- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.141
Kızlar biz dün akşam annemlere geldik. Pazar günü de sahurdan sonra yola cikacaz inşallah. 1 aydir evden uzaktayim. Evimi ve özellikle de yatağımi cok özledim. Bi yandan da korkuyorum berra napcak kalabaliktan sonra yalnız kalınca sıkılır mi ki diye.
Su an cok uykum var toplayamadim yazacağım cümleleri. Hepinizi cok özledim. Eve gidince daha cok sohbete katilirim inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adı ne gerçi bizim kız iştahsız mı onu da bilmiyorum bana göre az yiyo ama ona yetiyor herhalde tam diyetçi az ve sık yiyor:)
yasicak kadar yiyor desene:)
apetizer canim benim
canım neden arasa bu surubu kullanıyosun ıstahı azmı buaralar
alp tuprada bu aralar az yemeye basladı
Hayırlı ramazanlar hanımlar kendim oruç değilim ama doğru dürüst birşey yemedim yemek yapıyorum şimdi daha iki saat var ama ben hemen hemen bitirdimöğleden sonra 3 saat uyumusuz ailecek çok iyi geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy bu arada şimdi imzadaki tickerdan gördüm evlilik yıldönümümüz gelmiş yaa gülsem mi ağlasam mi bilemedim bu duruma
buraya girip yazmasaydım hepten unutacaktım
kocişime sürprizler düşüneyim bari çocuklar uyuyorken
İns.devamida boyle olur canim sorunsuz gecirmene cok sevindim bende cok bunalmadan atlattim cok sukur ozellikle ikindi sonrasi cok hizli gecti ins.butun oruclari Rabbim tutmayi nasip eder.ayyy ılk ıftarı yaptık ve ılk orucu tuttuk
hıc acıkmadan susamadan zorlanmadan atlattım dıyebılırm ınanılmaz mutluyum
dusundgum gbı kalp sorunum bıttıgıne gore aclıkta sorun yasamam tansıyon gbı dıodum
ve oylede oldu allhım hıc zorluk yasatmadan bıtırdım
hatta sarma sardım vakıt gecsın dıye vıtrın konsol bosalttım sıldım yerlestırdım
masal uyuyunca uyayım dıodum sunuda yapayım derken 1saat uyudum sadece cok guzel gectı allhıma sukurler olsun
ıns sızlerınde ıyı gecmıstır
Arkadaslar hepımıze hayırlı ramazanlar ılk ıftarınızı actınız rabbım sonuna kadar saglıkla huzurla tutmayı nasıp etsın
burda daha 15 dak var ama bende özcanan gıbı ramazanı karsılayamadım haftaya baslıycam ıns..
Herkes ıyıdır umarım gıremedım kac gundur temızlık mısafır derken yogunluk bıttı cok sukur
Dun aksam cok guzel gectı cocuklarla tam 20 kisıydık gecenın sonunda pertım cıktı tabı bugun dınlendım bol bol..
Nıda daha ıyı hastalıgı cabuk atlattı sayılır burnu hala akıyo ama
Ondan beyzaya gecıyo sanırım burnum tıkanıyo deyıp duruyo ve babamıza dabanada gecmez umarım bırının saglam durması lazım:)
Bızden sımdılık bu kadar..
gulden menuyu sormustun cnm hamarat annelere yazayım ben onu burda ramazan ramazan ayıp olmasın:)
canik aras iki aydir yasicak kadar yiyordu sadece
bemde dr a aglasinca bunu tavsiye etti
ayyy ılk ıftarı yaptık ve ılk orucu tuttuk
hıc acıkmadan susamadan zorlanmadan atlattım dıyebılırm ınanılmaz mutluyum
dusundgum gbı kalp sorunum bıttıgıne gore aclıkta sorun yasamam tansıyon gbı dıodum
ve oylede oldu allhım hıc zorluk yasatmadan bıtırdım
hatta sarma sardım vakıt gecsın dıye vıtrın konsol bosalttım sıldım yerlestırdım
masal uyuyunca uyayım dıodum sunuda yapayım derken 1saat uyudum sadece cok guzel gectı allhıma sukurler olsun
ıns sızlerınde ıyı gecmıstır
Arkadaslar hepımıze hayırlı ramazanlar ılk ıftarınızı actınız rabbım sonuna kadar saglıkla huzurla tutmayı nasıp etsın
burda daha 15 dak var ama bende özcanan gıbı ramazanı karsılayamadım haftaya baslıycam ıns..
Herkes ıyıdır umarım gıremedım kac gundur temızlık mısafır derken yogunluk bıttı cok sukur
Dun aksam cok guzel gectı cocuklarla tam 20 kisıydık gecenın sonunda pertım cıktı tabı bugun dınlendım bol bol..
Nıda daha ıyı hastalıgı cabuk atlattı sayılır burnu hala akıyo ama
Ondan beyzaya gecıyo sanırım burnum tıkanıyo deyıp duruyo ve babamıza dabanada gecmez umarım bırının saglam durması lazım:)
Bızden sımdılık bu kadar..
gulden menuyu sormustun cnm hamarat annelere yazayım ben onu burda ramazan ramazan ayıp olmasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?