- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.921
fundam bence kaynında ezdiricnm
baksana kv için sevdiği kızdan bile ayrılmadımı
oyüzden oancak gelin en başta dişini gözterip annesinden uzaklaştırırsa oğlunu kazanır yoksa işi zor..
yaseminim zeynebimede baksen
ayyy ben yerim onuyaaa...
ha ha inş şekerim:)anladım cnm desene benim yıllık izin bana zulum olur he he
şaka biyana o iyi olsunda ne yapalım..
günayudın cnm:
günaydın tatlkım
yaseminim o çocuğun olayı çok farklı
zeynebime haklızlık etme
onunki 2 yaş senduromu cnm:
o geçi i bi durum
tabi intlaşma olmazsa..
sen merak etme doğur şekerim..
kızlar bu arada dün plesebınun palaştığı gulçin öğretmeni biz çok beğendikbayıldı benim sıpam
sağolsun nuray teyzemiz bize ordan vidyo gönderdi çok sevdik.
cnmmmm allah yardımcın olsun...günaydın cnm
günaydın cnm
ay yerim ben o paşayı
maşallah eşin de ilgilenmiş en azından
cnm benim annem oldu ameliyat yaklaşık 10 yıl önce
annemin nodülleri ses tellerinin çok yakınındaydı o yüzden ameliyat 5 saat sürdü
ilk 10-15 gün biraz zor geçer ama sonrasında yavaş yavaş toparlar
önceleri sadece sıvı şeyler tüketti ama sonrasında normal yiyeceklere başladı
ses telleri nedeniyle ilk başlarda sesi çok kısıktı zamanla o da iyileşti
eşin korkmasın, inana çok daha riskli ameliyatlar var
allah şifa versin
günaydın cnm
kv gitti mi ?
günaydın cnm
herkese günaydın kızlar
özcanan cnm hayırlı olsun okul bitmiş.çok sevindim
sibel cnm kesinlikle kaçmayın.ne olursa olsun senin gittiğini görsün.giderken karşına al açık açık anlat.sana güvensin.mesela "anneciğim benim şimdi işe gitmem lazım.çünkü para kazanmam lazım. ama akşam şu saatte geleceğim.söz o zaman sen ne istersen yapacağız." benzeri konuşabilirsin.
bir de ne söz verdiysen akşam gelince mutlaka tut.mesela oyun oynayacağız dediysen ilk işin onunla oyun oynamak olsun.sakın kaçma.herşeyi anlıyorlar.ve onunla konuşman inan çok önemli.işe giderken ya da evden ayrılırken el salla.seni seviyorum de.öp.kokla ve şu zaman geleceğim de
dün akşam defne babası gidinceye kadar uyumamış.eşim akşam 11 de gitmiş ve o saatte defne sütünü daha yeni içiyormuş.12 ye doğru kv uyutmaya götürmüş.kv nin beli ağrıyormuş.defneyle uğraşmaktan.defne de kv nin kucağındaymış hep.kv eşime dert yanmış anladığım kadarıyla
kv hala telefonlarıma çıkmıyor.defneyle görüştürmüyor.akşam eşim gidince konuşabiliyorum.dün de kv yi aradım kp çıktı telefona.yemek yediriyor dedi.bende tamam sonra arayım dedim.sonra kaç kere aradıysam telefonu açmadı.sinirlerim iyice tepeme çıktı.akşam da eşim baya dolduruşa gelmiş.sağolsun akşam da onunla tartıştık.zorla kendilerinden nefret ettirmeye çalışıyorlar.akşam defneyle konuşurken kendimi tutamadım ağladım.yavrum telefonda bir anne deyişi var ki anlatamam. allahım sen sabır ver diyorum başka bişey demiyorum.
fundam bence kaynında ezdiricnm
baksana kv için sevdiği kızdan bile ayrılmadımı
oyüzden oancak gelin en başta dişini gözterip annesinden uzaklaştırırsa oğlunu kazanır yoksa işi zor..
yaseminim zeynebimede baksen
ayyy ben yerim onuyaaa...
CNM KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEMEYE ÇALIŞIYORUM MÜBAREK 3 AYLARDAYIZ
AMA İNAN SABRIM KALMIYOR
akşam otel odasında sinirden oturdum ağladım
ben onu allaha havale ediyorum, sözde benimle kendisi konuşmuyor ama asıl yaptığı defneyle beni konuşturmamak
eşimin aptallığı beni çok kızdırıyor
kendime o kadar çok şaşırıyorum ki
ben bu adamın böyle olduğunu nasıl görememişim diye
aklınca beni cezalandırıyor
ama şunu söyleyim
onun kibri ben defneyi kreşe verinceye kadar
ben defneyi kreşe verdikten sonra zaten onu sallamam bile
yaşlanınca benim ona bakacağımı hiç düşünmüyor.kaynım karısını ezdirmez kv ye.o sebeple yine bana gelecek.ama o zaman da allah rızası için diyeceğim
Canım yavrundan ayrı omak senı zorluyo düşmana inat ayakt durmalısın
Kuzum herşeye değersin 💝
çok zor cnm ya
defnenin sesini duymak, kokusunu içime çekmek,doya doya sarılmak,öpmek o kadar önemli ki benim için
nefes almak bile defneyle güzel
evladım herşeyim,en büyük zenginliğim benim
zaten uzaktayım bir de sesini duyamamak çok zor geliyor
inşallah cnmCanım senı cok ıyı anlıyorum hayatta sankı bı defne bı sen varmıssın gıbıne yanında kımse yokmus gıbıne gelıyor ama sabır allahım cektıklerının mukafatını verecek
Kuzum herşeye değersin 💝
Gozun aydin canim sonunda rahatsin artik darisi basima.Kızlar geçmiş yapamadım pek elif hastaymiş geçmiş olsun biz atlattık ama yarın asi var ve korkuyorum
Ama bu arada mutluyum da çünkü mezun oldum sonunda bitti okul
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi olmus canim arada bizlerede boyle kacamaklar lazim gerci cocuklarla nekadar olursa.Iyi geceler kizlar nasilsiniz cok özledim sohbeti
Gün içinde parca parca okuyorum o yuzden aklimda bisey kalmiyor kusura bakmayın.
Biz bugün arkadaşlarimla buluştuk. Çok güzel bi aksamdi. Öyle cok özlemişim ki. Bi arkadaşımın da 2 yaşında oğlu var en son dugunumde görüşmüştuk. Berrayla oynadilar ama berra arada şiddete maruz kaldı:) bu sefer dovulen oldu kuzum saçlarını baya bi çekti. Çocuklar pek durmasada güzel vakit gecirdik. Nasil gecti hic anlayamadim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kbb yı ara defneyle konus canım onu aramak zorunda değilsin sende.
Merak etme allah öyle bir 2. Gelin verecekkı ona senı mumla arayacak eden bulur unutma
Kuzum herşeye değersin 💝
sabırsız olsam ne olacak kiyok fundam çok zor işin yani sabır sabır diyoruzda nereye kadar
sen sabırlı oldukça bu işl düzelmez
işte annenin yanına gitti olay bitti
yani bukadarınada pes diorum
bizahmet suluğu yıkayıver
ayrıca 2 gündede su asla yosun tutmaz yani..
ben anneysem sorumluluklarımvarsa
eninde koca ve baba olarak sorumlulukların var diyeceksin görecek
ay yazacak çok şeyimvar ama çok sinirlendim
zaten gerginimç..
ben yazmaya çalışırım telden cnm:
sen merak etme fatmacım
kıeren güvrrcinleremi merak sardı..
he he he
sabırsız olsam ne olacak ki
ya bende anlamadım nasıl yosun tuttu?çünkü pazar günü geldiğimde yıkadım ve su doldurdum
gece defneye su içirdim.sabah da yatak odasında unutmuşum içinde suyla
ama yatakodasının perdeleri çekik
yok beyimiz hiçbir şey yapmayacak herşeyi ben yapacağım
ben kadınlık bilmiyormuşum
eve bakmıyormuşum
ya pazar günü bi taraftan çamaşır yıkıyorum bi taraftan makinadan çıkanları asıyorum.ben iş yaparken defneyi 5 dakika oyalayamıyor.ben hepsine nasıl yetişiyim dediğimde suçlu yine benim.herkes çalışıyormuş.herkes yetişiyormuş da ben nasıl yetişemiyormuşum
ya inanın pazar günü geldik eve.2 valizi bşalttım.sonra buraya geleceğim için kendime valiz hazırladım.bir taraftan defne ile oynadım.bir taraftan makinaya çamaşır attım.sonra lavaboları ovdum.defneye sütünü içirip uyuttum.sonrasında ütü yaptım.daha önce yıkadığım kuruyan çamaşırları katladım.eşim çay içmeyi sevdiği için ona çay demleyip hizmetine baktım.ortalığı toparlamaya çalıştım.gece boyunca da defne gideceğimi anladığı için beni uyutmadı.sabah eşimi namaza kaldırdım.sonra kalktım kahvaltı hazırladım.o namazdan sonra yattığı için onu kaldırdım.traş olması için suyunu hazırladım.kahvaltıdan sonra bulaşık kalmasın diye onları yıkadım.kendim hazırlandım.defneyi hazırladım.odayı,yatağı topladım.eşim anca hazırlandı.sonra eşyaları alıp çıktık. defneyi kv ye bıraktım.eşimi bıraktım ben yola çıktım.150 km hiç bilmediğim yolu geldim.işe başladım.şimdi ben daha ne yapıyım.kadınlık bilmiyormuşum.eve sahip çıkmıyormuşum.tamam belki bi ev hanımı kadar derli toplu olamam.ama elimden geleni de yapıyorum.insaf ya insaf. annesi evime habersiz misafir çağırır.hiç surat asmam.elimden geldiğince bişeyler hazırlar ağırlarım.annesine-babasına hiç surat asmam tam tersine eve davet ederim.kendisini 1 gün olsun kahvaltısız işe göndermedim,ütüsüz,pis kıyafetle dolaştırmadım.ne istediyse yaptım.
daha ne yapıyım.o yokken annesinin babasının ne ihtiyacı varsa koşturdum.kardeşine her zaman sorarım paran var mı, bi ihtiyacın var mı diye.
daha ne yapayım?
o benim yaptığımın 10 da birini bile yapmaz benim aileme.geçen yıl benim annemle kardeşim geldi evime 1 hafta da burnumdan getirdiler.annesi bi hastalık çıkardı,eşim desen eve doğru düzgün gelmedi.geldiğinde de doğruca odaya çekildi.yeter ama ya gerçekten.beni insanlıktan çıkaracaklar en sonunda.
belki benim de hatalarım vardır.ama nasıl ben onun hatasını örtüyorsam,olabilir insanlık hali diyorsam o da bana anlayış göstermesi gerekmez mi?kim 4 dörtlük ki ben oluyum?
çok fark var cnmMdrcnn ceyda nasil okadar uyanik kalabilmis hayret ya hicmi uyumadi ogle uykusu falan erende dun erken kalkmusti 7ye dogru ama iki kere uyku yapti cunku yetmiyo uykular kuzulara ama masallah ceydaya dayanmis.
Sibelcim kizlarin dedigi gibi yap bencede kacma kendini meryemin yerine koyup dusunsene aldatilmis gibi olucak ama haber verirsen en azindan onunla konustugun icin gittinizi bilicek aglasada psikolojik olarak cok etkilenmez.
Gulden yarin gidiyosun ama burasi sensiz cok sessiz kalicak napcaz biz sensiz.;-)
Betul masallah erdeme ya zaten bence konusmasida cok ilerde onun erkek olmasina ragmen.babaylada neguzel vakit gecirmisler oh cocuklarin babayada ihtiyaci var zaten.
Yasemin zeynepte masallah ya yolda tarif ediyo babasina cok tatli kuzu.
Funda kv.sana cektirmek icin elinden geleni ardina koymuyo ya hicte pes etmiyo ne bicim kadin oglu desen ondan beter nedir o soyledikleri ya hakkaten ben ona adam demem yani soylicek soz bulamiyorum sen calistigin halde bence her isini fazlasiyla yapiyosun ben takdir ediyorum seni.benim esimde kucuk odaya dun aksam pardesum vardi yikanan onu astim camasirliga oda sadece buraya camasir asma eren uyuyo burda odaya nem yapiyo dedi seninkinin soyledikleriyle arada buyuk fark yokmu sence.
Esiminde bitane kiz arkasi varmis ama normal arkadas okul yillarindan hatta oda bankada calisiyodu biz evlendikten sonra onunda dugunu olucakti kv.si olucak kadin kendi kafasindan gitmis dugun davetiyesi yaptirmis ya hatta ayni apartmanda oturucaklarmis ve eside muhendusmiydi tam hatirlayamadim surekli sehir disina yurt disina gidicekmis arada gelicekmis falan tabi bunlar ozamandi en son esim konustugunda kiz hamileydi simdi noldu bilmiyorum ne cok benziyonuz daha yeni aklima geldi bak bu.
amin cnmcnm anlıyoruzki senin eşinle yaptığın konuşma tahmin ettiğimiz gibi anneyi görünce boşa gitti.
nediyeyim fundam..
kendimi bi bıraksam neler yaqzarımda
offf off
allahım defneme ve sana yardımcı olsun başkada bişey demiyorum
cnm ben rol yapamam.ne düşünüyorsam söylerimBence senin tek sucun bukadar sessiz kalman canim biraz kv.gibi ortaligi daha dogrusu esini idare edebilsen hic boyle omaz bukadarda mukemmel olma ya cunku ozaman kiymetin bilinmiyo cunku sen normalde bi hediye alsan ona bile deger vermezler cunku herzan yaptigin sey sen iyi seyleri herzaman yaptigin icin basit geliyo onlarin gozunde tabi anali ogullu birlik oluyolar eerinden geleni yapiyolar bak balkona bile cami senin yapmani istemis esin niye cunku sen calistigin icin herseyi ustleniyosun yapabildigini yapiyosun birak yapma artik bazi seyleri esine birak bisey alincaksada ezin varken alin sen alma ozellikle buyuk esyalari gerci oda gecti ama yapma ya biraz pis pasakli daginik ol diycem yani k.bakma esin ancak onu hakediyo sana laf yaparsada bari hakli yere yapsin ayy sinir oldum cok esine ya cok kotu biri olasim geldi esine ve kv.ne karsi.:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?