2012 kasım bebekleri büyüyor..

ohh negüzel eylenilmiş insan ençokta çocuğu mutlu oluyo diye mutlu oluyo djimi?

kesinlikle hakediorsun tatlım..

cnm kişsi sayısına göre deyişir bide bi kişi olursa sana yardımcı tamamdır bu iş
tek başına zor oluyo gerçekten
ama ben yinede 10 kişiyi geçmemesi tarftarımyani en fazla 2 aile alırım..

cnm hoşgeldin kıyamam paşamaya ne yakışıklı oldu kimbilir paşammm:
ay bu ne yoğunluk yahu ay ben çok tembel olduğumu düşünüorum bazenç.

işe gelince öyle ama sıkıntı ola bilirmiş cnm bakalım tekrar gidicez..

Ramqzanda oruc tutmayi cok ozledim bu yil ayru bir heyecan var icimde

esim demezmi sen sut veriyorsun orucmu tutucaksin
Yok dedim daha neler en kotu ihtimalle sutim kesilir aras zaten yirmi aylik oldu rabbim bu kadar nasip etmis derim

allahım hayırlısıyla sağlıkla tutmayı nasip etsin..

cnm sanada kocaman bi allkış ozamannnnnn:
tebrik ediorum..

ranamında iyi olduğuna sevindim..

günaydın kızlar umarım herkes iyidir..

biz iyiyiz ay nil akşam tavanyaptı
önce çekmecelerini boşaltı neyse onları hallettik
sonra süt istedi uyumadan önce bizimyatakta içecekmiş al biberondan sütü yatak örtüsüne dök gece gece
hey allahımya bide gülüyo şebek
çok komikti hoppp yatak örtüsü makakineye tabi..

herkese günaydın kızlar... dün eve bi gittim kuzum öksürüo hemde hırıltılı anneme dedim öksürdü mü daha önce. sabahta öksürdü aynı böyle dedi nasıl panikledim anlatamam. eve gidene kadarda öksürdü kuzum. eve gittim hemen bir çay kaşığı çörek otlu bal verdim. sonra limonlu su içirdim içtiği kadar. mercimek çorbası yaptım bol soğanlı sarımsaklı. ondan biraz içti. k.özünü kesmiştik kabızlıktan dolayı ondan bi çay kaşığı verdi. en son dokuzu geçiodu emdi uyudu. yatmadan önce dedim ki bak annem gece öksürmek yok tamam mı üzme beni dedim. tamam dedi kuzum veeee öksürmedi he he:) sözünde durdu kuzum. bizden haberler böyle jet tedavi ii geldi sanırım şükürler olsun rabbime bugünde öksürmez inş.
güldenim günaydın tatlım. nilime maşallah keyfi yerinde olsun da örtüde yıkanır çekmecede toplanır rabbim sağlık versin.
songülüm o paşayı yerim ben nasılda yakışıklı olmuş.
nuraycım eşin bugün mü gidiodu tatlım rabbim tez zamanda ağız tadıyla kavuştursun inş.
özcanananım tekrar hayırlı olsun cnm mezuniyetin.
katreinur döndünüz mü tatlım tatilden berracık napıo.ben bazı aileleri mesela iki kardeşse birlikte almayı tercih ediyorum hem zaten sayı az oluo hemde bu şekilde sohbet muhabbet daha güzel oluo. ramazan kalabalıkla güzel gerçekten. bakalım nasip inş. kavuştursun rabbim hepimizi eksiksiz
ayşegül çok geçmiş olsun cnm annene tekrardan. masalda eğlenmiş oh ne güzel.
wavs cnm nasılsın uğramamışsın dün yoksa ben mi atladım
beni kızlardan haberler nasıl
fatma cnm inş zeynepde alışır çabucak ay çok deli yatıo bu kız kesin düşer yaa korkuyorum. ama bakalım sandalye filan koyup engellemeye çalışcam inş.
funda cnm konuştun mu defneyle. yarın bitio sanırım di mi hasret.
mina nerelerde bilgisi olan var mı
dilekcim eşin nasıl oldu gelişmelerden haberdar et
ay atladığım yotur inş. kızlar varsa affola...

buarada dün eve gittiğimde eşim süt almıştı. biraz zeynebe ayırdım 4 lt sini filanda yoğurt yaptım. gece uyandım.1 i geçiodu. üstünü açıp dolaba koycam. dolaba koyarken sanki sallanıo gibi geldi bi baktım süt aynen duruyor ben şok!!!. benim yoğurtlar hep kalıp gibi çıkar hiç olmadığına şahit olmadığım için ne yapacağımı blemedim. elim ayağıma dolaştı derken bi baktım songül watsappta çevrimiçi he he hızır gibi yetişti sağolsun. tecrübe konuştu:) hemen sıcak su koydum altına biraz beklettim sonra tekrar sarıp yattım. ay ne kadar zor uyudum anlatamam canım sıkıldı. ama sabah bi baktım ki tutmuş nasıl sevindim :) bi insanı yoğurta mutlu edebilirmiş :) sağolasın songülümmm

annnene tekrar geçmiş olsun cnm
masal ne kadar çok eğlenmiştir
eee senin kapalı halin hakkında yorumlar ne oldu?çok meraktayım
yerim ben o şebeği
annesi şimdi nili suçlama
kız demekki yatak örtüsünü kirli gördü.annem farketmemiş süt döküyüm de farketsin demiş demekki :)
canım benim ya
inşallah bugün de öksürmez

cnm dün çok az konuşabildim ama babası videosunu çekmiş gönderdi.defne köpek severken pardon köpeğe eziyet ederken.hem de sokak köpeği
çok özledim kuzumu
allah kısmet ederse yarın akşam kavuşacağım kuzumla

ohhh maşallah kız vallaha
iyleştirmişsin kuzumu aferinsana dr yasemin..

ay bendede oldu o daha önce 1 2 defa cnm
he he he
demek yoğurt mutlu etti seni..
sevindim şekerim sonunda olmasına
zeynebimgüzel yemiş yanlız maşallah onaaa:
amaallahım korusun nazarrlardan kuzumu..

herkese kocaman bir günaydın
bu sabah kalkmak çoooook zor geldi nedense

katreinur cnm bence çok kalabalık alma çünkü yardımedecek kimse yoksa zor olur
10 kişiyi geçmesin bence ama yine de sen bilirsin

özcanan canım tekrar hayırlı olsun
ranayı özledik biraz foto at lütfen

songül anneannen iyi mi?
sıhhatler olsun aras paşaya
foto isterim

unuttuğum kimse yoktur inşallah

günaydın kızlar
nasılsnız biz şükür iyiyiz paşacık keyifliydi sabah ama annemde ablamın oğluda var o ateşlenmiş akşam inşallah erdeme geçmez ne güzel hastalanmadık diyodum abi ğeşindedn ayrılmıyo umarım ikiside toparlanır hemen
yasmin beni unutmuşsuuun
gülden yerim ben o zilliyi
canan tebrikler
katreinur sanada tebrikler
wavs alp nasıl sen nasılsın
ayşegül tatilin yaramış olması çok güzel bide küpeleriniz hayırlı olsun
songülüm merak ettim paşamı
hevin nasılsın acaba kuzumn
beni kızlar napıyo
dilek canım eşin nasıl oldu sen nasılsın efecik nasıl
yağmur Allah kavuştursun canım benim
fatma eren beyin peşinde koşturmaya devam sanırım bu erenler hep zıpır benim yeğende öle
fundam defnemle kavuşmaya az kaldı naptın kreş işini buldunmu oyun grubu falan
ve adını sayamadığım kızlar nasılsınız

ha ha ha
bencede kirli eee annesi bu ara pasalılıkta sınır tanımıyo zaten çocuk ne yapsın..

defnem sokak köpeyimi seviyo he e he he
yerimben onu
o vidyoyu bende istiyorum şşekerim watsaptan bekliorummmm:

ayyy betülüm inş hastalanmaz
nilde hapşuruyodu bu sabah çok bilmiorum bakalım..
bu arada helin iyidi cnm faceeden konuşuyoruz onunla..

Gunaydın kızlar
Yasmın zeynep ılaya gecmıs olsun
Gece oksurmemıs cok sukur bız sızın kadar sanslı degıldık gece hıc uyumadı uyuyamadı nıda oksurukten lımonlu su verıyorum ıstemıyo su su dıyo kuzucum yanıma yatırdım uyumadı en son kendı yatagında uyudu sabah 5 ten sonra rahattı bıraz
Aman yaz yaz hıc ıyı olmadı bu hastalıklar

Gulden nasılsın cnm gece gece nılos ugrastırmıs senı:) aman ıyı olsunlarda dımı:)

Beysal erdem ıns hasta olmaz cnm abıyle beraber olunca ıster ıstemez korkuyo ınsan bulasırmı dıye..

Funda az kalmıs cnm defne kavusmana ıns kres ısınıde ayarlarsın..
Ay sokak kopegını nasıl sevmıs korkarım ben:)

Aysegul annenın ıyı olmasına sevındım gecmıs olsun cnm..

Songul arasa sıhhatler olsun
Sac kesme ısıne alısamadı kuzucuk desene..

Katreınur tebrıkler cnm basarın devamlı olsun ıns..

Dıger arkadaslar sızlerede gunaydın
Cok fena uykusuzum

Gulden menuyu daha kesınlestıremedım cnm kafamda ucusup duruyo cesıtler kesın olunca yazarım
Tek kesın olsan tatlılar, ıstek uzerıne catlak kurabıye ve kunefe:)

Son düzenleme:
ha ha dr yasemin oda iimş. ama dün akşamki bi annenin çırpınışıydı çok şükür rabbime öksürmemiş bugünde.ayyy evet yoğurt önce ilk şokunu yaşattı sonrada mutlu etti he he:)

oy ben seni unuturmuyum kuzum hem seni unuutsam erdemimi unutmam yakışıklıya öaşallah. yazdım sanıyordum cnm. affola. aman erdemime geçmesin inş. cnm. yaa. ben mecburen k. özü verdim dün akşam inş. sıkıntı olmaz

oyy kuzum yaa geçmiş olsun cnm çabucak atlatsın inş. nidacık. çok zor onların hastalığı. misafirlerin kim cnm ben kaçırmışım ne zaman gelio

Ins cnm ya gece zor gectı gercekten
Bende kecıboynuzu tozu verıyorum sabah aksam ondan dıyodum hasta olmadıkar ıstahta öncekınden ıyıydı sonunda yakalandık uzun surmez ıns..
Arkadas gurubum cnm eltımler falanda olucak baya kalabalık olucaz yanı cuma gunu gelıyolar..
Yapacak cok ıs var hem ramazana hazırlık bı temızlık olucak mutfak dolabı cekmecelerınden basladım ufaktan camlar kapılar derjen cumaya anca bıter:)

ooo kolay gelsin cnm ben dip köşe yaptım bi haftada eski haline geldi he he:) ama misafirde ekisk olmasın çok güzel oluo gırgır şamata. ev nasılsa temizlenir. k. özü çabuk toparlatıo cnm. zeynep ilay bi haftada giribi zor atar bi haftada burun tıkanıklığı sürerdü. iki günde atlatıo rabbimin ziniyle şükürler olsun. nidacıkta hemen toparlasın inş.

Kızlar albume resım ekleyebıldım
Bı daha denıyeyım dedım sımdı oldu en azından bırkac tane
Bahcenın bıtmemıs halı ve kıyıdan koseden bende varım:))

inşallah erdem de hastakanmaz,yeğenine de acil şifalar cnm
evet cnm az kaldı
valla cnm bi yerle izmire gidince konuşacağım
telefonda fiyat vermediler bakalım
oyun grubu çok ama fiyat uçuk

yok cnm niye pasaklı olasın
evet cnm sokak köpeği seviyor adı da çakıl
gönderdim cnm videoyu

inşallah cnm
cnm izmir de her yer köpek
valla benim bile dokunmaya korktuğum hayvanlara koşa koşa gidiyor
nasıl seviyor görmen lazım
nidaya da geçmiş olsun cnm

Kızlar albume resım ekleyebıldım
Bı daha denıyeyım dedım sımdı oldu en azından bırkac tane
Bahcenın bıtmemıs halı ve kıyıdan koseden bende varım:))

ay ben bu kuzuları yerimm. sanada maşallah cnm kaç yaşındaydın çok küçük duruyosun.. maşallah.işte bize böyle şaylerle gelde hevese gelelim. maşallah. ayrıca bahçenize de bayıldımmm çok şanslısınız

Son düzenleme:
e
sorma cnm ya niloş coştu gerçekten sınıt ranımıyoruz artık he he

ay işin zor cnm kolay gelsin sana menüyü b ekliorum..
bu arada kızlara maşallah
ayyy bende öyle bahçe istiyorumya
allahım nazarlardan korusun sizi..

kulağa çok hoşgeliyo dimi dr yasemin:
sen yakında doç prof falanda olursun şekerim he he he

oyyy kuzum yerim benonu birazda konuşaymış iyimiş
yanındaki babaanneve eşin dimi..
yanmi çeken eşin oynatanda babaanne

defnama maşallah..

Son düzenleme:
benii bayıldım kızlara maşallah çok güzeller arkadaşların büyüyor desene maaşallah hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…