- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.241
yerim onun anne diyen ağzıznı:) yaa parka gtmeleri bişey değilde cnm bizim ki hiç bişekilde el tutturmak istemio. nilde mi öyle. bi de bu ara felaket herşeye benim dio. anne benim annenne benim baba benim... birisi benim desin başlıo ağlamaya. nasıl sarılıo anlatamam kendini sıkıo resmen sarılırken o derece yani.
canım.günaydın hosgeldin
elif biraz daha iyi.sümük var.sadece bursaya babamın evi ve zytinlikleri var her yaz temmuz ağustos gibi giderdik bizim gitme işimiz yüzünden bu sene erken gidiyoruz ins elifim rahat ve mutlu olur
bence de yaptir canım bak çok da kolay buarada nice.mutlu huzurlu yıllara hep beraberkız bende sen deyince farkettim dermişim ha ha ha:
şaka bi yana of aklımda hiç bişey yok cnnm ama..
acaba bende senin o heykeldenmi yaptırsamki..
masallah dilli bidiga yaa demesi çok tatlı canım yerim onun dilleriniay yaptır gitsin cnm kolay oluo ha ha:)
oh neyse ki kazasız belasız atlattınız cnm hem sze de hava değişikliği ii gelmiiştir. arada lazım:) ama bugün bakıcısına allah yardım etsin evde zor zabteder nili tek başına... benim kuzuyu annem başedemio. parka parka deyip duruyormuş. hadi yaaa annene yaa parka parka ha ha:)
yerim onun anne diyen ağzıznı:) yaa parka gtmeleri bişey değilde cnm bizim ki hiç bişekilde el tutturmak istemio. nilde mi öyle. bi de bu ara felaket herşeye benim dio. anne benim annenne benim baba benim... birisi benim desin başlıo ağlamaya. nasıl sarılıo anlatamam kendini sıkıo resmen sarılırken o derece yani.
ayyy evet cnm işte o koku herşeye değio... sağol cnm
ohhh gezsin eğlensin kuzum bolbol inş. cnm siz aslen bursalısınız o zaman öyle mi
ohhh hepinize iyi gelir cnm:
özelliklede elifime..
ay sevmedim ben o sendromu. nasıl kurtulcaz nurayımmmbence de yaptir canım bak çok da kolay buarada nice.mutlu huzurlu yıllara hep beraber
masallah dilli bidiga yaa demesi çok tatlı canım yerim onun dillerini
iki yaş sendromunun tipik özelliği herşeye ben ve benim demesi canım geçecek ins
ins canım özellikle suya girecek diye heyecanlıyım mayo aldık kizima bakalım sevecek mi
Hayat kuzulara guzel canim oh eglensinler tabi.kardesinide Allah bi omur mutlu etsin ins.Bu arada berra burada acayip dışarı çıkmaya parka gitmeye alıştı. Sürekli atta diyip kapiya dayanıyor. Kapinin önünde yerlere atiyor kendini. Onun o haline dayanamayan bi dede teyze dayi alip hop parka götürüyor. Günde bi kac sefer park ziyareti gerceklestiriyoruz yani.
Bizde düğün evinde sarma eksik olmaz. Kac gündür sarmayla yaşıyor desem yeri. Başka bişey yedigi yok.
Yarin kv lere gidicez artık. Kv de burada zaten dugune geldi. Hep beraber ispartaya gececez. Bakalim orada ne huylar edinecek benim afacan kizim. Babasi bizi birakip gitmişti. Cuma gece geldi. Cumartesi sabah onu görünce öyle sevindi öyle mutlu olduki anlatamam. Ilk defa babasini bu kadar ayriliktan sonra unutmadi. Yabancilamadi. Büyüyorlar sanırım bizim minik kuzularimiz:)
Bizden haberler böyle şimdilik:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa kim kiz o diger gidenler ben tanimiyorumdur ama kimler merak ettim malum hepimiz birbirimize uzagiz.Ama eren cok eglendi kuzucum ya nasil mutlu oldu artik onlarin yazi geldi.Oh eren iyi eglenmis baksana sen bende arasin tepkisini cok cok merak ediyirum
aybugun 3.mudanyaya giden duydugummm
Bak sen raha hanima cok bidik bunlar yaa.Herkese günaydin
Çok güzel bi hafta sonuydu kızımla ama bugün yine pazartesi..
Bakıcıyi özlemiş ama bizim deli ben çıkarken arkamdan el salladı kapat kapat diyo suratıma kapı da kapattı bu yaşta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonu benim kosustirmayla geçti sabah iş akşam eşya hazırlığı
şimdi de yola ciktik bursaya gidiyoruz cuma günü donecegiz
ben de meraklardayim elif orda kalabalıkta ne huylar edinecek iznik gölü bize çok yakın göle gircek kızım evde suyla oynamayı çok seviyor bakalım orayı da sevecekmi
hepinizi opiyoruz hayirlı günler
cnm bende çamaşırsuyu ile siliyorumkızlar hazır temizlik demişken. fikir istiyorum banyo tuvalet duvar fayanslarını neyle temizliyorsunzu. hani işimi kolaylaştıracak bişey. ben çamaşır suyu porçöz filan kallanıodum ama şimdi zeyneple yapamıyorum içime sinen bişeyde bulamadım. söyleyinde akşama deniyeyim:)
ins canım özellikle suya girecek diye heyecanlıyım mayo aldık kizima bakalım sevecek mi
cnm bende çamaşırsuyu ile siliyorum
biz defneye suda kullanılan bezler var ya ondan aldık.henüz mayosu yok
bence de yaptir canım bak çok da kolay buarada nice.mutlu huzurlu yıllara hep beraber
iki yaş sendromunun tipik özelliği herşeye ben ve benim demesi canım geçecek ins
ay sevmedim ben o sendromu. nasıl kurtulcaz nurayımmm
ayyy bak ben bile heyecanlandım ... sever inş. dün bağda bebek kuvetinin içine su doldurduk. ellerinin sokuodu sözde bi kafası kaldı suya girmeyen. bi ara ayaklarını filan soktu ha ha çok eğlendi kuzum:)
günaydın kızlar
nasılsınız?bizim haftasonumuz fena değildi
cumartesi eşimle kocamaaaaaaan bi kavga ettik
ben ağzıma geleni söyledim o da söyledi
en sonunda bana rest çekti
annemlere gitmeyecekmişim.3 seçeneğim varmış: -ya işten ayrılıp çocuğuma kendim bakacakmışım
-ya boşanıp defne de dahil herşeyi ona bırakıp gidecekmişim
-ya da eşimden habersiz adım atmayacakmışım,onun istediği gibi biri olacakmışım
ben de defneyi kesinlikle ona bırakmayacağımı söyledim
neymiş ben nasıl kartımı kapattırırmışım,annesini nasıl muhtaç edermişim,ben aldığım parayı annemlere gönderiyormuşum
eve bakmıyormuşum,ütü yapmıyormuşum,yemek yapmıyormuşum.ben de "allahtan kork,neyini eksik ettim bu zamana kadar?ütüsüz dolaştırmadım,kahvaltısız işe göndermedim,daha geçen hafta istanbulda sana demedim mi yemeği annenlerde yeme evde yiyelim? diye.sen ne yapmak istiyorsun?kusura bakma ama annen seni doldurup doldurup üstüme gönderiyor.ben annemlere gitmeyeceksem sen de gitmeyeceksin.bugüne kadar benim annem benden 5 kuruş almadı kendinle karıştırıyorsun beni.hem sen niye benim ailemi bayramda,kandilde aramıyorsun?bundan sonra bende seninkileri aramayacağım" dedim.
neymiş beyefendi bana kızmış o yüzden annemleri aramamış.o annesine gitmeden nasıl olacakmış.benim annem benim evliliğimi yıkmaya çalışıyormuş.artık bana güvenmiyormuş vs
bir de bana diyor ki ramazanda izin alacakmışım defneye kendim bakacakmışım.annesi hem oruç tutup hem defneye nasıl baksınmış.ben de o kadar iznim olmadığının nasıl olacağını sordum.beyefendinin umrunda değilmiş.
baya baya kapıştık.
ama yazık defne çok korktu evladım.
sonra ben evi temizlemeye başladım.yemek pişirdim.çamaşır yıkadım.saat 2 gibi gelmiş sizi denize götürüyüm mü diyor?
ben de istemiyorum sen gideceksen git dedim.geçti içeri oturdu.defneye çorba yedirdim.sonra baktım defne i.çin üzüldüm.hadi gidelim dedim.foçaya gittik.yolda annesine hiçbir şey anlatmadığının,annesinin benim hakkımda bişey söylemediğine ikna etmeye çalışıyor kendince.defne denizde oynadı.baya mutlu oldu.yemek falan yedik.akşam eve gittiğimizde saat 12 ye geliyordu.defneyi uyutup çamaşır yıkadım.pazar sabah erkenden kv aradı neymiş onlar foçada ablasındaymış biz de gidecekmişiz.ben de "yatıyoruz kalkınca eşime söylerim" dedim.saat 10 gibi kalktık."annen aradı foçaya çağırıyor" dedim.o da çağırıyorlar ama gitmek kolay mı gitmeyelim dedi.ben karışmadı.kahvaltı yaptık.ben defneye banyo yaptıracaktım.kardeşi aradı gelin diye.eşim de gelemeyiz dedi. ben defneyi banyoya soktum.biz banyodayken annesi aradı.eşimi azarlıyordu,benim gitmek istemediğimi o yüzden oraya gitmediğimizi söylüyordu anlaşılan.çünkü telefonda eşim fundayla ne alakası var müsait değiliz vs diyordu.baya konuştular.sonunda eşim annesini ikna edemedi.tamam geliriz ama akşam üzeri gelebiliriz dedi.
neyse defneyi banyodan çıkardım.gelmiş bana açıklama yapıyor.ben karışmam gidelim diyorsan gideriz kararı kendin ver dedim.akşam üzeri gidelim ayıp olmasın dedi
neyse ben duşumu aldım,banyoyu ovdum.çamaşırları katladım.bir sürü ütü vardı onları yaptım.eşimin dolabını toparladım biraz.ben bunları yaparken eşim eve makina tuttu.sonra su için tamirci geldi.sonra hazırlandık çıktık.teyzesine giderken yoğurt,kavun,kiraz ve çilek aldım.eniştesine,kp ve babama babalar günü için tişört aldık.onları götürdük.kp çok mutlu oldu.hiç beklemiyordu.
giderken eşime akşam erken dönelim akşam valiz vs hazırlayacağım dedim.o da ben de çok oturma niyetinde değilim dedi.
neyse gittik.oturduk,yedik,içtik.bulaşıklar vs yıkadım.defne kimseye gitmelk işstemedi.akşam 8 de annesine eşim kalkalım dedi.kv tamamçayımı içiyim kalkalım dedi ama hanımefendinin keyfinin yetmesi 9 buçuğu buldu.neyse kalktık.arabada kv defneye baktığını ama yine de beni aradığını söyledi.ben de allah razı olsun,sağol bakıyorsun dedim.kv duymazlıktan geldi.eşim de anne funda sana teşekkür etti dedi.kv yine bişey söylemedi.eşim tekrar uyardı annesini.ondan sonra kv tamam duydum dedi.akşam 11 buçuktu eve geldiğimizde.çünküçok fena trafik vardı.
uyumuştu eve gelince defne uyandı vebabasında durmadı.ben sütünü içirip tekrar uyuttum bu arada eşime söyledim.bulaşık makinasındaki bulaşıkları çıkardı.neyse sonra o defnenin başında bekledi.ben çamaşırmakinasını çalıştırdım,ortalığı toparladım.
gece 1 buçuktu yattığımda.eşim bana yanaşmaya çalıştı istemediğimi söyledim.bozuldu ama bişey de diyemedi.
sabah da erkenden kalktım.valiz hazırladım.kahvaltı hazırladım eşimi kaldırdım.kahvaltı yaparken cuma günü beni terslediği olayla ilgili fikrimi sordu.ben de söyledim sonra tabi bunu da emir saymazsan diye laf soktum. o da özür diledi.cuma günü kart nedeniyle bana kızgın olduğu için öyle davrandığını söyledi.
sabah defneyi ağlayarak kv ye bıraktım.kv defnenin kıyafetlerini istiyor.hem benim aldıklarımı beğenmiyor hem de getir giydiriyim diyor.
eşimi işe bıraktım yola çıktım.
işe geldim.şimdi de eşim arıyor.onların bankada 88 doğumlu bi kız ölmüş.neymiş boşuna birbirimizi üzüyormuşuz.hayat çok kısa bir daha boş şeyler için birbirimizi kırmayalım diyor.
bazen çok üzülüyorum gerçekten annesi ile benim aramda kalıyor.evet benim istediğim gibi olmak için çırpınıyor ama annesini de kıramıyor.ama bazen de çok kızıyorum
buarada kv nin balkonuna demir yaptıracağız.defne çıktığı için.
neyse çok uzun yazdım sanırım herkese tekrar günaydın.rana hanım annesinin yüzüne kapı kapatmış ama canı sağolsun
erdem paşa için sevindim bak dr da tiroid de ihtimal vermemiş
yasemin cnm temizlik yapmışsın allah kolaylık versin.bu arada kaka durumunuz ne oldu?
nurayım yola çıkmışsın hayırlı yolculuklar
ayşegül bence 2 programlı yeter de artar bile.marka için bosch ya da siemens iyidir.gerçi annemde beko var ve annem çok memnun.
gülden cnm nil mutlu olmuştur.dedeyi de kazasız atlatmışsınız.eşin neye karar verdi?
beni kızlar nasıl?
wavvs alp nasıl?
fatma eren ne yapıyor.iyice kendi uyumaya alışmış maşallah
unuttuğum varsa affola
cnm o zaman mintax alabilirsin o daha uygun ve güzel de çıkarıyorcnm eşine içindekileri söleyerek en iisini yapmışsın sen sustukça o bi elin yağda bi elin balda sanıyor. o senin paranın hesabını soruyor bence sende onunkini sor bakalım hesap verebilecek mi? defne güzel vakit geçirmiş sevindim cnm. ay heryer iice çamaşır suyu kokacak istemiyorum. amway ii ama ne yalan söliyim güldenim çok pahalı yaa:) şu ara alamam. bakalım markete gidip bakcam günü kurtarmalık bişey artık
cnm inşallah öğrenecekahhh ahh
çekecez çözüm yok..
cnm ben nile hem mayo hemde fundanın o dediği bezlerden almıştım çok rahat ettik
kiot gibi primada vvar..
kuzuyada baksen... denize gitse demekki çıkaramıyacaksın yaseminim..
aayyyy funda bi solukta okudum cnm
hayat gerçekten çok kısa
aa senin eşinin eşine eş gibi anneye anne gibi ve anneye hayır demesini öğrenemesi lazım cnm..
sizin durum anca ozaman düzelir
ayrıca demişya sana defneyiherşeyi bırakarısındiye
1. mahkeme ona çocuğu vermez. 2. zaten o alsada kv bakmaz
iş yeterki oraya gelmesin cnm
umarım eşin anlar..
inşallah öğrenecek cnmFundacim cok sevindim herseyi acikca soylemene esin nasil alttan almis sonra ama tabi sonra esin oyle davraninca icin acimistir tabi kocan sonucta ama yinede boyle devam et canim ilerde esin annesiyle senin arada ortayi buldugunda ogrendiginde zaten bidaha esine sert konusman gerekmiycek lutfen hemen yumusama bak esin sen onunla konusunca seninde farkina varmaya basladi arabada falan annesine soylemis mesela senin tesekkur ettigini daha onceleri senin soylediklerinin farkinda bile degildi artik senide ciddiye almaya basladi.balkonunda demir korkuluk yokmu canim kv.nin tekrar niye yapiyosunuz yada bastan asaga falanmi olucak.
Ereni sormussun canim cok sukur iyiyiz fazla enerjimiz var sadece cok hareketli.
cnm o zaman mintax alabilirsin o daha uygun ve güzel de çıkarıyor
söyledim cnm
çünkü ben susuyorum o söylüyor ama bir değerinde olmuyor
bakalım yoluna koymaya çalışıyoruz
inşallah düzelecek
cnm inşallah öğrenecek
gerçekten pazar günü haline acıdım
ben banyodayken sesini duydum
annesine karşı çok uğraştı
ama annesini de kıramıyor.ben zaten yok yere annesini de kırmasını istemem
Tartısma ıse yarıycak ıns bıraz kendı durusunu bellı etmen ıyı oldu bencede
inşallah öğrenecek cnm
ama zaman alacak
bakalım bi şekilde ortayı bulacağız
bu arada pazar günü hediyelerin parasını eşim verdi.ben cüzdanımı çıkardım ödeyecektim ben hallederim dedi
bence de yaptir canım bak çok da kolay buarada nice.mutlu huzurlu yıllara hep beraber
ay sevmedim ben o sendromu. nasıl kurtulcaz nurayımmm
ayyy bak ben bile heyecanlandım ... sever inş. dün bağda bebek kuvetinin içine su doldurduk. ellerinin sokuodu sözde bi kafası kaldı suya girmeyen. bi ara ayaklarını filan soktu ha ha çok eğlendi kuzum:)
günaydın kızlar
nasılsınız?bizim haftasonumuz fena değildi
cumartesi eşimle kocamaaaaaaan bi kavga ettik
ben ağzıma geleni söyledim o da söyledi
en sonunda bana rest çekti
annemlere gitmeyecekmişim.3 seçeneğim varmış: -ya işten ayrılıp çocuğuma kendim bakacakmışım
-ya boşanıp defne de dahil herşeyi ona bırakıp gidecekmişim
-ya da eşimden habersiz adım atmayacakmışım,onun istediği gibi biri olacakmışım
ben de defneyi kesinlikle ona bırakmayacağımı söyledim
neymiş ben nasıl kartımı kapattırırmışım,annesini nasıl muhtaç edermişim,ben aldığım parayı annemlere gönderiyormuşum
eve bakmıyormuşum,ütü yapmıyormuşum,yemek yapmıyormuşum.ben de "allahtan kork,neyini eksik ettim bu zamana kadar?ütüsüz dolaştırmadım,kahvaltısız işe göndermedim,daha geçen hafta istanbulda sana demedim mi yemeği annenlerde yeme evde yiyelim? diye.sen ne yapmak istiyorsun?kusura bakma ama annen seni doldurup doldurup üstüme gönderiyor.ben annemlere gitmeyeceksem sen de gitmeyeceksin.bugüne kadar benim annem benden 5 kuruş almadı kendinle karıştırıyorsun beni.hem sen niye benim ailemi bayramda,kandilde aramıyorsun?bundan sonra bende seninkileri aramayacağım" dedim.
neymiş beyefendi bana kızmış o yüzden annemleri aramamış.o annesine gitmeden nasıl olacakmış.benim annem benim evliliğimi yıkmaya çalışıyormuş.artık bana güvenmiyormuş vs
bir de bana diyor ki ramazanda izin alacakmışım defneye kendim bakacakmışım.annesi hem oruç tutup hem defneye nasıl baksınmış.ben de o kadar iznim olmadığının nasıl olacağını sordum.beyefendinin umrunda değilmiş.
baya baya kapıştık.
ama yazık defne çok korktu evladım.
sonra ben evi temizlemeye başladım.yemek pişirdim.çamaşır yıkadım.saat 2 gibi gelmiş sizi denize götürüyüm mü diyor?
ben de istemiyorum sen gideceksen git dedim.geçti içeri oturdu.defneye çorba yedirdim.sonra baktım defne i.çin üzüldüm.hadi gidelim dedim.foçaya gittik.yolda annesine hiçbir şey anlatmadığının,annesinin benim hakkımda bişey söylemediğine ikna etmeye çalışıyor kendince.defne denizde oynadı.baya mutlu oldu.yemek falan yedik.akşam eve gittiğimizde saat 12 ye geliyordu.defneyi uyutup çamaşır yıkadım.pazar sabah erkenden kv aradı neymiş onlar foçada ablasındaymış biz de gidecekmişiz.ben de "yatıyoruz kalkınca eşime söylerim" dedim.saat 10 gibi kalktık."annen aradı foçaya çağırıyor" dedim.o da çağırıyorlar ama gitmek kolay mı gitmeyelim dedi.ben karışmadı.kahvaltı yaptık.ben defneye banyo yaptıracaktım.kardeşi aradı gelin diye.eşim de gelemeyiz dedi. ben defneyi banyoya soktum.biz banyodayken annesi aradı.eşimi azarlıyordu,benim gitmek istemediğimi o yüzden oraya gitmediğimizi söylüyordu anlaşılan.çünkü telefonda eşim fundayla ne alakası var müsait değiliz vs diyordu.baya konuştular.sonunda eşim annesini ikna edemedi.tamam geliriz ama akşam üzeri gelebiliriz dedi.
neyse defneyi banyodan çıkardım.gelmiş bana açıklama yapıyor.ben karışmam gidelim diyorsan gideriz kararı kendin ver dedim.akşam üzeri gidelim ayıp olmasın dedi
neyse ben duşumu aldım,banyoyu ovdum.çamaşırları katladım.bir sürü ütü vardı onları yaptım.eşimin dolabını toparladım biraz.ben bunları yaparken eşim eve makina tuttu.sonra su için tamirci geldi.sonra hazırlandık çıktık.teyzesine giderken yoğurt,kavun,kiraz ve çilek aldım.eniştesine,kp ve babama babalar günü için tişört aldık.onları götürdük.kp çok mutlu oldu.hiç beklemiyordu.
giderken eşime akşam erken dönelim akşam valiz vs hazırlayacağım dedim.o da ben de çok oturma niyetinde değilim dedi.
neyse gittik.oturduk,yedik,içtik.bulaşıklar vs yıkadım.defne kimseye gitmelk işstemedi.akşam 8 de annesine eşim kalkalım dedi.kv tamamçayımı içiyim kalkalım dedi ama hanımefendinin keyfinin yetmesi 9 buçuğu buldu.neyse kalktık.arabada kv defneye baktığını ama yine de beni aradığını söyledi.ben de allah razı olsun,sağol bakıyorsun dedim.kv duymazlıktan geldi.eşim de anne funda sana teşekkür etti dedi.kv yine bişey söylemedi.eşim tekrar uyardı annesini.ondan sonra kv tamam duydum dedi.akşam 11 buçuktu eve geldiğimizde.çünküçok fena trafik vardı.
uyumuştu eve gelince defne uyandı vebabasında durmadı.ben sütünü içirip tekrar uyuttum bu arada eşime söyledim.bulaşık makinasındaki bulaşıkları çıkardı.neyse sonra o defnenin başında bekledi.ben çamaşırmakinasını çalıştırdım,ortalığı toparladım.
gece 1 buçuktu yattığımda.eşim bana yanaşmaya çalıştı istemediğimi söyledim.bozuldu ama bişey de diyemedi.
sabah da erkenden kalktım.valiz hazırladım.kahvaltı hazırladım eşimi kaldırdım.kahvaltı yaparken cuma günü beni terslediği olayla ilgili fikrimi sordu.ben de söyledim sonra tabi bunu da emir saymazsan diye laf soktum. o da özür diledi.cuma günü kart nedeniyle bana kızgın olduğu için öyle davrandığını söyledi.
sabah defneyi ağlayarak kv ye bıraktım.kv defnenin kıyafetlerini istiyor.hem benim aldıklarımı beğenmiyor hem de getir giydiriyim diyor.
eşimi işe bıraktım yola çıktım.
işe geldim.şimdi de eşim arıyor.onların bankada 88 doğumlu bi kız ölmüş.neymiş boşuna birbirimizi üzüyormuşuz.hayat çok kısa bir daha boş şeyler için birbirimizi kırmayalım diyor.
bazen çok üzülüyorum gerçekten annesi ile benim aramda kalıyor.evet benim istediğim gibi olmak için çırpınıyor ama annesini de kıramıyor.ama bazen de çok kızıyorum
buarada kv nin balkonuna demir yaptıracağız.defne çıktığı için.
neyse çok uzun yazdım sanırım herkese tekrar günaydın.rana hanım annesinin yüzüne kapı kapatmış ama canı sağolsun
erdem paşa için sevindim bak dr da tiroid de ihtimal vermemiş
yasemin cnm temizlik yapmışsın allah kolaylık versin.bu arada kaka durumunuz ne oldu?
nurayım yola çıkmışsın hayırlı yolculuklar
ayşegül bence 2 programlı yeter de artar bile.marka için bosch ya da siemens iyidir.gerçi annemde beko var ve annem çok memnun.
gülden cnm nil mutlu olmuştur.dedeyi de kazasız atlatmışsınız.eşin neye karar verdi?
beni kızlar nasıl?
wavvs alp nasıl?
fatma eren ne yapıyor.iyice kendi uyumaya alışmış maşallah
unuttuğum varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?