2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm
haftasonu benimde zor geçmedi ama bugün nasıl geçer bilmiyorum

artık yemedığı zaman ısrarda etmıyorum
esıme dıyorumkı alp tuğra nın anne ben cok acıktım bana yemek ver dedığı gunlerı gorebılecekmıyım acaba dıyorum
ısteyerek yedığı seyler fındık cubuk karpuz ve salatalık bu ara bunlara sardı

al benden de o kadar güldenim yat kalk yat kalk bi tuhaf oluo. bi de benim kuzu uyumadı bu gece pek. birlikte dönüp durduk yatakta... haliyle ayakta uyuyorummm...

günaydın cnm

ohhh misafir ağırlanmışşşş ne güzel bende hsonu kv deydim. ben ağırlandım yani he he:) işte zaman geçmio yaaa

günaydın wavsım nasılsın. vallahi yemeyen çocuk çok zor en ii bilenlerdenim sanırım. buara bizde cevize ve hurmaya sardık. eline veriyorum yiye yiye gezio. ama hav gelio demeden yemek yediremiyorum. yanlış biliyorum ama diğer türlüde hiç bişey yemio.

günaydın cnm

bakalım ins
sorunsuz atlatırız bugünüde cnm:

Guldenim biz gidemedik malesef eşim rahatsız çıkamadık yola bugün dr a gitti. Bakalim yarin sabah bi ihtimal çıkabiliriz.

Bu arada herkese günaydın kızlar. Hayirli ramazanlar. Ne guzel oruc tutuyorsunuz ben tutamiyorum şimdilik perşembe ya da cuma basliycam inşallah. Ben gecen sene de tutmustum ama bu sene berra büyüdü hareket istiyor bakalim nasil geçecek merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güldenim maşallah sana enejin bitmesin hiö beni oruç çarptı valla susuzluk mahvetti ilk gün bide istanbula gittik geldik fenaydı iftar vakti beni görenler korktu iyimisin die bembeyaz olmuştum su içtim geçti :)
bu akşamki menüm
yüksük çorbası
fırında tavuk -patates
pilav
yoğurtlu havuç
çoban salata
karpuz güldenim nasıl iyimi?

ayy yerim ben yaseminim bu zeynebimi korkuyo demek akıllı bıdığım benim..

aa ne oldu katreynurum eşine çok geçmiş olsun...

aynen cnm ağırladım çok şükür
aynen işte zaman geçmiyor
işin tek güzel yanı klima var
bizim evde klima yok ve acayip sıcak oluyor
dün akşam iftardan sonra baktık
en ucuzu 1800tl civarında

cnm göreceksin inan bana
tam yaza uygun şeyler yiyor
cnm keçiboynuzu özü denedin mi?

bakalım ins
sorunsuz atlatırız bugünüde cnm:
inşallah cnm
geçmiş olsun cnm
günaydın cnm
ya inan hiç farketmiyor, oruç etkilemiyor o kadar
yani hem oruç tutup hem berra ile ilgilenebilirsin

betülüm menüyü beğendim zaten hiç bişey yenmiyo cnm:

bence uygundur
bide ben senin bu orman kebabını çalıcam ha ha ha:
haberin olsun

geçmiş olsun cnm neyi var eşinin inş. önemli bişeyi yoktur. bende geçen yıl tutmuştum ve çok rahat geçmişti . inş. bu yılda öyle geçer. rabbim yarıdm eder inş.

Cok sagolun kızlar hic sormayin ya esime fmf yani akdeniz atesi teshisi konuldu gibi yani belirtiler onu gösteriyor. Daha oncede suphelenip bazi testler yapılmıştı ama bisey çıkmamışti. Bu sefer romatizma agrisi gibi bütün vücudu agrimaya başladı atesle beraber ilk defa böyle oldu bu da fmf de rastlanan bi durum. Rabbim dermansiz dert vermesin ilacla cok olumsuzluklari onlenebiliyor ama tedavisi yok cok kafama takildi kac gündür bi de genetik bi hastalık cocuklarimizda falan olur mu diye takildi kafama. Dua edin inşallah biraz sıkıntılıyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm çorbanın tarifini verirmisin?

çok geçmiş olsun cnm benim rabbim beterinden korusun inş. ii düşünelim ki ii olsun bişey omaz kuzucuklara allahın izniyle.

yaseminim hav hav yiyecek diy yiyo ola bilir..

bilmiyorum ki güldenim olabilir. ben hav gelio diyorum ama bakalım o ne anlıo he he:)

cnm çok geçmiş olsun
iyi düşün
eşinin kardeşlerinde böyle bir hastalık var mı?yani genetik olduğunu düşünme hemen
allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…