- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.201
Inşallah canim iyi düşünmeye çalışıcam.çok geçmiş olsun cnm benim rabbim beterinden korusun inş. ii düşünelim ki ii olsun bişey omaz kuzucuklara allahın izniyle.
bilmiyorum ki güldenim olabilir. ben hav gelio diyorum ama bakalım o ne anlıo he he:)
Canım hastaligin adi ailevi Akdeniz Ateşi ama ailesinde bildigimiz kadarıyla yok. Cok sagol canım benim.cnm çok geçmiş olsun
iyi düşün
eşinin kardeşlerinde böyle bir hastalık var mı?yani genetik olduğunu düşünme hemen
allah şifa versin
Ben de araştırıyorum canım netten. Ataklar halinde gelen vücudun degisik yerlerinde siddetli agrilara eslik eden ateş. Kısaca böyle tarif edebildim. Daha önce esimin kalp cevresinde iltihap oluyordu ara ara siddetli agrisi ve atesi oluyordu nedeni bulunmamıştı. Dr o zaman suphelenmisti. Ama kesin bi tanı konmamisti. Bu sefer de böyle olunca kesinleşti gibi.nasıl bişeymiş bu akdeniz ateşi katreynurum?
Inşallah canim iyi düşünmeye çalışıcam.
Canım hastaligin adi ailevi Akdeniz Ateşi ama ailesinde bildigimiz kadarıyla yok. Cok sagol canım benim.
Ben de araştırıyorum canım netten. Ataklar halinde gelen vücudun degisik yerlerinde siddetli agrilara eslik eden ateş. Kısaca böyle tarif edebildim. Daha önce esimin kalp cevresinde iltihap oluyordu ara ara siddetli agrisi ve atesi oluyordu nedeni bulunmamıştı. Dr o zaman suphelenmisti. Ama kesin bi tanı konmamisti. Bu sefer de böyle olunca kesinleşti gibi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydın kızlar hepınıze
Calısırken oruc bıraz zorluyo galıba Allah kolaylıgını versın ıns..
Bakalım benım nasıl gececek ıkı cocukla:)
güldenim maşallah sana enejin bitmesin hiö beni oruç çarptı valla susuzluk mahvetti ilk gün bide istanbula gittik geldik fenaydı iftar vakti beni görenler korktu iyimisin die bembeyaz olmuştum su içtim geçti :)
bu akşamki menüm
yüksük çorbası
fırında tavuk -patates
pilav
yoğurtlu havuç
çoban salata
karpuz güldenim nasıl iyimi?
Inşallah canim iyi düşünmeye çalışıcam.
Canım hastaligin adi ailevi Akdeniz Ateşi ama ailesinde bildigimiz kadarıyla yok. Cok sagol canım benim.
Ben de araştırıyorum canım netten. Ataklar halinde gelen vücudun degisik yerlerinde siddetli agrilara eslik eden ateş. Kısaca böyle tarif edebildim. Daha önce esimin kalp cevresinde iltihap oluyordu ara ara siddetli agrisi ve atesi oluyordu nedeni bulunmamıştı. Dr o zaman suphelenmisti. Ama kesin bi tanı konmamisti. Bu sefer de böyle olunca kesinleşti gibi.
Gunaydın kızlar hepınıze
Calısırken oruc bıraz zorluyo galıba Allah kolaylıgını versın ıns..
Bakalım benım nasıl gececek ıkı cocukla:)
Gunaydin hanimlar nasilsiniz bakalim eren suan balkonda havuz keyfi yapiyo ama ben havuzu goturdum balkona icine bi kova su doktum tekrar almaya gittim bi geldim girmis icine oynayip duruyo artik zibinini cikardimda beziyle kaldi ama bezide acayip dolmus suyla kocaman olmus ne komik duruyo ya bakalim nezaman cikicak ins. herkes iyidir ben birazdan gelicem yine.
ovv cok can sıkıcı olmusherkese günaydın kızlarrr.... nasılsınız bakalım ramzan nasıl gidio. benim ramazan dün akşam altı itibariyle bir haftalık izne girdi. ay akşam altı da olunca nasıl moralim bozuldu anlatamam iftara iki saat kala
aynen bende cok enerjıyım esımde dun dıo oda oruc cok halsızdı sen nasıl bıseysın ya delımısın mutfak dolbı sılınırmı dıo:)kızlar bu arada herkese günaydın nasılsınız bugün 3. günümüz 2 gün çok iyi geçti akşam üzeri nille zıpladık oynadık annem diyo bu e enerji kızım
evde iyidimde burda pek iyi değilim sanki:
birde akşam 12de yattım sonra 2 buçukta kalkıp 3 buçukta yattım ve niloş 5te kalktı ve tam 6ya 10 vardı uyudu ve ben işe gelmek için kalktımmmm:
her an uyuya bilirm yani..
kolay gecıo canım zorlamıo oruc farketmıo bende hıcbı degısıklık olmadı meselaGuldenim biz gidemedik malesef eşim rahatsız çıkamadık yola bugün dr a gitti. Bakalim yarin sabah bi ihtimal çıkabiliriz.
Bu arada herkese günaydın kızlar. Hayirli ramazanlar. Ne guzel oruc tutuyorsunuz ben tutamiyorum şimdilik perşembe ya da cuma basliycam inşallah. Ben gecen sene de tutmustum ama bu sene berra büyüdü hareket istiyor bakalim nasil geçecek merak ediyorum
bezınıde cıkarsaydın cnm cok agırlasır yazık tasıcam dıye ugrasır:)Gunaydin hanimlar nasilsiniz bakalim eren suan balkonda havuz keyfi yapiyo ama ben havuzu goturdum balkona icine bi kova su doktum tekrar almaya gittim bi geldim girmis icine oynayip duruyo artik zibinini cikardimda beziyle kaldi ama bezide acayip dolmus suyla kocaman olmus ne komik duruyo ya bakalim nezaman cikicak ins. herkes iyidir ben birazdan gelicem yine.
ovv cok can sıkıcı olmusbenım ılac kullnıdgım ıcın duzenlı oluyor pazr gunu oluyor hep oyuzden cmrtsı kalkmam sahura artık:)
aynen bende cok enerjıyım esımde dun dıo oda oruc cok halsızdı sen nasıl bıseysın ya delımısın mutfak dolbı sılınırmı dıo:)
bıde okdar masal la oynayıp parka goturdun dıo :)masalh dıyeyım cok ıyıyım bende yaaa bosa korkmusumm kalp sorunum kesın bıtmıssssssss cok mutluyum
kolay gecıo canım zorlamıo oruc farketmıo bende hıcbı degısıklık olmadı mesela
burada esıne gecmıs olsun cnm
bezınıde cıkarsaydın cnm cok agırlasır yazık tasıcam dıye ugrasır:)
rahat rahat oynasın gecen gun bende once cıkartmamıstım sonra cok sısmıs cıkarttım
cnm çok sevindim tamamen bittiğin e ama ins hepimiz sorunsuz tuturarız orucumuzu..
evetya ya bende şaşırdım kendime bu enerjim nerden geliyo diye he h
nil diyo hadi anne hadi zıplayıp dönücekmişim bide dönerken düşücez çok hoşuna gidiyo..
cnm çok sevindim tamamen bittiğin e ama ins hepimiz sorunsuz tuturarız orucumuzu..
evetya ya bende şaşırdım kendime bu enerjim nerden geliyo diye he h
nil diyo hadi anne hadi zıplayıp dönücekmişim bide dönerken düşücez çok hoşuna gidiyo..
amın cnm eksıksız tutarız ıns hepımız
ayy masalda cok sevıo donerken dusmeyı numardan yere atıom kendımı bayılıoooo
amın cnm eksıksız tutarız ıns hepımız
ayy masalda cok sevıo donerken dusmeyı numardan yere atıom kendımı bayılıoooo
İns.devamida boyle olur canim sorunsuz gecirmene cok sevindim bende cok bunalmadan atlattim cok sukur ozellikle ikindi sonrasi cok hizli gecti ins.butun oruclari Rabbim tutmayi nasip eder.
Sanada hayirli ramazanlar canim hersey yolundaymis hastalik disinda ins.hafifcenik atlatirsiniz.Sende haftaya baslarsin oruclara canim gunler cok uzun olsada Allahim bi sekilde yardim ediyo.
hımm anladım faydası olduysa neguzel
alp tupra yasıcak kadarda yemıyo sanırım(
ayy baya kalabalıkmıssınız atlatmana sevındım ıns sana gecemeden atlatırsınız hastalıgıda
gerckten annenın saglm olması sart:)
menune bakıorum hemncık ıns yazmıssındır
ohhh alısmıs kardesıne cok sevındım zmanla kucgınzdada alısır annesı odaha kendısı bebek napcan tabıkı zorlukları olur ama benı yı dınle bak neguzel anlasıo kızları ark gbı oldular sımdı
evlılık yıldonumuz kutlu olsun cnm nıce yıllara
kızlar merhaba unutulmamisimdir inşallahgiremedim çoook uzun zamandır iyisinizdir inş kuzucuklar büyüdü dimi benimki çok hareketli bir bebek 8 temmuzda 20 aylık olucak ve biz emişiyoruz hala bana lütfen fikirlerinizi soylermisiniz oğlum 10 kilo sağlıklı ama çok zayıf yemekle hiç arası yok asla süt icmiyor arı mama yiyor bazen azıcık sma aldik yine icmedi gece sürekli uyanıyor hep emmek istiyor memeden kesmek istiyorum nasıl basaricam ne yapmalıyım lütfen cevap yazin. ..
hayırlı ramazanlar kızlar
hevin Allah yardimcin olsun zor iki bebekle ama esin ne güzel yardımcı oluyormuş bide iki evlat birden büyüyor güzel bence
beni misafirleri atlatnissin sevindim canım hamarat hatunsun vesselam masallah
ayşegül çok sevindim dünün sorunsuz geçmesine Allah kolaylik versin ins hep böyle kolay tutarsin
funda kv beğendi mi yemekleri nasıl geçti
wavs alpim ve sen nasılsınız
songül ben yemekleri hep erkenden hazır ediyorum altından sonra pilim bitmis oluyor çünkü
dün bende çok rahat tuttum kızlar iftara yakın zorlandım biraz bugün halsizim gece çok uyandım yorgunluk var
ay bak bu saat oldu ne tasan ne pisen son dk da son birbucuk saatte hopp yapiyorum
masalla cnm saglik problemi yasamamamna cok sevindim
bende dun hic ummadigom kadar rahat tuttum bigunde uyi gidiyor masalla havada coksicak degil
minik kuzularq gecmis olsun cnm
geceb yogundum yazamadim masqlla bir genc kiz gibisib
kizlarada bayildimm
sukur canim kavusturaana ozletiin kendini oldukca
hayat duzene girmia bakuyorum da cok sevindim ay ben ufakligun resmini iatiyorum ama
canim erken kalkinca daha zor olur tabi haklisun ben dun ikisaatte arasla uyidum iyi heldi
ay bende her sene tikanirdim dun aksam iftarda hic tikanmadim ne yedim belli degil
esikde yoktu
ah aha bize gore bu bebeler hep ac zaten
Hevin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah. Keremin de fotoğraf ını istiyorum.
Valla kızlar ben iftarda tikanip kalıyorum. 2 bardak su yetiyor bana. Zaten acikmiyorum ama sıcaklar nedeniyle susuyorum. Bugün 36 dereceydi hava.
Nuray sanırım sen sordun kv ler bayıldı, cok begenmisler. Eşime soylemisler. Eşim teşekkür etti. Bugün için de kp davet etti. Gittik.
Günaydın herkeseee.....kocisim yine gitti yaaaa basbasa kaldik kizmla cok canm sıkkın
güldenim maşallah sana enejin bitmesin hiö beni oruç çarptı valla susuzluk mahvetti ilk gün bide istanbula gittik geldik fenaydı iftar vakti beni görenler korktu iyimisin die bembeyaz olmuştum su içtim geçti :)
bu akşamki menüm
yüksük çorbası
fırında tavuk -patates
pilav
yoğurtlu havuç
çoban salata
karpuz güldenim nasıl iyimi?
cnm allahım beterinden korusun ins atlatırsınız en kısa zamanda
evet iyi düşün iyi olsun..
cnm evde daha rahattım ben çalışırken gerçekten daha zor zaman geçmiyo sankşi
sen öylen kızlar uyuyuyunca uyu mutlaka..
sesinler onun havuz keyifini nasılda oynuyo ay bayıldım vidyolara..
nilde cumartesi havuz keyfi yatpı ama banyoda ılık suyla dışarı çıkaramadım çok rüzgar vardı
cnm ben bezini çıkarttım mayo giydirdim öyle dahja iyi oldu haberin olsun..
cnm evet beğenmişlerİns cnm suan dırenıyo beyza ıyıyle kotu arası ıns ılerlemez..
Allah yardim eder ins orucluyken..gecen senede tutmustum ama bu sene nida buyudu tabi daha fazla ilgi istiyo:)
Eren havuz keyfi yapiyo demek biz voktandir giremedik havalar serinledi burdabezini cikar annesi o agirligi tasimasin bide cocuk mayo yada bez mayo bezler en iyisi:)
Nida da oyle malesefbu aralar rahatsizdi hepten gitti istah zorlamiyorum artik cok acikirsa elinde cubuk ekmek biseyler yiyo..
Keciboynuzu kullaniyomuydun sen? Biz tozunu kullanali daha iyi olmustu sanki hastaligida ondan cabuk toparladi diye dusunuyorum..
Evet gectı ama yorgunlugu ıkı gun yettı cnm oncesındekı temızlıgı bıraz abarttım ondan oldu zaten cogu:)
Orucunu tutabılmene sevındım cnm ıns sonuna kadar sorunsuz tutarsın Allahın ıznıyle..
Cnm bencede memeye guvenıyo sankı bıraktıran arkadasların oyle olmustu
Ins sızde sıkınyıdız atlatırsınız o donemı de ıstahı yerıne gelır kuzucugun..
Cnm nası gecıyo gunler elıfcık ıyıdır ıns onun keyfı yerındeymıs sukur anane dede kuzenler:)arıyomu babayı?
Sogol cnm ıns atlatıcaz kotu olmadan..
Tesekkur ederız ıltıfatlara dıger arkadaslar sıze de
Zaten 35 yas nekı genc kızız daha demı guldencım:)))
Sevındım cnm senın adına sen o kadar ugrastın begenmezlerse zaten o onların gorgusu..
Benım esımde gıdıyo yarın semınere 3 gun kalacak bız ne yapcaz bakalım gecen mısafır varken beyza goremeden uyudu yarısı gun basımın etını yedı babamı özledım ne zaman gelecek dıye
Ins sızınde uzun surmez ayrılıgınız..
Iste hamarat hatun hem ıs hem ıftara mısafır masallah sana
Menude super
oh maşallah paşayaZaten oyle sokmam canim resimlerde videoda gormussundur kulot vardi sirf havuz icin aldim normalde zibini var cunku ama bugun ben su almaya gidince kendi girmis zibini falan islandi bende beziyle biraktim artik.bide ciktiktan sonra ustunu giydirince bi baktim odadan kosarak cikti bende pesinden tabi son anda yakaladim tam havuza giriyodu yine.
Seninde enerji patlamasi olmus sanirim oh nil yasadi ozaman gerci artik eve gidene kadar iftar saati gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?