2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok betülüm çileyi yada ananası tercih et anlamında yazdım ben:
ama öncelik çilekkkk:

katreynurum
bencede fundanın dediğni bi deyerlendir cnm bi kulak burun boazcı görsün berramı iyice bi baksın derim bende:

buarada herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar

"bismillahillezi la yedurru measmihi(meaismihi) Sey'ün fil'ardi vela fissemai ve hüvessemi'ul aliym":yüce Allahın ismiyle hareket ederim. o yüce Allah ki, onun mübarek ismiyle hareket edildiği zaman yerde ve gökte hiçbir şey okuyana zarar veremez.

kızlar bu duayı bir hoca söylemişti.hergün bunu okuyarak gine başlarsanız gününz hayırlı geçiyor.bilgilerinize

günaydın cnm :

aminnnn hayırlı cumalar...

kızlar eeşimin tayini samsuna çıkmış. hiç beklemiyordum olacağını. üstelik zorunlu tayin değil eşim istemişti. ama ben nasılsa olmaz diye tamam demiştim. şimdi nasıl söylüycem aileme.zeynebin düzeni alt üst olacak. bizi zor bir süreç beklio dua edin lütfen çok ihtiyacım var

EVET BÖYLE BİR KONU GEÇMİŞTİ HATIRLIYORUM
cnm peki senin tayinin çıkacak mı?
zeynebe bakacak kimse var mı samsunda?
cnm ben defneden biliyorum çok zor bir süreç sizi bekliyor cnm ama allah yardım ediyor.çocuklar zor olsa da alışıyor.biliyorsun defne de çok zorlandı ama alıştı.
dua ederim sana cnm

oyyyy yaseminimya çok zor bi durum seni beklio gerçekten
ve kuzumu tabi
ay bilemiorum yani
allahım yardımcın olsun dualarım seninle cnm
ay keşke bizim eşlerde bizim düşündüğümüz kadar çocukları düşünseler en azından
hadi bizi geçtimde..

Hakkinizda hayirlisi olsun canim gercekten zor durum sizin icin hersey

Tesekkur ederim canim dua yi paylastigin icin

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim esin cok guzel yazmis tebrik ederim kendisini.

Yagmurlu bursa sabahindan herkese gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim.dun eren uyurken uyudum sansima oda gec uyandi 2bucuk saate yakin uyumusum sanirim tam uyandik cizgi film seyrediyoduk oglusumla esim geldi yemegi sordu daha bisey yapmadim dedim ozaman disarda yiyelim dedi bizde once carrefoura gittik bisiklet yoktu erene gore bide skooter baktim ama almadik bizim mahallede vardi bi dukkanda hosuma gitmisti buyuk ihtimal onu alirim.bu arada eren binemiyo skootera sadece ittiriyo ama ona yetiyo zaten en gec seneye kullanir hem boylece daha uzun sure kullanmis olucak.
Bide ebeveyn kontrollu bisiklet almak istiyoruz ama hosumuza giden bulamadik bakalim ins. onuda bulabiliriz.ordan gittik yemege restoranin bahcesinde iftarimizi yaptik kucuk bi parki vardi oranin yemekten sonra erende orada cocuklarla kosturdu ama daha cok kaydiraktan kaydi ya cok seviyo kaymayi eglendi bi guzel sonrada geldik eve bende sahura kadar oturdum zaten yatmadim sabah namazinida kilip yattim neyseki erende 10a dogru uyandi uyuttu annesini.

yok cnm bılmıyorum mealınden okuyordum hep bıde namaz sure ve dualarını bılıyordum
ıns kolayca ogrenırım harflerı dun ılkkez gordum ama bugun karısık bıle bılıyorum dad harfınının soylenısını yapamıyorum oda zaten enzor harfmıs
ogreten komsum hafıza o da bırhaftada ogrenmıs kursta sadece o harfın okunusunu
canım ınsallah hemencık oğrenırsın okadar zorda değil azımlısın sen yaparsın
saol cnm amınnnn
cok gecmıs olsun cnm reces e katılıyorum kbb baksın detaylı olarak hep bogaz denılıyor ama sebebı nedır dıye
allhım sıfa versın ıns
kizlae bigun ansizin ciktim aras uyurken bende uyudum kaldim iki bucuk saat uyumusum
sinra kalktim yemrk yaptim derken iftar oldu

aysegulcum darisi basuma insalla bende tam anlamiyla bilmuyirum
aras az buyusun kursa gitmek istiyorim
amın cnm ıns masalıda goturuorum ben 1saat calıstıryor hıc zorlanmıyorum masal oyalınıyor etrafla cocuklarıyla
bu kadın kuran kursunda ogretmnlık yapıodu bebgı oldgundan gıdemıyor kursada bebeklerı getırebılyormus ogrenmek ısteynler oyle soyledı engel degıl yanı dıyor kı senın esın gunduz evde 1saatını ayırmam yeterlı
oohh gozun aydın cnm allh kausturmus bak suprız olmus sana
namaz kılmak ıcın kuran bılmek gerekmez kı dımı ortakoulda ogrenmıstım namz sure ve dualarını onlar yeterlı dıye bılıyorum o sekılde kılıyorum 4senedır allhım kabul etsın ıns
ıns dedıgın gbı layıkıyla ustesınden gelırım bencede kolaylık saglar rabbım cook ıstyorum cunku
aaa hatırtlıyorum bıara bahsetmıstın cnm hayırlısı olsun hakkınızda aılenden ayılman sanada zeynebede zor gelebılır ama alısırsınız belkı daha guzle olur sartlarınız senın ıs ne olcak pekı

ayşe gülcüm günaydın
hhemen harfleri çıkartamazsın tabiki
insanlar yıllrca bnun eğitimini alıyolar dimiama
ki sen çok azimlisin eminimm ek kısa zamanda öğreneceksin cnm merak etme..
namaza gelince bildiğin dualarla kıla bilirsin
bende kuran bilmiorum bildiğim dualarla kılmaya çalışıyorum
ama tabi öğrenmek lazım aynen senin yaptığın gibi..

oh çok güzel geçmiş gününüz cnm
çok sevindim sizin adınıza
ne güzel eren de uyumuş senin için çok iyi olmuş

ben bugün niyetli değilim.otelde kaldığım için otel sahurda bişey verilmiyormuş.gece tek başıma dışarı da çıkmadım.gerçi açık yer varmı o saatte onu da bilmiyorum.bu sebeple bugün niyetli değilim

cnm her kur'an kursu çocuk kabul etmiyor
bazıları kabul ediyor
mesela annemin gittiği kurs vardı onlar kabul etmiyordu
çocuklu olanlar komşularına emanet edip gidiyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…