- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.221
Girsin canim yoksa benim isimde zor surekli biseyler istiyo dun zorla disardi cikardi beni artik terasta yetmiyo illa sokaga cikicak ciktik bizde kosturdu durdu evlere sigamiyoruz.oh maşallah paşaya
iyi yapmış boşver girsin suya
üst baş değişir ama onun keyfini yaşaması bambaşka bişey
ya kızlar nil geçen sene suyu çok sevmişti havuzdan çıkaramıyodum
ama busene hiçistemiyo nerdeyzse zorla girdik havuza bana sende gel diyo hatta ikimiz girdik..
neden böyle oldu anlamıyorum..
Maasallah canim rabbim enerjini daim etsin nil ne sansli senin gibi annesi oldugunakızlar bu arada herkese günaydın nasılsınız bugün 3. günümüz 2 gün çok iyi geçti akşam üzeri nille zıpladık oynadık annem diyo bu e enerji kızım
evde iyidimde burda pek iyi değilim sanki:
birde akşam 12de yattım sonra 2 buçukta kalkıp 3 buçukta yattım ve niloş 5te kalktı ve tam 6ya 10 vardı uyudu ve ben işe gelmek için kalktımmmm:
her an uyuya bilirm yani..
Insallah alp tugramin istahi duzelir canim efenin bu aralar cok iyi nazar degmesin :))artık yemedığı zaman ısrarda etmıyorum
esıme dıyorumkı alp tuğra nın anne ben cok acıktım bana yemek ver dedığı gunlerı gorebılecekmıyım acaba dıyorum
ısteyerek yedığı seyler fındık cubuk karpuz ve salatalık bu ara bunlara sardı
Saglikli seyleri yiyor maasallah bal bocugune ins istahi cok iyi olurda sende mutlu olursun canimgünaydın wavsım nasılsın. vallahi yemeyen çocuk çok zor en ii bilenlerdenim sanırım. buara bizde cevize ve hurmaya sardık. eline veriyorum yiye yiye gezio. ama hav gelio demeden yemek yediremiyorum. yanlış biliyorum ama diğer türlüde hiç bişey yemio.
Gecmis olsun canim esine insallah kotu birsey degildir iyi dusun iyi olsun..Guldenim biz gidemedik malesef eşim rahatsız çıkamadık yola bugün dr a gitti. Bakalim yarin sabah bi ihtimal çıkabiliriz.
Bu arada herkese günaydın kızlar. Hayirli ramazanlar. Ne guzel oruc tutuyorsunuz ben tutamiyorum şimdilik perşembe ya da cuma basliycam inşallah. Ben gecen sene de tutmustum ama bu sene berra büyüdü hareket istiyor bakalim nasil geçecek merak ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menu super canim maasallah sana hem is hem ev helal olsungüldenim maşallah sana enejin bitmesin hiö beni oruç çarptı valla susuzluk mahvetti ilk gün bide istanbula gittik geldik fenaydı iftar vakti beni görenler korktu iyimisin die bembeyaz olmuştum su içtim geçti :)
bu akşamki menüm
yüksük çorbası
fırında tavuk -patates
pilav
yoğurtlu havuç
çoban salata
karpuz güldenim nasıl iyimi?
Tekrar cok cok gecmis olsun dualarimiz sizinleCok sagolun kızlar hic sormayin ya esime fmf yani akdeniz atesi teshisi konuldu gibi yani belirtiler onu gösteriyor. Daha oncede suphelenip bazi testler yapılmıştı ama bisey çıkmamışti. Bu sefer romatizma agrisi gibi bütün vücudu agrimaya başladı atesle beraber ilk defa böyle oldu bu da fmf de rastlanan bi durum. Rabbim dermansiz dert vermesin ilacla cok olumsuzluklari onlenebiliyor ama tedavisi yok cok kafama takildi kac gündür bi de genetik bi hastalık cocuklarimizda falan olur mu diye takildi kafama. Dua edin inşallah biraz sıkıntılıyiz
Bende daha baslamadim canim ins iyi gecer orucumuz kizlar nasil buarada maasallah sizebayildimm yasinida hic gostermiyosun.Gunaydın kızlar hepınıze
Calısırken oruc bıraz zorluyo galıba Allah kolaylıgını versın ıns..
Bakalım benım nasıl gececek ıkı cocukla:)
Ooh erene maasallah ne guzel eglenmis bizim buraya dun kar yagdi inanilir gibi degil 10 derece ye kadar dustu yine ceketler giyiyoruzGunaydin hanimlar nasilsiniz bakalim eren suan balkonda havuz keyfi yapiyo ama ben havuzu goturdum balkona icine bi kova su doktum tekrar almaya gittim bi geldim girmis icine oynayip duruyo artik zibinini cikardimda beziyle kaldi ama bezide acayip dolmus suyla kocaman olmus ne komik duruyo ya bakalim nezaman cikicak ins. herkes iyidir ben birazdan gelicem yine.
Iyiyiz canim cok sukur esimde iyi oruc tutuyor odaDılekcım senınde esın daha ıyıymıs sanırım sevındım ıns daha ıyı olur cnm
Efe nasıl sende sık gıremıyosun malum..
ya kızlar nil geçen sene suyu çok sevmişti havuzdan çıkaramıyodum
ama busene hiçistemiyo nerdeyzse zorla girdik havuza bana sende gel diyo hatta ikimiz girdik..
cnm defne suyu çok seviyor ama bensiz girmiyorya kızlar nil geçen sene suyu çok sevmişti havuzdan çıkaramıyodum
Cok sevindim canim kaan kardesine alismis annesinede yardim edermis esinide tebrik ediyorum sana buyuk destekci oldugu iciiyi geceler kızlar herkese hayırlı ve bereketli Ramazanlar
sizleri o kadar çok özledim ki anlatamam aklım burda ama kk'ya fazla giremiyorum telden face bakabiliyorum zaman buldukça,
güldenimle ayşegülü buldum ekledim facei olanlar varsa onlarıda ekleyeyim yoksa hepten habersiz kalcam buralardan
bizi merak etmişsiniz iiyiyiz çok şükür kızlar,
günüm çocuklarla başlayıp onlarla bitiyor akşam onlar yatıncada ev işleri vs derken sabahlıyorum yine nerdeyse
kerem doğalı toplam 5 saati geçmemiştir uykum, Allah eşimden razı olsun bazen çok yorgun olmadığında gece kereme o bakıyor ben uyuyorum yoksa tüm gün çok stresli ve yorgun oluyorum malesef.
Kaan kardeşini alışıyor gibi kızlar, Keremin altını değiştirdiğimde gelip bakıyor göbek deliğini seviyorkardeşinin bezini alıp atıyor, bugün çok mutlu etti annesini paşam, kerem ağlıyordu masada da biberonu vardı Kaan biberonu alıp Keremin ağzına sokmaya çalıştı acıkmış diye zannetti yavrum
ikisini yanyana yatırıp oynatmaya çalışıyorum falan, ama Kerem kucağımızdayken Kaan yine kıskanmaya devam ediyor bebek hallerine bürünüyor gelip bana sarılıyor anneee anneee diyor ilginin nda olmasını istiyor bizde hep Kaanla ilgileniyoruz zaten Kerem daha ufak anlamıyor diye, ama bir iki ay sonra nasıl olcak bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah.
Umarım hepiniz iyisinizdir Güldenim sağolsun bazet özet geçiyor topicte onun sayesinde haberdar oluyorum olanlardan
hepinizi kocaman öpüyoruz Allaha emanet olun
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim nice nice senelere insayy bu arada şimdi imzadaki tickerdan gördüm evlilik yıldönümümüz gelmiş yaa gülsem mi ağlasam mi bilemedim bu duruma
buraya girip yazmasaydım hepten unutacaktım
kocişime sürprizler düşüneyim bari çocuklar uyuyorken
kızlar merhaba unutulmamisimdir inşallahgiremedim çoook uzun zamandır iyisinizdir inş kuzucuklar büyüdü dimi benimki çok hareketli bir bebek 8 temmuzda 20 aylık olucak ve biz emişiyoruz hala bana lütfen fikirlerinizi soylermisiniz oğlum 10 kilo sağlıklı ama çok zayıf yemekle hiç arası yok asla süt icmiyor arı mama yiyor bazen azıcık sma aldik yine icmedi gece sürekli uyanıyor hep emmek istiyor memeden kesmek istiyorum nasıl basaricam ne yapmalıyım lütfen cevap yazin. ..
Selam kizlar herkese guzel bir hafta diliyorumm nasilsiniu iyimisin bebisler nasil biz iyiyiz sukur
Gunaydin hanimlar nasilsiniz bakalim eren suan balkonda havuz keyfi yapiyo ama ben havuzu goturdum balkona icine bi kova su doktum tekrar almaya gittim bi geldim girmis icine oynayip duruyo artik zibinini cikardimda beziyle kaldi ama bezide acayip dolmus suyla kocaman olmus ne komik duruyo ya bakalim nezaman cikicak ins. herkes iyidir ben birazdan gelicem yine.
şimdilik enerjiğim dilekçim ama bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak..
songülümya giriyo ama kesinlikle suya oturmuyo ama geçen sene böyle değildi bende anlamıyorum..
fundacım nilde benimle girdi yanlız girmedi bilemiorum..
bizde iyiyiz dikçim sizinde keyifler yerindeymiş sevindim
ohhh hamarat anne songül..
biz iyiyiz cnm sen nasılsın? Eşin ve efe nasıl oldular?selam kizlar herkese guzel bir hafta diliyorumm nasilsiniu iyimisin bebisler nasil biz iyiyiz sukur
aaa aras apaşa neden suyu sevmez oldu?kizlar bende masalla enerjiyim su anda cok iyi giduyor dun baya temuzlik yaptim bigun kipaya gidip geldik sukur rabbime
aksama dunden yemegim var yemek yapmicam
gulden arasta cok seviyordu bakalim.ne yapical yikanmayi bu ara svmez oldu evde havuzu dolduryoriz disindan oynuyor sadece
ay çok sevindim sandaletleri giymesineay bakim benum pasa ne yapicqk coxuklar iste her zaman bir oomuyor
ay aras sandaletlerini giyimeye basladi
ay birden yimanmayi sevmez oldubiz iyiyiz cnm sen nasılsın? Eşin ve efe nasıl oldular?
aaa aras apaşa neden suyu sevmez oldu?
kurtuldu ayakciklari kuzumunay çok sevindim sandaletleri giymesine
songülüm
çok sevindim aras paşama..
yani sandelet işini çözmenize cnm..
günaydın wavsım nasılsın. vallahi yemeyen çocuk çok zor en ii bilenlerdenim sanırım. buara bizde cevize ve hurmaya sardık. eline veriyorum yiye yiye gezio. ama hav gelio demeden yemek yediremiyorum. yanlış biliyorum ama diğer türlüde hiç bişey yemio.
ay bakim benum pasa ne yapicqk coxuklar iste her zaman bir oomuyor
ay aras sandaletlerini giyimeye basladi
Guldenim biz gidemedik malesef eşim rahatsız çıkamadık yola bugün dr a gitti. Bakalim yarin sabah bi ihtimal çıkabiliriz.
Bu arada herkese günaydın kızlar. Hayirli ramazanlar. Ne guzel oruc tutuyorsunuz ben tutamiyorum şimdilik perşembe ya da cuma basliycam inşallah. Ben gecen sene de tutmustum ama bu sene berra büyüdü hareket istiyor bakalim nasil geçecek merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?