2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar buarada gecmıs cok cok bırıkmıs okuyamadım ama bızım kv mız yıne ısbasındaymıs bellı herkez burdayken zaman kaybetmek ıstemıyırum
bız bugun yarenle bırıkte lıse arkadaşlarımla kahvaltıya gıttıkcok guzeldı
pasa babasu ıle takıldı cok ozlemıstım eve geldıgımde yıne uyuyıordu uyanmasını 4 gözle bekliyorum ben gıderken de uyuyıordu

ay ne güzel bakıo babanız yaa. bizim ki olsa çok zor yani. kısa süre zor oyalıo.:) inş. ikinci bebişde olur :)

ay ne güzel bakıo babanız yaa. bizim ki olsa çok zor yani. kısa süre zor oyalıo.:) inş. ikinci bebişde olur :)

sagolsun cnm cok güzel ılgılenır
hatta bugun bır ara dedım ouda gotursemmı cunku yesıllık alan bıryerdı esım dedı hıc sohpet ede ez bırsey yıyemezsın yakın zamanda beraberde gderız dedı
cunku hareketlı zamanları buyuk alanda zor

aynen cnm o tarz mekanlar daha çok zorluo artık. eşine de kocaman bi alkış. bizim adama da biraz ders verse olmas mı:)

songülüm maşallah babaya gerçkten benim eşimde okadar bakamaz hele kaka asla
ha ha ha
nil hanımın keyifi yerinde cnm yarın kısmetese babaanneye gidilecek
bakalım orda ne yapacak..

songülüm maşallah babaya gerçkten benim eşimde okadar bakamaz hele kaka asla
ha ha ha
nil hanımın keyifi yerinde cnm yarın kısmetese babaanneye gidilecek
bakalım orda ne yapacak..

songül bizede ders lazımmmm:

haha onlarada bır forum açmalı:)
bence nıl orda kıpır kıpır mutlu olucak ay hava cok sıcakkkk

haha o artık profosyenel bır baba aras babasıyla cok keyıflı zamn gecırıyor bırde esım hıc uzmuyr dıyor
bızımkılerı kaynastırmalı

ay bence de cnm ha ha tanıştırıp kaynaştırmalı:) eşimde istediğinde çok güzel vakit geçiriyo. ben kendi tercihim kız çocuğu olduğu için bezini hiç değiştirtmedim. zorunlu bi durumuda olmadı zaten. ama ikinciden umutluyum daha ii baba olcak deneyimli ne de olsa:) hele bi de erkek olursa tamamdır:)

evet cnm iş başında malesef

bu arada ben evde yokken aras ıkı kez kaka yapmış günde tek yapan çocuk esım mesaj yazıyor daha yapıcakmı :)
maşallah paşaya
gerçekten sanki eşine inat yapıyor gibi

ha ha maşallah kuzuya. ay benim kuzumda yapsın bugün üçüncü gün ve ben müdahale etmek istemiyorum
hala düzelmedi mi cnm
yazık yavruma allah kolaylık versin
inşallah bugün yapar mı?
kuzum benim ya

kızlar bu arada kredi kartını kapattırmak için başvurdum

bencede bi form açalım..
nil orda coşar bencede
ama teyze nili çok sıkıştırıyo oyüzden pek hoşlanmıyo ama babaanne daha rahat
bıraktığı için nil sorun çıkarmaz..

yok cnm tam anlamıyla düzelmedi malesef. inş yapar bugün yoksa ben müdahale etcem ve canı yanacak
inş kart yüzünden tartışmazsınız cnm

pipipcan olsun he haha

bız evdeyken esım asla degısmez de ne etsın el mahkum
erkekler ıstedıklerınde bakarlar oynarlar cunku bızden hıc bur eksıklerı yok aslında dımıama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…