- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.241
aynen cnm
ee dis dr unun detaylarini anlatmadin
yoksa anlattinda benmi kacirdim
Bızımkıde banyo lafı duymasın bıcı bıcı dıye kosuyo banyoya beyzayla oynamayı cok sevıyo:) ama bu aralar kafayı yıkamaya baskayınca aglamaya baslıyo öncelerı hıc yoktu sanırım huy degısıyo buyudukce:44:
Ay ne guzel alıstı demek sandalete sonunda sıcakta ayakkabıda cekılmezdı kı:)
aynen cnm ağırladım çok şükür
aynen işte zaman geçmiyor
işin tek güzel yanı klima var
bizim evde klima yok ve acayip sıcak oluyor
dün akşam iftardan sonra baktık
en ucuzu 1800tl civarında
cnm göreceksin inan bana
tam yaza uygun şeyler yiyor
cnm keçiboynuzu özü denedin mi?
inşallah cnm
geçmiş olsun cnm
günaydın cnm
ya inan hiç farketmiyor, oruç etkilemiyor o kadar
yani hem oruç tutup hem berra ile ilgilenebilirsin
ay birden yimanmayi sevmez oldu
ama oynamaya bbayiliyor
kurtuldu ayakciklari kuzumun
yo cnm anlatmadım ben onu unuttum:
dr dediki çocukların % 50 de bu olay oluırmuş bunlar kesinlikle çürük değil dedi.
diş fırçalayın mutlaka dedi bende sorun yok dedim
ve ne yerse yesin
ardından mutlaka su içsin yemek bitişi dedi
özelliklede sütün arkasından süt vermek çok önemli dedei
kızlar haberiniz olsun
birde 3 4 yaşında büyük bi fırçayla temizleyip bişey sürücez dedi onunozaman dişleri beyaz olacak dedi..
yani sorun yokmuş çok şükür ama yine götürecez konturole tabi..
verıyorum canım kecı b.o bayağdır ama boyle ıste
dr dediki çocukların % 50 de bu olay oluırmuş bunlar kesinlikle çürük değil dedi.
diş fırçalayın mutlaka dedi bende sorun yok dedim
ve ne yerse yesin
kızlar haberiniz olsun
birde 3 4 yaşında büyük bi fırçayla temizleyip bişey sürücez dedi onunozaman dişleri beyaz olacak dedi..
yani sorun yokmuş çok şükür ama yine götürecez konturole tabi..
cnm bi ara bizde de oldu banyo yapmak istemez oldu suyla oynamaya gelince maşallahı vardı. sonra duş başıyla oynaya oynaya tekrar alıştırdık. ben onu yıkıyorum o duşun başıyla eğlenio. oh sandaletlerde giyilmiş ne güzel güle güle giysin kuzum.
yok cnm anlatmadı güldenaynen cnm
ee dis dr unun detaylarini anlatmadin
yoksa anlattinda benmi kacirdim
ay kuzuyu soydugumuz an basliyor kacmaya ah bir o asanaya gelebilsek
eee nasil balbocegi
Dr dediki çocukların % 50 de bu olay oluırmuş bunlar kesinlikle çürük değil dedi.
Diş fırçalayın mutlaka dedi bende sorun yok dedim
ve ne yerse yesin
kızlar haberiniz olsun
Yani sorun yokmuş çok şükür ama yine götürecez konturole tabi..
oy kuzum kıyamam... Kabızlık harici bi sorunumuz yok cnm.çok şükür. Aslında buna kabızlık mı demek gerek bilmiyorum çünkü kakası gelio ama yapmamak için zorluo. Yarın 13.20 de dr randevumuz var bakalım çatlağımız ne durumda. Inş. Düzelmiştir. Artık yiyoruz da bakalım dr ne diycek. Dua edin teyzeleri düzelsin kuzum artık.
oy kuzum kıyamam... kabızlık harici bi sorunumuz yok cnm.çok şükür. aslında buna kabızlık mı demek gerek bilmiyorum çünkü kakası gelio ama yapmamak için zorluo. yarın 13.20 de dr randevumuz var bakalım çatlağımız ne durumda. inş. düzelmiştir. artık yiyoruz da bakalım dr ne diycek. dua edin teyzeleri düzelsin kuzum artık.
canum bizim kullanfigimiz surubu bir denesen gercekten aras ta buyuk degusim oldi
allahımmm ne güldüm kokkor abba haaa sevsinler onu ... maşallah kuzuma...ay içim rahatladı kızlar gerçektenya
songülüm çok korkmuştum çocuğun pskolojisi bozulurdye.
benicim suyu mutlaka ver cenmm
akşam nil içmek istemedi sütün arkasından dedim nilcim doktor teyze nededı unutma içmemiz gerekiyo dedim içti yavrum
koktor diyo doktyora çok güldüm bide kokkor abla diyo
fundacım yazdım geçti çok şükür ins dediği gibi olur
wavsum bizim iştahımız tam aksine felaket açık bu ara ben nili göndereyim alpturama belki görünce yer nedrsin?
inş. cnm... ay eskiye göre çok iyiyiz cnm tabi yiyen bebelerin yanında hala bi hiçiz ama olsun bu bize yeter he he:)insalla uyi olmustur cnm
ay yemesinede ayri sevindim insan uzun sureli olunca takiluyor sukur arqstq yemehe basldi:)
inşallah çatlak kalmamıştır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?