirdim uyudu çok şükür.ay ne çok yazıdm...
güldenim ben demiştim sana istanbul sizin için gezme olcak diye şükütler olsun öyle olmuş. benim sorumu sorduğun için teşekkürler...
özcanananım ranacık kısa zamanda toparlar inş. çocuk hasta olunca çok zorrr...
katreinur nere gitttin benim haberim yok:) berra da benim kız gibi sarmaya dayanamıo anlaşılannn... afiyet olsun kuzuma.
beni cnm sen daha çok çekicek bu özgür kızdan öyle görünüo...
songülll arasım nasıll...
nuraycım gerçekten de güzel oldu beytim:) sibelcim tarif için teşekkürler... eşim çok beğendi. nurayım elifimden naber keyfi yerinde mi. annesine yardım edio mu toparlanırken benim hamarat kuzum. sibelcim meryemden haberler nasıl
ayşegün masalcık fotoğrafçılığa başlamış hayırlı olsun.)
fundaaaa çok sevindim cnmmm defnemin tatile gitmesine. şimdi keyif zamanı. söyleyeceklerini söylemişsin. gerisi tatil gibi geçmeili. eşine sizin 3 kişilik bir aile olduğunuzu ve böyle çokta mutlu olunabileceğini göstermelisin...
fatmacım sınavlar bitmiş hayırlı olsun güzel sonuçlar gelir inş.
ay çok fenayımmmm benden bu kadar...
Günaydın hanımlar
Kuzum herşeye değersin 💝
normalde versem yemez eminim. evde hep köyden aldığım tereyağ olur eksik etmem şimdiye kadar hiç yememişti. yiyeceği tuttu sıpamın:) nilime de greçekten maşallah cnm barekallah...
Teyzoşlarrrr ☺️Eki Görüntüle 1140739
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın hanımlar
Kuzum herşeye değersin 💝
normalde versem yemez eminim. evde hep köyden aldığım tereyağ olur eksik etmem şimdiye kadar hiç yememişti. yiyeceği tuttu sıpamın:) nilime de greçekten maşallah cnm barekallah...
Oy nilimi yerim ben masallah prensese
maşallah benim kuzumaa. gülden gerçekten diyorum bak nazar değer bu kuzuya koca kız olmuş sakın 1 buçuk yaşında filan deme sakın soran kimseye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?