2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm çok acı bir yüz ifadesi vardı

Fundacum cok gec kalinmis bir konusmaydi bence haleetugu sekilde konusmussun insalla hersey esinun dedigi ginu cok daha iui olir

Insallah cnm

Ii aksamlarr herkese...nasilsinzbiz iyiyiz gorumcem geldi memleketten....sizi takip etmem cok zor oluyor gerçekten cok uzakkaldim ama cok ozledimmm. .

Fundacm umarm hersry cok cok daha iyi olur. .simdiye kadar cektgin sıkıntılarn sefa olarak doner inşallah. ...

Fatma sutten kesmişsin darisi basimiza....

Zeynepp nasil oldu yasemin. ..

Hevincim bende songul gibi düşünüyorum cocuk acsa vercksin mecbur sıkma canini ..

Bizimde bu hafta ici asimiz var umarım rahat geçirirrizzzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Funda iyi tatiller cnm cok sevindim ins devami gelir:)

Fatma ıns sınavın ıyı gecmıstır cnm atlattın hadı hayırlısıyla:)
Iyı tatıller sızede erenede degısıklık olur kafanda rahat oh ne guzel:)

Gulden prensesın kontrollerı ıyı cıkmıs cok sevındım cnm
Ayrıntıları beklıyoruz:)

Özcanan rana ıns daha ıyıdır cnm
Ve zeynep ılay.. Kuzularımız ıyılessın artık..

Gulcan cnm kerem pasa saglıklı Allahın ıznıyle canını sıkma cnm dr lara guven..
Kaan da bebek daha annesı ne yapsın kıskanclıgınamı yapıyo acaba beyza cok uysaldı yavrum ama 27 aylıktı ve hıc yalnız bırakamıyodum cunku sevıcem dıye uzerıne falan yatıyodu:)
buyudukce ara kapanıyoya ıns o zaman daha ıyı olacak bızımkıler gıbı:)

Sıbel ıst yolculuk ne zaman cnm meryem ıyıdır ıns halada gelıyomus kolay gelsın sana:)

Hepınıze ıyı geceler kızlar baska aklımda kalmadı ne yazacaktım
Bızım tatıl gun ıtıbarıyle bıttı ıyıydık boyle yarın kres baslıyo bende temızlıge gırısıcem ıns
Bugunde yogun gectı uyku vaktı opuyoruz sızı

İyi geceler kizlar gerci benim icin iyi bi gece olmadi ama neyse biz geldik koye bugun son sinavimida atlattim artik rahatim neyse suan kendimden uzunca yazmak istemiyorum asil konuya gelelim gecmisi okuyamadim cok yorgunum yogun bi gun gecirdim ama funda su tatil konusu konusulmus bilmedigim icin gecmislerde aradim buldum ama duygularimi anlatmaya kelimeler yetmez suan nasil sinirlendim o esinin agzini yuzunu dagitasim geldi kaz kafali ana kuzusu ayy daha cok sey soylerimde neyse ama bi okadarda hem senin hem defne icin cok uzuldum ya gercekten cok uzuldum yani senin su durumda o adam kilikliyi kapinin onune koyup bi tekmede anasina gondermen lazim sanki kafasinda akil yok anasi akli cikarip yerine baska bisey koymus anlamadimki nasil konusmalar onlar oyle hic k.bakma yazdiklarimada ama hicte pisman degilim onlar benim nasil sinirimi bozdularsa seni nasil uzdulerse bende istedigini soylerim cunku senin yasadiklarin yenilir yutulur seyler degil kafam nasil oldu okurken senin tek kurtulusun o adamdan kurtulmak bosanmak benim anladigim cunku konusmussun ama ben esinin degisecegine kesinlikle inanmiyorum cunku adam dusunemiyoki anasi ne derse oyle onun icin tatilde hersey iyi gibi olur anasiyla konusunca hooop yine tepetaklak keske gercekten esinde bi degisim olsa araniz duzelse ne bileyim Allahim bi mucize gosterse evliliginiz kurtulsa artik seninde defneninde yuzu gulse gercek bi aile olsaniz artik defneyi kizi gibi gormeye baslasa Yarabbiim dualarimi duy kabul et nolur.(amin.)

offff kıyamamm ranama ya umarım şimdi biraz daha iyidir özcananım..

cn nidamı sordum
normal dedi budönemde bunlar olacak sabırlı olacaksınız geçici bi dönem bu dedi..

Buyuk bir kavga sonucu kucuk defne tatile gitmis:)

çok şükür cnm ama defnemide almanıza çok sevindim.
inşallah eşin izmire dönünce deyişmez ver bişeylerin farkına varır cnm..

cnm iyi geçti
ama inan çok sevindim konuşmana..

kesinlikle anlıyolar cnm ufak bi gerginliği bile..

cnm çok sevindim annenlerede kavuşmuşsundur sanıyorum..

inşallah atlatıcaksın cnm sınavıda..

ha ha ha ay kız bhebde sarmayı çok severim
bence berram ağzının tadını biliyo..

Çatlak ve ev halkı perişan :-( burnu akıyor öksürüyo asiyi ertelemiştık çarşambaya yine mi ertelenecek bilmiyorum

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ertlensin cnm bişey olmaz bizde erteledik nilde bi 15 gün geç olduçç

inşşş artık toparlanır kuzumya..

ohh desene alıştınız artık köyede gidildi tabi hadi bakalım iyi gezmeler..

ayşegülümya yazmışsın watsaptan ama inan
cumartesi der dönüşü telefonu nerdeyse hiç elime almadım kızlarada yolda döndüm
çok yoğun işler vardı evde temizlikle geçti günüm ve cumartesi akşamım
ablamaların tadilat işi bitti döndüler ee malum temizlik yaptım bende
ama ara öğünü sordum meyveyi ara öğün ver dedi
ama yoordu yemeklerle yiye bilir..

umarım sorunsuz atlatırsınız cnm..

cnm az sonra dönücem dr ayrıntılarıyla..

helin sorun çıkmayacak cnm..

nurayım sende yazmışsın kusura bakma cnm..
sanada dönemedim..

herkese günaydın kızlar . nasılsınız bebişler nasıl. benim kuzumu sormuşsunuz teyzoşlar teşekür ederim keyfimiz yerinde çok şükür. kakasını da iki günde bir çok zorlamadan yapıo. ilacı iki günde bir verioyrum çok gaz yapıo. iştahımız yok denecek kadar az ama en azından ağzını kilitlemio çok şükür. dün pikniğe gittik kuzumdan ilk çiçeğimi aldım gelincik koparmış yavrum getirdi verdi annesine nasıl mutlu oldum. bi ara yağmur yağdı arabada mahsur kaldık çadır altında piknik yaptık. salıncak kurduk ben sallandıkça nasıl korkuo kuzum anneee diye yıktı ortalığı. güzel bi haftasonuydu. ama malesef sabah itibariylegrip oldum ve bademciklerim acıo buna şükür. kuzumun keyfi yerinde. buarada akşam piknik düönüşü banyomuzu yaptık kuzum aylar sonra eğlenerek yaptı banyosunu. köyden tereyağ almıştım. kv accık verdi zeynebin ağzına sıpamın hoşuna gitti nasıl istio biraz daha verik yok sonu gelmio veee veee diyip duruyo yedikçe eliyle nefis yapıo. dedim akşam akşam ağır gelcek anne verme. neyse vazgeçirdik sonunda. az bişey muhallebi içirdim uyudu çok şükür.ay ne çok yazıdm...
güldenim ben demiştim sana istanbul sizin için gezme olcak diye şükütler olsun öyle olmuş. benim sorumu sorduğun için teşekkürler...
özcanananım ranacık kısa zamanda toparlar inş. çocuk hasta olunca çok zorrr...
katreinur nere gitttin benim haberim yok:) berra da benim kız gibi sarmaya dayanamıo anlaşılannn... afiyet olsun kuzuma.
beni cnm sen daha çok çekicek bu özgür kızdan öyle görünüo...
songülll arasım nasıll...
nuraycım gerçekten de güzel oldu beytim:) sibelcim tarif için teşekkürler... eşim çok beğendi. nurayım elifimden naber keyfi yerinde mi. annesine yardım edio mu toparlanırken benim hamarat kuzum. sibelcim meryemden haberler nasıl
ayşegün masalcık fotoğrafçılığa başlamış hayırlı olsun.)
fundaaaa çok sevindim cnmmm defnemin tatile gitmesine. şimdi keyif zamanı. söyleyeceklerini söylemişsin. gerisi tatil gibi geçmeili. eşine sizin 3 kişilik bir aile olduğunuzu ve böyle çokta mutlu olunabileceğini göstermelisin...
fatmacım sınavlar bitmiş hayırlı olsun güzel sonuçlar gelir inş.
ay çok fenayımmmm benden bu kadar...

kızlar nilin sonuçları
biraz artık
rejim yapmamız lazımmış
nil 14 kilo 700 gıram
boy 89 baş çevremiz 47 buçuk..

birazdan drnin sorduğu sorularıda yazıcam size aklımda kaldığı kadaryıla.
yanlız.
sorularımı sordumda tabi bıldırcın yumartasını unutmuşum..
neyse üzerini çıkarmasını sordum normal dedi
bu zamanlarda
nil hep ben ben diyo dedim
bu aylarda en çok 2 kelime söylerler biri hayır biri ben dedi sakin olucaz dedi. süt olayını sormuştum
yemeğini engelliyosa azaltıcaksınız yada kesile bilir dedi
yemeyini etykilememeli dedi.

ara öğün sordum meyveler ara öğün olarak verilebilir dedi
birde meyvelerde çok şeker var dikkat dedi
tabi bunu nil için söyledi

birde listelr verdi 18 aylık ve 21 aylık neler yapa bilirdiye
birtaneside beslenbe listesi
bir diyeride tuvalet eğitimi
birde tuvalet eğitimi için kesinlikle lazımlık dedi çocuğun ayakları yere basıcak dedi
o sinyeli aldığınızda zorlamadan başlaya bilirsiniz dedi
nile bazı testler yaptı daha doğrusu bana sorular sordu aklıma gelenleri yazıcam birazdan
tabi nil muaine kolurken ağladı ama tavrı yaklaşımı çok güzeldi
nili oyalamak için herşeyi yaptı diye bilirim..
zatten benim kucağımda muaine etti..

günaydın cnm oyyy kıyamam ya bak sen zeynebime demek tere yağ yiyo ha aha ha
çok iyi ya..
cnm nedemek hiç önemli değil yeterki zeynebim iyi olsun..

çok iyi ya..

normalde versem yemez eminim. evde hep köyden aldığım tereyağ olur eksik etmem şimdiye kadar hiç yememişti. yiyeceği tuttu sıpamın:) nilime de greçekten maşallah cnm barekallah...

çok iyi ya..

Günaydın hanımlar

Gülden nile masallah :))

Kuzum herşeye değersin 💝

günaydın cnm çok sağol .
nasıl ceydacık..

normalde versem yemez eminim. evde hep köyden aldığım tereyağ olur eksik etmem şimdiye kadar hiç yememişti. yiyeceği tuttu sıpamın:) nilime de greçekten maşallah cnm barekallah...

yerim ben senin o sıpanıııı:

Oy nilimi yerim ben masallah prensese

Günaydın hanımlar

Gülden nile masallah :))

Kuzum herşeye değersin 💝

Oy nilimi yerim ben masallah prensese

yeteyzesi ye...

maşallah benim kuzumaa. gülden gerçekten diyorum bak nazar değer bu kuzuya koca kız olmuş sakın 1 buçuk yaşında filan deme sakın soran kimseye...

allahım bütün bebişleri korusun cnm nazardançç

tamam söylemem cnm..

gunaydın kızlar

bgun temızlık gunum baslamadan once sıze bakyım dedım
gulden cnm saol soruyu sordgun ıcın yogurdu bende yemekle verıodum ama meyve olayı kımısı yemekten sonra elıne ver dıo tatlı nıyetıne
kımı ara ogun olark ver meyveyı dıo kafam karısıodu
bızım doktorda kg nuz ıyı farketmez dedı
yuksek olursa ara ogun yapmak dogruymus
kg dusukse 7yemekten sonra vermek dogruymus
ama masal kafasına göre takılıo yemekten sonrada yıyo aradada yıo
sütte yemegını etkılemıyo sabah 8de 150ml sut ıcse 9da tıka basa yer khvaltısını
farketmz masala yanı bende oyuzden verıom sut

yasemın tereygda yermıs böcükk masallhhhh
ıyı olmanızada sevındım sende tyholl muydu neydı gulden ıcıodu ya su toz grıp ılaclarından ona basla ılerlemesın

sıbel sevındım ıyı olmanıza arasıra hbrdar et
fatma sınavıda atlatmıssın ohhh gez artık bol bol
benı sanada kolay gelsın bende baslıycm temzlıge sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…