2012 kasım bebekleri büyüyor..

bılmıyorum cnm yarende 6 yıl bu sekılde buyudu ama benım pamuğum varya yerde ufacık bırsey gosrsun getırır kardesım zarar gormesın dıye
kardesınden öncede cok sorunluyd hala da aynı devam edıyır
mesela bır bıleklıgı vardı kullanmadığı annesı beğenen bır çocuğa vermek ıstemıs ve o bıleklıgı paramparça etmıstı

cnm benim maşallah aras paşaya
ya ben kızımı çooooookkkk özledim
kuzum benim

CNM BENİM ALLAH kolaylık versin
okuyunca tüylerim diken diken oldu
çok üzüldüm
hem bebek için hemde çocuk için
aile için de çok zor
inşallah bir an önce düzelir

amın cnm benım

ay gecmezde günler sımdı

Yareninde karakter yapisi farkli iste her cocuk ayni degil.teyzemin kizi kucukken cok tatliydi hatta ilk okula 1-2ye giderken falanda oyleydi sonra bi degisti tam degisti sonra kardeside olunca cok kiskanc oldu mesela teyzem hamile kaldiginda neden ona soylememis ilk olarak ona soylemeliymis falan sacma bisuru kavga ediyodu senin yaren daha kucuk az daha buyusun ama ins.ayni kalir degismez.

Kizlar bide ben ereni uyuttum ama kaka yapmis napcam simdi bugun ikinciye uyuyo sabah erken kalkmisti.

yok cnm istnabula konturol için gitti burdaki drler amilyat deyince birde istanbula git dedim
neyse ordakilerde amilyat dedi sanıyorum bayram sonrası olacak..

görüşürüzsongülüm
fatmacım kaka yaptıysa al bence..

Degistirdim bezini canim neyseki uyanmadi. gecede bi baktim cok terlemis ve teride biraz ustunde kurumus ustu acik oldugu icin ayy elleri ayaklari titriyodu kuzumun ya ustunu degistirdim sut icirdim osirada babasini hic istemedi ya sut isitmaya gidincede cok agladi bi baktim aglayarak mutfaga gelmis sonra beraber artik yatak odasinda bizimle yatti gerci yatakta babaya hic bakmiyo bana donuk uyuduk tatli tatli ama ben dusuyodum nerdeyse.
Tabi sabahta gunes bi geldi babasida kalkinca uyumadi bidaha sipa.
Ama bugun ilk uykudan uyaninca emmek istedi mizikladi sonra vazgecti bizde sut ictik yine. aliskanliklar kolay unutulmuyo.
Ne uzun yazdim.

Ayy daha yemek yapicam malzemeleri hazirlamistim eren uyurken bende kaciyim guldenim tekrar gecmis olsun esine kocacim ilk is gununden gelince sofra hazir olsun.

Kızlar geçmiş yapamadım pek elif hastaymiş geçmiş olsun biz atlattık ama yarın asi var ve korkuyorum
Ama bu arada mutluyum da çünkü mezun oldum sonunda bitti okul

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzaktan yardımcı olmak biraz zor gerçekten cnm.. keşke imkan olsa da yüzyüze görüşebilsem ama yinede bişiler yazayım cnm
gittikleri yer öncelikle yanlış.. şunu da anlamaları gerekiyor; sorun çocuktan değil, çocuğun yaşadğı ortamdaki kişilerin davranışlarından kaynaklandığı için pedagog,çocuk gelişim uzmanı veya okul rehber öğretmeninden kardeş kıskançlığı konusunda aile eğitimi almalarını öneriyorum. anlattığın kadarıyla çocuğun davranışları kesinlikle normal değil.. ama çocuğun kendini düzelteceği bi durum yok çünkü problem çocukta değil ailenin davranışlarında oluyor.. görüşme yapılınca bu ortaya çıkacaktır.

kardeş kıskançlığında anahtar kelime adalet diyebilirim, yani çocukla ilgilenen kişilerin çocuklar arası adaleti sağlamaları gerekiyo.. çocuk adaletsiz davranıldığını gördüğü için, kardeşine zarar verme,dikkat çekme gibi bitakım davranışlara başvuruyo. mutlaka aile birşey yapıyo ama farkında değiller. bunu da işte konuşarak bulmak gerekiyo.. çocuklar çok ufak şeylerden bile etkilenir ailelerin farketmedikleri.. çocuğa ''Sen büyüksün '' demek kardeş kıskançlığını tetikleyen en büyük şeylerden birisi mesela.. babanın veya eve gelen birinin, ilk küçük çocuğu sevmesini saymıyorum bile... ya da; baba eve gelirken iki çocuğa da bir şey almıştır diyelim, ikisine aynı anda vermemesi bile kardeş kıskançlığına neden olur... Ailenin bu tarz küçük ayrıntıları farkedip, davranışlarında düzenleme yapmaları gerekiyo.. kardeş kıskançlığını tamamen ortadan kaldırmanın çözümü yok diyebilirim, fakat minimuma indirilebilir..

Slm kızlar cok uykum var ceyda hanım sabahın 5;30 uyandı ve bı daha uyumadı bana da uykusuz işe gıtme yolları göründü hala da uyumadı

Kuzum herşeye değersin 💝

Ii geceler canlar... guldencm gecmis olsun eşine cnm...rahat gecer insallah

Songul abla ya bnmde tüylerm diken diken oldu okuyunca. Allah Yardımcılar olsun. .plasebo guzel soylems yine))

Bende bisey danisaym meryem biim disari cikaxagmizi anladigi an hemen hirkasini getryo ayakkabılarını giyiyo o da gelckmis...e her zaman da gotremyirz doğal olarak. .ve arkamizdan cok agliyo.bizde kacarak gidiyorz genelde..bence cok yanlus yapıyorz çocukta guvenszlik olusurms gibi geliyo ama öbür türlü cok agliyo....calisan anneler nasil Yapiyonz. Biz nasilbir yol izleneluyiz acaba. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok cok sagol ilgilendigin icin
aslimda ilk olarak rehperlikten yardim aldilar hatta iki kez cagirdi tekrardan ciddi anlamda daha guzel anlatmisti keske ona devam etmis olsalardi
Cok dogru soyluyorsun cunkucocuk psikiyatr hic birsey katmadi
onlarda yanlis birseyler oldigunun farkinda ama nasil davranmalaei gerektigi yonunde bir yonlendirmeye cok ihtiyaclari var ne denirse uygulamaya hazirlar ama yonlendiren yok
ikiside canim diyor ole uzuluyor ki annesi yazdigim gibu bir takim imkanlarida kisitli simdi yaz geldi okulada gitmicek durum hepten kotu olcak cunku bebeginde genel ihtiyaclari disunda yanasamiyorlae ole icinden degil direk soyluyor o dakikada cok uzuliyoruz arkadasim hem abi hem kardes icin
kardesi olmadigindonemde mesela istedigi nirsey olmasin intihardna bahsederdi 7 yasindq bir cocuk dusun
ailede cok deger verdi hala da ole yok u ogretemediler belkide

Amin cnm
plesobo sagilsun hic bos cevirmiyor zamanunda yaren ve aras icun de yardim ci olmusti

aras ta babasinin pesinden cok aglardi funds birisine dedi ki kacma gelwcehimi anlay vedakas dedi
simdi aras babasi opsun diye yanagi uzatiyor el salliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…