2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhabalar kızlar hayırlı huzurlu saglıklı bır hafta olsun hepımız ıcın ıns..

Kacgundur bende gıremedım gecmıs bırıkmıstır derken kımse gırmemıs
Esımın belı tutuldu hasta, nıda da öksuruyo ve dıs yerı kabarık 15 16.cı dıslerımız gelıyo herhalde huzursuzlugumuz cabası ıstahta gıttı
Onun dısında ıyıyız Allaha sukur bu hafta bıde temızlık ısı var derınden, cuma gunu kalabalık bır arkadas grubum mısafırlıge gelecekler..
Burda ıftar 22:00ye gelırken oldugu ıcın sadece aıleden kısılerı alırım herhalde oda hafta sonları olur..

günaydın fatmacım sağol iyi haftalar sanada erenpaşanın iyi olmasına sevindim
nil hanımda by sabah parka gitti şimdi gelir yemeyini yeyip uyur herhalde sıpam..
Oh eve gelince rahatca uyur artik.Ben bi suredir parka goturmedimya mahalleye cikiyoruzya bizim karsidaki kumlari topladilar soyledik komsuya eren tam bi kum asigi oldu cikti dun ciktigimizdada kenar kosede azcik su birintisi buluyo ellerle saap saap yada biraz topraklik seyler hep yerdeeri oynamak istiyo pesinde kostur kosturbi hal oluyorum.
Aa gercektenmi ya bebekkenden beri babayi istemiyo demekki bende diycektim esin hep sehir disinda falan olunca defneyi cok az goruyo buyurken defnede babayida dislamistir gibi dusundum ama defne bebeklikten babaya karsi tavirliymis ya neden acaba sen hamileyken falan hissetti demekki tum olanlari.su hafta sonu et meselesinide anladimya niye okadar et goturdunuzki oraya hemde sizin aldiginizi kv.kendi almis gibi goturmustur heralde.

Gecmis olsun canim esine nasil olduki o oyle umarim gecer kisa zamanda.nidaninda son disler geliyo demek sonra rahatlarsin ins.istahta gelir canim hemencik ciksin ins.disleriniz.
Orda bi saat gec oluyo demek aksam ama sabah ezanida bi saat gec olur heralde bize gore.

Betul ne guzel seninde temizlik bitti desene ufak isleride firsat buldukca yaparsin artik.sunnet dugunude guzel gecmis erdem cok eglenmis bidik nasilda uykuyu secmis.

Yasemin zeynebinde kopek disler geliyomus kolayca cikar ins.kabizligi nasil oldu bu arada.

Gulden nilin disleri niye oyleki ayy bi fikrimde yok ya netten bi baksaydin belki biseyler ogrenirsin.

Herkes iftar vermeye baslamis ben ilk gunler hic dusunmuyorum oyle bisey ya bi baslayalim Ramazana vucut alissin kizlar sanki cok acele ediyonuz gibi geliyo bana.

hayırlı günler kızlar
biz nerdeyse toplandık ufak tefek şeyler kaldı hsonu isyerindekilerle vedalastim çok samimi bi ark var ondan ayrılmak cok zor oldu sarilip aglastik ayrılırken iş hayatim büyük ihtimalle bitti
yarın eşim yolcu bende elifle annemlere geçiyorum
evi kiraya verdik çok şükür fazlaca bi sikintimiz kalmadı yanlız sanki elif babasından ayrilacagini anladı bi babam diyisi var hiç inmiyor kucagindan ya ben nasıl ayrı kalacagim o kadar süre eşimden çok üzülüyorum

benicim eşine ve nidaya geçmiş olsun canım bel agrisi çok kötü eşimden biliyorum ins çabucak toparlasin
guldencim nilin disleri için mutlaka götür bence de neden olmuş olabilir ki acaba sararma falan çok antibiyotik kullanimindan kaynaklanıyormuş ama nilde öyle bi durum yok
yasemin bal bocegine de geçmiş olsun kiyamam ya ne aciyordur kuzumun canı misafirler nasıldı gittiler dimi
betül o erdempasayi yerim ben resmen sebek bu ya
fatma eren gibi elifte dışarı çıkınca peşinden kostirmqktan yoruluyorum ama en güzel tarafı enerjisini atıyor ve güzel uyuyor dimi
funda hayirlisi ile içine sinen bi yer bulursun ins

Sagol cnm neden oldugu bellı degıl sadece arabanın tekerlklerını degıstırdı öyle agır ıs yapmadı ama hıcbır ıs yapmadan da gelebılıyo babamdan bılıyorum hersene olur mutlaka..sabah ıse zor gıttı kotu olursam cıkar gelırım dedı bakalım ıns cok uzun surmez esler evın dıregı gercekten onlara bısey olmasın
Nıda nın kopek dıslerı gelıcek ıste bakalım ıns rahatlarız:)
Uzun zamandır ıyıydık cıplak yatarken bıle hasta olmamıstık sabah yarım yumurtanın beyazını yedı bıde sut ıstı o kadar ıns cabuk atlatırız.
Burda gec oluyo cnm ya sahur 3:50 ıftar 22:00 de Allah kolaylıgını verır ıns..

Son düzenleme:

Sagol cnm ıns ıkısıde cabuk toparlar yoksa ısım zor ..

Sızınde gunler geldı demek sular seller gıbı gecer ıns cnm ayrı kalacagınız gunler
En azından aılenın yanında olacaksın buraya ugra ama arada..
Elıfte nıda gıbı babacı kıyamam annesı hıssettı demek
Nıda hafta sonu hep babasının kucagına gutmek ıstedı yazık esımde kıyamıyo bı taraftan almanın mumkunubyok oyle yanındsydı baba baba dıye..

fatma canım acele ediyoruz biliyorum ama çıksın aradan o telaşeyle nasıl geçti anlamayız ilk hafta muhtemelen 2. hafta adet olucam zaten sonrada davetlere giderim artık :)
yağmur canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah şebek benim sıpam çok hemde ben o babaam diyişi yerim minik kuzu zor

benicim çok geçmiş olsun cnm :
söyle bakyim menüde neler olacak misafirlere..

baktırıcaz bakalım cnm sanıyorum offf :
işin kötüsü çorluda çocuk diş hekimide yokkk:

evet cnm bebekken de istemiyordu
bilmiyorum ki cnm
cnm eşim saç kavurma istedi
toplam 7 kişiyiz
kv ve ablası çok severler eti aşırı çok tüketirler
o yüzden çok aldı
e tabi ramazan yaklaşıyor evine de et almak lazım değil mi.onu da katınca dünyanın etini aldı

cnm nasıl eşinden ayrı kalacaksın?ben kaçırdım sanırım.sen de gitmeyecekmiydin?

inşallah cnm inşallah
elif nasıl oldu bu arada?

geçmiş olsun cnm

nurayım hakkınızda hayırlısı olsun nediyeyim ama herkes için zor olacak tabi..
sağol canım hayirlisi tabi
çok da uzun canım ya Allah kolaylik versin ins sen bizden daha çok sevap alacaksın

ay aynen bizimki de devamlı babasının kucağında bi goremesin babaaaa diye sesleniyor çok üzülüyorum haline
sabah elif ile ben mutfaktayim esimde ıçerde
eşime annene gideceksin dimi dedim bu gideceksin lafını duyunca bi başladı ağlamaya baba baba diye hemen gidecek sandı doğru giriş kapisina gitti
çok guldum haline

nurayımm. hakkınızda hayırlı olan olsun cnm inş. elifim de bi an evvel babasına kavuşsun sende eşine tabi. çok zor gelir eminim sanada. rabbim hayırlı günler geçirmenizi nasip etsin inş. sivasta

sağol canım çocuklar sevindiklerini anlıyor ilgi gösteren görünce coşuyor masallah pasama
benicim çok geçmiş olsun cnm :
söyle bakyim menüde neler olacak misafirlere..

baktırıcaz bakalım cnm sanıyorum offf :
işin kötüsü çorluda çocuk diş hekimide yokkk:
ıst arastir bakalım canım vardır illaki

canım ev bulamadık eşim o yüzden yanliz gidiyir aslında bi ev var ama gidip birebir görüşmesi lazım her halukarda eşimle bir ay ayriyiz ramazandan sonra gideceğiz biz büyük ihtimalle

nurayımm. hakkınızda hayırlı olan olsun cnm inş. elifim de bi an evvel babasına kavuşsun sende eşine tabi. çok zor gelir eminim sanada. rabbim hayırlı günler geçirmenizi nasip etsin inş. sivasta

sağol canım eşimden ayrılmak şimdi çok zor geliyor sonra da ailemi bırakıp gitmek zor olacak hayirlisi bakalım Allah sağlık versin yeter ki

Iyi günler kızlar yazamadim kac gündür.

Biz kv lerdeyiz bildiginiz gibi. Esim konyaya gitti gece. Size bahsetmiştim ya tez hazırlıyor diye. Bugün tez savunmasi vardi cok şükür kabul edilmiş. Bi kac duzeltme vermisler onlarıda halledip yarin donecek ins. Bugun donseydi kisa bi tatil planimiz vardı ama sanırım kalir artik ramazana az kaldi çünkü. Duruma göre bi bakicaz artik.

Bu arada bende berraya eşlik ettim bu hastaliginda:) ikimizde antibiyotik kullaniyoruz. Boğaz agrisi ve grip var bende de. Ilaclarla toparlandim cok şükür biraz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nuray canim inşallah kolayca gecirirsiniz babasiz gunlerinizi. Cok zor ama hic olmazsa ailenin yaninda olacaksin tadini cikarmaya çalış canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle allah kavuştursun cnm
inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz

geçmiş olsun cnm
eşine de hayırlı olsun cnm tezi kabul edilmiş
inşallah ramazan öncesi güzel bi tatil yaparsınız

Allah tez zamanda kavustursun canim nekadar ayri kalicaktinizki siz.cocuklar herseyi hissediyo iste canim ozliyceksiniz babayi ama onun icin daha zor hem senden hem eliften ayri kalicak.
Erende enerji atinca ici rahat uyuyo gerci sokaktan eve gelirken her seferinde kriz geciriyoruz eve girnek istemiyo ama idare ediyoz artik.

Eslerimize bisey olmasinda saglik harici herseyin caresi vardir canim ins.esinde zorlanmadan atlatir.nidayida zorlama canim cocuk skntisi olmasa oda yemek ister ins.onun istahida geri gelecek.
Saatler bizim sanirim 3:30gibi sabah ezani olur gunler cok uzun cocuklarla napicaz bakalim Allah kolayligini veriyo bisekilde canim vucudumuzunda zekatini vermemiz lazim sonucta mideler dinlensin bir ay.

çok da uzun canım ya Allah kolaylik versin ins sen bizden daha çok sevap alacaksın

ay aynen bizimki de devamlı babasının kucağında bi goremesin babaaaa diye sesleniyor çok üzülüyorum haline
sabah elif ile ben mutfaktayim esimde ıçerde
eşime annene gideceksin dimi dedim bu gideceksin lafını duyunca bi başladı ağlamaya baba baba diye hemen gidecek sandı doğru giriş kapisina gitti
çok guldum haline[/QUOTE]

ayyy çok komik bunlar nurayımya nilde hemen bi gitme lafı duymasın hemen kapıya koşuyo..

çok geçmiş olsun...

eşinde ins geçer istediğiniz gibi olur herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…