- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.941
fundaa cnm senin anlattıklarında suç senin hiç kusura bakma. mükemmeliyetçi olayım derken kendini yıprattığınla kalıosun. bi de eşine fırsat veriosun. çünkü herşeyin halledilmesine o kadar alışkın ki en ufak bi aksilikte kendini laf sahibi sanıo. tövbe yaa ne uğraşıosun arkadaşım adamın traş suyuyla filan. bırak kişisel işlerini kendisi halletsin. kimse kusura bakmasın ben işleri toparlıycam diye koştururken bi de adam sevio diye çay servisi yapamıycam yani. bi zahmet onu da o yapsında birlikte içelim. bu ne sultanlık paşalık böyle yaa. kusura bakma cnm yani. tamam bende eşime hizmet ederim seve seve ama bu durumda asla.!!!
I
. .plasebo guzel soylems yine))
Bende bisey danisaym meryem biim disari cikaxagmizi anladigi an hemen hirkasini getryo ayakkabılarını giyiyo o da gelckmis...e her zaman da gotremyirz doğal olarak. .ve arkamizdan cok agliyo.bizde kacarak gidiyorz genelde..bence cok yanlus yapıyorz çocukta guvenszlik olusurms gibi geliyo ama öbür türlü cok agliyo....calisan anneler nasil Yapiyonz. Biz nasilbir yol izleneluyiz acaba. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok cok sagol ilgilendigin icin
aslimda ilk olarak rehperlikten yardim aldilar hatta iki kez cagirdi tekrardan ciddi anlamda daha guzel anlatmisti keske ona devam etmis olsalardi
Cok dogru soyluyorsun cunkucocuk psikiyatr hic birsey katmadi
onlarda yanlis birseyler oldigunun farkinda ama nasil davranmalaei gerektigi yonunde bir yonlendirmeye cok ihtiyaclari var ne denirse uygulamaya hazirlar ama yonlendiren yok
ikiside canim diyor ole uzuluyor ki annesi yazdigim gibu bir takim imkanlarida kisitli simdi yaz geldi okulada gitmicek durum hepten kotu olcak cunku bebeginde genel ihtiyaclari disunda yanasamiyorlae ole icinden degil direk soyluyor o dakikada cok uzuliyoruz arkadasim hem abi hem kardes icin
kardesi olmadigindonemde mesela istedigi nirsey olmasin intihardna bahsederdi 7 yasindq bir cocuk dusun
ailede cok deger verdi hala da ole yok u ogretemediler belkide
Amin cnm
plesobo sagilsun hic bos cevirmiyor zamanunda yaren ve aras icun de yardim ci olmusti
aras ta babasinin pesinden cok aglardi funds birisine dedi ki kacma gelwcehimi anlay vedakas dedi
simdi aras babasi opsun diye yanagi uzatiyor el salliyor:)
saol cnm benm :) sorun varsa ben bi kaç öneride bulunayım cnm.. çabuk hallolabilecek bi konu aslında bu.. gerçekten çok ağlıyorsa mutlaka durumu çözmeye çalışın..
kızlar bu arada dün plesebınun palaştığı gulçin öğretmeni biz çok beğendikbayıldı benim sıpam
sağolsun nuray teyzemiz bize ordan vidyo gönderdi çok sevdik.
saol cnm benm :) sorun varsa ben bi kaç öneride bulunayım cnm.. çabuk hallolabilecek bi konu aslında bu.. gerçekten çok ağlıyorsa mutlaka durumu çözmeye çalışın..
Kızlar herkes ıyıdır umarım
Yazamıyorum yogunuz cok ama okuyorum aklım burda hep..
Gulden esıne gecmıs olsun cnm sızede hayırlı yokculuklar arada yaz olurmu:)
Yasmın sanada cok gecmıs olsun cnm Allah beterınden korusun herkesı..
Ozcanan tebrıkler darısı dıger okuyan arkadaslara:)
Asınızda sıkıntısız gecer ıns..
Fatma babana cok gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır okurken ben bıle kotu oldum uzakta olunca benımkıler geldı aklıma annemde gecen sene elını kesmıs bıze soylemedı kac gun uzulmeyelım dıye..
Songul sızın sıkıntıda cok uzucu cnm ya hem bebek ıcın hem cocuk ıcın aılede kalmıstır arada Allah yardımcıları olsun gulden ve plasebo da yazmıs zaten ıns ıkısıde kotuye gıtmeden cozum yolu bulunur..
cnm zaten kv kp de hacı ama her fırsatta yalan söylerler,milletin dedikodusunu yaparlar.o allahla onların arasında artık benim yapacak bişeyim yokben canım ne ıstediğini söyleyım hergun bur yere bırde agzına s-can bı kadın baska bısey değil kusura bakma ama allahın belası daha ne ıstıyomus senden baba olup cocuguna mı koca olup karısına mı sahıp cıkmıs anası agızlı aaaaaaaaaaaaaaa yeter artık ya ne bıcım ınsan bunlar hatta bunlar ınsan mı ?
begenmıyo sa kendı yapsın ya da bu sözlerı ona söylettıren anası yapsın delı mı ne bunlar daha ne yapacaksın bı de namaz kılıyo dıyosun karısına zulmedıp kıldıgı namazın kabul olacagınnı mı sanıyo bu kendılerını dın düşkünü görenler. allah kul hakkını sorar ınsandan kı bu da acık ve secık kul hakkı.
canım allah senı ödüllendirecek merak etme o kocan kapında köpek olacak kv de öyle bı gelın verecekkı senı mumla arayacak
cnm ne yapayım hata bende evetfundaa cnm senin anlattıklarında suç senin hiç kusura bakma. mükemmeliyetçi olayım derken kendini yıprattığınla kalıosun. bi de eşine fırsat veriosun. çünkü herşeyin halledilmesine o kadar alışkın ki en ufak bi aksilikte kendini laf sahibi sanıo. tövbe yaa ne uğraşıosun arkadaşım adamın traş suyuyla filan. bırak kişisel işlerini kendisi halletsin. kimse kusura bakmasın ben işleri toparlıycam diye koştururken bi de adam sevio diye çay servisi yapamıycam yani. bi zahmet onu da o yapsında birlikte içelim. bu ne sultanlık paşalık böyle yaa. kusura bakma cnm yani. tamam bende eşime hizmet ederim seve seve ama bu durumda asla.!!!
cnm çalışmaya mecburumAynen katılıyorum yasmın
Funda bu ne cnm ya ıcım sıstı
Vaktımde yok alısverıse gıdıcez esım gelıyo ama yazmadan duramadım
Onlar ana ogul bır olmus eskıye donmus yıne hersey
Senın adına uzuluyorum ınsanın boyle bı durumda baslarım ısıne dıyesı gelıyo kızından ayrı ama yıne defne ıcın ordasın Allah sabır versın gercekten cok zor
fundanın durumunada pek denecek bişi yok eşinin biraz yukardan bakıp yaşadıklarınızı başka bi gözle görmesi gerekiyo kesinlikle
kendi arkadşları filan olsa bu tip bi evliliğin kimsede olmadığını görür aslında sağlıklı olmadığını anlar ama annesi çok baskın bi karakter ve eşinde o anneyle büyümüş malesef..
ne biliyim cnm benim kartımı vermişee funda birde sen deyiş ozaman madem yapmıyomuşsun ozaman gerçekten yapmada kıymetli ol
deyiş bundan sonra
yani benim gerçekten içim acıyo okurkenya ..
kapat kartını
bide neden senin kartnı veriyo kendi kartını versin ozaman:
kimse sonradan sormamaış ama bırakıp giderken ağlamayla ilgili yanlış şeyler önerilmiş bence biraz.. çocukla tabiki konuşacağız tabiki anlatacağz gittiğimizi ama bizim çocuklarımız henüz soyut düşünemez buna göre çözüm bulmamız gerekiyo.. 0-3 yaş arasında bebekler annelerini kendileri gibi görür. yani çocuğun varlığı annesidir..tam olarak anlatamadım ama şöyle birörnek vereyim annesi yeşil gözlü olup kendi gözleri kahverengi olan çocuk göz reng isorulduğunda yeşil der.. yani annesi kendisidir.Annenin yokluğuda çocukta ölüm duygusu yaratır.. ama bu nesne devamlılığı değildir zaten o 10. ay civarı kazanılıyo.. Bu anneye özgü bi durumdur ve yaklaşık 3 yaşına kadar devm eder.. Çocuk herşeyi annesinden ister çünkü onu kendisi olarak görür..yani anne ortamda yokkende annenin varlığının devm ettiğini çocuğa hissettirmemiz gerekiyo..
anne ortamdan kısa süreli ayrılmalarla önce alıştırmalı bebeği.. çocuk babayla kalıp anne baybay yapıp vedalaşıp diğer bi odaya gidebilir çocuk ağlayabilir ama bir kaç dk sonra gelince sarılınıp sevgi gösterilir.. bu zamn aralıkları uzatılır.. 5 dk-10 dk daha sonra kapıdan kısa süreli çıkışlar bakkala gidip gelmek gibi.. zamn artırılarak ve her defasıda bebekle vedalaşarak çocuk aşamalı olarak alıştırılır..
bi de anne eve geldiğinde atıyorum bi fular takar her zamn kokusu siner anneyle onu bağdaştırır bi saat oalbilir üzerine koku sinebilecek bişrşey yani.. evde onu sürekli takar ve giderken onu çocuğa verir.. çocuk anne yokken sürekli onunla durabilir ve anne eve geldiğinde tekrar o fuları alır ve takar.. çocuk bir kaç günde annenin gelip o fuları alacağını bilir.. somut şeyler sunmalıyız yani çocuğa..ve ona güven duygusunu sunmalıyız beyin güven oratamında gelişir çünkü
bu şekilde uygulanan bi yol bebeği mutlaka rahatlatacaktır..
sağol cnm bilgilerin için evet yanlışlarımız var malesef... ben bişey sormuştum cnm farketmedin sanırım. kızım bu öğlen işten eve gittiğimde sürekli yüzüme vurdu ama böyle sanki oyun havasında yaptı. sonra ben tepki vermeyince sinirlendi. çok sinirli bu ara. anlayamıyorum. nasıl davranmalıyız bu durumda yardımcı olur musun
Sagol canim uzucu gercekten Allah herkese saglik sihhat versin ins.Kızlar herkes ıyıdır umarım
Yazamıyorum yogunuz cok ama okuyorum aklım burda hep..
Gulden esıne gecmıs olsun cnm sızede hayırlı yokculuklar arada yaz olurmu:)
Yasmın sanada cok gecmıs olsun cnm Allah beterınden korusun herkesı..
Ozcanan tebrıkler darısı dıger okuyan arkadaslara:)
Asınızda sıkıntısız gecer ıns..
Fatma babana cok gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır okurken ben bıle kotu oldum uzakta olunca benımkıler geldı aklıma annemde gecen sene elını kesmıs bıze soylemedı kac gun uzulmeyelım dıye..
Songul sızın sıkıntıda cok uzucu cnm ya hem bebek ıcın hem cocuk ıcın aılede kalmıstır arada Allah yardımcıları olsun gulden ve plasebo da yazmıs zaten ıns ıkısıde kotuye gıtmeden cozum yolu bulunur..
ne biliyim cnm benim kartımı vermiş
daha önce hiç dikkat etmemiştim harcamalara
sorsam kızına harcadım der
iyide benim kızım benzini nerede harcıyor?
Cnm ne guzel oluyo artık daha sık gelebılmen cogumuzun ıcını rahatlatıyosun valla:)
Paylastıgın vıdeoda cok guzeldı dun kızlarla baya vakıt gecırdık sayende tesekkurler..
Sıbel cnm bencede kacmadan gıtmen en dogrusu ıns kısa zamanda alısır zor tabı anne hep yanındaydı cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?