- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.861
ay yok songülüm benim kafam dağanık deneyemedik bakalım bu akşam artık..
perşembe babaanneye gidiyo nil hanım 3 günlüğüne..
Gidiyor derkennn sen?
ha ha ha
pardon
kız yanlız bırakırmyıım
tabi bende gidiorummmmm:
Gidiyor derkennn sen?
Kizlar uzun suredir pek yazamadim
arastan bahsedeyom birazcik
bu ara ilgilendigi seylerin basinda salincak bebek araba mama sandalye nin emniyet kemerini kapatmak bize actiriyor o kapatiyor inanilmaz keyuf aliyor
Ipe nakarna gecurmekten slkllmaya basliyor bugun atti hepsinu sipam
onun disinda bir duzen olayi basladi iceride bir bardak i goruyor dogru mutfaga
elinde birswy mi var onu atmiyor elime veriyor sumu istiyor elimdeb tutup beni mutfaga goturup parmagi ile gosteriyor
onum disinda coxuklara evde hamur yaptom birkac ay once cok tiskinen aras ablasimin kucuk masasinda merdale ile iki eliyle bildigin aciyor
yarenle olan iliskiye gelince inanilmaz guzel vakit geciruyirlar buyudukce yarenin yaptuklarini hep ornek aliyor kendine
birazcikta yareni kiskaniyor yarwn benumi optu hemencik bitiyor yanimda oda sokuluyor iki evlattanda sevgiyi gorunce benmest tabiki
Bul tak olaylarina cok ilgili olunca o tarz egitici oyincaklar aldim bir kismi bigun gelicek bakalim tepki ne olucak
simdulik aklima gelenler bunlar
Gidiyor derkennn sen?
bu ara ilgilendigi seylerin basinda salincak bebek araba mama sandalye nin emniyet kemerini kapatmak bize actiriyor o kapatiyor inanilmaz keyuf aliyor
elinde birswy mi var onu atmiyor elime veriyor sumu istiyor elimdeb tutup beni mutfaga goturup parmagi ile gosteriyor
onum disinda coxuklara evde hamur yaptom birkac ay once cok tiskinen aras ablasimin kucuk masasinda merdale ile iki eliyle bildigin aciyor
yarenle olan iliskiye gelince inanilmaz guzel vakit geciruyirlar buyudukce yarenin yaptuklarini hep ornek aliyor kendine
birazcikta yareni kiskaniyor yarwn benumi optu hemencik bitiyor yanimda oda sokuluyor iki evlattanda sevgiyi gorunce benmest tabiki
Bul tak olaylarina cok ilgili olunca o tarz egitici oyincaklar aldim bir kismi bigun gelicek bakalim tepki ne olucak
Gidiyor derkennn sen?
kızlar bu arada ailecek buyk bır sıkıntımız var
dun gece oturdum ağladım üzüntüden
9 yasında bır kuzenım var dayımın oglu ananem dedem beraber oturuyorla
on aylıkta bır kardesı var kuzenım cok ası zor bır çocuktu bırde ustune kardesı olunca durum ısın ıcınden çıkılmaz duruma geldı kıskançlık tan ufak ufak zararlar vermeye başladı ıkı tane çocuk psıyatırısıne götürdüler buyume normaldırvb dıyıp olayı normallestırdıler
fakat dun gece annesı bebegı uyutmak ıcın odasına goturuken kuzenım kardesını opecegını soylemıs annesıde tamam demıs bebeğe bır tokat atmış bebek bayılmış kendınden gecmıs duşunun aılenın durumunu
plesebo ozellıkle senın fıkırlerın benım ıcın cok degerlı ne yapmalıyız nasıl yonlenmelıyız annenm dedem cok yaslı tansıyonları yukselıyor bırsey olucak dıye okadar uzlkuyorum kı enıyısı yardım almak dıye duşunduk onlarda cok normalledıler hatta son gıttıgı bende kucukken boyleyım demıs ama cozum degıl
ay bırde aıle panık olunca bebek baylınca ölsün o ölsün doye bağırıyormuş
ay yazarken ellerım tıtrıyor
ayyyysongül okurken çok fena oldum benya
nasıya bu çocuğun yardım alması şart ama aileninde bbnce
ailemi kabul etmiyo durumu ben orayı anlamadım.
peki nasıl bir aile cnm ilgisizlermi
ilgiye aç olan çocukların böyle tepkili olduğunu söylemişti süper dadı ayyy
allahım korusun bebeğiya
nasıl bi vurma bebek bayılıyo ya
ayyy inanamıyorummmm:
ay yazamıyacam daha fazla..
Gecmis olsun esine canim.calisirken arkadasina nezaman gitceksinki bide istanbula gidiceksiniz.evet cnm dr gitti amilyat demiş nodil 4 santim olmuş.
bu arada eşinin işide hayırlı olsun cnm:
arkadaşımın eşini arıyorum onunla konuşuyorum
kendisini görmek istiyorum telefonda nediyecemki
arasam o ağlar ben ağlar..
olmaz yüz yüze ağlayalım biz..
cnm güzel sonuçlar alıcaksınız inş
haberdar et bizi olurmu?
İlk bos vakitte bakicam canim eminim isimize cok yariycaktir.arkadaşlar birde bileniniz belki vardır ama arkadaşlar sen bizle paylaş dedikleri için yazıyorum
http://www.gulcinogretmenim.com/
böyle bi site var bir öğretmen arkadaşın hazırladığı videolar
çocuk şarkıları ve parmak oyunları öğretmek isteyeniniz varsa harika şeyler var
biz bi başlıyoruz eymen defalarca tekrarlatıyo bazı oyunları
Ben anneler gunu hediyesi alamadigim icin pek icimden gelmiyo amabellimi olur benimde fikrim olursa paylasirim.ben önce baba oğul pijama takımı baktım ama yaş olarak biraz küçük bizimkiler olmadı
şimdide güzel bi kart yapmayı düşünüyorum elini parmakoyasıyla boyayıp elinin iziyle güzel bi not yeterli olur gibi geliyo bakalım orjinal fikirler olursa burda onuda yaparım
geldik kızlar dr dan şükürler olsun çatlağımız geçmiş ilacı doz azaltarak temmuz sonunda bırakıcaz zeytin yağına devam edicez bakalım şimdilik bir sıkıntımız kalmamış darısı nörolog ve endokrin kontrollerimize
songülüm pedegok bence bu işi öçözer eğer orda yoksa istanbula falan gelsinler yapacak bişey yok sonuçta ay allahım yardımcıları olsun çok zor bi durum
ama songülüm otarz yerler malesef bence bu sorunu çözemezler
oradaki ler pskyetris zaten
ama bu durum bence pedegokluk bi durum
ay süper dadıya başvursanız durumu anlatan bi mail atsan sen olmazmı.
gerçi onlarda ist dışına çıkmıyo diye biliorum ama yine anlatmakta faydavar nedersin
plesebu nerdesin cnmmmm:
Sagol canim iyi denk geldi isimiz cok sukur.gecmis olsun elifede sanada gecmis olsun canim hemde ayni andami oldunuz zor oluyodur.merhaba arkadaşlar
ben iki gündür işe geliyorum son hafta sonunun mesaisini yapıyorum girip okuyorum ama.yazamıyorum.
funda hoş.geldin esinle aran iyiymiş çok sevindim Allah daim.etsin günler şu gibi çabucak geçsin biran önce dfeneye kavus ins
fatma esinde işe başlamış hayırlı olsun Rabbim zamanını çok güzel ayarlamış
kesebir bende dün gulcinbogretmenin paylaştığı videolari inceledim çok guzeller gerçekten
betulcum ins diğer kontrollerdende çok güzel haberler alacaksın
beni ve wavs yoksunuz herşey iyidir ins
katreinur güzel telaslar bunlar ins berra hasta olmaz
gülden esin hasta mi geçmiş olsun
biz kızımla grip olduk elif bugün salya sümük ve bulantiyla ugrasiyor minicik burnu devamlı akiyor
Oyle oldu canim cok sagol.Canim demistik hersey de hayir var diye bak boylesi daha iyi olsu cok sevindim
Ne kadar anlamli ne jadar yerinde cumleler olnus
cok guzel ifade etmis.....
Aynen canim gorsem daha kotu olurdum simdi gormedigim icin yine iyiyim sagol.Fatmacuk babanada gecmis olsun cok can slklcl olmuss
guldencim ne yaptiniz makarna olayini denedunuzmi
eşim songülüm nodül varmış 4 santim olmuş oyüzden amilyat diyolar bakalım..
bu arada
ee ama songülüm diğer çocuğun pskolojiside bozulacak bide onu düşşünmek lazım
ama tekrar söylüyorum pskeyatrisler ilaç tedavisine giderler
ama bu çocuk için ilaç kullanması bence erken onun pskolojik tedaviye ihtiyacı var
bi şekilde bi çözüm bulmöak lazım dediğim gibi
allh korusun diğer çocuk için çok tehlikkeli ola bilir
son pişmanlık fayda etmez songülüm
yani bi şekilde halletmek lazım:
Kocamanda cocuk iste ama bence asil sorun ne biliyomusun aradaki yas farki o cocugu tek olarak kac sene buyutmusler hatta dedigin gibi biraz abartmislar cocukta tabi simdi kabullenemiyo tek kendi olsun istiyo bak mesela benim teyzemin kizi 10yasindayken ikinci oglu oldu kizida boyleydi simdi lise 1e gidiyo bide ergenlik caginda daha beter sorunlari var ve ben teyzemede demistim ozgenin kimseyle sorunu yok tek derdi sensin demistim kac sene onceden hemdeoda kac sene tek cocuk olarak buyudu cunku ve gecen telde konustugumuzda teyzem soyledi sen boyle boyle demistin diye cunku ozgede dersleri iyi herkesle arasi iyi sorun yok sadece teyzemle cok tartisip kavga ediyo.bende en azindan super dadiya mail atin mail yoluyla cevap vermesini isteyin .kızlar bu arada ailecek buyk bır sıkıntımız var
dun gece oturdum ağladım üzüntüden
9 yasında bır kuzenım var dayımın oglu ananem dedem beraber oturuyorla
on aylıkta bır kardesı var kuzenım cok ası zor bır çocuktu bırde ustune kardesı olunca durum ısın ıcınden çıkılmaz duruma geldı kıskançlık tan ufak ufak zararlar vermeye başladı ıkı tane çocuk psıyatırısıne götürdüler buyume normaldırvb dıyıp olayı normallestırdıler
fakat dun gece annesı bebegı uyutmak ıcın odasına goturuken kuzenım kardesını opecegını soylemıs annesıde tamam demıs bebeğe bır tokat atmış bebek bayılmış kendınden gecmıs duşunun aılenın durumunu
plesebo ozellıkle senın fıkırlerın benım ıcın cok degerlı ne yapmalıyız nasıl yonlenmelıyız annenm dedem cok yaslı tansıyonları yukselıyor bırsey olucak dıye okadar uzlkuyorum kı enıyısı yardım almak dıye duşunduk onlarda cok normalledıler hatta son gıttıgı bende kucukken boyleyım demıs ama cozum degıl
ay bırde aıle panık olunca bebek baylınca ölsün o ölsün doye bağırıyormuş
ay yazarken ellerım tıtrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?