- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.821
Esım gelıyo yolda beyzayıda alıcak gelırken
3 gun bıle uzun geldı bıze alısık olmayıncaablama teyzeme gıdıp kalıyoruz ama orda kalabalıkta vakıt gecıyo evde hıc yalnız kalmamıstık.. Allah yardimciniz olsun esini bekleyenler sibel nuray ..
Beyza 3 gundur araba sesi duysa heyecanlandi anne babam geldi galiba diye..nıda cok anlamıyo daha telde sesını duyunca baba dıye konusuyo ama onun harıcınde cabuk unutma yasında zaten ..Allah kımseyı esınden cocugundan ayrı kalmak zorunda bırakmasın defne de annesıne kavussun bıran önce ıns..
Kizlaar aranizda tuvalez egitimine basladinizmi cocuklaranizi ben nasil baslicam hic bir fikrim yok aslinda ogretmek istiyorum
yok cnm bılmıyorum mealınden okuyordum hep bıde namaz sure ve dualarını bılıyordum
ıns kolayca ogrenırım harflerı dun ılkkez gordum ama bugun karısık bıle bılıyorum dad harfınının soylenısını yapamıyorum oda zaten enzor harfmıs
ogreten komsum hafıza o da bırhaftada ogrenmıs kursta sadece o harfın okunusunu
saol cnm amınnnn
cok gecmıs olsun cnm reces e katılıyorum kbb baksın detaylı olarak hep bogaz denılıyor ama sebebı nedır dıye
allhım sıfa versın ıns
amın cnm ıns masalıda goturuorum ben 1saat calıstıryor hıc zorlanmıyorum masal oyalınıyor etrafla cocuklarıyla
bu kadın kuran kursunda ogretmnlık yapıodu bebgı oldgundan gıdemıyor kursada bebeklerı getırebılyormus ogrenmek ısteynler oyle soyledı engel degıl yanı dıyor kı senın esın gunduz evde 1saatını ayırmam yeterlı
oohh gozun aydın cnm allh kausturmus bak suprız olmus sana
namaz kılmak ıcın kuran bılmek gerekmez kı dımı ortakoulda ogrenmıstım namz sure ve dualarını onlar yeterlı dıye bılıyorum o sekılde kılıyorum 4senedır allhım kabul etsın ıns
ıns dedıgın gbı layıkıyla ustesınden gelırım bencede kolaylık saglar rabbım cook ıstyorum cunku
aaa hatırtlıyorum bıara bahsetmıstın cnm hayırlısı olsun hakkınızda aılenden ayılman sanada zeynebede zor gelebılır ama alısırsınız belkı daha guzle olur sartlarınız senın ıs ne olcak pekı
amin canim benim rabbim yokluklarinu gostermesin
gece kapiyi tiklatouor esim nasil heyecanlaniyorlar
aras babasini gordugu an kendini yere atiuor esim kapida boyle karsilanmaktan pek bit mutlu
kızlar eeşimin tayini samsuna çıkmış. hiç beklemiyordum olacağını. üstelik zorunlu tayin değil eşim istemişti. ama ben nasılsa olmaz diye tamam demiştim. şimdi nasıl söylüycem aileme.zeynebin düzeni alt üst olacak. bizi zor bir süreç beklio dua edin lütfen çok ihtiyacım var
Evet cnm ya evın dıregı gercekten onlar..
Aras ıyıce alıstı ama ramazandan sonra bıraz zorlar senı:)
Onları öyle gormek herseye deger ama
Bızımkılerde bırazdan sevgı yumagı olurlar:)
Bende oyle yapayim bari canim bizde sinyal hic yokbende baslamadim canim acikcasi hic niyetim yok sinyal beklemekteyim
Rabbim kkvustursun canim evimizin diregi onlar olmayinca cok zor oluyor gercektendeEsım gelıyo yolda beyzayıda alıcak gelırken
3 gun bıle uzun geldı bıze alısık olmayıncaablama teyzeme gıdıp kalıyoruz ama orda kalabalıkta vakıt gecıyo evde hıc yalnız kalmamıstık.. Allah yardimciniz olsun esini bekleyenler sibel nuray ..
Beyza 3 gundur araba sesi duysa heyecanlandi anne babam geldi galiba diye..nıda cok anlamıyo daha telde sesını duyunca baba dıye konusuyo ama onun harıcınde cabuk unutma yasında zaten ..Allah kımseyı esınden cocugundan ayrı kalmak zorunda bırakmasın defne de annesıne kavussun bıran önce ıns..
Esım gelıyo yolda beyzayıda alıcak gelırken
herkeze hayirli cumalar arkadaslar
yasemincim uzuldum arada kaldigin bu duruma
peki hic ailene basvurudan bahsetmismiydin azda olsa haberlri varmi
aysegulcem be guzel baslamissin darisi basina
burda bebekle gidilcek yer yok canim esimede bu sorimlulugu yuklemek istemem arada isim dusunce burakiyorum fakat rutin olarak olmaz
guldenim ay yaziyi okidum cok begemdim adamcagizada az odun demedun;(
rabbim mutlulugunuzu daim etsin cnm
sağol benicim
ayy allahıım ne onları bizden nede bizi onlardan ayırmasınnnn:
sağol songülüm
işte arada yaptı ama kırıldığımı anladıda ondan yapmıştır
bikutlamadın bilem dedimya he he he:
kızlar size bi sorumvar
nefis yemek tariflerinden çilekli parfe tarifi aldım çok beğendim yapmak istiyorum
ama borcamı derin dodndurucuya ata blirmiyim söyleyin bakalım
kalıba dökün üzerini folyoyla kaplatıp dondurucuya atın diyo:
ben bilemedim..
hem de nasıl strese girdim cnmSagol canim paylastigin icin tabi Allahin isimleriylede dua etmekte cok faydali Er-Rahman Er-Rahim gibi ben onlari kendim ezberlemistim evlenmeden once ama erenden sonra biraz unutmus olabilirim bende tekrardan onlara basliycam tazeliycem ins.bildiklerimi.
Defne nasil canim kv.laf sokarak bakmaya devam ediyo diymi isi gucu kadinin seni zora sokmak zaten okadar strese girdin onun yuzunden.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim zor olucak sizin icin belliki.
Seninde Cuman mubarek olsun canim nasilsin efeyle esin nasil.
Eglendi canim ya o mutlu olsunda daha guzel bisey yokbizim icin.
Yemek konusunda cok misafir agirlamadim icin fikrim yok canim malum bizde bursada yalnizdik artik esimin ablasigiller var bu ramazanda bi onlari cagiricam bide alt kattaki amcalarimizi.evim cok bos kaliyo benimde ya.ama napalim.:-(
cnm ben bilmiyordum ki otelin sahurda bişey vermediğiniİyi oldu canim ya baslarda erken kalkiyodu bikac gundur 9u geciyo uyanmasi benim icin iyi oluyo.
Keske aksamdan biseyler alsaydin canim gece yerdin.ama yolculuk halinde zor oluyosa tabi oruclar kazaya birakilabiliyo yinede tutmak en hayirlisi tabi.
Hosgeldin canim nasilsiniz bakalim yoktun bi suredir.
bence de daha ne yapsınya bide adama odun deyip durdun ya böyle oduna can kurban adam ne kadar romantik güzel bi yazi yazmış daha ne yapsin gülden he şöyle napsin
günaydın cnmgünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar biraz geçmiş yapıp geleyim
amin cnmSu mubarek Cuma saatinde Rabbim butun hastara sifa versin skntilarimizi gidersin borclulara borclarini odemeyi nasip etsin zorda kalmislara yardim etsin hanelerimizden huzuru sagligi mutlulugu daim etsin ins.(amin.)
Keske bende Kuran okuyabilseydimya ama erenle mumkunu yok kesinlikle okutmuyo kac kere denedim hem Kurani gore gore alissin kucuk yasta dedim ama yok olmuyo sayfalari karistirip bakmak istiyo yirtilcak falan neyse 2yasina kadar onun yaninda okuyamamda artik biraz konusmaya baslasin az daha buyusun sonra tekrar alistirmaya calisicam hatta kucuk yasta okula gitmeden onuda kuran kursuna gondermeyi dusunuyorum ins.nasip olur hem kucukken ogrenmesi cok kolay hemde ilerde onun icin cok kolaylik olur ins.uygun bi yer bulup gonderebilirim zamani geldiginde.en kotu ihtimal kendim ogretirim zaten ins.
aferin nilimeaminnn fatmacım:
dilekçim ben tuvalet eğitimiyle ilgili bir yazı paylaşmıştım burda
önce çocuğun sana sinyel vermesi gerekiyo cnm
bu arada ben yazmayı unuttum
nil geçen akşam anne tata dedi gidelimmi oturağa dedim tamam dedik gittik ve oraya yaptı sonra onu alkışladık çok mutlu oldu..
hoşgeldin cnmHayırlı cumalar kızlar
Fatmacım amın cnm Allah dualarımızı etsın..
Gulden cok guzel yazmıs ama esın yaa masallah
Bırcok hedıyeye de bedel ayrıca:)
Nılosa da kocaman aferın sınyaller gelıyo belııde:)
Yasmın hakkınızda hayırlısı olsun cnm tasınma hemen olmaz ıns..
Beysal bencede cılek super olur:)
Dılekcım bız daha baslamadık ama ufaktan alıstırma yapıyoruz wc adaptorune oturmayı cok sevıyo kagıt koparıp wc atmayı:)
Bezını cıkarıp bıraz dolastırıyorum oyle bı kac saat kuru kalıyo ama daha tam baslamadık..
amin cnmEsım gelıyo yolda beyzayıda alıcak gelırken
cnm ben koyuyorum bişey olmuyorkızlar size bi sorumvar
nefis yemek tariflerinden çilekli parfe tarifi aldım çok beğendim yapmak istiyorum
ama borcamı derin dodndurucuya ata blirmiyim söyleyin bakalım
kalıba dökün üzerini folyoyla kaplatıp dondurucuya atın diyo:
ben bilemedim..
cnm dr daha iyi bilir tabi ama benim etrafımdakilerin yaşadıklarını aktardım.Kızlar gecmis olsun dilekleriniz hepinize ayri ayrı teşekkür ediyorum. Sabah dr u aradik gelin tekrar bakayım dedi. Bugün yine gittik. Antibiyotik basladigimizi duyunca bu cocuga antibiyotigin faydasi olmaz ama madem baslamissiniz mecburen devam edeceksiniz dedi. Anlayacağınız dr lar arasinda kaldık napcagimizi şaşırdık.
Fundacim dedigin mantıklı ama bu dr a bi süre dvm edelim diye düşünüyorum pzrtsi de kültür sonucu cikacak. Bakalım ne diyecek. Surekli benim takip etmem lazım bisey diyebilmek icin bazi tetkikler yaptirmak icin diyor. Dua edin de artik bi care bulunsun yavrumun derdine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ha ha
okadar laftan sonra isterse yapmasın dermişimmmmm:
ay çok fena gördüm kendimi
yapsın tabi ben hakediorum ha ha ha
drmişim.
bu arada tünaydın şekerim nasılsın bakalım elifçik nasıl
ya sen elifçiğimi hiç anlatmıyosun biz sormasak söyle bakyim napıyo benim kuzum..
bu arada hala bi sesini çekipte gönderemedin bunuda unutmadım hani:
belli oldumunezaman gideceğiniz
Hayirli cumalar canim
Sagol canim cok sukur ikiside iyi canim allaha sukurler olsun hersey yolunda
Ooh ne guzel eglenmis eren pasa efede parka bayiliyor gelmek bilmiyor parktan
Merhaba canim hayirli cumalar nasilsin iyimisin elifim nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?