2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyyy maşallah benim kuzumaaa kız rahatsız eder az verseydin akşam akşam. ben dün kadayıf yapmıştım bizim ki babasıyla tatlım tatlım diye diye yedi. babasına çekmiş ben tadına bile bakmadım.

Ins ıyı haberlerle gelırsınız cnm..
Catlak yasamadık ama kabızlıgı yasadık beyzada cok zor rabbım ramazan hurmetıne sıfa versın tum hastalara dermansız dert vermesın..

afıyet olsun kuzuma bıraz fazla yemıs ama
aldğımız zaman bende yedırıyorum alp e

ah canim col gecmis olsun cok uzuldum rabbim buyuginden korusun

Ay cok gecmıs olsun cnm ya nasıl korkmussundur
Allah korumus neysekı bısey olmamıs gercekten cok dıkkatlı olmak gerekıyo ama olacagı varsada oluyo ıste..

ay bizim arasta cok seviyor bizde bugun kipadan aldik:)
arasa tatli olsin zaten

Masallah kız nılosa ama bıraz fazla olmus sankı:))
Bızımkılere de bıraz ogretse yemek nasıl yenır ıyı olurdu he:)

ayy allah korumuş cnm nasıl korkmuşsundur kim bilir. bununla kalsın inş. rabbim beterinden korusun

Ins ıyı haberlerle gelırsınız cnm..
Catlak yasamadık ama kabızlıgı yasadık beyzada cok zor rabbım ramazan hurmetıne sıfa versın tum hastalara dermansız dert vermesın..

amin cnm sağolasın çok zor gerçekten

yasemin bak zaten zeynebime hastayım konuşmaya bitiyorum onu yerim tatlım ve patratez demekkkk:
maşallah kuzuma benim..

ay evet biraz fazla oldu ama alamadımki önünden
ay siz yesin diye urşıyosunuz bende yemesin diye uraşıcam
artık karnı acıkınca beni mutfağa götürüyo anne mama mama
acık diyoooo:

wavsum çok geçmiş olsun cnm allahım betrinden korusun ama
oucağı varsa oluyo
yetertki kötüsünden korusun allahım..

Kız 3 gun sonrada sızın yıldonumunuz gelmıs:) ne var bakalım planda??
Bızımde ıkı hafta sonra:)

oh afiyet bal şeker olsun kuzuya
defne de çok seviyor profiterolü

kıyamam yavruma ya
onun patates diyen dillerini yerim ben
ayyy yavrum kıyamam ya
çok ağladı mı?
dikenli yere düşmüş hem de
inşallah çok çizik yoktur
allah beterinden saklasın
aman allahım yerim ben o minik oburu

yerim onun acıkan göbüşünü... ay benim ki dün babasını şok etti. bişey istedi babası da olmaz dedi. babasına işaret parmağını salladı olmaş olmaş kötü baba dedi. ayy biz şok . üzüldü babamız tabi. dedim ki bişeyleri birleştirmeyi öğrenio. normal bunlar dedim ama sanki birisi öğretiomuş gibi oldu bi an.

aaaa cuddimisin bemde cok sasirdim masalla

ah canim col gecmis olsun cok uzuldum rabbim buyuginden korusun

Ay cok gecmıs olsun cnm ya nasıl korkmussundur
Allah korumus neysekı bısey olmamıs gercekten cok dıkkatlı olmak gerekıyo ama olacagı varsada oluyo ıste..

ayy allah korumuş cnm nasıl korkmuşsundur kim bilir. bununla kalsın inş. rabbim beterinden korusun

amin cnm sağolasın çok zor gerçekten

sağolun kızlar
korkmammı bı cığlıkla gıttım zaten yanına oda ağlıyoda cok ağlamadı ama korktu tabı yavrum bıraz gectkten sonra yıne atına bınmek ıstedı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…