- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.361
sordun mu kız bunu da yoksa he he öngörülü arkadaşım:) cnm ılık oluo zaten sıcak olmuo. yani nişasta ve şeker vermek istemiyorum. biraz balla tatlandırıp vereyim diyorum yatmadan.hem bal bağırsaklarada ii diye biliyorum çalıştırıyor yani.
yok kız onu başka yerde okumuştum
he he he he
ballı sütü ılık yapın diye..
evet süt barsakları çalıştırıyo cnm..
gece süt veriyomusunuz diye sordu yok kestik dedim..
aferini aldık he he he
sordun mu kız bunu da yoksa he he öngörülü arkadaşım:) cnm ılık oluo zaten sıcak olmuo. yani nişasta ve şeker vermek istemiyorum. biraz balla tatlandırıp vereyim diyorum yatmadan.hem bal bağırsaklarada ii diye biliyorum çalıştırıyor yani.
ayy aynen yaseminim yaa
nasıl olacak bu iş bilemiorum
yani nilinde yemesine bi dur dememiz lazım..
dediğim gibi cnm bence çorbalarından filan ekmeği kes. meyveyi de sınırlandırırsın olur biter. ayol çocuk bunlar bırkaın yesinler he he:) ay accık iştahınızdan bize verirmisiniz acabaaa:)
ayyyy seve seve veririz teyzesiiii..
:):)
slm arkadaşlar.. hasta bebişlere geçmiş olsun
funda nında yazdıklarını hayret okuyorum herkes gibi umarım herşey yoluna girer bu zorlu süreç kızın için en hayırlı şekilde sonlanır
işe başlıycam demiştim ama tayinim çıktı ve yıllık iznimi aldım sonrada yaz tatili geliyo zaten çok şükür eylüle kadar daha oğlumla birlikyetim
onun için alabileceğim en fazla izni aldım artık içim kısmen daha rahat nerdeyse 2 yaşına gelmiş olacak
günlerimiz çok yoğun geçiyo sürekli birşeyler yapmak istiyo onun için kendim oyuncaklar hazırlıyorum ve çok güzel vakt geçiriyo onlarla
iştah problemimizde epey çözüldü dr umuz bi ilaç önerdi vitamin olarak ondan sonra çocuk resmen değişti maşallah...
funda nında yazdıklarını hayret okuyorum herkes gibi umarım herşey yoluna girer bu zorlu süreç kızın için en hayırlı şekilde sonlanır
işe başlıycam demiştim ama tayinim çıktı ve yıllık iznimi aldım sonrada yaz tatili geliyo zaten çok şükür eylüle kadar daha oğlumla birlikyetim
onun için alabileceğim en fazla izni aldım artık içim kısmen daha rahat nerdeyse 2 yaşına gelmiş olacak
günlerimiz çok yoğun geçiyo sürekli birşeyler yapmak istiyo onun için kendim oyuncaklar hazırlıyorum ve çok güzel vakt geçiriyo onlarla
iştah problemimizde epey çözüldü dr umuz bi ilaç önerdi vitamin olarak ondan sonra çocuk resmen değişti maşallah...
ayşegül gülden maşallah kuzulara benim bal böcüğüne de yemek deme de ne dersen de ha ha:)
mdrcnn cnm kv niye cuma gitmiomki bigün daha kalsaydı senin için zor olur okulda kuzuyla idare etmek hayırlısı artık
Canım actim senin yazdigini okudum ilk. Sen gitmeden hemen yazayim dedim. Birincisi yaptigin oyuncaklari paylasir misin bizimle. Benim de aklim da bi kac sey var ama henüz faaliyet yok. Foto koyarsan cok sevinirim. Ikincisi de vitamin ne kullaniyorsunuz ve hangi dr a götürüyorsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ne önerdi cnm dr:) maşallah kuzuna . tayinin de hayırlı olsun nereye çktı
ilaç ismi vermek yanlış olabilir ama mutlaka doktorunuza sorun multi sanostol die bi vitamin ilacı
cnm ben araştırma merkezinde çalışıyodum oranın mesaisi fazla ve yaz tattili yoktu bi okula tayin istedim çıktı çok şükür seneye görme eng. öğrencilerle başlıycam inş. okuluda aradım 3 tane total görmeyen çocuk varmış sayı az yani bakalım artık orda başlıycam
dediğim gibi cnm bence çorbalarından filan ekmeği kes. meyveyi de sınırlandırırsın olur biter. ayol çocuk bunlar bırkaın yesinler he he:) ay accık iştahınızdan bize verirmisiniz acabaaa:)
plsbo hosgeldin tayinin hayırlı olsun nereye çıktıuzun bir süre beraber olmaniza sevindim
istahinizda hayırlı olsun:)
hayırlısı olsun cnm. kuzunun kilosu boyu filan kaç.yani kendimize göre biraz kıyaslama yapcam. mesela benim kızım yemio ama öyle çok zayıf bir çocuk değil onun için sordum. şu ara geri geri gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?