- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.801
Esim bastan gelseydi guzelce gezerdim ama neyse bidahaki sefere artik.fatma babada olunca ragat alisvrris yapmissindir
neler aldin bakim
Cocuk babasini tanimiyo dusman goruyoya bu nasil is esininde umru degil zaten gidip uyumus pasa gibi oh neguzel dunya.yani senin evliliginin bitane iyi yonu yok canim yok yani keske en azindan defneyle arasi iyi olsada sende derdin baba kizi ayirmiyim diye ama yok iste.
Bende sana psikologa git diycektim canim en azindan icini dok anlat belki care olur ne bilim ins.faydasi olur.
betül cnm trafik kazası geçiren arkadaşınız nasıl oldu?en son ameliyat olmuştu
ömer asaf nasıl?
canım en son konuşmamızda iyilerdi ağrıları var hastanede ömerde iyi sanırım hastalanmış biraz kusma diyordu arkadaş
Evde yaptigim 2 tane test sonucu da pozitif cikti. Prezervatifle korunuyorduk.teorik olarak hamile olmam gerek ama hamileyim iste...saka gibi.
Kizim 19 aylik.onu 3 hafa once memeden kestim. Emzirmeyi birakinca sigara icmeye basladim.az biraz da alkol aldim.agir yuk tasidim.koltuk kaldirdim falan.... oysa kizima hamile kalamadan 2 sene once sigarayi birakmistim..
Oyle iste...kazayla nasil oluyor derdim hep! Basima geldi..soktayim
betülüm günaydın çok sevindim erdem paşamın eylenmesine
ohhh çok hızlı girdin yani iftara desene
ay bu ne hamaratlık şekerim..
wavsum günaydın cnm evetya çok ilginç aaa artık kimse girmez oldu olmuyo amaya :
ya kızlar bu arada diş deyince nilin dişleri siyah olmaya başladı ay kafayı yiyecemya bunun sebebineki acaba
götürmüştümwavsum o türük bezleriylede alakalı ola bileceğini söylemişti
çünkü nilin kullandığı öyle ilaçlar yokki
ki biz kan damlası bile kullanmadık malum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?