2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydın kızlar

yasmın canım gecmıs olsun bal bocuğune neysekı hemen mudahale etmıssınde ılerlemeden gecmıs oksuruk kaka durumu nasıl yapıyomu

beysal yeğenıne gecmıs olsun ınsallah erdeme gecmez annen sureklı mı bakıyo ıkısınede

songul aras tras olmus yıne zor olmus alısamamıs hala kuzum bızde bıraz uclarından kestrcez bakalım bızımkı duracakmı

benı kızlara ve sana masallah cok tatlısnz bencede kucuk gosterıyosun bahcenede bayıldım tam bızım kk bebıslerıne gore bı yer:))
nıdayada gecmıs olsun ılac kullanıyomusun

funda defne cesaretlı demekkı bende asla sevemem kopek korkarım bıraz

guldencım nıl bırazcık yaramazlık yapmıs ama olsun yıkanır gecer

bız ıyıyız kızlar bugun gezmeye gıdıcez kuzuma sapka gunes kremı falan alıcam ramazandan once gıdebılrsek denıze gıdıcez

günaydın cnm . daha ii çok şükür zorlansada eskisi kadar değil şükürler olsun. ohh denizede gidin eğlensin paşammm

çok konuşturmamışlar ki
evet cnm çeken eşim kv de oynatan

yaa defnemi bende istiyorum amaaaaaa
cnm özelden cep numaranı gönder atıyım hemen

cnm ben de köpek severim ama köpeğin orasını burasını çekiştirmekten korkarım defne ise hiç korkmuyor
haftasonu kedi gördük kediyi canından bezdirdi
kedi korkusundan araba altına kaçtı ve defne de girmeye çalışıyor düşünsene. kedi tırmalayacak diye korktum
yerde böcek görse onu bile eline alıyor.
zarar gelebileceğini bilmediğinden yapıyor işte

günaydın wavsum
ohhh denize gidin biz busene bilmiorum gide bilirmiyiz ama çok ihtiyacamıvar aslındada
ama madi anlamda biraz zor bakalım..
fundam ay gerçekten çok komikya
ama birdahakine sen biraz konuşturda sesinide duyayım kuzumun...

tamam cnm konuştururum

Herkese hayirli gunler kizlar nasilsiniz bakalim eren bugun balkonda havuz keyfi yapti oynadi simdi uyuyo bakalim ya bende ramazan oncesi bikac gun koye gitsemmi diye dusundum ama nebileyim cokda kararsiz kaldim esim zaten calisiyo ancak bizi goturup doner ama bilmiyorumkiya.:-(
gecmis yapamadim kizlar k.bakmayin buraz islerim var halledeyim gelirim yine.

e anlamadım ki çalışanın da işi bitmio çalışmayanında.kız bitirinde gelin artık işleri. hadi iki çocukluları anladık da siz bari uğrayın:)

Çıtı pıtı minnak kız kafasındaki de bonem:) ben sabah hazırlanırken o da istiyo bone ve eşarp

Eki Görüntüle 1167420

Çıtı pıtı minnak kız kafasındaki de bonem:) ben sabah hazırlanırken o da istiyo bone ve eşarp

allahım yerim ben bu şirinliği
maşallah nazarım değmesin
yalnız canan bişey söyleyim mi, senin kız giderek sana benziyor
yüzü ne kadar değişmiş öyle
bonemiz de kıyafetimizle uyumlu

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Bende 2008 ve 2012 kasım annesiyim.Yani iki oğlumda kasım doğumlu.Çalışan ve 2 çocuk annesi olduğum için takip edemiyorum pek sizi.Ama bugün yazayım dedim.İşyerinde zor oluyor biraz Mert 26 kasım 2012 de doğdu.Paylaşımlarınıza katılmak isterim.

merhaba hoşgeldniz allah bağşlasın nerde toruyorsunuz peki?
herzaman bekleriz bizde paylaşımlarınızı takip etmek isteriz..

özcanan o fıstık ne öyle yerim onu bennnnn:
maşallah ona allahım nazarlardan korusun..

e anlamadım ki çalışanın da işi bitmio çalışmayanında.kız bitirinde gelin artık işleri. hadi iki çocukluları anladık da siz bari uğrayın:)
Ah ah sor bakalim su popisin ustune oturabiliyomuyum kahvalti sonrasi bi cay keyfim var eren sagolsun bi bardagi icene kadar 10kere kaldiriyo nasil basariyosa buraya girince gecmis okuyayim diyorum oda oyun istiyo ohoo ben okuyana kadar parca parca aksam oluyo oyuzden hep gec yaxiyorum ben ama bugun okuyadim.
Siz evdeyken girebilimyusunuz azcik anlayin kiiz. hem ramazanda burdan cikmiycam nasilsa oyuzden ufak tefek isleride yapmaya calisiyorum.
Eki Görüntüle 1167420

Masallah bizim kizimiza hemen anneyi ornek aliyo ins.buyuyuncede ister.;-)

Hosgeldin canim bizde seni herzaman aramizda gormek.isteriz.bize kendinden ve ogullarindan bahsedermisin.

hoşgeldiniz bende yasmin:) kızımın adıda zeynep ilay 16 kasım doğumlu. her zaman bekleriz.nerde çalışıo nerde yaşıosunuz biraz kendinizden bahseder misiniz

Ben 37 yaşındayım.İlk oğlumu 31, ikincisini 35 yaşında doğurdum.Arada bir tane düşüğüm var.İlk oğlum 14 kasım doğumlu.Özel şirkette çalışıyorum.Makina mühendisiyim.Ankaralıyım aslen ve memleketimde oturmaktayım.Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum işte.Kiloluyum biraz.Çocuklarımdan 5 er kilo kaldı.Şu an 75 kiloda tombiş bir anneyim Boy 1,60 tabi bu arada...Merti büyütürken halen acemi gibiyim.Çocuklar birbirlerine benzemiyor.Biri çok iştahlı diğeri çok iştahsız. Mert biraz üzüyo beni.11.5 Kilodan 11 e düştü tatilde.Yemeyi sevmiyor.Ve ben hakkaten 6-7 yılda bayağı yaşlandım.Çok zor çalışıp 2 çocuğa bakmak. Ama onlarada deli gibi aşığım.Kısacası oğullarına aşık bir anne olarak yaşayıp gidiyorum.Not;Kocama aşık değilim:)))))))))))))))

o da iimiş kocanız duymasın o zaman:) oğullarınıza kim bakıo peki. bu arada ben tokatta yaşıorum memurum ilk kuzum zeynep ilay.29 yaşındayım. ik çocuklu olmanın zorluklarından değil güzelliklerinden bahsetmenizi çok isterim:)

Hoşbulduk canım.Ankara'dayız biz.Etlik caddesi üzerindeyim:)

oda iyimiş dip not iyidi bencede eşiniz duymasın
bende sabah 7 akşam 7 çalışıyorum aynı sizin gibi gerçekten zor oluyo
ama eşinizin ailesi yada sizin aileniz yakınsa iş konnusunda rahatsınızdır biraz daha..

şekerim
neden 2. çocuğun güzellekilerini anlatmasını istiyosunki
beni ikna etmek içinmmi
ha ha ha ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…