- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.181
aynı olay bizde de varbenim kv deylede genelde zeynebin kıyafetler konusund anlaşamayız hatta eşimi de etkiler. çocuğu çok dar giydirio diye. giydirdiğim klasik taytlar ve sıkmıo yani.neyse ben bildiğim gibi takılırım. sonrada süslü bu kız sonra hiç bişey beğenmiycek der:)
Sagol teyzesi zeynepcikte gule gule giysin elbiselerini resimlerde goruruz artik.erkek takimida yoksa yeni gelicek kardese hazirlikmi dicektim.Ereninkiler 8 adet (60) bide esimin gomlegi (25) toplam 85 tuttu pesin olarak. esim eski isyerinden son maasini yeni aldi bizde basladik harcamaya.:-D
Sagol canim.Esin sana anneler gununde bisey almadiysa sende alma canim benim esim almadi ben hediye almiycam ama zibin alirken hadi oyle aliyim dedim ama baska hediye yok.
Kp.sana karsi iyi oldugu icin bisey alirsan kendi babanada alicaksin ancak oyle olur baska turlusu olmaz canim.
evet kapattırdım ve eşimle dün gündüz tartıştık bu yüzdenBirak canim sen ne istiyosan al kv.karistirma benim kendi annemde diyodu hep pahali aliyomusum diye ama annem.koyde oturdugu ve cok alisveris yapmadigi icin oyle diyodu ve oda ogrendi pazardaki ucuz urunlerin nasil oldugunu simdi bisey demiyo ama senin kv.kendine gelince en pahalisini ister sana ve kizina gelince neyse ama ben oyle bi durumda acikca derdim kv.ye sen bile bu yasinda kaliteli pahali giyiniyon ben kizimami almiycam derim her lafin cvbi varda canim sen soylemiyon iste.
Ama sunuda unutma bak canim senin kaybedicen hicbiseyin yok esin hicbizaman senin gercek kocan hayat arkadasin olmamiski seni kaybetmeyide goze alamazlar zaten oyuzden agirligini koy artik gerci kredi kartini kapattirmissin sanirim ama gecmiside okuyamadimki ilk adimi attin sayilir ama hep kararli ol yanlismi yapiyorum diye dusunme bile cunku bugune kadar sustugun yanlisti sonuna kadar haklisin zaten.
yok cnm daha yola çıkmadım.kısmetse 5,5 gibi çıkacağımBitaraftan erenle kosturmaca oynuyoz sabahtan beri cocukla ilgilenemedim ya bana oyun yapip duruyo kiyamadim simdi cikayim erenle ilgilenip kalan islerimi halledeyim ilk firsatta gecmiside okuyup gelirim artik.
Cogunuz hafta sonu girmez herkse guzel hafta sonlari diliyorum.
Fundacim gelismelerden haberdar et bizi defne napicak seni gorunce bakalim eve gitmemissindir heralde daha
kızlar buarada biraz önce eşim aradı
evin elektrik aksamında sorun varmış yarın elektrikçi çağırmış.100 tl civarında tutacakmış.bir de banyo musluğunda sorun vardı.onun içinde tamirci çağırmış.bi o kadar da o tutarmış. eee dedim
ee si para dedi.
zaten dün de arabanın farlarını yaptırdım, arabanın kaskosu ve trafik sigortası bitmişti toplam 800 tl bir de ona para verdim
bu adam ne zaman adam olacak acaba?
sonra da bana hesap soruyor paranı nereye harcıyorsun diye
benim kv deylede genelde zeynebin kıyafetler konusund anlaşamayız hatta eşimi de etkiler. çocuğu çok dar giydirio diye. giydirdiğim klasik taytlar ve sıkmıo yani.neyse ben bildiğim gibi takılırım. sonrada süslü bu kız sonra hiç bişey beğenmiycek der:)
KIZLAR bulasık makınesı ve buharlı temızleyıcı alıcaz ne onerırsınız
bulasık makınesı progrmlılar yeterlımıdır sızce
buharlılarda halı koltuk temızlıgı yapılıyormu
Haha aman ne heyecani kalcak ozmaan benim on gun oldu ogreneli
ay buyittim valla
Haha kk bebegi ne olsun:)
Canim verdin mi karneleri
KIZLAR bulasık makınesı ve buharlı temızleyıcı alıcaz ne onerırsınız
bulasık makınesı progrmlılar yeterlımıdır sızce
buharlılarda halı koltuk temızlıgı yapılıyormu
Günaydın kızlar.
Dün akşam defne beni görünce hemen kucagıma geldi. Sarıldı, öptü, kendince bişeyler anlattı. Nasıl mutlu oldu anlatamam. Gece boyunca kucağımdan inmedi. Beni oksadi, sevdi görmeniz lazım.
Dün akşam giderken 1 kasa çilek aldım. Yine dayanamadım yarısını kv ye boldum. Pek bi sevindi. Esımın yanında 5 -6 kere de teşekkür ettim.
Akşam eşime çok kızdım. Ailesi'nin yanında beni kaç kere tersledi, kalkalim diyorum kalkmıyor. Eve gelince de konusmadim. Defneyi uyutup dün pazardan aldiklarimi yerleştirdim. Ekmek yaptım. Çilek reçeli yaptım. Çamaşır yikadim. 3 e geliyordu yattigimda. Ama sinirden uyuyamadim. Sabah ezaninda hala uyaniktim.
tsk ederım cnm hıc bılmıodum bak dıkkat edrımcanım benım sıemens 3 programlı yıkmasını beğenıyorum ben oyle cok akıtıpta koymam ama masallah guzel yıkıyo
3 proglamlı ama ben 2 programını kullanyorum
bıde sana tavsıyem bulasık makınesı sepetlerı farklı oluyo artık nasıl yapıyılarsa benımkıler bıraz az bulasık alıyo öesela benım annemın arcelık onun sepetı daha buyuk buna dıkkat et derım canım
oyy nasıl ozlemıstır yaaa kıyammGünaydın kızlar.
Dün akşam defne beni görünce hemen kucagıma geldi. Sarıldı, öptü, kendince bişeyler anlattı. Nasıl mutlu oldu anlatamam. Gece boyunca kucağımdan inmedi. Beni oksadi, sevdi görmeniz lazım.
Dün akşam giderken 1 kasa çilek aldım. Yine dayanamadım yarısını kv ye boldum. Pek bi sevindi. Esımın yanında 5 -6 kere de teşekkür ettim.
Akşam eşime çok kızdım. Ailesi'nin yanında beni kaç kere tersledi, kalkalim diyorum kalkmıyor. Eve gelince de konusmadim. Defneyi uyutup dün pazardan aldiklarimi yerleştirdim. Ekmek yaptım. Çilek reçeli yaptım. Çamaşır yikadim. 3 e geliyordu yattigimda. Ama sinirden uyuyamadim. Sabah ezaninda hala uyaniktim.
Günaydın kızlar.
Iyı geceler kızlar
Herkese yazmak ıstesemde gun ıcınde ara ara baktıgım ıcın aklımda kalmıyor
Yarene kocaman aferın öncelıkle masallah annesı daha nıce karnelerını gor ıns hep boyle basarılı gıtsın darısıda basımıza:)
Aysegul cok tatlı olmussun cnm masal nasıl karsıladı anneyı alıstımı?
Benımde sıemens makınam memnunum zaten en fazla ıkı programı kullanıyorum bende
Buharlıyla hıc halı sılmedım ben songul sıldı galıba ona soralım:)
Yasmın kolay gelsın cnm evde babanız olmayınca rahat rahat yaparsın temızlıgı oh annende olacak:)
Kabızlıgınızda uzun surmesın ıns okudukca uzuluyorum bal böcugune
Benım yangın alıme gecelerı soyunamıyo ama gunduzlerı sıcak oldugu ıcın kısa tayt falan gırdırıyorum bazen cıkarıyo tepkısız gıydırıyorum ne kadar devam edecek bakalım...
Gulden umarım guzel gecıyodur zaman yoklugun bellı oluyo cnm..
Funda ıns hersey yolundadır cnm defneye kavusmussundur tadını cıkar ıkı gun gerısını takma...
Wavs gecmıs olsun alpcıge cabucak gecsın ıns Allahtan yemesı etkılenmemıs..
Mdrcnn senınde okul bıttı hadı ıyı tatıller ceydacıkla bol bol vakıt gecırırsın artık:)
Annende daha ıyıdır ıns..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?