2012 kasım bebekleri büyüyor..

Çok teşekkürler plasebo bekliyordum zaten öncekileri göremedim
Bunları renkli çıktı alıp kartona yapıştırsam olur herhalde özellikle yüz azalarinı öyle yapayım
Dün oyun hamuru yaptım songülumun verdiği tarifle sağolsun cook güzel oldu
Rananin önüne koydum iki parmağının ucuyla yüzünü buruşturarak aldı hamuru babasıyla baya uğraştık da öyle alıştırdik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonu benim kosustirmayla geçti sabah iş akşam eşya hazırlığı
şimdi de yola ciktik bursaya gidiyoruz cuma günü donecegiz
ben de meraklardayim elif orda kalabalıkta ne huylar edinecek iznik gölü bize çok yakın göle gircek kızım evde suyla oynamayı çok seviyor bakalım orayı da sevecekmi
hepinizi opiyoruz hayirlı günler

herkese günaydın kızlar... nasılsınız. ben çok yorucu bir haftasonu geçirdim her tarafım ağrıo yaa... cuma babamızı babaannemize gönderip ananemizi alıp evimize geçtik. ctesi sabah 7 den gece onbire kadar temizlik yaptım ve yemek hariç hiç oturmadım desem yalan olmaz. kapı pencere dolap ne varsa silindi perde nevresim ne varsa yıkandı asıldı herşeyin altı çekilip temizlenip silindi. kiler vestiyer temizlendi. annem zeynebime baktı sağolsun o da herşeye yetti. işler de bana kaldı:) cuma günü eltim iki günlüğüne samsundan kv ye gelmişti. ona ayıp olmasın diye işleri cumartesine sıkıştırdım pert oldum resmen.bi banyo tuvalet kaldı onlarıda yıkadım ama şöyle duvarlarıyla bi temizlik şart. pazarda kahvaltı yaptık son posta nevresimleri yıkadık ananemizi evine bırakıp kuzumla düştük ilçe yollarına. babamıza sürpriz yaptık hem eltimin gönlünü almış olduk kuzumla. hemde babamıza babalar günü sürprizi:) sonra da bağa pikniğe gittik. akşamda eltimi yolcu edip 7 de eve geldik. ay ne çok yazdım:)ay bizden haberler böyle...sizlerde ne var ne yok....
güldenim hoşgeldin tatlım sensiz olmuo burası...
songülll tekrar hayırlı olsun karneniz..
nurayımm oh tatile gidiosun keyfini çıkar...
ayşegül cnm benim makinem 3 programlı bosch... üçünü de kullanıyorum. biri ekonomik 50 derece genelde onu kullanıyorum. birisi hızlı program acil durumlar için çok işimi görüo. biriade 70 derece tencere filan çok olunca ii oluo...
sunda cnm kızına kavuşmuşsun ne güzel bitisn çabucak şu mecburi iş.
wavsss bende çok seviyorum tayt etek elbise eee kız çocuğu giycek tabi. umrumda değil kimse:) bugünde yeni cicilerimiz gelcek bakalım kargo bekliyorum heycanla:) alpim nasıl...
özcanan rana ne güzel bakıcısını sevio çok şanslısın tatlım...
be ni cnm kuzular nasıl yangım alime çıkartamıomuş ne güzel artık...
fatmacım maşallah erene ne güzel kendisi uyuo darısı bıze...
katreinur tatlım hayırlı olusn düğününüz ve yeni huylarınız:) inş. eve geçince düzene girer...
şimdilik bu kadar unuttuğum olduysa affola kızlarrr

elif ve canan günaydın kızlar ranama bak sen cadı alıştı iyice ne mutlu :)
yağmur canım bıdık sevicek oraları ve bol bol şımarıklık yapıcak sen merak etme hemen değişiylar sıpaalar :)
günaydın kızlar
cumartesi günü gittik norologa erdem için bekliyecez dedi hala gevşekliği devam ediyor dedi boyumuz 81 kilomuz halaaa 9780 sıskayız kemikleirmiz sayılıyo :) diyorum dr a olsun diyo yürüyünce toparlıyacak inşallah diyo fizik tedaviye devam ankaradaki profa şimdilik gidip gitmeyeceğimiz belli değil dr gidip soracam dedi oradaki dr la toplantı yapıcaklarmış duruma göre bizi çağıracaklar bakalım oradan haber bekliyoruz tiroitle ilgili hastalık için ben kesinlikle ihitmal vermiyorum dedi tiroidle ilgili sorunu olanda diş çıkmaz saçlar böyle gür olmaz dedi kafam karıştı o öle diyince hiç götürmesemmi ultrasona falan sürekli bi radyasyona maruz kalıyo kuzum bilmiyorum yani sonrasında gezdik biraz yeni baston araba aldık kuzuma çok güzel çok mutlu oldu paşam akşam eve gelince ananemizle çarşıya çıktık gezdik pazar günü de ablamlar gelmişti babalar günü iiçin gittik annemde kahvaltı yaptık yoğun bir hafta sonuydu bizden haberler bölee

günaydın tatlım hiç meraklanma bişeyciği yok paşamın kısa zamanda annesini koşturcak peşinden allahın izniyle gönlünü ferah tut. saçlarıda harbiden pek bi güzel yüzü gibi:)

buarada teyzoşlar biz cuma iş çıkışı kulaklarımızı deldirdik:) kokoş kızım oldu küpeli kuzum:)

günaydın tatlım hiç meraklanma bişeyciği yok paşamın kısa zamanda annesini koşturcak peşinden allahın izniyle gönlünü ferah tut. saçlarıda harbiden pek bi güzel yüzü gibi:)

buarada teyzoşlar biz cuma iş çıkışı kulaklarımızı deldirdik:) kokoş kızım oldu küpeli kuzum:)

sağol teyzesi Allah razı olsun
yerim ben o küpeli kuzuyuuu maşallah ona resim yokmu annesi

hayırdır inşallah cnm
iyi düşünelim iyi olsun

şükür cnm
siz nasılsınız?
nilim ne yapıyor

nil iyi cnm keyifi yerinde..

cnm hayırlı olsun tekrar çok yakışmış..
..

aferin eren paşaya..

cnm sende aramıyacaksın
bişsey dediği zamanda ee herşey karşılıklı diyeceksin bukadar..

aferin kocaman bi alkış yarenime akıllı bıdığım..

Aaaaa eee 30000 de degil mesajim
ben nasil pro uye oldum kiii

hayırlı olsun şekerimmm:

Babasindan bisiklet:)
Annesinden benim surekli almayi reddettigim topukli ayakkabi
Kendisinden biriktirdigi para ile tablet
bakalim arastam ne isticek

annemlerin yazlik bir saat mesafede artk bolca gideriz

sonüllll bende karne alınca nili sizemi göndersem neeee:)
güle güle kullansın kuzum..

ahhh funda nediyeyimki..

aynen doğrusun bence...

negüzel ..

ben okonuda şanslıyım kimse karışmıyo bende istediğimi giydiririm..
zaten dinlemem

sağol benicim zaman fena değildi..

fundcım alıcaksın defneyi ozaman sen otur ben gidiyorum deyip kalkıcaksın senin eşin bunlardan anlar artık anlamazsada kendi biliir.

çok sağol cnm:

ohhh gezilmiş negüzel..

cnm yırlısı olsun güle güle geçinsiler..

o kalabalıkltan oluyo cnm eve dönünce normale döner
kıs ıspartada kv mivar orda nekadar kalıcaksınız..

günaydn cnm ranamada bak..

cn günaydın bursada kimvar ..
iyi yolculuklar
sanıyorum elifim iyileşmiş sevindim..
kalabalık yaramıyo bizim kuzular söyliyeyim..

kolay gelsin cnm daha doğrusu gelmiş maşallah oku oku bitmedi
hem temizlik yapılmış hemde gezilmiş negüzel..

ayy inş berncede betülüm drnin dediği gibidir oy benim kuzum
annesi
iyi olacak benim paşamın sonuççlarıçç

ohhh ohh zeynebimede baksen
güle güle kullansın küpeleri
ay kızlar uzun bi geçmişten geldim
birazdan bizim maceralarıda yazıcam..

kızlar tekrar herkese günaydın
biz güzel bi 4 gün geçirdik kızçemle
ama nil çok huzursuzdu
herşeye ağladı uyumak istemedifalan beni çok zorladı
ama bu birazda eşimin teyzesinin abisinin tutumundanda kaynaklandı
ama bol bol gezdi şebek.
birde eşimin dedi ayzaymır ondan çok korktu
dede herkese vuruyo sürekli küfür ediyo allahtan nil pek yaklaşamadı
amaeşim teyzeside ısrarla dedenin yanına götürmeye çalışyıo bi ara kızdım
sonuçta adam kendini bilmiyo bizim nili korumamız lazım..
neyse fena değildi gebze macerameramız dünde döndük çok şükür..

kız bende sen deyince farkettim dermişim ha ha ha:
şaka bi yana of aklımda hiç bişey yok cnnm ama..

acaba bende senin o heykeldenmi yaptırsamki..
ay yaptır gitsin cnm kolay oluo ha ha:)

oh neyse ki kazasız belasız atlattınız cnm hem sze de hava değişikliği ii gelmiiştir. arada lazım:) ama bugün bakıcısına allah yardım etsin evde zor zabteder nili tek başına... benim kuzuyu annem başedemio. parka parka deyip duruyormuş. hadi yaaa annene yaa parka parka ha ha:)

evet zaten şimdi
parka gidecekler
sabah arıyo beni anneee anneee diyo..

evet zaten şimdi
parka gidecekler
sabah arıyo beni anneee anneee diyo..

yerim onun anne diyen ağzıznı:) yaa parka gtmeleri bişey değilde cnm bizim ki hiç bişekilde el tutturmak istemio. nilde mi öyle. bi de bu ara felaket herşeye benim dio. anne benim annenne benim baba benim... birisi benim desin başlıo ağlamaya. nasıl sarılıo anlatamam kendini sıkıo resmen sarılırken o derece yani.

cnm el tutma sorunu malesef bizdede çok sıkıntıvar ..

benim demesi normal
süper dadıdada izlemiştim ama
el tutmama olayı çok sıkıntı..

bende nasıl atlatıcam bilmiorum..

ohh mis gibi kokuyordur evin şimdi ellerine sağlık yorgunluk oluyor ama o temizlik hissi herşeye değer
kupelerinizde hayırlı olsun canım

günaydın canım baston araba çok rahat dimi çok da sevmiş.kuzu gule gule kullanın
pasanin troutlerinde bişey çıkmamış çok sevindim canım hadi iyi haberler getirdin ins daha da güzel haberler olsun ins

canım.günaydın hosgeldin
elif biraz daha iyi.sümük var.sadece bursaya babamın evi ve zytinlikleri var her yaz temmuz ağustos gibi giderdik bizim gitme işimiz yüzünden bu sene erken gidiyoruz ins elifim rahat ve mutlu olur

ohh mis gibi kokuyordur evin şimdi ellerine sağlık yorgunluk oluyor ama o temizlik hissi herşeye değer
kupelerinizde hayırlı olsun canım
ayyy evet cnm işte o koku herşeye değio... sağol cnm

ohhh gezsin eğlensin kuzum bolbol inş. cnm siz aslen bursalısınız o zaman öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…