2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok geçmiş olsun cnm benim rabbim beterinden korusun inş. ii düşünelim ki ii olsun bişey omaz kuzucuklara allahın izniyle.

bilmiyorum ki güldenim olabilir. ben hav gelio diyorum ama bakalım o ne anlıo he he:)
Inşallah canim iyi düşünmeye çalışıcam.

cnm çok geçmiş olsun
iyi düşün
eşinin kardeşlerinde böyle bir hastalık var mı?yani genetik olduğunu düşünme hemen
allah şifa versin
Canım hastaligin adi ailevi Akdeniz Ateşi ama ailesinde bildigimiz kadarıyla yok. Cok sagol canım benim.

nasıl bişeymiş bu akdeniz ateşi katreynurum?
Ben de araştırıyorum canım netten. Ataklar halinde gelen vücudun degisik yerlerinde siddetli agrilara eslik eden ateş. Kısaca böyle tarif edebildim. Daha önce esimin kalp cevresinde iltihap oluyordu ara ara siddetli agrisi ve atesi oluyordu nedeni bulunmamıştı. Dr o zaman suphelenmisti. Ama kesin bi tanı konmamisti. Bu sefer de böyle olunca kesinleşti gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm cok gecmıs olsun neysekı dedıgın haslıgın ılacla tedavısı varmıs Allah dermansız dert vermesın teshıs konulmus tedavıde bır an once baslar esın daha ıyı olur ıns.. Kızların soyledıgı gıbı ıyı dusun ıyı olur ıns..

Gunaydın kızlar hepınıze
Calısırken oruc bıraz zorluyo galıba Allah kolaylıgını versın ıns..
Bakalım benım nasıl gececek ıkı cocukla:)

Gunaydin hanimlar nasilsiniz bakalim eren suan balkonda havuz keyfi yapiyo ama ben havuzu goturdum balkona icine bi kova su doktum tekrar almaya gittim bi geldim girmis icine oynayip duruyo artik zibinini cikardimda beziyle kaldi ama bezide acayip dolmus suyla kocaman olmus ne komik duruyo ya bakalim nezaman cikicak ins. herkes iyidir ben birazdan gelicem yine.

cnm allahım beterinden korusun ins atlatırsınız en kısa zamanda
evet iyi düşün iyi olsun..

Gunaydın kızlar hepınıze
Calısırken oruc bıraz zorluyo galıba Allah kolaylıgını versın ıns..
Bakalım benım nasıl gececek ıkı cocukla:)

cnm evde daha rahattım ben çalışırken gerçekten daha zor zaman geçmiyo sankşi
sen öylen kızlar uyuyuyunca uyu mutlaka..

sesinler onun havuz keyifini nasılda oynuyo ay bayıldım vidyolara..

nilde cumartesi havuz keyfi yatpı ama banyoda ılık suyla dışarı çıkaramadım çok rüzgar vardı
cnm ben bezini çıkarttım mayo giydirdim öyle dahja iyi oldu haberin olsun..

ovv cok can sıkıcı olmus benım ılac kullnıdgım ıcın duzenlı oluyor pazr gunu oluyor hep oyuzden cmrtsı kalkmam sahura artık:)
aynen bende cok enerjıyım esımde dun dıo oda oruc cok halsızdı sen nasıl bıseysın ya delımısın mutfak dolbı sılınırmı dıo:)
bıde okdar masal la oynayıp parka goturdun dıo :)masalh dıyeyım cok ıyıyım bende yaaa bosa korkmusumm kalp sorunum kesın bıtmıssssssss cok mutluyum
kolay gecıo canım zorlamıo oruc farketmıo bende hıcbı degısıklık olmadı mesela
burada esıne gecmıs olsun cnm
bezınıde cıkarsaydın cnm cok agırlasır yazık tasıcam dıye ugrasır:)
rahat rahat oynasın gecen gun bende once cıkartmamıstım sonra cok sısmıs cıkarttım

cnm çok sevindim tamamen bittiğin e ama ins hepimiz sorunsuz tuturarız orucumuzu..

evetya ya bende şaşırdım kendime bu enerjim nerden geliyo diye he h
nil diyo hadi anne hadi zıplayıp dönücekmişim bide dönerken düşücez çok hoşuna gidiyo..

amın cnm eksıksız tutarız ıns hepımız
ayy masalda cok sevıo donerken dusmeyı numardan yere atıom kendımı bayılıoooo

amın cnm eksıksız tutarız ıns hepımız
ayy masalda cok sevıo donerken dusmeyı numardan yere atıom kendımı bayılıoooo

Maşallah enerjik anneler sizi nereden buluyorsunuz bu enerjiyi birazini da bana verin:)

katreynurum nebileyim bende böyle düşünmemiştim ama acayip bi enerjivar içimde he he he:
verelim sanada biraz

aman nazar deymesin sonlaradoğru düşeriz bizde..

İns cnm suan dırenıyo beyza ıyıyle kotu arası ıns ılerlemez..
Allah yardim eder ins orucluyken..gecen senede tutmustum ama bu sene nida buyudu tabi daha fazla ilgi istiyo:)
Eren havuz keyfi yapiyo demek biz voktandir giremedik havalar serinledi burda bezini cikar annesi o agirligi tasimasin bide cocuk mayo yada bez mayo bezler en iyisi:)

hımm anladım faydası olduysa neguzel
alp tupra yasıcak kadarda yemıyo sanırım(

Nida da oyle malesef bu aralar rahatsizdi hepten gitti istah zorlamiyorum artik cok acikirsa elinde cubuk ekmek biseyler yiyo..
Keciboynuzu kullaniyomuydun sen? Biz tozunu kullanali daha iyi olmustu sanki hastaligida ondan cabuk toparladi diye dusunuyorum..

Evet gectı ama yorgunlugu ıkı gun yettı cnm oncesındekı temızlıgı bıraz abarttım ondan oldu zaten cogu:)
Orucunu tutabılmene sevındım cnm ıns sonuna kadar sorunsuz tutarsın Allahın ıznıyle..

Cnm bencede memeye guvenıyo sankı bıraktıran arkadasların oyle olmustu
Ins sızde sıkınyıdız atlatırsınız o donemı de ıstahı yerıne gelır kuzucugun..

Cnm nası gecıyo gunler elıfcık ıyıdır ıns onun keyfı yerındeymıs sukur anane dede kuzenler:)arıyomu babayı?

Sogol cnm ıns atlatıcaz kotu olmadan..
Tesekkur ederız ıltıfatlara dıger arkadaslar sıze de
Zaten 35 yas nekı genc kızız daha demı guldencım:)))

Sevındım cnm senın adına sen o kadar ugrastın begenmezlerse zaten o onların gorgusu..

Günaydın herkeseee.....kocisim yine gitti yaaaa basbasa kaldik kizmla cok canm sıkkın

Benım esımde gıdıyo yarın semınere 3 gun kalacak bız ne yapcaz bakalım gecen mısafır varken beyza goremeden uyudu yarısı gun basımın etını yedı babamı özledım ne zaman gelecek dıye
Ins sızınde uzun surmez ayrılıgınız..

Iste hamarat hatun hem ıs hem ıftara mısafır masallah sana
Menude super

Zaten oyle sokmam canim resimlerde videoda gormussundur kulot vardi sirf havuz icin aldim normalde zibini var cunku ama bugun ben su almaya gidince kendi girmis zibini falan islandi bende beziyle biraktim artik. bide ciktiktan sonra ustunu giydirince bi baktim odadan kosarak cikti bende pesinden tabi son anda yakaladim tam havuza giriyodu yine.
Seninde enerji patlamasi olmus sanirim oh nil yasadi ozaman gerci artik eve gidene kadar iftar saati gelicek.

Gulcan cnm ıyı olmanıza sevındım
Kaan da daha bebek annesı ama bu donem cabuk gececek ıns merak etme bak benımkıler dımdı beraber oynuyolar cok keyıflı seyretmesı:)
O gunler yakın sanada hersey rayına oturacak Allahın ıznıyle arada yaz bıze yada guldenden haberdar edersın bızde face yok

Dılekcım senınde esın daha ıyıymıs sanırım sevındım ıns daha ıyı olur cnm
Efe nasıl sende sık gıremıyosun malum..

cnm evet beğenmişler
eşim mutlu oldu teşekkür etti.ben de teşekkür etmene gerek yokadettendir, ramazanı birlikte karşılayalım dedim,
2007 den beri eşimle tanışıyorum
henüz annesinin iftara birisini davet ettiğini ne gördüm ne duydum
onlarda böyle adetler hiç yok
onlara değişik geliyor
annemlerin evse misafirsiz kalmaz
eşime dedim ki haftasonlarında arkadaşlarını davet edebiliriz iftara
olur dedi ama davet edebileceği kimse yokki

oh maşallah paşaya
iyi yapmış boşver girsin suya
üst baş değişir ama onun keyfini yaşaması bambaşka bişey

ya kızlar nil geçen sene suyu çok sevmişti havuzdan çıkaramıyodum
ama busene hiçistemiyo nerdeyzse zorla girdik havuza bana sende gel diyo hatta ikimiz girdik..
neden böyle oldu anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…