2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla cnm kaynımın şuan bi geliri yok o yüzden ayrıldı bence
ama benim kadar salağını da bulamaz
muhtemelen diğer gelin dişini gösterir
ama yine söylüyorum inşallah diğer gelini ile iyi olur da benim yakamdan düşer

ha ha inş şekerim:)

kızlar bu arada dün plesebınun palaştığı gulçin öğretmeni biz çok beğendikbayıldı benim sıpam
sağolsun nuray teyzemiz bize ordan vidyo gönderdi çok sevdik.

ayy bizede gönderdi çok sağol nurayımmm

cnmmmm allah yardımcın olsun...

bencede kv de o potansiyel var cnm

Canım yavrundan ayrı omak senı zorluyo düşmana inat ayakt durmalısın

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım yavrundan ayrı omak senı zorluyo düşmana inat ayakt durmalısın

Kuzum herşeye değersin 💝

çok zor cnm ya
defnenin sesini duymak, kokusunu içime çekmek,doya doya sarılmak,öpmek o kadar önemli ki benim için
nefes almak bile defneyle güzel
evladım herşeyim,en büyük zenginliğim benim
zaten uzaktayım bir de sesini duyamamak çok zor geliyor

Kbb yı ara defneyle konus canım onu aramak zorunda değilsin sende.
Merak etme allah öyle bir 2. Gelin verecekkı ona senı mumla arayacak eden bulur unutma

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım senı cok ıyı anlıyorum hayatta sankı bı defne bı sen varmıssın gıbıne yanında kımse yokmus gıbıne gelıyor ama sabır allahım cektıklerının mukafatını verecek

Kuzum herşeye değersin 💝

inşallah cnm
biraz önce eşim aradı telefonda ağzına geleni sayıyor
sinirlerim bozuldu. işyerinde herkesin içinde ağlamamk için elimden geleni yapıyorum
neymiş evi dağınık bırakmışım.soruyorum nereyi dağınık bırakmışım diye.pazargünü yıkadığım çamaşırları salona çamaşırlığa sermişim.orada duruyorlarmış.peki dedim nereye serebilirim bana söylermisin?balkonda serecek ip yok.ya salona,ya oturma odasına ya da çocuk odasına sereceğim.neymiş efendim balkona cam balkon yaptırıp oraya serecekmişim.herşeyi ondan beklemeyecekmişim.
defnenin suluğunun içinde su unutmuşum pazartesi çıkarken.o da yosun tutmuş.temiz değilmişim,evde yemek yapmıyormuşum,evin sorumluluğunu üstlenmiyormuşum.geçen pazar çamaşır yıkadığımda 1 tane ince çorabım çamaşır makinasının lastiğinin içinde kalmış.böyle kadınlık olmazmış.çalışıyorum diye bahane sunamazmışım.herkes çalışıyormuş.eve temizlik için aldığım kadını beğenmiyormuş.90 lira veriyormuşum o parayı ona versem o bile daha iyisini yaparmış.kadınlık sadece yatakta olmazmış.bunları kendi söylüyrmuş annesi ile konuşup söylediğini sanmamalıymışım.bana güvenmek istiyormuş.
dedim ki iş çıkışı annende yemek isteyen, işten direkt evimize gidelim dediğimde annemleri özlüyorum diyen sensn. cam balko yaptıralım dediğimde biraz bekle ben izmire gelince yaptırırız diyen sensin.suluğu sabah o telaşla unutmuş olabilrim gece çocuğa su içirdim.sonuçta çocuğuma yosunlu su içirecek kadar cani de değilim. ayrıca insanlık hali 3 makina çamaşır yıkadım.ince çorabı orada unutmuş olabilirim o yorgunlukla dedim.benim aldığım kadını beğenmiyorsan sen yenisini bul o zaman dedim.sen zaten bana hiç güvenmiyorsun ki dedim.
tartışma öyle yarıda kaldı.
sinirden ellerim titriyor.

yok fundam çok zor işin yani sabır sabır diyoruzda nereye kadar
sen sabırlı oldukça bu işl düzelmez
işte annenin yanına gitti olay bitti

yani bukadarınada pes diorum
bizahmet suluğu yıkayıver
ayrıca 2 gündede su asla yosun tutmaz yani..

ben anneysem sorumluluklarımvarsa
eninde koca ve baba olarak sorumlulukların var diyeceksin görecek
ay yazacak çok şeyimvar ama çok sinirlendim
zaten gerginimç..

Gozun aydin canim sonunda rahatsin artik darisi basima.
asiyida atlatmissinizdir ins.ates yapmaz ama yaparsada bizden tecrubelisin zaten telas yapma.
İyi olmus canim arada bizlerede boyle kacamaklar lazim gerci cocuklarla nekadar olursa.
Kbb yı ara defneyle konus canım onu aramak zorunda değilsin sende.
Merak etme allah öyle bir 2. Gelin verecekkı ona senı mumla arayacak eden bulur unutma

Kuzum herşeye değersin 💝

Buna Amiiiiiiiin diyesim geldi iste.:-D

sabırsız olsam ne olacak ki
ya bende anlamadım nasıl yosun tuttu?çünkü pazar günü geldiğimde yıkadım ve su doldurdum
gece defneye su içirdim.sabah da yatak odasında unutmuşum içinde suyla
ama yatakodasının perdeleri çekik
yok beyimiz hiçbir şey yapmayacak herşeyi ben yapacağım
ben kadınlık bilmiyormuşum
eve bakmıyormuşum
ya pazar günü bi taraftan çamaşır yıkıyorum bi taraftan makinadan çıkanları asıyorum.ben iş yaparken defneyi 5 dakika oyalayamıyor.ben hepsine nasıl yetişiyim dediğimde suçlu yine benim.herkes çalışıyormuş.herkes yetişiyormuş da ben nasıl yetişemiyormuşum
ya inanın pazar günü geldik eve.2 valizi bşalttım.sonra buraya geleceğim için kendime valiz hazırladım.bir taraftan defne ile oynadım.bir taraftan makinaya çamaşır attım.sonra lavaboları ovdum.defneye sütünü içirip uyuttum.sonrasında ütü yaptım.daha önce yıkadığım kuruyan çamaşırları katladım.eşim çay içmeyi sevdiği için ona çay demleyip hizmetine baktım.ortalığı toparlamaya çalıştım.gece boyunca da defne gideceğimi anladığı için beni uyutmadı.sabah eşimi namaza kaldırdım.sonra kalktım kahvaltı hazırladım.o namazdan sonra yattığı için onu kaldırdım.traş olması için suyunu hazırladım.kahvaltıdan sonra bulaşık kalmasın diye onları yıkadım.kendim hazırlandım.defneyi hazırladım.odayı,yatağı topladım.eşim anca hazırlandı.sonra eşyaları alıp çıktık. defneyi kv ye bıraktım.eşimi bıraktım ben yola çıktım.150 km hiç bilmediğim yolu geldim.işe başladım.şimdi ben daha ne yapıyım.kadınlık bilmiyormuşum.eve sahip çıkmıyormuşum.tamam belki bi ev hanımı kadar derli toplu olamam.ama elimden geleni de yapıyorum.insaf ya insaf. annesi evime habersiz misafir çağırır.hiç surat asmam.elimden geldiğince bişeyler hazırlar ağırlarım.annesine-babasına hiç surat asmam tam tersine eve davet ederim.kendisini 1 gün olsun kahvaltısız işe göndermedim,ütüsüz,pis kıyafetle dolaştırmadım.ne istediyse yaptım.
daha ne yapıyım.o yokken annesinin babasının ne ihtiyacı varsa koşturdum.kardeşine her zaman sorarım paran var mı, bi ihtiyacın var mı diye.
daha ne yapayım?
o benim yaptığımın 10 da birini bile yapmaz benim aileme.geçen yıl benim annemle kardeşim geldi evime 1 hafta da burnumdan getirdiler.annesi bi hastalık çıkardı,eşim desen eve doğru düzgün gelmedi.geldiğinde de doğruca odaya çekildi.yeter ama ya gerçekten.beni insanlıktan çıkaracaklar en sonunda.
belki benim de hatalarım vardır.ama nasıl ben onun hatasını örtüyorsam,olabilir insanlık hali diyorsam o da bana anlayış göstermesi gerekmez mi?kim 4 dörtlük ki ben oluyum?

Mdrcnn ceyda nasil okadar uyanik kalabilmis hayret ya hicmi uyumadi ogle uykusu falan erende dun erken kalkmusti 7ye dogru ama iki kere uyku yapti cunku yetmiyo uykular kuzulara ama masallah ceydaya dayanmis.

Sibelcim kizlarin dedigi gibi yap bencede kacma kendini meryemin yerine koyup dusunsene aldatilmis gibi olucak ama haber verirsen en azindan onunla konustugun icin gittinizi bilicek aglasada psikolojik olarak cok etkilenmez.

Gulden yarin gidiyosun ama burasi sensiz cok sessiz kalicak napcaz biz sensiz.;-)

Betul masallah erdeme ya zaten bence konusmasida cok ilerde onun erkek olmasina ragmen.babaylada neguzel vakit gecirmisler oh cocuklarin babayada ihtiyaci var zaten.

Yasemin zeynepte masallah ya yolda tarif ediyo babasina cok tatli kuzu.

Funda kv.sana cektirmek icin elinden geleni ardina koymuyo ya hicte pes etmiyo ne bicim kadin oglu desen ondan beter nedir o soyledikleri ya hakkaten ben ona adam demem yani soylicek soz bulamiyorum sen calistigin halde bence her isini fazlasiyla yapiyosun ben takdir ediyorum seni.benim esimde kucuk odaya dun aksam pardesum vardi yikanan onu astim camasirliga oda sadece buraya camasir asma eren uyuyo burda odaya nem yapiyo dedi seninkinin soyledikleriyle arada buyuk fark yokmu sence.
Esiminde bitane kiz arkasi varmis ama normal arkadas okul yillarindan hatta oda bankada calisiyodu biz evlendikten sonra onunda dugunu olucakti kv.si olucak kadin kendi kafasindan gitmis dugun davetiyesi yaptirmis ya hatta ayni apartmanda oturucaklarmis ve eside muhendusmiydi tam hatirlayamadim surekli sehir disina yurt disina gidicekmis arada gelicekmis falan tabi bunlar ozamandi en son esim konustugunda kiz hamileydi simdi noldu bilmiyorum ne cok benziyonuz daha yeni aklima geldi bak bu.

cnm anlıyoruzki senin eşinle yaptığın konuşma tahmin ettiğimiz gibi anneyi görünce boşa gitti.
nediyeyim fundam..
kendimi bi bıraksam neler yaqzarımda
offf off
allahım defneme ve sana yardımcı olsun başkada bişey demiyorum

Bence senin tek sucun bukadar sessiz kalman canim biraz kv.gibi ortaligi daha dogrusu esini idare edebilsen hic boyle omaz bukadarda mukemmel olma ya cunku ozaman kiymetin bilinmiyo cunku sen normalde bi hediye alsan ona bile deger vermezler cunku herzan yaptigin sey sen iyi seyleri herzaman yaptigin icin basit geliyo onlarin gozunde tabi anali ogullu birlik oluyolar eerinden geleni yapiyolar bak balkona bile cami senin yapmani istemis esin niye cunku sen calistigin icin herseyi ustleniyosun yapabildigini yapiyosun birak yapma artik bazi seyleri esine birak bisey alincaksada ezin varken alin sen alma ozellikle buyuk esyalari gerci oda gecti ama yapma ya biraz pis pasakli daginik ol diycem yani k.bakma esin ancak onu hakediyo sana laf yaparsada bari hakli yere yapsin ayy sinir oldum cok esine ya cok kotu biri olasim geldi esine ve kv.ne karsi.:-D

ben yazmaya çalışırım telden cnm:
sen merak etme fatmacım
kıeren güvrrcinleremi merak sardı..
he he he

Sorma ya terasa babasiyla cika cika herseyi ogrenmis dun markete gitmistik apartman girisine gelince ben bebek arabasinin altindan posetleri alirkeneren merdivenleri cikmis bile evin kapisinin onune gelince yetistim irdan direk terasin merdivenlerine yoneldi cikmaya basladi bende posetleri birakip aldim ereni beraber ciktik hemen kostu kucuk kafeslere o gordugunuz kenardaki kucuk bi kafes icinde bikac guvercin var erenin elini soktugunda yavrular var ama hicbirinden kormuyo ya buyuk kafes var yan tarafta orda bildircinlarda var eline aliyo hic korkmuyo pesinden kosuyo hayvanin cok sipa ya.

Sabahtan beri ev daginikligi haricinde pek bi is yaptigim soylenemez ya bu eren cok zipir oldu napicam bilmiyorum verdigim seylerdende cok cabuk skliyo cok hareketlendi ancak cizgi film acsam yatarak izliyo sakince ama onuda herzaman acmiyorum iste cok izlemesin diye oyalanmasi icin napabilirim fikir veren olursa cok iyi olur halilarimida gecen hafta vermistim artik gelmesi lazim ama daha gelmedi onlar gelene kadar yapicak islerim var ama erenlede pek bisi olmuyo su gunlerde artik kacayim bende ereni doyurup uyutayim sonra vitrinleri bosaltip silicem eren gormemeli diger islerimide halledeyim uyurken sonra gelirim.

ben canım ne ıstediğini söyleyım hergun bur yere bırde agzına s-can bı kadın baska bısey değil kusura bakma ama allahın belası daha ne ıstıyomus senden baba olup cocuguna mı koca olup karısına mı sahıp cıkmıs anası agızlı aaaaaaaaaaaaaaa yeter artık ya ne bıcım ınsan bunlar hatta bunlar ınsan mı ?
begenmıyo sa kendı yapsın ya da bu sözlerı ona söylettıren anası yapsın delı mı ne bunlar daha ne yapacaksın bı de namaz kılıyo dıyosun karısına zulmedıp kıldıgı namazın kabul olacagınnı mı sanıyo bu kendılerını dın düşkünü görenler. allah kul hakkını sorar ınsandan kı bu da acık ve secık kul hakkı.

canım allah senı ödüllendirecek merak etme o kocan kapında köpek olacak kv de öyle bı gelın verecekkı senı mumla arayacak

fundaa cnm senin anlattıklarında suç senin hiç kusura bakma. mükemmeliyetçi olayım derken kendini yıprattığınla kalıosun. bi de eşine fırsat veriosun. çünkü herşeyin halledilmesine o kadar alışkın ki en ufak bi aksilikte kendini laf sahibi sanıo. tövbe yaa ne uğraşıosun arkadaşım adamın traş suyuyla filan. bırak kişisel işlerini kendisi halletsin. kimse kusura bakmasın ben işleri toparlıycam diye koştururken bi de adam sevio diye çay servisi yapamıycam yani. bi zahmet onu da o yapsında birlikte içelim. bu ne sultanlık paşalık böyle yaa. kusura bakma cnm yani. tamam bende eşime hizmet ederim seve seve ama bu durumda asla.!!!

çok fark var cnm
diyorum ya çamaşır asacak balkonumda çamaşır ipi yok.evde de salonu sürekli kullanmadığımız için oraya astım.bunda ne var anlamadım.kaldı ki ben çamaşır asarken o da gördü.o zaman söyleseydi.çamaşırlar kurumuş olsaydı ben zaten o sabah erkenden ayaktaydım o zaman toplardım
ya bende insanım elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum.diyorum ya ben işten direkt eve gelelim baş başa olalım yemeği ben yaparım diyorum adam karşılığında annemi özlüyorumorada yiyelim diyor.sonrada yemek yapmamkla suçluyor.ne yapsam yaranamıyorum
ben anlamadım hemde hiçbir şey anlamadım.
bakın istanbula tatile gittik.otel parası,yeme ,içme hep benim cebimden çıktı.erkeğin olduğu yerde kadına düşmez böyle şeyler ama ben hiçbir zaman parasında olmadım.
biraz önce ne farkettim biliyormusunuz.benim kredi kartımın biri eşimdeydi. o da annesine vermişti.biz yokken bişey olursa defneye oradan harcama yaparsınız diye.biraz önce kredi kartımın hareketlerine bi baktım.ayın 5inden beri sürekli alışveriş yapılmış.ki bunlardan bi tanesi benzin alışverişi.151 tl harcama yapılmış.bende şimdi eğer yaptırabilirsem o kredi kartını kapattıracağım.şuna bak ya resmen sağılacak ine yerine koymuşlar beni.

amin cnm
benim kocam hiçbir zaman akıllanmayacak
bende bunu anladım

cnm ben rol yapamam.ne düşünüyorsam söylerim
söylemesem bile zaten yüzümden ne düşündüğüm belli olur
cnm nasıl pasaklı oluyum.defne yi nasıl pis bi evde yaşatabilirim
benim evime gelenler benim çalıştığıma inanmazlar
çünkü defne uyuyunca hep toparlarım.hergün lavabo tuvalet her yeri silerim-ki sadece akşamları evdeyiz ama yine de içime sinmez-
havluları hergün değiştiririm
15 günde bir kadın alıyorum amakalan zamanlarda ben temizliyorum
evimden pasta börek eksik olmaz acil misafir gelirse diye
ekmeği kendim yapıyorum
haftasonları her gün ayrı çorba,2 çeşit yemek,salata vs yaparım
yani başka ne yapmalıyım inanın bilmiyorum
ütümü kendim yaparım.
ya inanın bazı evli arkadaşların çocuğu bile yok.ama buna rağmen haftada 2 temizliğe kadın gelir,ütülerini başkası yapar,yemek yapmayı bilmezler.bilmiyorum ben nerede hata yapıyorum.eşime de şunu sen al hiç demem.gücüm yettiğince herşeyi yaparım.hatta önümüzdeki ay eşimin doğumgünü var.benden doğumgünü hediyesi takım elbise ve ayakkabı istedi.tamam alırım dedim.biliyorum ki nerede en pahalısı var gidip onu alacak.bu ayın 3ünde benim doğumgünüm vardı.o bana ne yaptı?hiçbir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…