- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.521
ha ha ha
yasemin şekerim :
işte öyle siz 2 çocukla pro üye olucaksınız ama ben 3 çocuk yapıcam ve özel kk pro üye olucam..
evet songülüm çok özlüyo farkındayım sabah ta oyüzden okadar ağlıyo..
ama ben onu çok daha fazla özlüyorum..
kim söledi kız ha ha ha:) evet cnm bal böcüğüm evimin neşesi dün iki kez yaptı şükürler olsun. bi kaç gün deneyelim sonra sölücektim burda .işe yaramaya devam ederse diye. gerçi bilinmeyen bişey değil. 18 tane kayısıyı 600 ml yani 3 su bardağı suyla ice pişirdim. sonra güzelce rondodan geçirdim. 3 yıl kaka tutma ile mücadele eden bi anne paylaşmış sağolsun bunu. onlara şifa olmuş rabbimin izniyle. bize de olur inş. bayağı kıvamlı bişey oluo. sabah akşam yarım bardak içirdim yazmış. benim ki sanırım biraz daha kıvamlı oldu. ben dün öğlen yaptım 5 tatlı kaşığı dolusu yedirdim. akşamda 2 tatlı kaşığı yedi. ve akşam iki kez zorlanmadan yaptı.kuzum bile şaşırdı tutamadı çünkü. anne bitti dedi:) iki bezi attık birlikte arka arkaya:) inş. böyle dvam eder. 1 ay boyunca yedircem azaltarak bıraköış olcaz bir ay sonunda inş. unutacak kuzum tutmayı.beni en ii sen anlarsın sanırım betülüm.
acaba kim soyledi:)
acaba kimdir kimdir ha ha:)
eti eti etiii.........
he he he he ne sandın şekerimmmm:hey gidi kk sen nelere kadirsin biz 2. ye razı edemezken sen anında 3. ye razı ettin he he:)
acaba kim soyledi:)
yok yok bu pro etiiiii:)
he he he he ne sandın şekerimmmm:
sanki ben buldum ha ha ha:):)
iki cocujlumu:)
gülden ve 3 çocuk vayyy beee sen şimdi ikiz doğurup bi çırpıda kaparsın özel kk pro yu:) benim yükseklerde gözüm yok bi pro m olsun yeter he he:)
biri ikizmi dedi)
ne sandın şekerim ne sandın
benim gözüm yükseklerde ha ha ha ha:
beni sadece pro üyelik kesmez bana özel pro üyelik lazım..
Ay cok güldüm kizlar alemsiniz:)
Guldenim gel akşama bekliyorum şekerim
Songül bize yetiyor kiz hatta normalde sadece kofte patates bile yetiyor corba yenmiyor pek ama ramazan ya simdi corbasiz olmasin dedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay cok güldüm kizlar alemsiniz:)
Guldenim gel akşama bekliyorum şekerim
Songül bize yetiyor kiz hatta normalde sadece kofte patates bile yetiyor corba yenmiyor pek ama ramazan ya simdi corbasiz olmasin dedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
katreynurum bizede sadece köfte patatez de yeter ama dediğin gibi şimdi ramazan diye çorba yapıyorum bende..
evet yasdeminim aynen devam şekerim:
amin cnmSagol cnm esım kendısı ıcın aldı zaten cogu sıcagı hıc sevmez kısın tısortle gezenlerden..
Burası bu aralar hep serın ama sıcak oluncada kavuruyo resmen..
Ablam ızmıre evlı gıtmıstık bı defa bılırım oranın sıcagını hıc cekılmıyor Allah kolaylık versın sıze..
hımmm evet belli olmaz :)haha songul bu bellimi olur
ben de tavuğa benzetiyorumAma ama ben yapıyorum hıc agır olmuyo hındı gogsu alırım genelde corba falanda yaparım tavugun yerıne haslarken ıcıne az kekık atarım
Evet biraz tavuktan degısık ama genelde yıyen tavuga benzetır hep
Gecen mısafırlere yaptım mesela mantarlı soslu falan besamel sos gıbı mantar sosu oluyo uzerınede kasar herkes begendı tavuk zannedenlerde oldu..
ohh inşallah böyle devam eder cnmkim söledi kız ha ha ha:) evet cnm bal böcüğüm evimin neşesi dün iki kez yaptı şükürler olsun. bi kaç gün deneyelim sonra sölücektim burda .işe yaramaya devam ederse diye. gerçi bilinmeyen bişey değil. 18 tane kayısıyı 600 ml yani 3 su bardağı suyla ice pişirdim. sonra güzelce rondodan geçirdim. 3 yıl kaka tutma ile mücadele eden bi anne paylaşmış sağolsun bunu. onlara şifa olmuş rabbimin izniyle. bize de olur inş. bayağı kıvamlı bişey oluo. sabah akşam yarım bardak içirdim yazmış. benim ki sanırım biraz daha kıvamlı oldu. ben dün öğlen yaptım 5 tatlı kaşığı dolusu yedirdim. akşamda 2 tatlı kaşığı yedi. ve akşam iki kez zorlanmadan yaptı.kuzum bile şaşırdı tutamadı çünkü. anne bitti dedi:) iki bezi attık birlikte arka arkaya:) inş. böyle dvam eder. 1 ay boyunca yedircem azaltarak bıraköış olcaz bir ay sonunda inş. unutacak kuzum tutmayı.beni en ii sen anlarsın sanırım betülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?