2012 kasım bebekleri büyüyor..

Katreinur canim cok gecmis olsun esine uzuldum ya Allahim bu mubarek ayda esinede diger tum hastalarada sifa versin ins.

Sibelcim esin nereye gitti bi yazip kaciyon kiz hic bilgi vermiyon bize.

Fatoos seninki belli canim emdigi icin bisey yiyip icmiyo bende biraktirali 1ayi gecti ama benim kolay oldu zaten istahli ve sutte iciyodu ama benimkide ilk zamanlar sute zor alismisti simdi sutunu gorunce besigine kosuyo icip uyuyo orda.ama bizde oglusumla beraber yatiyoduk gece uykulari zordu cok emiyodu simdi bikere uyaniyo gece.

Fundacim iftarinizin guzel gecmesine sevindim canim emeklerine degmis neyseki.

Betul ben senin menuyude cok begendim kiz corba tarifinede bakicam bende hic yapmadim o corbadan.

Aysegul erenin bezi mecburuyetten kaldi biseferlik oldu artik.Ya bende basladim dk.hapinada benim ilk ay oldugu icin hapi birakinca adet olurmuyum acaba onu merak ediyorum bakalim ama daha zaman var.

Yasemin senin oructa final yapmis ama belki en azindan sevap kazanmissindir artik orasini Allah bilir.

oh maşallah paşaya
iyi yapmış boşver girsin suya
üst baş değişir ama onun keyfini yaşaması bambaşka bişey
Girsin canim yoksa benim isimde zor surekli biseyler istiyo dun zorla disardi cikardi beni artik terasta yetmiyo illa sokaga cikicak ciktik bizde kosturdu durdu evlere sigamiyoruz.
ya kızlar nil geçen sene suyu çok sevmişti havuzdan çıkaramıyodum
ama busene hiçistemiyo nerdeyzse zorla girdik havuza bana sende gel diyo hatta ikimiz girdik..
neden böyle oldu anlamıyorum..

Niye istemiyo acaba canim belki gecici biseydir gire gire alisir.

canim.benim cok gecmis olsun bak sukur tedavisi olan bir durummua rabbim dermansiz bir haatalik vermesin
gecen yilda bir rahatszligu olmustu acaba ona bagli bir durummuydi

Maasallah canim rabbim enerjini daim etsin nil ne sansli senin gibi annesi olduguna
allah kolaylik versin canim hem calisip hem oruclu hemde nil gece uyaniyor rabbim kolaylik versin

Insallah alp tugramin istahi duzelir canim efenin bu aralar cok iyi nazar degmesin :))

Saglikli seyleri yiyor maasallah bal bocugune ins istahi cok iyi olurda sende mutlu olursun canim

Gecmis olsun canim esine insallah kotu birsey degildir iyi dusun iyi olsun..
bende daha oruca baslamadim allah kismet ederse yarin baslayacagim ins kolaylikla tutariz canim

Menu super canim maasallah sana hem is hem ev helal olsun

Tekrar cok cok gecmis olsun dualarimiz sizinle

Gunaydın kızlar hepınıze
Calısırken oruc bıraz zorluyo galıba Allah kolaylıgını versın ıns..
Bakalım benım nasıl gececek ıkı cocukla:)
Bende daha baslamadim canim ins iyi gecer orucumuz kizlar nasil buarada maasallah sizebayildimm yasinida hic gostermiyosun.
Ooh erene maasallah ne guzel eglenmis bizim buraya dun kar yagdi inanilir gibi degil 10 derece ye kadar dustu yine ceketler giyiyoruz
Dılekcım senınde esın daha ıyıymıs sanırım sevındım ıns daha ıyı olur cnm
Efe nasıl sende sık gıremıyosun malum..
Iyiyiz canim cok sukur esimde iyi oruc tutuyor oda

ama busene hiçistemiyo nerdeyzse zorla girdik havuza bana sende gel diyo hatta ikimiz girdik..

Efede sevmiyor maalesef((

cnm defne suyu çok seviyor ama bensiz girmiyor
geçen yılda benimle girmişti bu yıl da bensiz suya girmiyor

Cok sevindim canim kaan kardesine alismis annesinede yardim edermis esinide tebrik ediyorum sana buyuk destekci oldugu ici

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim nice nice senelere ins

Canim ben yigit efeyi memeden keseli iki ay oldu ve cok cok memnunum herkonuda yemesi uykusu duzeldi maasallah diyeyim sende bence bir an once kes iki hafta zorlanirsin ama sonra alisirsi ben gunduzleri surekli baska biseylerle oyaladim geceleride iki gun gece agladi agladi ucuncu gece alismisti ins sende kolaylikla biraktirirsin..

kizlar bende masalla enerjiyim su anda cok iyi giduyor dun baya temuzlik yaptim bigun kipaya gidip geldik sukur rabbime
aksama dunden yemegim var yemek yapmicam

gulden arasta cok seviyordu bakalim.ne yapical yikanmayi bu ara svmez oldu evde havuzu dolduryoriz disindan oynuyor sadece

şimdilik enerjiğim dilekçim ama bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak..
songülümya giriyo ama kesinlikle suya oturmuyo ama geçen sene böyle değildi bende anlamıyorum..
fundacım nilde benimle girdi yanlız girmedi bilemiorum..
bizde iyiyiz dikçim sizinde keyifler yerindeymiş sevindim
ohhh hamarat anne songül..

gecen yegenumim de altindaydi ole cok guldulli birse konuauyor anne ben ne oldum ben ne yapmisim haha
evde mayo bezde yoktu cikarsak iseyebilir annrsi 3 bez degisti

ay bakim benum pasa ne yapicqk coxuklar iste her zaman bir oomuyor

ay aras sandaletlerini giyimeye basladi

selam kizlar herkese guzel bir hafta diliyorumm nasilsiniu iyimisin bebisler nasil biz iyiyiz sukur
biz iyiyiz cnm sen nasılsın? Eşin ve efe nasıl oldular?
aaa aras apaşa neden suyu sevmez oldu?

ıyıyım canım sen nasılsın bal bocuğu nasıl
bende cızgı fılm acıyorum bazen napyım bılıyorum yanlıs ama

ay bakim benum pasa ne yapicqk coxuklar iste her zaman bir oomuyor

ay aras sandaletlerini giyimeye basladi

Bızımkıde banyo lafı duymasın bıcı bıcı dıye kosuyo banyoya beyzayla oynamayı cok sevıyo:) ama bu aralar kafayı yıkamaya baskayınca aglamaya baslıyo öncelerı hıc yoktu sanırım huy degısıyo buyudukce:44:

Ay ne guzel alıstı demek sandalete sonunda sıcakta ayakkabıda cekılmezdı kı:)

gecmıs olsun canım
sukurler olsun okadar cok zorlanmıyorum alp tuğranın pesınde kostururken nasıl tutucam dıyodum ama dusunduğum gıbı olması ınsallah sende zaorlanmadan tutarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…