2012 kasım bebekleri büyüyor..

hepinizw hayirli ramazanlar diliyorum canim arkadaslarim
pek cogumuz iki yildir tutamadik ben cok heyecanliyim huzurluyuk cok ozlemisim yahu

oh kavusuyorsun demek evine canim
neresi olursa olsub insanin evi baskaaa bambaska

Hayırlı ramazanlar hanımlar kendim oruç değilim ama doğru dürüst birşey yemedim yemek yapıyorum şimdi daha iki saat var ama ben hemen hemen bitirdim öğleden sonra 3 saat uyumusuz ailecek çok iyi geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay insan ole oluyot degilmi yemek yiyesi gelmiyor
oh iyi etmissiniz bende uyudum iki saat arascanla yaren acikinca kaltik pasa uyurken
brnde yemegi son anda yapiyorum simdulerde hala ocakta var kaldi yarim saat

ayyy ılk ıftarı yaptık ve ılk orucu tuttuk

hıc acıkmadan susamadan zorlanmadan atlattım dıyebılırm ınanılmaz mutluyum
dusundgum gbı kalp sorunum bıttıgıne gore aclıkta sorun yasamam tansıyon gbı dıodum
ve oylede oldu allhım hıc zorluk yasatmadan bıtırdım
hatta sarma sardım vakıt gecsın dıye vıtrın konsol bosalttım sıldım yerlestırdım
masal uyuyunca uyayım dıodum sunuda yapayım derken 1saat uyudum sadece cok guzel gectı allhıma sukurler olsun
ıns sızlerınde ıyı gecmıstır

Arkadaslar hepımıze hayırlı ramazanlar ılk ıftarınızı actınız rabbım sonuna kadar saglıkla huzurla tutmayı nasıp etsın
burda daha 15 dak var ama bende özcanan gıbı ramazanı karsılayamadım haftaya baslıycam ıns..
Herkes ıyıdır umarım gıremedım kac gundur temızlık mısafır derken yogunluk bıttı cok sukur
Dun aksam cok guzel gectı cocuklarla tam 20 kisıydık gecenın sonunda pertım cıktı tabı bugun dınlendım bol bol..
Nıda daha ıyı hastalıgı cabuk atlattı sayılır burnu hala akıyo ama
Ondan beyzaya gecıyo sanırım burnum tıkanıyo deyıp duruyo ve babamıza da banada gecmez umarım bırının saglam durması lazım:)
Bızden sımdılık bu kadar..
gulden menuyu sormustun cnm hamarat annelere yazayım ben onu burda ramazan ramazan ayıp olmasın:)

iyi geceler kızlar herkese hayırlı ve bereketli Ramazanlar
sizleri o kadar çok özledim ki anlatamam aklım burda ama kk'ya fazla giremiyorum telden face bakabiliyorum zaman buldukça,
güldenimle ayşegülü buldum ekledim facei olanlar varsa onlarıda ekleyeyim yoksa hepten habersiz kalcam buralardan

bizi merak etmişsiniz iiyiyiz çok şükür kızlar,
günüm çocuklarla başlayıp onlarla bitiyor akşam onlar yatıncada ev işleri vs derken sabahlıyorum yine nerdeyse
kerem doğalı toplam 5 saati geçmemiştir uykum, Allah eşimden razı olsun bazen çok yorgun olmadığında gece kereme o bakıyor ben uyuyorum yoksa tüm gün çok stresli ve yorgun oluyorum malesef.
Kaan kardeşini alışıyor gibi kızlar, Keremin altını değiştirdiğimde gelip bakıyor göbek deliğini seviyor kardeşinin bezini alıp atıyor, bugün çok mutlu etti annesini paşam, kerem ağlıyordu masada da biberonu vardı Kaan biberonu alıp Keremin ağzına sokmaya çalıştı acıkmış diye zannetti yavrum
ikisini yanyana yatırıp oynatmaya çalışıyorum falan, ama Kerem kucağımızdayken Kaan yine kıskanmaya devam ediyor bebek hallerine bürünüyor gelip bana sarılıyor anneee anneee diyor ilginin nda olmasını istiyor bizde hep Kaanla ilgileniyoruz zaten Kerem daha ufak anlamıyor diye, ama bir iki ay sonra nasıl olcak bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah.

Umarım hepiniz iyisinizdir Güldenim sağolsun bazet özet geçiyor topicte onun sayesinde haberdar oluyorum olanlardan
hepinizi kocaman öpüyoruz Allaha emanet olun

ayy bu arada şimdi imzadaki tickerdan gördüm evlilik yıldönümümüz gelmiş yaa gülsem mi ağlasam mi bilemedim bu duruma
buraya girip yazmasaydım hepten unutacaktım
kocişime sürprizler düşüneyim bari çocuklar uyuyorken

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim nice mutlu senelere ins.iyi olmaniza sevindim tabi senin icin cok yorucu geciyodur gunler ama kaandan tecrubelisin nekadar yorucu olsada gecicek ins. sende iki guzel evlat yetistirmis olucaksin Allahim hepsine saglik versin.facede benim.ismim fatma coskunsever ben seni bulamda sen beni bulabilirsin eklersin.

İns.devamida boyle olur canim sorunsuz gecirmene cok sevindim bende cok bunalmadan atlattim cok sukur ozellikle ikindi sonrasi cok hizli gecti ins.butun oruclari Rabbim tutmayi nasip eder.

Sanada hayirli ramazanlar canim hersey yolundaymis hastalik disinda ins.hafifcenik atlatirsiniz.Sende haftaya baslarsin oruclara canim gunler cok uzun olsada Allahim bi sekilde yardim ediyo.

Herkesin Ramazani mubarek olsun arkadaslar hayirlisiyla ilk orucumuzu tuttuk ins.digerlerinide guzelce tutabiliriz eren sabah 8de kalkinca bana gun uzun geldi daha dogrusu eren sabah enerji dolu oldugu icin bide ogle uykusunu 2bucukta falan uyudu uyuyana kadar yordu beni biraz sonra bende uyudum o uyanmadan kalktim corbaya basladim derken hemen aksam oldu ben ilk gun oldugu icin pek ev isi yapmadim bugun esimde evdeydi zaten ama bundan sonra yorucu olmayan seyleri yaparim iftarda zaten bi corba yedim tikadi beni tabakta yemegimin yarisi kaldi onuda sahurda yerim artik napem ins.ramazani hayirlisiyla gecirebiliriz Rabbimin yardimiyla.

sevındım canım tutabılmene neguzel sorunda olmamıs ınsallah boyle devam edersın
bende cok guzel gecrdım vakıt gecsın dıye bıseyler yaptım 1 saat uyudum
Allahım gercekten kolaylığını verıyo sonunu getrmeyı nasıp eder ınsallah

mısafırı atlatmıssın bayağda kalabalıkmısnz canım
gecmıs olsun kuzulara ınsallah sanada gecmez

Iyi geceler kızlar. Hepimize hayırlı ramazanlar. Ilk orucu tuttuk çok şükür. Izmir aşırı sıcak ve evde klima yok.
Dün gece sabah ezanina kadar hiç uyumadim. Hazırlık yaptım. Poğaça, çorba vs.
Bugün temizlik, yemek, defne derken nasıl geçti anlamadım. Defne öğlen uyumak için yattı ama yukarı komşu gürültü yapınca uyandi ve uyumadi. Doğal olarak hazırlıkları zor yaptım. Çok şükür akşam iyi geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…