2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kiz anliyorum sizide hani herkes ilk bir iki gun deyince cok acele geldi en azindan bikac gun mide alissin sonra daha kolay gelir.
Ben senin yerinde olsam gitmezdim esinle konussaydin defne falan ucunuz gezmeye gitseydiniz canim hem esinlede vakit gecirmis olurdun boyle yaparak sureki kv. ve onun tayfasiyla esininde degismesini beklemek cok zor bence.

Ayy masallah ya cok tatli bunlar cokda komik cok guldum yani.

Cok gecmis olsun canim ikinizede cabucak iyilesirsiniz ins.guzel bi tatil yaparsiniz.esinin tezide hayirli olsun canim.oruclara kadar kisada olsa bi tatil yapin siz hazir planlamisken esinde dinlenmis olur.

Bizde oglusumla kucuk odayi temizledik oda zaten kucuk bide cekyatlar falan besik var su cekyatlardan birinide ins.Ramazanda bizim koyun otobusuyle gondericez annemlere sonra erenin odasini yapabilicem bakalim oyuzden gardrobu ve haliyi almadim hem rahst arastirmis oluyorum ne alicama.neyse kucuk odadaki besik cok kenardaydi pencereye uzakti onun yerini degistirdim orta kenar duvarin yanina getirdim ordaki teki koltugu falanda besigin yanina koydum hem odayida dip kose camlar falan temizlemis oldum erende bana yardim etti eline bez aldi benim gibi silmeye basladi bende tesvik ettim camsil sktim bazi yerlere kapiya falan oda sıktigim yerleri sildi yardim etti bayada siliyo ya cok tatli oluyo halleri.
Ama yorulmus hemen corba yogurt yedirdim yatirdim ama besigin yeri degisince uyumak istemedi ben odadan cikinca cok agladi arada gidip uyu dedim ama en son gittim yanina yattim ozaman sustu buseferde ben sabredemedim gittim sut isittim verdim eline ciktim odadan icip uyumus kuzucum.

Cok sağolun kızlar

Bu arada sinava girmistim ya cok şükür gecmisim bütün dersleri. Hic ümidim yoktu nasil sevindim anlatamam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm oraya gitmeyi eşim teklif etti
ben de defne denize grer diye itiraz etmedim

oh güle güle kirletin
yazık kıyamam erene nasıl yorulmuştur

Cok sağolun kızlar

Bu arada sinava girmistim ya cok şükür gecmisim bütün dersleri. Hic ümidim yoktu nasil sevindim anlatamam

çok sevindim cnm

fatma cnm maşallah erene yaa ne güzel kendi uyumayı öğrendi darısı bizimkilere inş. benimde odayı ayırma vaktim geldi diye düşünüyorum. yoksa benim kız giderek bizim yatağa alışmaya başladı. bi de güzel uyuoki yastıklara paralel ha ha adama yer kalmıodu şimdi nerdeyse bana da yer kalmıo:) böyle giderse yakında biz transfer olcaz tek kişilk bazaya:)

ohh ohh tebrik ediorum katreynurum seni kocaman b aşkışşşş:

oh güle güle kirletin

çok sevindim cnm

katreinur cnm hayırlı olsun geçmişsin derslerini. maşallah

Alkışi hakettim di mi guldenim:) şaka bi yana cok sevindim gerçekten kızlar. Onceki dönemden bi dersim var kaldığım zaten ona cok takilmistim. Berrayi birakmak problem oluyor. Bi ders icin gidip gelecem sinava. Cok şükür bu donemden bi takinti kalmadi bari.

Kizlar ben de ramazanin ilk günleri davet etmek istiyorum bi kac arkadas var düşündüğüm. Sizce tek aile mi cagirmak iyi yoksa bi kac aile mi. Kalabalik olursa yapamam mi yetistiremem mi servisi falan korkuyorum. Ben pek iftara cagiramadim misafir. bu konuda tecrubesizim

Cok sağolun kızlar

Cok sevindim canim.cektigin strese degdi keske benimde oyle olsa ama sizin sonuclar cabuk aciklanmis daha bizimkiler aciklanmadi darisi basima artik.

oh güle güle kirletin

çok sevindim cnm
Anladim canim ama sen yinede yalniz biseyler yapmayi teklif et en azindan esine hani kv. kotulemeden birlikte vakit gecirmek istedigini soyle yoksa siz yalniz kalmazsaniz zor yani ben sahsen kendi ailem bile olsa 7/24 onlarla olmak istemem hani siz ayri vakit gecirinki esinde anlasin biraz sizin aile oldugunuzu tabi zamanla olur buda.

Erenide bazen aliyorum bizim yataga ama o daha cok benim tarafa dogru geliyo eski aliskanlik bikere bibuyandim nerdeyse yataktan dusuyodum iyice ustume dogru gelmis sipa. sizde ayirin bence odasini en azindan kendi uyumayi falan ogrenir yine arada yataga alirsiniz ben erenle uyumayi ozluyorum arada aliyorum yada kendi gelmek istiyo ama cogunukla besiginde uyuyo ins.zeynepte alisir kolayca.

katreinur canım ben ailedeki kişi sayısına göre iki aile yada tek aile alıyorum tatlım mümkün olduğunca kalabalık alıp bitirmeye çalışıyorum tabi benim tercihim bu hesi bir arada çıkınca iyi oluyo her türlü yoruluyorsun çünkü

Bence tek aile daha mantikli canim sonucta bir ay var rahat rahat cagirirsin teker teker bosu bosuna okadar yorgunluga gerek yok bence zaten gunler uzun bitaraftan stres yapicaksin ne gerek varki.bu benim dusuncem tabi.

cnm zaten ben de kendi ailem de olsa dip dibe olmayı sevmiyorum
ama sağolsun kocam herşeyi birlikte yapalım diye uğraşıyor
buna da şükür cnm önceden hiçbir günümüz yoktu şimdi en azından haftasonunda 1 gün başbaşa vakit geçiriyoruz

Çok sevindim canım aöf büyük sıkıntı bebek ve anneler için ben çok şükür kurtuldum darısı başına

Merhaba arkadaslae nasilniz
burasi haftasonu tatilimdem cikmis
ben buguj ugrayamadim
ananemi kontrole goturduk ordan pasami sac kestirmeyeki tam tamina bur faciaydi
Ordan eve geldil pazaraa markete derken birde ev isi vb pert haldeyim
ablamlar yolda onlari belliyorum onlar gelene kadar uyumazsam iyidir

gulden bizim disleride dr a gistrdim henuz fircalamadigu icin dedi ama aras hava aldigi icin risk grubu
Aama ozcanan da dedi nasilsa dokuluyormus yapicak birsey yok
katreiunur canim sinavlari gecmene cok sevindim
ozcanan sende durumlar nedir
bu arada ranacaik nasil oldu

Ramqzanda oruc tutmayi cok ozledim bu yil ayru bir heyecan var icimde

esim demezmi sen sut veriyorsun orucmu tutucaksin
Yok dedim daha neler en kotu ihtimalle sutim kesilir aras zaten yirmi aylik oldu rabbim bu kadar nasip etmis derim

İyi geceler yorgun anne yoğun kadınsın benden beter saçları merak ettim foto istiyorum shatler olsun paşama
Rana düzeldi doktora götürmeyecem vazgeçtim kan alacaklar boş yere canı yanacak neydi o ishal bilmiyorum ama geçti ama ben çok yıprandım hafta sonu rüyalar karabasanlar falan kötüydü yani ama şimdi iyiyiz 200 gram vermiş 10 kilo oldu derken tekrar düştü çok şükür iyi
Dişlerimizi günde 4kere fırçaliyoruz macunsuz tabi ondan bi sıkıntı yok şimdilik zaten topu topu 15 tane var saydığım
Ramazan geldi tabi başında hasta olacağım için şimdilik korku yok gibi ama çanakkalede ilk orucum ve korkuyorum yahu aslında heyecan herhalde
Mezuniyet kesinleşti mutluyum çünkü artık ranamdan ayrı kalmayacam
Cümleten iyi geceler...

Çok sevindim canım aöf büyük sıkıntı bebek ve anneler için ben çok şükür kurtuldum darısı başına

Amin canım. Yani aslinda benim bi mecburiyetim olmadan öylesine girdim hobi gibi bisey ama stres yaptim calisamadikca.

Seni de tebrik ederim canim bitirmissin ne güzel

ıyı geceelr kızlar
köye gttık geldık annem cok ıyı sukur masallhhh cabuk toparlanmıs
masal köydde cok eglendı kv nını kedısı yavrulamıs 3tane bebısı olmus
masal ıcın eglenceydı rsmen
cuma aksamuzerı5de varmıstık pazar sabah 5de evımıze geldık bgun ıse gttı esım
kısacık ama dolu dolu gectı cok eglendık 15agustos da gıdıcez tekrar 1aylıgına
bakalım heycanla beklıyoruzzz yıneeee:)

gunduz gıremıyorum henuz tl gelmedı servısten
çok öpyoyrum hepnızızıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…