- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.201
tsk ederım cnm hıc bılmıodum bak dıkkat edrım
2prog yeter ozmn dımı
oyy nasıl ozlemıstır yaaa kıyamm
ohh recelde yapılmıs afıyet olsunnnn
yazık edıosun kendıne yazık sınırlenme bosuna esın ozur dılemedne konusma hıc
Tam bır saattır album yapmak ıcın ugrasıyorum ama olmuyor ya hata verıyo yada ısıne gelenı secıyo anlamadım gıttı
O kadar secmek ıcın ugrastım bu seferde albume yuklemıyo
Daha önce yuklemıstım oysa nıye olmuyokı..
Kızkar uyurken keyıf yaptım bıraz bı yandan da sınır oldum
Babamız ıste calısıyo bugun bızde bırazdan kermese gıdıcez kızlarla
bulutlu bı hava var burda ıns yagmur yagmaz...
Kızlar nasılsınız biz yarım dönecez inş ay çok sıkıldim nil iyice huy deyiştirdi 😔😬
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canim.güle güle harcayın cnm:) erenimde güzel günlerde giysin inş. bencede alınacaksa her iki tarafa da alınmalı tek taraflı olmaz.
kızlar ben çıkıyorum ii hafta sonları. haftasonu bende bolbol temizlik var:)öptüm hepinizi ii bakın kuzulara
güldenim pazartesi seni yerinde görmek istiyorummm
aynı olay bizde de var
tayt giydirmeyecekmişim dar oluyormuş
kendisi de bi kıyafet alıyor aldığı çok büyük oluyor,1 sene sonra da küçük geliyor ve yine giydiremiyoruz
cnm kv bana karşı bi kötülüğünü görmedim allah var. babama da almam lazım ama babama aldığım yanımda olmadığı için kargoya vermem lazım.e şuan maddi anlamda da ikisine alınca beni çok sarsacak malum tatilin parasını da ben verdim.eşim de elini cebine atmaz sen vereceksin diye.e bişey almayınca da benim içim rahat etmeyecek.ayrıca kv bunu durmadan benim ve kpin başına kakar .aslında eşim benim ailemin kandilini kutlamadığı için inat edip bişey almamak gibi şeytani bir duygu da içimden geçmiyor değil
bilmiyorum ne yapacağımı bilemedim.
Sagol canim neyseki hic sorun yok hemencik uyuyo kendi.zaten daha once emdigi icin beraber yatiyoduk pek oyle bi sansim yoktu.Fatma erenede masallah cnm kendi uyumayi ögreniyomus kuzucuk..
Bu gecede uyumustur ins..
Bizde arkadasa bebek gormeye gittik bu aksam minicik biseydi:)
Kızlar hıc kıskanmadı nıda ılgılenmedı bıle:) etrafı kesfetme derdındeydı buyuk ablalar vardı onların odasında oynadılar uzmedıler benı:)
Bızım bıdıkların buyudugunu daha ıyı anlıyo ınsan kucuk bebek gorunce:)
Kiyamam defneme ya nasil sevinmistir kimbilir senide nadil ozlemistir.keske yine gidicek olmasan.Günaydın kızlar.
Dün akşam defne beni görünce hemen kucagıma geldi. Sarıldı, öptü, kendince bişeyler anlattı. Nasıl mutlu oldu anlatamam. Gece boyunca kucağımdan inmedi. Beni oksadi, sevdi görmeniz lazım.
Dün akşam giderken 1 kasa çilek aldım. Yine dayanamadım yarısını kv ye boldum. Pek bi sevindi. Esımın yanında 5 -6 kere de teşekkür ettim.
Akşam eşime çok kızdım. Ailesi'nin yanında beni kaç kere tersledi, kalkalim diyorum kalkmıyor. Eve gelince de konusmadim. Defneyi uyutup dün pazardan aldiklarimi yerleştirdim. Ekmek yaptım. Çilek reçeli yaptım. Çamaşır yikadim. 3 e geliyordu yattigimda. Ama sinirden uyuyamadim. Sabah ezaninda hala uyaniktim.
Kızlar nasılsınız biz yarım dönecez inş ay çok sıkıldim nil iyice huy deyiştirdi 😔😬
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben cok isterdim ama tel.den goremiyorumki resimleri malesef.arkadaşlar bebişlerine etkinlik yapmak isteyenlere örnek olabilecek çıktı alınabilecek resimler paylaşıyorum.. Hepsi internetten alıntıdır kendime bi arşiv oluşturdum oğluma uygun olanlardan yapıyorum bi bakın hoşunuza giderse yine yapabilecekleri etkinliklere göre paylaşırım..
arkadaşlar bebişlerine etkinlik yapmak isteyenlere örnek olabilecek çıktı alınabilecek resimler paylaşıyorum.. Hepsi internetten alıntıdır kendime bi arşiv oluşturdum oğluma uygun olanlardan yapıyorum bi bakın hoşunuza giderse yine yapabilecekleri etkinliklere göre paylaşırım..
Iyi geceler kızlar
Kac gündür kostrmacadan yazamadım. Bugün de cok yorgundum ama uyudum biraz aksamuzeri. Biraz dinlendim. Biz atlattik çok şükür düğünü. Kardesimi gonderdik bugün. Agladik tabi arkasindan
Düğün güzel geçti ama berrayla zordu. Özellikle kina gecesinde ve yemekte hiç durmadı. Kalabalıktan sıkıldı sanırım. Eve gelince bi neseli oluyordu gormelisiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada berra burada acayip dışarı çıkmaya parka gitmeye alıştı. Sürekli atta diyip kapiya dayanıyor. Kapinin önünde yerlere atiyor kendini. Onun o haline dayanamayan bi dede teyze dayi alip hop parka götürüyor. Günde bi kac sefer park ziyareti gerceklestiriyoruz yani.
Bizde düğün evinde sarma eksik olmaz. Kac gündür sarmayla yaşıyor desem yeri. Başka bişey yedigi yok.
Yarin kv lere gidicez artık. Kv de burada zaten dugune geldi. Hep beraber ispartaya gececez. Bakalim orada ne huylar edinecek benim afacan kizim. Babasi bizi birakip gitmişti. Cuma gece geldi. Cumartesi sabah onu görünce öyle sevindi öyle mutlu olduki anlatamam. Ilk defa babasini bu kadar ayriliktan sonra unutmadi. Yabancilamadi. Büyüyorlar sanırım bizim minik kuzularimiz:)
Bizden haberler böyle şimdilik:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaar bizde bugun mudanyaya gittik deniz kenarina kardedimde vardi eren nasil kosturdu anlatamam ya bide tatliki gulusleri sevinmeleri herkes ona bakiyo bide cok hizli kosuyoya onune kucuk bi erkek cocuk cikti erene guluyodu erende onu gorunce cocuga bi sarildi aniden cocukta erene sarildi hoop yere dustuler (ama yavasca bisey olmadi) deniz kenari insanlarla dolu zaten ama her gecende bakiyo erene bi ara pesinden ben kostum ama nasil yoruldum sonra dayisi kosturdu oda en son getirdi ereni sonra babasi kosturdu birazda hatta bide hani uzun sapi var ucunda donen tekerlekler varya icinde cingirak olan onlardan almislar eren elinden birakmadi cok sevdi ayy nasil mutlu oluyo ya asil bu yaz gezmeler guzel olucak bide bebek arabasini ittiriyo bu aralar hep oyle ittirmelerdeyiz bakalim mahalleye cikincada cocuklarin skooterlar varya onlari bide bisikletlerini ittiriyo simdilik binemedigi icin ittiriyo o bile cok hosuna gidiyo bende alicam erene bakalim skooter falan.cok yoruldu bugun zaten guvercinlerin pesindede kosturdu en sonda balikcida balik yedik tam cikistada hafiften yagmur basladi zaten aksam olmustu eve geldik herzamanki gibi besiginde sutunu icip uyudu kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?