2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy saol cnm cok ıstıyodum bayılma noktasına gelıorum dıye masal var dıye cesaret edemıyodum
allhıma sukurler olsun klayca atlattım kı masal erken kalkmıstı uzun bırgundu
ama sarma ve vıtrın toparlamayla atlattım sukurler olsun
gerckten rabbım klaylıgını verıyomus
ayy aynen masalda erken kalktı cok uzunm geldı aynen ıkındıden sonra hızlı gectı yemek falan yaptım derkn
ayy bende tıkandım fazla yıyemedım ıns kolaylıkla tum oruclarımızı tutarız
ayy sıcakta rabbım yardımcınız olsun cok zor sıcakta oruclu olmak
nden hazırlıklarını o saatte yaptın tum gun evdesın gunduz yapsaydın ya uyuyup dınlenseydın canım
kıyamm defneme uyuyamadımı
bızım ust katta tadılat var 1ay olcak nerdeyse tum evı yenılıyorlar cıldırcam artık ben uyuyamıom bas agrısından duramıom ama allhtan masal etkılenmıo hıç uyuyo

ayy baya kalabalıkmıssınız atlatmana sevındım ıns sana gecemeden atlatırsınız hastalıgıda
gerckten annenın saglm olması sart:)
menune bakıorum hemncık ıns yazmıssındır
ohhh alısmıs kardesıne cok sevındım zmanla kucgınzdada alısır annesı odaha kendısı bebek napcan tabıkı zorlukları olur ama benı yı dınle bak neguzel anlasıo kızları ark gbı oldular sımdı

evlılık yıldonumuz kutlu olsun cnm nıce yıllara

Cnm gündüz temizlik ve yemeklerin bir kısmı ni yaptım
Evet uyuyamadi yavrum sarhoş gibiydi

kızlar merhaba unutulmamisimdir inşallah giremedim çoook uzun zamandır iyisinizdir inş kuzucuklar büyüdü dimi benimki çok hareketli bir bebek 8 temmuzda 20 aylık olucak ve biz emişiyoruz hala bana lütfen fikirlerinizi soylermisiniz oğlum 10 kilo sağlıklı ama çok zayıf yemekle hiç arası yok asla süt icmiyor arı mama yiyor bazen azıcık sma aldik yine icmedi gece sürekli uyanıyor hep emmek istiyor memeden kesmek istiyorum nasıl basaricam ne yapmalıyım lütfen cevap yazin. ..

hayırlı ramazanlar kızlar
hevin Allah yardimcin olsun zor iki bebekle ama esin ne güzel yardımcı oluyormuş bide iki evlat birden büyüyor güzel bence
beni misafirleri atlatnissin sevindim canım hamarat hatunsun vesselam masallah
ayşegül çok sevindim dünün sorunsuz geçmesine Allah kolaylik versin ins hep böyle kolay tutarsin
funda kv beğendi mi yemekleri nasıl geçti
wavs alpim ve sen nasılsınız
songül ben yemekleri hep erkenden hazır ediyorum altından sonra pilim bitmis oluyor çünkü
dün bende çok rahat tuttum kızlar iftara yakın zorlandım biraz bugün halsizim gece çok uyandım yorgunluk var

canım memeye guvendigi için yemek istemiyirdur belki büyükler memeyi kesince yer diyorlar gece çok uyanması da meme için zaten burda bi kaç ark demeden kesti bizimki hala emiyor onlar gelsin tecrübelerini paylasilar

canım memeye guvendigi için yemek istemiyirdur belki büyükler memeyi kesince yer diyorlar gece çok uyanması da meme için zaten burda bi kaç ark demeden kesti bizimki hala emiyor onlar gelsin tecrübelerini paylasilar

canım Sağol ilgin için büyükler aynen öyle diyor ben de biraktirmayi düşünüyorum artık

bız ıyıyız canım elıfım neler yapıyo babayı soruyomu

evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım
ıkı bebısle gunlerın hemen gecıyodur tabı yorucudur ama onlar buyuyunce rahat edersın canım

hehe unutmadim canim tabiki arada ceee diyip kaciyorsun
buyuk ihtimal emmeye fazla guveniyor kucuk adam
bence emmeyi kesmek daha hayirli olcak gibi gorunuyor
kesen arkadaslaeimiz var onlar detay verebilir
bizde hala anne sutune devan tecrubem yok

ay bak bu saat oldu ne tasan ne pisen son dk da son birbucuk saatte hopp yapiyorum
masalla cnm saglik problemi yasamamamna cok sevindim
bende dun hic ummadigom kadar rahat tuttum bigunde uyi gidiyor masalla havada coksicak degil
minik kuzularq gecmis olsun cnm
geceb yogundum yazamadim masqlla bir genc kiz gibisib
kizlarada bayildimm

sukur canim kavusturaana ozletiin kendini oldukca
hayat duzene girmia bakuyorum da cok sevindim ay ben ufakligun resmini iatiyorum ama
canim erken kalkinca daha zor olur tabi haklisun ben dun ikisaatte arasla uyidum iyi heldi
ay bende her sene tikanirdim dun aksam iftarda hic tikanmadim ne yedim belli degil
esikde yoktu
hımm anladım faydası olduysa neguzel
alp tupra yasıcak kadarda yemıyo sanırım(

ah aha bize gore bu bebeler hep ac zaten

aynen songul bıze gore hep aclar ama gercekten az yıyo
bıseyı ıkı saatte yıyo ağzında tutuyo ona yemek yedrmek bana ıskence oluyo resmen
kendı yıyebıleceğı seylerı onune koyuyorum ondada aynı
benı cok yordu gercekten bu yemek konusunda ama bunada sukur dıyorum

Merak etme canım yalnız değilsin yemek yedirmek artık çok bunalttı beni bugün iki köfte için peşinden kostum resmen oyun hamurlari geldi aklıma onları verdim o oynarken yedirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hevin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah. Keremin de fotoğraf ını istiyorum.

Valla kızlar ben iftarda tikanip kalıyorum. 2 bardak su yetiyor bana. Zaten acikmiyorum ama sıcaklar nedeniyle susuyorum. Bugün 36 dereceydi hava.

Nuray sanırım sen sordun kv ler bayıldı, cok begenmisler. Eşime soylemisler. Eşim teşekkür etti. Bugün için de kp davet etti. Gittik.

Günaydın herkeseee.....kocisim yine gitti yaaaa basbasa kaldik kizmla cok canm sıkkın

herkese günaydın kızlarrr.... nasılsınız bakalım ramzan nasıl gidio. benim ramazan dün akşam altı itibariyle bir haftalık izne girdi. ay akşam altı da olunca nasıl moralim bozuldu anlatamam iftara iki saat kala

günaydın kızlar nasılsınız ramazanınız mübarek olsun dün ilk misafirlerimi atlattım darısı bu akşamki misafirlere bakalım
yasmin canımm hadi geçmiş olsun bende bekliyorum umarım iftar sonrası yada sahurda gelir canı sıkılıyo insanın o kadar tutmuşken gitmesine :)
kızlar orman kebabıının tarifini yazmıştım cuma çıkmadan ama dediğim gibi bu betül usulü orman kebabı nettekilerden değil

songülüm özlettin şekerim kendini:
wavsum zaman zaman oluyo bu işta sorunları belki sıcaktndır cnm :
ama nilin iştahı tavan yaptı bu ara korkuyorum..
benicim bakıcam menüne hamarat annelerden kızlarada çok geçmiş olsun cnm:
helinim cnm özlüyoruz seni ama haklısın 2 çocukla gerçekten çok zor ama kağanımın alışmasına çok sevindim
bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun cnmm neler yptığınız paylaşmanı bekliyorum ay bizimde çok az kaldı ve aklımda hiç bişey yok..
özcenanım senin oruçta gitti demek:
olsun allahım izin verirse tutarsın.
fundam yemeyin güzel geçmesine çok sevindmim demek beğendi kvler:
betülüm günaydın kız bune hız bu akşamki menüde ne var bakalım?
fatmacım çok şükür benim oruç hafta sonu hiç zor değilde enerjim hiç biytmedi nille sürekli yonadık zıpladık ama bugün nasıl geçecek bilmiorum..
ayşegülüm sorunsuz geçirmene çok sevindim cnm:
nurayım annenlerde daharahat geçer sanıyorum ramazan dimi?
tabi insanın evi gibi yok ama..
katreynurum sanyıroum dönmüşsünüzdür artık evinize insanın evi gibi yok geçekten..

sibel hayırdır nereye gitti eşin
yaseminim günaydın sanada:

kızlar bu arada herkese günaydın nasılsınız bugün 3. günümüz 2 gün çok iyi geçti akşam üzeri nille zıpladık oynadık annem diyo bu e enerji kızım
evde iyidimde burda pek iyi değilim sanki:

birde akşam 12de yattım sonra 2 buçukta kalkıp 3 buçukta yattım ve niloş 5te kalktı ve tam 6ya 10 vardı uyudu ve ben işe gelmek için kalktımmmm:
her an uyuya bilirm yani..

Günaydın herkeseee.....kocisim yine gitti yaaaa basbasa kaldik kizmla cok canm sıkkın

allah kavuştursun cnm
meryem ne yapıyor

günaydın cnm
insan çok kötü olur
günaydın cnm
sana da hayırlı ramazanlar
hadi geçmiş olsun
ben de ilk misafirlerimi atlattım cumartesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…