- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.821
canım hayırlı olsun demekki yiyecek ekmeği varmış dünyadaEvde yaptigim 2 tane test sonucu da pozitif cikti. Prezervatifle korunuyorduk.teorik olarak hamile olmam gerek ama hamileyim iste...saka gibi.
Kizim 19 aylik.onu 3 hafa once memeden kestim. Emzirmeyi birakinca sigara icmeye basladim.az biraz da alkol aldim.agir yuk tasidim.koltuk kaldirdim falan.... oysa kizima hamile kalamadan 2 sene once sigarayi birakmistim..
Oyle iste...kazayla nasil oluyor derdim hep! Basima geldi..soktayim
zaten hiçbir yöntem %100 koruyucu değil
hayırlı bir evlat olur inşallah
günaydın cnmmerhaba öncelikle hayırlı olsun
rapbim oldemiş olmuş onun dediği olur
hayırlısı olsun ins sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza ..
ilk zamanlar yapılanları yani bebek olduğunu öğrenene kadar yapılanlar bebişi etkilemezmiş sizde rahat olun ve şimdiden sonra dikkat edin..
kızlarrrrr buneeee ya hafta sonu kimse girmemş ayyy çok şaşırdım
kızlar herkes iyidir umarım
ben yoğun bol misafirli bi hafta sonu geçirdim..
hepnizi bekliorummmm:
oh misafir candır
günaydın cnmgünaydın kızlar hakkatten şaşırtıcı geçmiş yok resmen :)
benimde hafta sonum yoğundu cumartesi saat 11 de başlayan temizliğim akşam 7 de ufak tefek eksiklerle bitti ama bende bittim yani bide ablamın oğluda bendeydi 2 çocuklulara Allah yardım etsin ne zormuş 2 çocukla temizlik yapmak bi ona yetiş bi ona sonra bide arada babam geldi ona yemek yedirdim falan o yüzden eksiklerim oldu pazar günüde iş yerinden ablamın oğlunun sünneti vardı oraya gittik çok güzeldi bahçelerinde yaptılar erdem çok eğlendi herkesin ilgisi üstünde olunca bayıldı kahkahalar havada uçuştu resmen ama eğlenecem die yemek yemedi sıpa akşam eve geldik zorla çorbaba içirdim akşam yatarken de yoğurtunu yedireyim dedim yok bak dedim yemessen hemen yataağa oda dedi ki tamam nen neen eşşek yemek yememek için uyumayı tercih etti yarım saat 1 saat konuştu yatakta oyuncağı ile oynadı sonra uyudu o uyuduktan sonra ben ütüye giriştim 12 idi ancak 1 sepeti bitti sonra yattım ama müthiş bi bi baş ağrısı ile hala ağrıyor başım bakalım ne zaman geçicek bizden haberler böyle kızlar bu arada ramazan geliyo son günler bu sene iftarlarımı ilk hafta vermeyi düşünüyorum hatta ilk misafirimi 2. gün alayım diyorum ve üst üste alacamki gelsin geçsin nasılsa eve geldiğimde 2 buçuk saatim olacak rahat rahat hazırlanırım inşallah
güle güle kirlet evini
yorucu bir haftasonu olmuş ama erdem eğlenmiş
bence de ilk başlarda almak çok mantıklı
cnm bence ilk gün almak güzel olurherkese günaydınnn betülüm güldenim günaydın.. noluo yahu ramazan gelmeden muhabbeti dönmeye başlamış:) bende ilk günü kv ler ve annemlerle mi geçirsem diye düşünüyorum. hem aileler bir araya gelir hemde ramazanı hep birlikte karşılamış oluruz . ama kendime pek güvenemiyorum. ilk gün ya nasıl olurum bilemiyorum:) eee kuzular nasılll... benim kzum sanırım köpek dişleriyle uğraşıo kulağını tutuyo sürekli emmek istio ve eli ağzında her daim...
hem haftasonu zaten
günaydın cnmgunaydın kızlar
bu hafta nedense boyle oldu hıc gecmıs yoktu
beysal temızlığı bıtrmıssın oh neguzel erdemımde eğlenmıs
gulden sende yoğun bı hfata sonu gecırmıssın nılım nasıl neler yapıyo
yasmın canım ramazanın ılk gunu ben cesaret edemem heralde nasıl olacağımı bılemıyorum olmadı 2. gun cağırırsın ben de bu ramazan baslarında mısafır ağırlamayı dusunuyorum sonraları gunler pek uymayabılıyo
bal bocuğumunde dısı hemencık cıkar ınsallah alp tuğranın 16 tane dısı var ama sureklı ağzınn sağ alt tarafını gosterp acıyo dıyo dısmı cıkacak anlamıyorumkı