2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkesde bı sorun var sanırım bende dun uğrastım yuklemek ıcın olmadı
ıyı gezmeler canım sıze

Ay bilemiyorumki cmm nazar oluyo galiba kuzum wavsum arkadaşluk isteyini kabul ettim iyi oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Songülüm tebrik ediyorum beni geziliyor negüzel fundam nediyenki fatna sen neler yapıyom

Herkese iyi pazarlar esim kus pazarina gitti yine sabah erkenden hala gelmedi bizde yaptik kahvaltiyi oglumla cay vakti simdi eren izin verirse tabi.
Sonunda halilarim geldi ya dun aksam ancak getirdiler carsamba gunu gitmisti nerdeyse 11 gun falan olmus ama bugun temizlik yapmiycam malum pazar gezmelere gideriz yarin baslarim artik.
Eren aksam mutfakta sandalyesine cikmis masanin ustunu karistiriyo bende dedim bici bici yapalimmi oglum dedim dondu atladi kucagima hadi hadi dedi kuveti doldurana kadar zor bekledi baya oynadi sonra babasi girdi yikadi ben aldim giydirdim zaten uykusu gelmisti sut isittim zaten zor bekledi isitana kadar hadi besigimizde icip uyuyalim dedim kosarak gitti odasina besigine tirmanmaya calisti sonra besigine koyup sutunu verdim ben ciktim oda icip uyudu zaten hemen hic sesi cikmadi.
Cok sukur kendi uyumaya baslayali 3-4 gun oldu ama hemen alisti hatta artik sutunu yatiyo oyle iciyo sonra uyuyo hemen.

Son düzenleme:
Sagol canim. benim halilar 11 gunde ancak geldi yogun olduklari icin bakalim senin nezaman gelicek kolay gelsin sanada canim bende pazartesi baslarim artik.

Sen yine bisey almissindir eminim canim ama en azindan kendi babanada daha sonra al bayramda falan giderseniz ozaman goturursun hem.
Esinede nedesem bilmiyorum kisiligi oturmamiski annesi ne derse robot gibi onu yapiyo ama tavrini koymaya devam et.ayrica su elektrik musluk tamiri falan nedemek sen odiyceksin ya o ne evde evin erkegi senmisin cok sacma gercekten senin kiymetini hic bilmiyolar.benim esimde subat ayindan beri maasini eve getiriyodu cekmecede duruyodu ihtiyac olunca aliyoduk zaten borc odemistik tek maas bide ama brn hep azar azar ayirdim.biriktirdim esime en son arabayi degistirirken soylemistim simdi maasini direk bana veriyo benona harclik veriyorum bisey laxim olunca yada almak istiyorum fiyince sen bilirsin hesap sende diyo herneysefe canim esinin bu durumu boyle gitmez yani sen asla haketmedihin seyleri yasiyosun buna dur demedigin surece bu boyle gider xaten.

Sagol canim neyseki hic sorun yok hemencik uyuyo kendi.zaten daha once emdigi icin beraber yatiyoduk pek oyle bi sansim yoktu.
Buyuduler ya tam essek sipasi oldular.
Kermese gitmissiniz sanirim oh iki kizla iyi geziyosun canim bravo sana.
Kiyamam defneme ya nasil sevinmistir kimbilir senide nadil ozlemistir.keske yine gidicek olmasan.
Kendini bukadar yorma canim sende insansin ya ama bundan sonra esinede tepkini koydukca inan icin rahatliycak hadi bakalim artik onlar dusunsun.
Kızlar nasılsınız biz yarım dönecez inş ay çok sıkıldim nil iyice huy deyiştirdi 😔😬

Kesin yaramaz olmustur ya bilmiyorum ama erende annem geldi biraz gezfik falan artik sokagada cikiyoruz cok haylaz oldu saniye durmuyo yerinde.biz iyiyiz canim sizde hayirlisiyla donersiniz ins.

Aysegul bencede 2programli iyidir canim benimde 3ama kullanmadiktan sonra ne onemi varki.

Songuul kizin ilk karnesini almis aferin yarene artik hediyeleride haketti yani.
Ee benimde okulum kapandi karne almasamda ama bana hediye yok bende istiyom.hediye ya haksizlik ama ozendim simdi.:-D

arkadaşlar bebişlerine etkinlik yapmak isteyenlere örnek olabilecek çıktı alınabilecek resimler paylaşıyorum.. Hepsi internetten alıntıdır kendime bi arşiv oluşturdum oğluma uygun olanlardan yapıyorum bi bakın hoşunuza giderse yine yapabilecekleri etkinliklere göre paylaşırım..

Eklentiler

• $10314575_581095561988278_4692943668364240644_n.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $10447736_10152439927692708_1839741827784085768_n.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $AHM_2537.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $image (11).webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $image (12).webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_2944.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 22
Ben cok isterdim ama tel.den goremiyorumki resimleri malesef.

Kizlaar bizde bugun mudanyaya gittik deniz kenarina kardedimde vardi eren nasil kosturdu anlatamam ya bide tatliki gulusleri sevinmeleri herkes ona bakiyo bide cok hizli kosuyoya onune kucuk bi erkek cocuk cikti erene guluyodu erende onu gorunce cocuga bi sarildi aniden cocukta erene sarildi hoop yere dustuler (ama yavasca bisey olmadi) deniz kenari insanlarla dolu zaten ama her gecende bakiyo erene bi ara pesinden ben kostum ama nasil yoruldum sonra dayisi kosturdu oda en son getirdi ereni sonra babasi kosturdu birazda hatta bide hani uzun sapi var ucunda donen tekerlekler varya icinde cingirak olan onlardan almislar eren elinden birakmadi cok sevdi ayy nasil mutlu oluyo ya asil bu yaz gezmeler guzel olucak bide bebek arabasini ittiriyo bu aralar hep oyle ittirmelerdeyiz bakalim mahalleye cikincada cocuklarin skooterlar varya onlari bide bisikletlerini ittiriyo simdilik binemedigi icin ittiriyo o bile cok hosuna gidiyo bende alicam erene bakalim skooter falan.cok yoruldu bugun zaten guvercinlerin pesindede kosturdu en sonda balikcida balik yedik tam cikistada hafiften yagmur basladi zaten aksam olmustu eve geldik herzamanki gibi besiginde sutunu icip uyudu kuzucum.

Iyi geceler kızlar

Kac gündür kostrmacadan yazamadım. Bugün de cok yorgundum ama uyudum biraz aksamuzeri. Biraz dinlendim. Biz atlattik çok şükür düğünü. Kardesimi gonderdik bugün. Agladik tabi arkasindan

Düğün güzel geçti ama berrayla zordu. Özellikle kina gecesinde ve yemekte hiç durmadı. Kalabalıktan sıkıldı sanırım. Eve gelince bi neseli oluyordu gormelisiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada berra burada acayip dışarı çıkmaya parka gitmeye alıştı. Sürekli atta diyip kapiya dayanıyor. Kapinin önünde yerlere atiyor kendini. Onun o haline dayanamayan bi dede teyze dayi alip hop parka götürüyor. Günde bi kac sefer park ziyareti gerceklestiriyoruz yani.
Bizde düğün evinde sarma eksik olmaz. Kac gündür sarmayla yaşıyor desem yeri. Başka bişey yedigi yok.

Yarin kv lere gidicez artık. Kv de burada zaten dugune geldi. Hep beraber ispartaya gececez. Bakalim orada ne huylar edinecek benim afacan kizim. Babasi bizi birakip gitmişti. Cuma gece geldi. Cumartesi sabah onu görünce öyle sevindi öyle mutlu olduki anlatamam. Ilk defa babasini bu kadar ayriliktan sonra unutmadi. Yabancilamadi. Büyüyorlar sanırım bizim minik kuzularimiz:)

Bizden haberler böyle şimdilik:)

Son düzenleme:

Puff telden de goremiyorum ki ama
pc ninde ekranina aras pasa bir abandi ekran perr

Rabbim mutluluklari ni daim etsin canim nereye ginderdiniz ki?
Berra ile tahmin edebikiyiorum canim sicak kalabalil bunaldi tabi

Ayyy arasta bir ara yapti anlatmistim hatirlarsin
biz tabi cekirden aile olarak gormesden geldik ama sizin icin buyuklerle imkansiz insalla eve girince duzene sokarsiniz
masalla diyim arasta eser kalmadi simdi aglasa bile onemsemedigumizi bildigu icin hemen sonlaniyir

babannede ne kadar kalicaksinuz

Oh eren iyi eglenmis baksana sen bende arasin tepkisini cok cok merak ediyirum
aybugun 3.mudanyaya giden duydugummm

Herkese günaydin
Çok güzel bi hafta sonuydu kızımla ama bugün yine pazartesi..
Bakıcıyi özlemiş ama bizim deli ben çıkarken arkamdan el salladı kapat kapat diyo suratıma kapı da kapattı bu yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…