- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.181
günaydın cnmsongülüm özlettin şekerim kendini:
wavsum zaman zaman oluyo bu işta sorunları belki sıcaktndır cnm :
ama nilin iştahı tavan yaptı bu ara korkuyorum..
benicim bakıcam menüne hamarat annelerden kızlarada çok geçmiş olsun cnm:
helinim cnm özlüyoruz seni ama haklısın 2 çocukla gerçekten çok zor ama kağanımın alışmasına çok sevindim
bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun cnmm neler yptığınız paylaşmanı bekliyorum ay bizimde çok az kaldı ve aklımda hiç bişey yok..
özcenanım senin oruçta gitti demek:
olsun allahım izin verirse tutarsın.
fundam yemeyin güzel geçmesine çok sevindmim demek beğendi kvler:
betülüm günaydın kız bune hız bu akşamki menüde ne var bakalım?
fatmacım çok şükür benim oruç hafta sonu hiç zor değilde enerjim hiç biytmedi nille sürekli yonadık zıpladık ama bugün nasıl geçecek bilmiorum..
ayşegülüm sorunsuz geçirmene çok sevindim cnm:
nurayım annenlerde daharahat geçer sanıyorum ramazan dimi?
tabi insanın evi gibi yok ama..
katreynurum sanyıroum dönmüşsünüzdür artık evinize insanın evi gibi yok geçekten..
sibel hayırdır nereye gitti eşin
yaseminim günaydın sanada:
Merak etme canım yalnız değilsin yemek yedirmek artık çok bunalttı beni bugün iki köfte için peşinden kostum resmen oyun hamurlari geldi aklıma onları verdim o oynarken yedirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
al benden de o kadar güldenim yat kalk yat kalk bi tuhaf oluo. bi de benim kuzu uyumadı bu gece pek. birlikte dönüp durduk yatakta... haliyle ayakta uyuyorummm...kızlar bu arada herkese günaydın nasılsınız bugün 3. günümüz 2 gün çok iyi geçti akşam üzeri nille zıpladık oynadık annem diyo bu e enerji kızım
evde iyidimde burda pek iyi değilim sanki:
birde akşam 12de yattım sonra 2 buçukta kalkıp 3 buçukta yattım ve niloş 5te kalktı ve tam 6ya 10 vardı uyudu ve ben işe gelmek için kalktımmmm:
her an uyuya bilirm yani..
günaydın cnm
haftasonu benimde zor geçmedi ama bugün nasıl geçer bilmiyorum
artık yemedığı zaman ısrarda etmıyorum
esıme dıyorumkı alp tuğra nın anne ben cok acıktım bana yemek ver dedığı gunlerı gorebılecekmıyım acaba dıyorum
ısteyerek yedığı seyler fındık cubuk karpuz ve salatalık bu ara bunlara sardı
günaydın cnm
haftasonu benimde zor geçmedi ama bugün nasıl geçer bilmiyorum
al benden de o kadar güldenim yat kalk yat kalk bi tuhaf oluo. bi de benim kuzu uyumadı bu gece pek. birlikte dönüp durduk yatakta... haliyle ayakta uyuyorummm...
ay harbiden ne yapıcaz bilmiyorum bu uykusuzlukla..
ohhh misafir ağırlanmışşşş ne güzel bende hsonu kv deydim. ben ağırlandım yani he he:) işte zaman geçmio yaaa
günaydın wavsım nasılsın. vallahi yemeyen çocuk çok zor en ii bilenlerdenim sanırım. buara bizde cevize ve hurmaya sardık. eline veriyorum yiye yiye gezio. ama hav gelio demeden yemek yediremiyorum. yanlış biliyorum ama diğer türlüde hiç bişey yemio.
aynen cnm ağırladım çok şüküral benden de o kadar güldenim yat kalk yat kalk bi tuhaf oluo. bi de benim kuzu uyumadı bu gece pek. birlikte dönüp durduk yatakta... haliyle ayakta uyuyorummm...
ohhh misafir ağırlanmışşşş ne güzel bende hsonu kv deydim. ben ağırlandım yani he he:) işte zaman geçmio yaaa
cnm göreceksin inan banaartık yemedığı zaman ısrarda etmıyorum
esıme dıyorumkı alp tuğra nın anne ben cok acıktım bana yemek ver dedığı gunlerı gorebılecekmıyım acaba dıyorum
ısteyerek yedığı seyler fındık cubuk karpuz ve salatalık bu ara bunlara sardı
inşallah cnmbakalım ins
sorunsuz atlatırız bugünüde cnm:
geçmiş olsun cnmGuldenim biz gidemedik malesef eşim rahatsız çıkamadık yola bugün dr a gitti. Bakalim yarin sabah bi ihtimal çıkabiliriz.
Bu arada herkese günaydın kızlar. Hayirli ramazanlar. Ne guzel oruc tutuyorsunuz ben tutamiyorum şimdilik perşembe ya da cuma basliycam inşallah. Ben gecen sene de tutmustum ama bu sene berra büyüdü hareket istiyor bakalim nasil geçecek merak ediyorum
güldenim maşallah sana enejin bitmesin hiö beni oruç çarptı valla susuzluk mahvetti ilk gün bide istanbula gittik geldik fenaydı iftar vakti beni görenler korktu iyimisin die bembeyaz olmuştum su içtim geçti :)
bu akşamki menüm
yüksük çorbası
fırında tavuk -patates
pilav
yoğurtlu havuç
çoban salata
karpuz güldenim nasıl iyimi?
Guldenim biz gidemedik malesef eşim rahatsız çıkamadık yola bugün dr a gitti. Bakalim yarin sabah bi ihtimal çıkabiliriz.
Bu arada herkese günaydın kızlar. Hayirli ramazanlar. Ne guzel oruc tutuyorsunuz ben tutamiyorum şimdilik perşembe ya da cuma basliycam inşallah. Ben gecen sene de tutmustum ama bu sene berra büyüdü hareket istiyor bakalim nasil geçecek merak ediyorum
ayy yerim ben yaseminim bu zeynebimi korkuyo demek akıllı bıdığım benim..
aa ne oldu katreynurum eşine çok geçmiş olsun...
güldenim maşallah sana enejin bitmesin hiö beni oruç çarptı valla susuzluk mahvetti ilk gün bide istanbula gittik geldik fenaydı iftar vakti beni görenler korktu iyimisin die bembeyaz olmuştum su içtim geçti :)
bu akşamki menüm
yüksük çorbası
fırında tavuk -patates
pilav
yoğurtlu havuç
çoban salata
karpuz güldenim nasıl iyimi?
cnm çorbanın tarifini verirmisin?
hemen yazdım canım hamarat annelere :)
çok geçmiş olsun cnm benim rabbim beterinden korusun inş. ii düşünelim ki ii olsun bişey omaz kuzucuklara allahın izniyle.Cok sagolun kızlar hic sormayin ya esime fmf yani akdeniz atesi teshisi konuldu gibi yani belirtiler onu gösteriyor. Daha oncede suphelenip bazi testler yapılmıştı ama bisey çıkmamışti. Bu sefer romatizma agrisi gibi bütün vücudu agrimaya başladı atesle beraber ilk defa böyle oldu bu da fmf de rastlanan bi durum. Rabbim dermansiz dert vermesin ilacla cok olumsuzluklari onlenebiliyor ama tedavisi yok cok kafama takildi kac gündür bi de genetik bi hastalık cocuklarimizda falan olur mu diye takildi kafama. Dua edin inşallah biraz sıkıntılıyiz
yaseminim hav hav yiyecek diy yiyo ola bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?