- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.961
sen işe yeni mi başladın çalışma saatlerin naısl ?
ayrılma konusunuda yazdıklarımı mutlak uygulamaya çalış kendinde araştır vurma davranışının temelinde bile bu olabilir...ama tabi bakmak lazım nası yapıyo ne zamn yapıyo gibi ayrıntıları bilmek lazım..
canım tatil güzeldifunda cnm tatilde neler yaptınız. yani nasıl geçti defne babasına alıştı mı sonuçta uzun vakit birlikte oldular belki de ilk kez. baba kız ilişkileri nasıldı. eşin annesiz seninle nasıldı.
yok cnm ben zeynep altı aylıkken başladım çalışmaya. yani vurma huyu yoktu hiç. arada oyun gibi ısırmaya kalktığı oluodu ben bi şekilde tepki vermeden dikkatini dağıtarak atlatıyorudm. ki uzun zamandır yapmıo. bu öğlen vurdu ama böyle sanki oyun yapıo gibi işte. tepki vermedim ama çok duygusal kızdığımı anladı sinirlendi. siniri çok fazla. belki de bi yerlerde bi yanlışımız var. ilerlemesinden korkuyorum. ilk ve son olur inş.
Plasebu verdigin bilgiler icin sagol canim boyle herzaman dile getiremeyebiliriz ama emin ol okuyup dikkate aliyoruz nezaman ihtiyacimiz oluca belli olmaz.
Fundaaa bak ne dikkatimi cekti sen niye kredi kartini esine veriyosun ya bak sanada kiziyorum ama o adamin kredi karti yada parasi yokmu senmi bakiyosun onada gerekirse ac kalsin ya birak suna verme bisey gitsin anasina zaten karti anasina verice belli yani ay defne 2yasina kadar nasil katlanican sen bunlara ben bile kayiriyorum yani nasil dayancam diye cok fenalar ya cadaloz kari.
canım tatil güzeldi
zaten ben ilk düşündüklerimi söylediğimde şok geçirdi.hiç beklemediği şeyleri söyledim.şoku atlatınca da eşim istediğime yakın bi adam olmaya çalıştı. en azından isteklerimizi yerine getirmeye,beni kırmamaya çalıştı.
en azından birbirimizle konuşmayı denedik ama şimdi görüyorum ki konuşmamız hiç fayda etmemiş.
bol bol gezdik
istanbuldaki camileri,türbeleri,güzel yerleri gezmeye çalıştık.defneyle biraz zor oldu ama en azından ilk defa birlikte bişeyler yapabildik
defne tam olarak alışmasa da en azından benimsedi ya da şöyle söyleyim babasının bizimle olması gereken bi varlık olarak kabullendi.hala tam olarak babakız ilişkileri yok ama en azından bikaç dakikalığına da olsa babasında durmaya başladı
zaten ben yokken babası işten gelince daha sakin bir çocuk oluyormuş.
fotoğraf yüleyemiyorum çünkü fotoğraf makinasında kaldı fotoğraflar.bi ara bilgisayara yükleyince fotoğrafları paylaşacağım sizlerle
plesebu nilin de vurma huyu var ve bu ara daha çok arttı
ama ben bunun sebebini biliyorum
malesef ablamın kızlarından görüyo
peki bu durumda nben ne yapmalıyım
vurulmaz diyorum sadece başkada tepki vermiyorum
ama dün ananesinede vurdu
annem bende gidiyorum ozaman falan dedi
malesef zor..
cnm inan işi bırakmam imkansız çünkü diyorum ya defneye sağladığım imkanlar olmayacakFunda inan su an icim şişti. Artık dayanamaz oldum yapilanlara. Benim sana tek tavsiyem işi bırak evde oturup cocuguna bak. Kv yle tamamen kes alakani. Eğer esin seni böyle kabul ediyorsa ne ala. Kabul etmiyorsa ki zaten öyle adam olmaz olsun. Seninle paran icin evli demekki. Inan bana tek çözüm bu gibi görünüyor. Sonra ayrilirsak ne yaparim nasil is bulurum diye düşünme bence canim rabbim büyüktür mutlaka bi kapı açar. Sen su an defneye sağladığın imkanları düşünüyorsun ama bi de saglayamadiklarini düşün. Öyle bi kadinin yaninda gunlerce kalmasi onu nasil etkileyecek. Allah nuhafaza bu kadın evladını bile sogutur senden.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Plasebu verdigin bilgiler icin sagol canim boyle herzaman dile getiremeyebiliriz ama emin ol okuyup dikkate aliyoruz nezaman ihtiyacimiz oluca belli olmaz.
Fundaaa bak ne dikkatimi cekti sen niye kredi kartini esine veriyosun ya bak sanada kiziyorum ama o adamin kredi karti yada parasi yokmu senmi bakiyosun onada gerekirse ac kalsin ya birak suna verme bisey gitsin anasina zaten karti anasina verice belli yani ay defne 2yasina kadar nasil katlanican sen bunlara ben bile kayiriyorum yani nasil dayancam diye cok fenalar ya cadaloz kari.
nm aslında hep bahsedilen ve tek çözüm var bunda tepkisiz kalmak..tepkisiz kalmak hareketsiz kalmak değil ama.. elini çekmen yüzünü buruşturman yapma demen eline dokunman göz göze gelmen hepsi birer tepki..canın yansa bile ne işe devm ediyorsan ona devm etmen gerekekiyo..zaten ilk defa yapmış davranış bi süreç sonunda oluşur zaten bir iki kez yapmak korkulacak birşey değildir..sen bu şekilde tepkisiz kalmaya çalış tekrar yaparsa.. çözüm olmazsa tekrar konuşalım altında bşka bişi var mı acaba die
aynen cnm katılıyorumFunda belki isi birakmak zor olur ama en axindan esine soyle ben isi birakayim ozaman hem defneye bakayim hemde evime bakayim bukadar sikayetciysen calismayayim artik de gozunu korkut tehdit et ne esin ne kv.senin paralarindan vazgecemezler bak nasil laflari cevirir ozaman alttan alir.
Neyse cikayim ben artik isler bekliyo Allah yardimcin olsun canim.
offf işte herşey ççalışan annenin elinde olmuo malesef. söyleyince de tepki alıosunplesebu nilin de vurma huyu var ve bu ara daha çok arttı
ama ben bunun sebebini biliyorum
malesef ablamın kızlarından görüyo
peki bu durumda nben ne yapmalıyım
vurulmaz diyorum sadece başkada tepki vermiyorum
ama dün ananesinede vurdu
annem bende gidiyorum ozaman falan dedi
malesef zor..
az öncede yazdım ya tepki verdikçe o davranışı söndüremezsin..o yaptığının kötü olduğuu bilmiyo empati yeteneği yok acır üzülür karşıdaki algısı yok.. ona göre oyun o bişi yapıyo ve yapılan şeye karşılık geliyo iletişime geçiliyo.. çocuğun anladığı sadece bu kadar.. o yüzden tamamen tepkisiz kalmak gerekiyo
durum gerçekten zor ama defne büyüyp konuşulanları anlamaya başladığında çok daha zor olacak..kaldı ki şimdiden onu fazlasıyla etkiliyodur ortamdaki gerginlik.. Adem Güneş diyor ki ''baba olmadan anne anneliğini yapamaz..'' Bizim anneliğimizi hakkıyla yapabilmemiz için baba desteği almamız şart..hem anne hem baba olmaya çalışırsak ikiside yarım kalır..
fundacım senin kv asla böyle bişeyi söylemez cnm :
neden söylesinki
sana herşeyini yaptırıyo laflarıda söylüyo yani
plesebu bakalım tepkizizliği deniyorum ama malesef sadece ben değilim evde off of çok zor ya:
bide ablaları yapınca
onada normal geliyo bide ablamın kızına vuruyo oda gülüyo bizimki daha çok vuruyo
ablamın kızıda 4 yaşında..
cnm malasef uzaktan söyleyebileceğim tek şey mutlaka ama mutlaka yardım almaları..nerelerde yanlış yaptıklarını bi uzmanın onlara göstermesi ve düzeltmesi gerekiyo yoksa ksinlikle çözülmez zzaten.. bebek olmadanda zaten ailenin yanlış tutumları var işte dedim ya sorun çocuktan kaynaklanmıyo aileden kaynaklanıyo..
en azından intihardan bahsediyomuş ben o yaşta gerçekten intihar eden bile gördüm kıskançlık yüzünden yani ciddiye alınması ve düzeltilmesi gereken bi konu
keşke daha fazlasını yapabilsem yüzyüze görüşme şansı olsa.. cnm işim zaten bu benm misafirlikte,dışarı çıktığımızda her yerde her ortamda zaten alışkınız biz eşimle
cok haklısın cnm gerçekten durum normal degıl
aslında sorarkan bıraz tedırgın oluyorum annelık kımlıgın ıle buradasn oysakı durumu abarrtıysam affola arkadaşım
sen yazınca aklıma su geldı cıne 5 te programını takıp ettıgım bır dr vardı bır gun dedıkı ben dr oldktan sonra ne komsu ne arkadaş ne akraba ne abı olamadım heryerde her merkanda dr u oysakı bende ınsanlarla guncl seyler konuşmak yorum yapmak ıstıyorum dedı o sozlerunı hıc unutmuyorum
ınsalla cok ustune gelıp bunaltmamışızdır canım helal et hakkını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?