2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın hanımlar

Gülden nile masallah :))

Kuzum herşeye değersin 💝

normalde versem yemez eminim. evde hep köyden aldığım tereyağ olur eksik etmem şimdiye kadar hiç yememişti. yiyeceği tuttu sıpamın:) nilime de greçekten maşallah cnm barekallah...

Oy nilimi yerim ben masallah prensese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah benim kuzumaa. gülden gerçekten diyorum bak nazar değer bu kuzuya koca kız olmuş sakın 1 buçuk yaşında filan deme sakın soran kimseye...

günaydın cnm.
evet aynen öyle zaten fazlada meyve yemesin dedi şekerden dolayı
ama nilde nerde şekerli bişey varsa onları seviyo
yani
karpuza bayılıyo..

bu fıstıgı yerım ben yaaaaaaaaaa masallhhhh
bu aradsa kısa kollu görunce nılı aklıma geldı
ogun ben pıknıge gttım kolum nasıl yanmıs denızde yanmıs gbı soyuldu sımdı hatta
aklıma geldı kızlar ılk kısa kollu gıydırdıgınızde dısarı cıkmadan once gunes kremı kullnın bebıslere
alısık olmayınca ılk yanıo ben bıle yandım dusunun:)

gecen sorulmustu bız gecen yıl masal 7 aylıkken tatıle gttık
hıc yanmadı masal bembeyazdı hemde ozman daha
sebamed 50faktor kullnmıstık

ama artık buyuduler 50faktore gerek yok zararlı hem
30faktoru yeterlı

çok menmun kalmıstım yıne aynı marka alıcam

günaydın cnm.
evet aynen öyle zaten fazlada meyve yemesin dedi şekerden dolayı
ama nilde nerde şekerli bişey varsa onları seviyo
yani
karpuza bayılıyo..

artık 3ayda 500gr almaları beklenırmıs normalmıs fazlasını beklemeyın dedı doktorumuz
masal1kg200gr almıs 3ayda çok fazla ama hıc göstermıo sımdlık sıkıntrı yok ama bıanda atak yaparsa
rejıme baslarız bebektede cok zor oluyor dedı
hıc abartma o yıo ıstıyo dıye fazla verme yemesı gerekenı yesın yetr dedı
ama masalın elınden almak mumkun degılkı
oyuncak al ama yemegını alma:)
maslda karpuz canavarı buara gecen yıl seftalı ve üzüm dü:)

Günaydın hanımlar

Gülden nile masallah :))

Kuzum herşeye değersin 💝

normalde versem yemez eminim. evde hep köyden aldığım tereyağ olur eksik etmem şimdiye kadar hiç yememişti. yiyeceği tuttu sıpamın:) nilime de greçekten maşallah cnm barekallah...

Oy nilimi yerim ben masallah prensese

maşallah benim kuzumaa. gülden gerçekten diyorum bak nazar değer bu kuzuya koca kız olmuş sakın 1 buçuk yaşında filan deme sakın soran kimseye...

evet cnm artık 30 faktör iyidir çünkü.
fazlası kimyasal içeriyomuş..
belndde bellabe

günaydın hanımlar

gülden nile masallah :))

kuzum herşeye değersin 💝

normalde versem yemez eminim. Evde hep köyden aldığım tereyağ olur eksik etmem şimdiye kadar hiç yememişti. Yiyeceği tuttu sıpamın:) nilime de greçekten maşallah cnm barekallah...

oy nilimi yerim ben masallah prensese

maşallah benim kuzumaa. Gülden gerçekten diyorum bak nazar değer bu kuzuya koca kız olmuş sakın 1 buçuk yaşında filan deme sakın soran kimseye...

aynen cnm
nilde oyuncağını verir ama yemeğini asla...

günaydın hanımlar

kuzum herşeye değersin 💝

normalde versem yemez eminim. Evde hep köyden aldığım tereyağ olur eksik etmem şimdiye kadar hiç yememişti. Yiyeceği tuttu sıpamın:) nilime de greçekten maşallah cnm barekallah...

maşallah benim kuzumaa. Gülden gerçekten diyorum bak nazar değer bu kuzuya koca kız olmuş sakın 1 buçuk yaşında filan deme sakın soran kimseye...

kılar bu arada hani konuşmuştuk gözlük olayını geçen ya .

Biz nili cumartesi göz drde gittik biliyosunuz ve ben gözlüğüde sordum kullana bilirsiniz ama iyi bişey olsun dedi..
Bu arada
göz muanemizde inanılmaz güzel geçti..
Dr çok ilgiliydi gerçekten..

ayşegül gülden maşallah kuzulara benim bal böcüğüne de yemek deme de ne dersen de ha ha:)
mdrcnn cnm kv niye cuma gitmiomki bigün daha kalsaydı senin için zor olur okulda kuzuyla idare etmek hayırlısı artık

günaydın hanımlar

kuzum herşeye değersin 💝

yaseminim ben burdayımmmm:

bende geldim yasemin
herkese hayırlı günler kızlar sabah bal bocugu şimdi nil günüm güzel başladı masallah nilime kocaman kız olmuş
boyuna kilosuna da masallah subhanallah
yasemincim geçmiş olsun canım akşam yatmadan bal ile karabiberi öneririm terletiyor ve çabucak iyilestiriyor
katreinur annenlerin yanindaymussin canım iyi tatiller
beni ve ayşegül kolay gelsin benim eşim gececiydi şimdi uyuyor bugün temizlik akşama kaldı
beni tatil bitmis çok da güzel geçmiş çok sevindim
fatma ve funda size de iyi tatille

günaydın hanımlar

kuzum herşeye değersin 💝

cnm çok sıkıldı bugün. Yazasım yok okuyasım çok herkes aynı durumda sanırım güldenim:) ay bu grip şimdi kuzuya geçerse yandık

aman diyim cnm ya inş geçmeyecek kuzuma hemen al önlemini bak bal ve kara büber..

sağıol nurayım hoşgeldin
kusuruma bakma cnm
amainan okadar yoğun bi hafta sonu geçirdimki anlatamam sana..
çok yorruldum evi temizldeim halada bitmedi pöfff..
Ya bide ben yaz temizliği yapmıştım..

heryerı supurup sılıp toz aldık balkonumuzu yıkandık
ama bırazdan masal uyuyunca devam edıcem
mutfak dolaplarını bosaltıcam sılıcem yerlestırcm
yemek falan yapcam aksama
ben yıne cıkayım optum sızı

yasmın merak etme sen bı kes emzırmeyı bak sen de dıceksıun zeynep yemek yıo vermıo kımseye dıye ınsallhhhhhhhh

nuray hosgeldın elıf nasıl sen nasılsın temzılıgı sonra yaparsınm artık benım esım hıc rahatsı olmaz o konuda sanslıyım top atsan duymaz uyurken :)
mudurcann kv gıdıo cok sevındım senın adına hakketen 1gun daha kalsa olmazmıydı ceydayla okul nmasıl olcak

sağol cnm sadece bal kaabiber mi nurayım deniyeyim hemen

inş. cnm yaa geçmesin yeterki denerim inş.

inş. cnm yaa umudum o inş.şimdi ne yese kar diye bakıyorum iki kaşık yesin benden mutlusu yok. bak bu sabah yarım dilim ekmekle menemen yemişşş ohh iileşmiş kadar oldum he he:)

aman canım ya temizlikten nankör bişey var mi bugün yap yarın gene ister
ben anladım zaten sen cevap vermeyince musait olmadığını e nilim yardım etmiyormu sana bakim

iyiyiz canım çok.şükür eşim yap desede rahatsız olur diye ben yapmıyorum canım acelesi yok uyaninca yaparım sende bitirmissin temizliği oh mis.gibi olmuştur

küçük bi kase bala bi çay kaşığı karabiber koy canım güzelce karistir bi çay kaşığı ye yatmadan evde olsan daha iyi tabi çok terletiyor ondan yatmadan yap terleyince ustunu degistirmeyi ihmal etme o terle atıyorsun gribi
ohh masallah subhanallah doymuş zeynepcik agzi açıldı devamı da gelir ins

ay amin teyzesi inş. yesinde ne yerse yesin modundayım. dün akşam inek sütü nişasta şeker lle muhallebi yaptım 50 cc kadar içti. amam ben tatlı olduğu için içtiğini düşündüm. acaba balla süt versem yatmadan yakar mı ki. şekerle vermek istemiyorum. fikir verin kızlarrr

ayyy nurayım yok bizimki genelde dağıtma kısmında
ama tek başına çok sakin eylülle ikisi bi araya gelince çok fena oluyolar
ama korkuyorum nilinde uyu deyişecek diye.
yaseminim bencede ballı sütü dene
yalız süt çok sıcak olmayacakmış balı koyunca cnm..

sordun mu kız bunu da yoksa he he öngörülü arkadaşım:) cnm ılık oluo zaten sıcak olmuo. yani nişasta ve şeker vermek istemiyorum. biraz balla tatlandırıp vereyim diyorum yatmadan.hem bal bağırsaklarada ii diye biliyorum çalıştırıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…