- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.981
ha ha bak sen böle deyince eşim aklıma geldi adamı kim görürse görsün ikinci soru emeklilikle ilgili ve bu durumdan bıktı:) plasebo cnm yorduysak affola
afiyet olsun cnm
aynen bizim kv yine işbaşında
aras paşam etkinliklerine devam ediyomu şekerim?
kızlar buarada gecmıs cok cok bırıkmıs okuyamadım ama bızım kv mız yıne ısbasındaymıs bellı herkez burdayken zaman kaybetmek ıstemıyırum
bız bugun yarenle bırıkte lıse arkadaşlarımla kahvaltıya gıttıkcok guzeldı
pasa babasu ıle takıldı cok ozlemıstım eve geldıgımde yıne uyuyıordu uyanmasını 4 gözle bekliyorum ben gıderken de uyuyıordu
ay ne güzel bakıo babanız yaa. bizim ki olsa çok zor yani. kısa süre zor oyalıo.:) inş. ikinci bebişde olur :)
bu arada ben evde yokken aras ıkı kez kaka yapmış günde tek yapan çocuk esım mesaj yazıyor daha yapıcakmı :)
sagolsun cnm cok güzel ılgılenır
hatta bugun bır ara dedım ouda gotursemmı cunku yesıllık alan bıryerdı esım dedı hıc sohpet ede ez bırsey yıyemezsın yakın zamanda beraberde gderız dedı
cunku hareketlı zamanları buyuk alanda zor
aynen cnm o tarz mekanlar daha çok zorluo artık. eşine de kocaman bi alkış. bizim adama da biraz ders verse olmas mı:)
songülüm maşallah babaya gerçkten benim eşimde okadar bakamaz hele kaka asla
ha ha ha
nil hanımın keyifi yerinde cnm yarın kısmetese babaanneye gidilecek
bakalım orda ne yapacak..
songül bizede ders lazımmmm:
haha o artık profosyenel bır baba aras babasıyla cok keyıflı zamn gecırıyor bırde esım hıc uzmuyr dıyor
bızımkılerı kaynastırmalı
evet cnm iş başında malesefkızlar buarada gecmıs cok cok bırıkmıs okuyamadım ama bızım kv mız yıne ısbasındaymıs bellı herkez burdayken zaman kaybetmek ıstemıyırum
bız bugun yarenle bırıkte lıse arkadaşlarımla kahvaltıya gıttıkcok guzeldı
pasa babasu ıle takıldı cok ozlemıstım eve geldıgımde yıne uyuyıordu uyanmasını 4 gözle bekliyorum ben gıderken de uyuyıordu
maşallah paşayabu arada ben evde yokken aras ıkı kez kaka yapmış günde tek yapan çocuk esım mesaj yazıyor daha yapıcakmı :)
hala düzelmedi mi cnmha ha maşallah kuzuya. ay benim kuzumda yapsın bugün üçüncü gün ve ben müdahale etmek istemiyorum
evet cnm iş başında malesef
maşallah paşaya
gerçekten sanki eşine inat yapıyor gibi
hala düzelmedi mi cnm
yazık yavruma allah kolaylık versin
inşallah bugün yapar mı?
kuzum benim ya
kızlar bu arada kredi kartını kapattırmak için başvurdum
ay bence de cnm ha ha tanıştırıp kaynaştırmalı:) eşimde istediğinde çok güzel vakit geçiriyo. Ben kendi tercihim kız çocuğu olduğu için bezini hiç değiştirtmedim. Zorunlu bi durumuda olmadı zaten. Ama ikinciden umutluyum daha ii baba olcak deneyimli ne de olsa:) hele bi de erkek olursa tamamdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?