2012 kasım bebekleri büyüyor..

amin canim benim rabbim yokluklarinu gostermesin
gece kapiyi tiklatouor esim nasil heyecanlaniyorlar
aras babasini gordugu an kendini yere atiuor esim kapida boyle karsilanmaktan pek bit mutlu

bende namaz sure dualarindqn kiliuroum
namaz kilmak icin yeterli olacagini soylemisti hocamiz ole ogrendik

amin canim benim rabbim yokluklarinu gostermesin
gece kapiyi tiklatouor esim nasil heyecanlaniyorlar
aras babasini gordugu an kendini yere atiuor esim kapida boyle karsilanmaktan pek bit mutlu

Evet cnm ya evın dıregı gercekten onlar..
Aras ıyıce alıstı ama ramazandan sonra bıraz zorlar senı:)
Onları öyle gormek herseye deger ama
Bızımkılerde bırazdan sevgı yumagı olurlar:)

canım hayırlısı olsun hakkınızda sen hıc ıstemıyodun ama keske tamam demeseydın

Evet cnm ya evın dıregı gercekten onlar..
Aras ıyıce alıstı ama ramazandan sonra bıraz zorlar senı:)
Onları öyle gormek herseye deger ama
Bızımkılerde bırazdan sevgı yumagı olurlar:)

ay nd guzel gormek lazim kizlari bicir bicir

ay sorma esim 11 den sonra geldi gece aras iki de yatti

bende baslamadim canim acikcasi hic niyetim yok sinyal beklemekteyim
Bende oyle yapayim bari canim bizde sinyal hic yok

Rabbim kkvustursun canim evimizin diregi onlar olmayinca cok zor oluyor gercektende

sağol benicim
ayy allahıım ne onları bizden nede bizi onlardan ayırmasınnnn:

sağol songülüm

işte arada yaptı ama kırıldığımı anladıda ondan yapmıştır
bikutlamadın bilem dedimya he he he:

olsun bak yapmayan yapmaz

bu arada dun aksam
incw bulgurlu kiymali sulu kofte
ve firin makarna yaptim

kızlar size bi sorumvar
nefis yemek tariflerinden çilekli parfe tarifi aldım çok beğendim yapmak istiyorum
ama borcamı derin dodndurucuya ata blirmiyim söyleyin bakalım
kalıba dökün üzerini folyoyla kaplatıp dondurucuya atın diyo:
ben bilemedim..

o sutenun linkini aysegul atmisti harika tarifler var degilmi
.ben atilmaz bikiyorum canim borcam
cilekli parfe bende cok begebdum

Kızlar gecmis olsun dilekleriniz hepinize ayri ayrı teşekkür ediyorum. Sabah dr u aradik gelin tekrar bakayım dedi. Bugün yine gittik. Antibiyotik basladigimizi duyunca bu cocuga antibiyotigin faydasi olmaz ama madem baslamissiniz mecburen devam edeceksiniz dedi. Anlayacağınız dr lar arasinda kaldık napcagimizi şaşırdık.
Fundacim dedigin mantıklı ama bu dr a bi süre dvm edelim diye düşünüyorum pzrtsi de kültür sonucu cikacak. Bakalım ne diyecek. Surekli benim takip etmem lazım bisey diyebilmek icin bazi tetkikler yaptirmak icin diyor. Dua edin de artik bi care bulunsun yavrumun derdine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Berra gece iyiydi cok şükür 4 saate bi ates dusurucu veriyorum bi daha çıkmadı ateşi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen songülüm ayşegülün dediği site
tarifleri bizim damak tadımıza uygun cnm
peki sen yaptınmı çilekli parfe bakyim neyin içinde atıcam peki ben doloba:
bu arada katreynurum
bak bence şöyleyap cnm tabi yine sen bilirsin ama:
sen bu dr yine devam et
ama bi kbb dende fikir al bence
bakalım kulaklarıyla ilgili bişey söyliyeckmi
ben nili sırf konturol olsun kendi dr gözden kaçırır diye kbbye götürdüm mesela:
genel bi konturol yaptırmış oldum..

gulden canım esın neguzel seyler yazmıs sonunu okuyunca guldum ama cocuklarımzla yazmıs:))

kızlar yarın kpss ye gıreceğım bana dua edın olurmu

benı hayırlısyla esın ekavusrsun ınsallah canım

dılek bende daha tuvalet eğıtımıne baslamayı dusunmuyorum hem hazır değil hemde gecen yazın pek gezemedım bu yaz gezıcem valla oyuzden kısa doğru hem bızım tasınma falan olacak oara ılgılenemem

betul erdemın basa donmesıne uzuldum canım yavrum nezamn duzgun yapacak su kakasını bı cozumu bulunsa artık

katreınur berra ıyıymıs sevdnım canım o dr a devam edın bencede am yınede kbb ye bı gotur bence pekı antıbıyotık kullanılmaz bu cocuğa demıs ya nasıl gececekmıs

songul menun guzelmıs benımde bugun yemeğım yok bakalım neyapıcam oh neguzel esınle oturuyosun sahura kadar alp erken kalktğı ıcın ben yatıyorum mecbur

fatma erende neguzel eğlenmıs kuran okumasnı bende bılyorum ama kucukken oğrenmıstm bazen okuyorum yanlıslarım oluyodur elbet takar bırıyle calısmak ısterım bende ama bakalım tecvıdlı oğrenmem lazım

hem de nasıl strese girdim cnm
geceleri uyuyamadım ne yapacağım,nasıl bir yer bulacağım diye
bir de ilk başlarda fiyat sorduklarım çok yüksek fiyatlar verdiler
gözüm korktu
işte şimdide laf soka soka bakıyor

cnm ben bilmiyordum ki otelin sahurda bişey vermediğini

ya bide adama odun deyip durdun ya böyle oduna can kurban adam ne kadar romantik güzel bi yazi yazmış daha ne yapsin gülden he şöyle napsin
bence de daha ne yapsın

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar biraz geçmiş yapıp geleyim
günaydın cnm
amin cnm
bence sen öğretebilirsin cnm
aferin nilime
yavaş yavaş başlamış

hoşgeldin cnm
ben defnenin altını biraz açık tutsam eşim kv nin gazıyla çocuğun altını niye açık tutuyorsun diye kızıyor

amin cnm
bak benim eşim sürekli şehir dışında
üstelik senin orada bir çok tanıdığın var benim burada kimsem yok
bayramdan sonra ağrıya gidecek eşim
cnm ben koyuyorum bişey olmuyor

cnm dr daha iyi bilir tabi ama benim etrafımdakilerin yaşadıklarını aktardım.
yani eğer böyle bişey varsa aklında olsun da biran önce çözüm bul diye

valla canım biz ayniyiz sabah kalkiyor elif kahvaltıdan sonra biraz iş yapıyoruz sonra oynuyoruz sonra aba krizine giriyor elif ablamın iki kızı var ilkokul uce ve bire gidecek olan onları cagiriyoruz gliyorlar hep beraber azip sonra elif uyuyor sonra akşam üstü ya disari cikiyor yada tekrar abalar geliyor babasını hiç aramıyor dedesini gördümu deli oluyor kendini kimseye sevdirmiyir ve çoğunlukla kucagimdan inmiyor burda çok hircin oldu onu sevmek isteyenlere hep çığlık atıp kaçıyor abalar biraz sıkıştırarak öpüyor ondan herkese aynı tepkiyi veriyor
babası yok diye bana çok fazla düştü
eşim ise başladı sivasta lojman basvurusu yaptık bir haftaya kalmaz aciklanir dua edin de lojman çıksın yoksa sobali olacak ve eşim daha şimdiden soğuk olduğunu söylüyor akşam iki kat giyinmiş ona rağmen usudum diyor yani kisi dusunemiyorum bile kaloriferli ev de yok lojman şart

iyiyiz canım çok şükür sizdede herşey yolundaymis çok sevindim kötü günleri atlattıniz çok.şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…