2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen cnm

ee dis dr unun detaylarini anlatmadin
yoksa anlattinda benmi kacirdim

yo cnm anlatmadım ben onu unuttum:
dr dediki çocukların % 50 de bu olay oluırmuş bunlar kesinlikle çürük değil dedi.
diş fırçalayın mutlaka dedi bende sorun yok dedim
ve ne yerse yesin
ardından mutlaka su içsin yemek bitişi dedi
özelliklede sütün arkasından süt vermek çok önemli dedei
kızlar haberiniz olsun
birde 3 4 yaşında büyük bi fırçayla temizleyip bişey sürücez dedi onunozaman dişleri beyaz olacak dedi..
yani sorun yokmuş çok şükür ama yine götürecez konturole tabi..

oh ne guzel canim ya arasim da oleydi ne oldu ki birden anlamadim
neyse sizin kafayla sinirli kalmis

ay evet canim ilk basislari bir komiktiki sorma orden gibo

verıyorum canım kecı b.o bayağdır ama boyle ıste

ay birden yimanmayi sevmez oldu
ama oynamaya bbayiliyor

kurtuldu ayakciklari kuzumun

cnm bi ara bizde de oldu banyo yapmak istemez oldu suyla oynamaya gelince maşallahı vardı. sonra duş başıyla oynaya oynaya tekrar alıştırdık. ben onu yıkıyorum o duşun başıyla eğlenio. oh sandaletlerde giyilmiş ne güzel güle güle giysin kuzum.

oh super cnm arasin dr uda ole demisti

canim florur uygulamasi sanirim

Ay cok sukur cnm onemlı bısey degılmıs sevındım ıcın rahatlamıstır ama
Bende bazen sut arkasından su verıyodum ama herzaman degıl alıskanlık halıne getırelım barı..

ay kuzuyu soydugumuz an basliyor kacmaya ah bir o asanaya gelebilsek
eee nasil balbocegi

ay kuzuyu soydugumuz an basliyor kacmaya ah bir o asanaya gelebilsek
eee nasil balbocegi

oy kuzum kıyamam... kabızlık harici bi sorunumuz yok cnm.çok şükür. aslında buna kabızlık mı demek gerek bilmiyorum çünkü kakası gelio ama yapmamak için zorluo. yarın 13.20 de dr randevumuz var bakalım çatlağımız ne durumda. inş. düzelmiştir. artık yiyoruz da bakalım dr ne diycek. dua edin teyzeleri düzelsin kuzum artık.

eee bak sorun yokmuş gördün mü?
çözümsüz dert vermesin rabbim

inşallah çatlak kalmamıştır cnm

ay içim rahatladı kızlar gerçektenya
songülüm çok korkmuştum çocuğun pskolojisi bozulurdye.
benicim suyu mutlaka ver cenmm
akşam nil içmek istemedi sütün arkasından dedim nilcim doktor teyze nededı unutma içmemiz gerekiyo dedim içti yavrum
koktor diyo doktyora çok güldüm bide kokkor abla diyo
fundacım yazdım geçti çok şükür ins dediği gibi olur
wavsum bizim iştahımız tam aksine felaket açık bu ara ben nili göndereyim alpturama belki görünce yer nedrsin?

insalla uyi olmustur cnm
ay yemesinede ayri sevindim insan uzun sureli olunca takiluyor sukur arqstq yemehe basldi:)

allahımmm ne güldüm kokkor abba haaa sevsinler onu ... maşallah kuzuma...

insalla uyi olmustur cnm
ay yemesinede ayri sevindim insan uzun sureli olunca takiluyor sukur arqstq yemehe basldi:)
inş. cnm... ay eskiye göre çok iyiyiz cnm tabi yiyen bebelerin yanında hala bi hiçiz ama olsun bu bize yeter he he:)
maşallah arasımada yesin kuzum

inşallah çatlak kalmamıştır cnm

sağol cnm inş.

ya kızlar bu muhabetin üzerine yazılırmı bilemedim ama yazmasamda çatlarım
eşimin canı dün profotrol istemiş ve almıp geldi nil bi gördü ben ben bhen diye
ve biliyomusunuz tam bir kase profotrolu tek başına yedi şok oldum ben tabi..

İşin gıcık kısmı benim kız kabız oldu olalı bi patates aşkı başladı inadına. patitiz patitiz diye dolanıo yavrum ortalıkta. çocuğum istiycek bi yiyeceği ve ben vermiycem rüyamda görsem hayra yormazdım...

benı kecı b o kullanyorum canım

dılekefem efe ye masallah ozaman ısathı yerındeymıs bırazcık bızdede olur ınsallah

guldencım sevındım nılın dısı ıcın ,gelsın nıl kuzum tabı alp tuğraya ornek olur

kızlar bugun buyuk bır korku atlattım
oğlen alp tuğrayı evın onune cıkardım atınıda aldık ata bınıyodu evın yan tarafındada merdıven var asağı ınmek ıcın bı anlık dalgınlıkla ordan asağı dustu yavrum daha doğrusu atıyla uctu resmen
dusus anını gormedım,merdıvenın yanı cımenlık yuzustu oraya dusmus atıda asağı gıtmıs bayağ Allahım korudu yavrumu yuzunde ve kolıunda cızıkler var dıkenler vardı dustğu yerde
bu bana buyuk bı ders oldu bundan sonra bı ana bıle ayırmam gozumden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…