2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynı olay bizde de var
tayt giydirmeyecekmişim dar oluyormuş
kendisi de bi kıyafet alıyor aldığı çok büyük oluyor,1 sene sonra da küçük geliyor ve yine giydiremiyoruz

cnm kv bana karşı bi kötülüğünü görmedim allah var. babama da almam lazım ama babama aldığım yanımda olmadığı için kargoya vermem lazım.e şuan maddi anlamda da ikisine alınca beni çok sarsacak malum tatilin parasını da ben verdim.eşim de elini cebine atmaz sen vereceksin diye.e bişey almayınca da benim içim rahat etmeyecek.ayrıca kv bunu durmadan benim ve kpin başına kakar .aslında eşim benim ailemin kandilini kutlamadığı için inat edip bişey almamak gibi şeytani bir duygu da içimden geçmiyor değil
bilmiyorum ne yapacağımı bilemedim.

Bitaraftan erenle kosturmaca oynuyoz sabahtan beri cocukla ilgilenemedim ya bana oyun yapip duruyo kiyamadim simdi cikayim erenle ilgilenip kalan islerimi halledeyim ilk firsatta gecmiside okuyup gelirim artik.

Cogunuz hafta sonu girmez herkse guzel hafta sonlari diliyorum.
Fundacim gelismelerden haberdar et bizi defne napicak seni gorunce bakalim eve gitmemissindir heralde daha

evet kapattırdım ve eşimle dün gündüz tartıştık bu yüzden
annesine ayıp olmuş
annesi o kartla defneye süt,bez vs alıyormuş
ama açtırmayacağım o kartı
benzini de mi defneye alıyor?
bunları söyleyince küçük hesapların peşine düşüyormuşum
ne kadar kötü niyetliymişim.o kadarcık harcamaları da olmayacakmıymış
artık yavaş yavaş inşallah bende sesimi çıkartacağım.her ne kadara annem kızım yapma dese de böyle gitmeyecek

yok cnm daha yola çıkmadım.kısmetse 5,5 gibi çıkacağım

kızlar buarada biraz önce eşim aradı
evin elektrik aksamında sorun varmış yarın elektrikçi çağırmış.100 tl civarında tutacakmış.bir de banyo musluğunda sorun vardı.onun içinde tamirci çağırmış.bi o kadar da o tutarmış. eee dedim
ee si para dedi.
zaten dün de arabanın farlarını yaptırdım, arabanın kaskosu ve trafik sigortası bitmişti toplam 800 tl bir de ona para verdim
bu adam ne zaman adam olacak acaba?
sonra da bana hesap soruyor paranı nereye harcıyorsun diye

ah fundacım ah
eve sen bakıyosun defnenın ve senın ıhtyaclarını kendın karsılıyosun
kv nın de bırsuru ıhtıyacını karsılıyosun
ee pekı esın ne yapıyo buarada senın esının sana bı faydası yok ağırlığını koy bence onu kaybederım dıye dusnuyosun ama esın yokkı zaten
bıde okadar ıl dısına yurtdısına gıdıyo calısmak ıcın neden gıdıyo butun harcamalrı sen yapıyosun zaten
asıl o nereye harcıyo parasını
ben calısmyorum ama ıkı kısı calısıyosa hesaplar ortak olur benım bıldğım
bıraz ılerı gıtmıs olabılırım canım kusura bakma
ayrı kaldğın zamanlarda enıne boyuna dusun bence bıdaha gelmıcez budunyaya

gıydıreceksın tabı dar taytlar kısa kısa etekler elbıseler benım cok hosuma gıdıyo valla

KIZLAR bulasık makınesı ve buharlı temızleyıcı alıcaz ne onerırsınız
bulasık makınesı progrmlılar yeterlımıdır sızce
buharlılarda halı koltuk temızlıgı yapılıyormu

Haha aman ne heyecani kalcak ozmaan benim on gun oldu ogreneli
ay buyittim valla

Haha kk bebegi ne olsun:)
Canim verdin mi karneleri

Valla kızlar kusura bakmayın tekrar bakamadım nete öğrencilerin karnelerını hedıyelerını çikolatalarını ve tatil kitaplarını verdım okul bıttı nıhayet bı de semıner dönemini atlatırsam tatil baslıcak benım için

Masallah yarenıme :)

Haklısın canım kk bebeği hersey beklenır bunlardan :)

Kuzum herşeye değersin 💝

Funda

Canım senınkınden hersey beklenır artıkk

Kızlar kıyafetlerı begenmeyenler gıtsın daha güzellerini alsınlar allah allah kıyafete bıle mı karısıyolar ya. Benımkı bı tek ayakkabın kuculmus dedı bende buyugunu babaannesı alsın dedım. Duvar duyduysa o da duydu kı ceydaya 1,5 yılda ancak 3 tane pıjama aldı 10 ar lıradan ettı 30 lıra :) kıyamaz parasına :)

Kuzum herşeye değersin 💝

KIZLAR bulasık makınesı ve buharlı temızleyıcı alıcaz ne onerırsınız
bulasık makınesı progrmlılar yeterlımıdır sızce
buharlılarda halı koltuk temızlıgı yapılıyormu

canım benım sıemens 3 programlı yıkmasını beğenıyorum ben oyle cok akıtıpta koymam ama masallah guzel yıkıyo
3 proglamlı ama ben 2 programını kullanyorum
bıde sana tavsıyem bulasık makınesı sepetlerı farklı oluyo artık nasıl yapıyılarsa benımkıler bıraz az bulasık alıyo öesela benım annemın arcelık onun sepetı daha buyuk buna dıkkat et derım canım

Iyı geceler kızlar
Herkese yazmak ıstesemde gun ıcınde ara ara baktıgım ıcın aklımda kalmıyor
Yarene kocaman aferın öncelıkle masallah annesı daha nıce karnelerını gor ıns hep boyle basarılı gıtsın darısıda basımıza:)

Aysegul cok tatlı olmussun cnm masal nasıl karsıladı anneyı alıstımı?
Benımde sıemens makınam memnunum zaten en fazla ıkı programı kullanıyorum bende
Buharlıyla hıc halı sılmedım ben songul sıldı galıba ona soralım:)

Yasmın kolay gelsın cnm evde babanız olmayınca rahat rahat yaparsın temızlıgı oh annende olacak:)
Kabızlıgınızda uzun surmesın ıns okudukca uzuluyorum bal böcugune
Benım yangın alıme gecelerı soyunamıyo ama gunduzlerı sıcak oldugu ıcın kısa tayt falan gırdırıyorum bazen cıkarıyo tepkısız gıydırıyorum ne kadar devam edecek bakalım...

Gulden umarım guzel gecıyodur zaman yoklugun bellı oluyo cnm..

Funda ıns hersey yolundadır cnm defneye kavusmussundur tadını cıkar ıkı gun gerısını takma...

Wavs gecmıs olsun alpcıge cabucak gecsın ıns Allahtan yemesı etkılenmemıs..

Mdrcnn senınde okul bıttı hadı ıyı tatıller ceydacıkla bol bol vakıt gecırırsın artık:)
Annende daha ıyıdır ıns..

Fatma erenede masallah cnm kendi uyumayi ögreniyomus kuzucuk..
Bu gecede uyumustur ins..

Bizde arkadasa bebek gormeye gittik bu aksam minicik biseydi:)
Kızlar hıc kıskanmadı nıda ılgılenmedı bıle:) etrafı kesfetme derdındeydı buyuk ablalar vardı onların odasında oynadılar uzmedıler benı:)
Bızım bıdıkların buyudugunu daha ıyı anlıyo ınsan kucuk bebek gorunce:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Dün akşam defne beni görünce hemen kucagıma geldi. Sarıldı, öptü, kendince bişeyler anlattı. Nasıl mutlu oldu anlatamam. Gece boyunca kucağımdan inmedi. Beni oksadi, sevdi görmeniz lazım.
Dün akşam giderken 1 kasa çilek aldım. Yine dayanamadım yarısını kv ye boldum. Pek bi sevindi. Esımın yanında 5 -6 kere de teşekkür ettim.
Akşam eşime çok kızdım. Ailesi'nin yanında beni kaç kere tersledi, kalkalim diyorum kalkmıyor. Eve gelince de konusmadim. Defneyi uyutup dün pazardan aldiklarimi yerleştirdim. Ekmek yaptım. Çilek reçeli yaptım. Çamaşır yikadim. 3 e geliyordu yattigimda. Ama sinirden uyuyamadim. Sabah ezaninda hala uyaniktim.

Günaydın canım
Esin senin gibi bi insan bulmuş ne istiyo sorması ayıp gerçekten örnek gelinsin kimse katlanmıyo bu zamanda. Ben olsam eşim benimle konuşup özür dileyinçeye kadar konuşmam
Defnenin de gözü aydın annesi kolay mi anneden ayrılmak kuzum benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tsk ederım cnm hıc bılmıodum bak dıkkat edrım
2prog yeter ozmn dımı

oyy nasıl ozlemıstır yaaa kıyamm
ohh recelde yapılmıs afıyet olsunnnn
yazık edıosun kendıne yazık sınırlenme bosuna esın ozur dılemedne konusma hıc

Tam bır saattır album yapmak ıcın ugrasıyorum ama olmuyor ya hata verıyo yada ısıne gelenı secıyo anlamadım gıttı
O kadar secmek ıcın ugrastım bu seferde albume yuklemıyo
Daha önce yuklemıstım oysa nıye olmuyokı..
Kızkar uyurken keyıf yaptım bıraz bı yandan da sınır oldum
Babamız ıste calısıyo bugun bızde bırazdan kermese gıdıcez kızlarla
bulutlu bı hava var burda ıns yagmur yagmaz...

Iyı surat yapmamıs k kartından dolayı
Bısey goturde ne göturursen gotur alem bu kadın ya!
Esın ayrı bır dunya zaten ben olsam ozur dılemeden barısmazdım..
cnm evde ıs bıtmez sen defneyle olmanın tadını cıkar doya doya

Kızlar nasılsınız biz yarım dönecez inş ay çok sıkıldim nil iyice huy deyiştirdi 😔😬

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evde ılac varmıs ondan damlattım ıyı geldı sanırım ama daha gecmemıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…