- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.901
gunaydın kızlar
yasmın canım gecmıs olsun bal bocuğune neysekı hemen mudahale etmıssınde ılerlemeden gecmıs oksuruk kaka durumu nasıl yapıyomu
beysal yeğenıne gecmıs olsun ınsallah erdeme gecmez annen sureklı mı bakıyo ıkısınede
songul aras tras olmus yıne zor olmus alısamamıs hala kuzum bızde bıraz uclarından kestrcez bakalım bızımkı duracakmı
benı kızlara ve sana masallah cok tatlısnz bencede kucuk gosterıyosun bahcenede bayıldım tam bızım kk bebıslerıne gore bı yer:))
nıdayada gecmıs olsun ılac kullanıyomusun
funda defne cesaretlı demekkı bende asla sevemem kopek korkarım bıraz
guldencım nıl bırazcık yaramazlık yapmıs ama olsun yıkanır gecer
bız ıyıyız kızlar bugun gezmeye gıdıcez kuzuma sapka gunes kremı falan alıcam ramazandan once gıdebılrsek denıze gıdıcez
çok konuşturmamışlar kie
sorma cnm ya niloş coştu gerçekten sınıt ranımıyoruz artık he he
ay işin zor cnm kolay gelsin sana menüyü b ekliorum..
bu arada kızlara maşallah
ayyy bende öyle bahçe istiyorumya
allahım nazarlardan korusun sizi..
kulağa çok hoşgeliyo dimi dr yasemin:
sen yakında doç prof falanda olursun şekerim he he he
oyyy kuzum yerim benonu birazda konuşaymış iyimiş
yanındaki babaanneve eşin dimi..
yanmi çeken eşin oynatanda babaanne
defnama maşallah..
cnm özelden cep numaranı gönder atıyım hemenyaa defnemi bende istiyorum amaaaaaa
gunaydın kızlar
yasmın canım gecmıs olsun bal bocuğune neysekı hemen mudahale etmıssınde ılerlemeden gecmıs oksuruk kaka durumu nasıl yapıyomu
beysal yeğenıne gecmıs olsun ınsallah erdeme gecmez annen sureklı mı bakıyo ıkısınede
songul aras tras olmus yıne zor olmus alısamamıs hala kuzum bızde bıraz uclarından kestrcez bakalım bızımkı duracakmı
benı kızlara ve sana masallah cok tatlısnz bencede kucuk gosterıyosun bahcenede bayıldım tam bızım kk bebıslerıne gore bı yer:))
nıdayada gecmıs olsun ılac kullanıyomusun
funda defne cesaretlı demekkı bende asla sevemem kopek korkarım bıraz
guldencım nıl bırazcık yaramazlık yapmıs ama olsun yıkanır gecer
bız ıyıyız kızlar bugun gezmeye gıdıcez kuzuma sapka gunes kremı falan alıcam ramazandan once gıdebılrsek denıze gıdıcez
günaydın wavsum
ohhh denize gidin biz busene bilmiorum gide bilirmiyiz ama çok ihtiyacamıvar aslındada
ama madi anlamda biraz zor bakalım..
fundam ay gerçekten çok komikya
ama birdahakine sen biraz konuşturda sesinide duyayım kuzumun...
Herkese hayirli gunler kizlar nasilsiniz bakalim eren bugun balkonda havuz keyfi yapti oynadi simdi uyuyo bakalim ya bende ramazan oncesi bikac gun koye gitsemmi diye dusundum ama nebileyim cokda kararsiz kaldim esim zaten calisiyo ancak bizi goturup doner ama bilmiyorumkiya.:-(
gecmis yapamadim kizlar k.bakmayin buraz islerim var halledeyim gelirim yine.
herkese kocaman bir günaydın
bu sabah kalkmak çoooook zor geldi nedense
katreinur cnm bence çok kalabalık alma çünkü yardımedecek kimse yoksa zor olur
10 kişiyi geçmesin bence ama yine de sen bilirsin
özcanan canım tekrar hayırlı olsun
ranayı özledik biraz foto at lütfen
songül anneannen iyi mi?
sıhhatler olsun aras paşaya
foto isterim
unuttuğum kimse yoktur inşallah
Eki Görüntüle 1167420
Çıtı pıtı minnak kızkafasındaki de bonem:) ben sabah hazırlanırken o da istiyo bone ve eşarp
Eki Görüntüle 1167420
Çıtı pıtı minnak kızkafasındaki de bonem:) ben sabah hazırlanırken o da istiyo bone ve eşarp
Merhaba kızlar.Bende 2008 ve 2012 kasım annesiyim.Yani iki oğlumda kasım doğumlu.Çalışan ve 2 çocuk annesi olduğum için takip edemiyorum pek sizi.Ama bugün yazayım dedim.İşyerinde zor oluyor birazMert 26 kasım 2012 de doğdu.Paylaşımlarınıza katılmak isterim.
Ah ah sor bakalim su popisin ustune oturabiliyomuyum kahvalti sonrasi bi cay keyfim var eren sagolsun bi bardagi icene kadar 10kere kaldiriyo nasil basariyosa buraya girince gecmis okuyayim diyorum oda oyun istiyo ohoo ben okuyana kadar parca parca aksam oluyo oyuzden hep gec yaxiyorum ben ama bugun okuyadim.e anlamadım ki çalışanın da işi bitmio çalışmayanında.kız bitirinde gelin artık işleri. hadi iki çocukluları anladık da siz bari uğrayın:)
Masallah bizim kizimiza hemen anneyi ornek aliyo ins.buyuyuncede ister.;-)Eki Görüntüle 1167420
Merhaba kızlar.Bende 2008 ve 2012 kasım annesiyim.Yani iki oğlumda kasım doğumlu.Çalışan ve 2 çocuk annesi olduğum için takip edemiyorum pek sizi.Ama bugün yazayım dedim.İşyerinde zor oluyor birazMert 26 kasım 2012 de doğdu.Paylaşımlarınıza katılmak isterim.
Hoşbulduk canım.Ankara'dayız biz.Etlik caddesi üzerindeyim:)
Ben 37 yaşındayım.İlk oğlumu 31, ikincisini 35 yaşında doğurdum.Arada bir tane düşüğüm var.İlk oğlum 14 kasım doğumlu.Özel şirkette çalışıyorum.Makina mühendisiyim.Ankaralıyım aslen ve memleketimde oturmaktayım.Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum işte.Kiloluyum biraz.Çocuklarımdan 5 er kilo kaldı.Şu an 75 kiloda tombiş bir anneyimBoy 1,60 tabi bu arada...Merti büyütürken halen acemi gibiyim.Çocuklar birbirlerine benzemiyor.Biri çok iştahlı diğeri çok iştahsız. Mert biraz üzüyo beni.11.5 Kilodan 11 e düştü tatilde.Yemeyi sevmiyor.Ve ben hakkaten 6-7 yılda bayağı yaşlandım.Çok zor çalışıp 2 çocuğa bakmak. Ama onlarada deli gibi aşığım.Kısacası oğullarına aşık bir anne olarak yaşayıp gidiyorum.Not;Kocama aşık değilim:)))))))))))))))
Hoşbulduk canım.Ankara'dayız biz.Etlik caddesi üzerindeyim:)
o da iimiş kocanız duymasın o zaman:) oğullarınıza kim bakıo peki. bu arada ben tokatta yaşıorum memurum ilk kuzum zeynep ilay.29 yaşındayım. ik çocuklu olmanın zorluklarından değil güzelliklerinden bahsetmenizi çok isterim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?